Özgürlüğün Tek Bedeli Korkudur

Yao Yao manga artKorkuyu sevginin karşıtı ve egonun ayrılık hissinden doğmuş olarak gördüğümüzde ve bunun ruh bilincinin de karşıtı olduğunu anladığımızda, önümüzde açık olan tek yol vardır:

Korkuyu yönetmek = Egoyu uyanmış ruhtan doğru yönetmek

Elinizdeki araçlarla, ne olursa olsunlar, bir ruhani alışkanlıklar (meditasyon, yoga, enerji çalışmaları) serisi yaratmak, şimdi ve önümüzdeki yıllarda kesinlikle somut sonuçlar getirecektir.

Özgürlük sadece korkuya mal olur. Seçim sıklıkla sadece sevgi ve korku arasındadır. Korkumuzu salıvermemiz tüm hayat matriksinin vazgeçilmez bir parçası olduğumuzu, bundan dolayı hayatın bize küsemeyeceğini, geride bırakılmamızın asla söz konusu olmadığını bilmeyi gerektirir. Biliş, bilme hissi, gerçekten bilmek, inanç ve umudun da ötesindedir. Kaynak, Yaratan, Ruhumuz bizi destekliyor ve koruyor. Ve sevgi, Kaynağın, Ruhumuzun, Yaratanın bu 3D gerçeklikte sihir gibi görünen şeyleri başarma aracıdır.

Stres ve korku anlarında, geriye dönüp bakmak yardımcı olabilir. (Satürn ve Plüton geriliyor.) Hiç bilmeden yaşamış olduğumuz ve kendi çabalarımızla gelişmemiş olan, sadece birden oluveren o sihirli anları, harika ilişkileri ve olayları hatırlayın. En basit haliyle doğum mucizesine şahit olmak bile bize Kaynağın kompleks, yoğun ve sonsuz gücünü hatırlatmaya yeterlidir.

Tom Lescher (Mayıs 2018)

Sevgili Dostlar,

Büyük Enerji Girdabı sürerken neşe-keyif-coşkunun yanı sıra korkular da ortaya çıkıyor ve bu çok normal. Tom Lescher önümüzdeki günler için yukarıdakileri söylüyor.

Uranüs Boğa’ya girmeye hazırlanırken ortalık Mayıs süresince Nisan ayından bile daha karmaşık ve darmaduman görünebilir. Bu konuda yazmış olduğum “Enerji Girdabı” etkilerini sadece artırarak devam ediyor. (İlgili bağlantılar buradaburada ve burada)

Bizler önce kendi neşe-keyif-coşkumuza sahip çıkalım. Ancak böyle bütüne faydamız olabilir. Fakat neşe-keyif-coşku sözcükleri bile bazı ruhlarda korku uyandırabilir, sanki sorumsuzlukmuş gibi, sanki biz “eğlenirken” dünya batacakmış, ailemizi kaybedecekmişiz, işimizi boş verecekmişiz gibi… Bunlar binlerce yıldır içinde yaşadığımız şartlanmalardan başka bir şey değildir. Eğer bu konularda kendinizi sıkışmış hissediyorsanız, korkuları salıvermek için ana menüdeki “Yöntemler” başlığı altında bulunan, “Arınmak, Salıvermek, Saflaştırmak, Dönüştürmek” bölümünde çeşitli öneriler bulabilirsiniz.

©Mor Alev 2018

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, ruhunuzun potansiyelini tam anlamıyla hayata geçirmek, Yüksek Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

3 comments

  1. Reiki desteği tamam, yoga tamam, sevgili Mor Alev’i okumak tamam, nefes egsersizleri tamam. Çok şükür süreci güzelliklerle geçeceğiz. Korkuyu sevgi ve saygıyla güce çevirmek dileği ile.

    Liked by 1 kişi

  2. Bu sabah gunlerdir herkesin, herseyin adeta ciglikla soyledigi hayati ciddiye almamak konusunda bi farkindalikla uyandim, paylasmak istedim. Bu aslinda kelimelerle kisitladigimiz aslinda asla hayati kucumsemek degil. Hayat guzel duygularla yasanmak istiyor, o da bi varolus, bir enerji.. Nese-keyif-cosku ile baska bi deyisle belki 🙂 Gecmis deneyimleri degerlendirmek bu noktada faydali oluyor, hayatin istedigi neydi ki ne verdik, o da bize ne verebildi. O, mitlu, huzurlu, nese-keyif-coskuda, su bu, ne kelime kullanmak istersek.. ama hayat pozitif duygularla yasanmak istiyor, diger turlu o da yapmiyor degil yapamiyor bize guzelligi sunmayi, guzel enerji yoksa yasanacak ne olsun?

    Ben bugun kucumseme anlaminda degil, onurlandirma anlaminda hayati ciddiye almamayi, onu onun istedigi gibi yasamayi icsellestirmeyi niyet ediyorum. Ayni kotu seyleri tekrarlayarak, hayatin istemedigi duygularla yasamak yerine en azindan diger turlusunu deneyerek gormeyi.. Sevgiyle yaratim da sanirim bu olsa gerek ve bunca zamandir Mor Alev in de bikmadan usanmadan anlattigi 🙂

    Tesekkurler herkese, herseye..

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.