Halatı İtmek – Konsey (Mesaj 156)

Pascal Campion - morning joyHalatı itmek pek çoklarınızın yapmaya çalıştığı şey için uygun bir benzetme. Bir başka uygun benzetme ise akarsuyu ellerinizle durdurmaya çalışmak olurdu. Bunlar başarılması mümkün olmayan işler, bu konuda hemfikir miyiz? Şimdi, halatı yokuş aşağı çektiğinizi düşünün. Hatta düşünün – bu sizin en çok sevdiklerinizden biri – nehirdeki “akışla” gidiyorsunuz.  Bu sadece çok daha kolay olmaz, bazen de ona yetişmek için hız ve becerilerinizi biraz daha yükseltmek zorunda kalabilirsiniz.

O zaman, gördüğünüz gibi soru şudur; Hangisini yapmak istersiniz?

Bu konuya geçmişte birden fazla defa değindik ama bu sefer, bu DÖNÜM NOKTASINDA, yeniden konuşulması gerekiyor. (Mor Alev: Konsey de “dönüm noktası” tanımını kullanıyor, dikkatinizi çekerim.) Sizlerin başa çıkmak için yardım istediğinizi görüyoruz. Ve çoğunluğunuzun sadece mücadele ve zorlanma noktanızdan doğru gelen cevaplara dikkatinizi verdiğinizi de görüyoruz. Gerçek cevap şudur; mücadeleye, zorlanmaya ihtiyacınız yoktur. Halatı itmek bir mücadeledir ve gereksizdir.

Neye karşı mücadele ediyorsunuz? İşte kilit buradadır. Gezegeninizi, aslında bütün bir güneş sisteminizi girdaba çeken dev dalgalarla gelen enerjiler var. Enerji bilinçtir. Son çağlardaki enerjik çevrenizin onlarca kat üzerinde bir yükseklik ve yoğunlukta. Yüksek bilinç, düşük bilinçle buluştuğunda her zaman düşük bilinç yükselir. Her zaman.

Şimdi, fiziksel varlığınızın yapısı da yükseleceğiniz frekansı taşıyabilmek için güncellenmelidir. Şu ana kadar söylediklerimizin hepsini biliyor ve onaylıyorsunuz, doğru mu? Ve bu da sizlerin yükseliş semptomları demeyi çok sevdiğiniz şeye yol açıyor. Fiziksel bedenlerinizin her bir hücresinin yaptığı ve yapacağı bir takım uyumlama ve ayarlamalar var. Ve gelen enerjiler, yine bir benzetme kullanırsak, arkadan yetişmenizi sağlıyor.

Peki, o zaman neden bu bir mücadele, zorlanma? Bu bir mücadele çünkü değiştirilmek istiyorsunuz ama değişmek istemiyorsunuz. Yeni bir dünya istiyorsunuz. Onun neye benzeyebileceğinden korkuyorsunuz. Ya köpeğim? Ya kedim? Ya eşim? Çocuklarım? Peki şu? Peki bu? Aman Tanrım!! Halatın yeniden buraya kaymasına izin verme! Neden suyu ellerimle durduramıyorum?

Sizlerden, varlığınızı koşulsuz seven Kaynağın, Yaratan’ın size bu yakınlarda daha da fazla acı çektireceğine inanmamanızı rica ediyoruz, eğer bu sizi rahatlatacaksa. Diyorsunuz ki, “Ama geçmişe bak!” Biz de diyoruz ki, “Evet, tam bir felaket olmuştu, değil mi?” Ve size soruyoruz, bütün bunların suçunu gazaba gelmiş, intikam dolu bir varlığa mı yüklüyorsunuz? Ya da en sonunda, bunun belki de sizin kendi yaratımınız olduğunu itiraf etmeye istekli misiniz?

Kısacası, en derin arzularınızın gerçekleşmesi neşe-keyif-coşkuyla yaşayacağınız bir şey olmak yerine, ağrılar, acılar, keşmekeş, kafa karışıklığı ve korku haline geliyor. Enerjilerinizin yeniden hizalanmaya ihtiyacı olacak. Enerji bedenlerinizde ayarlamalar olacak. Hücreleriniz değişecek. Bilincinizin ta kendisi değişecek. Bunlar olacak. Bunlar olacak çünkü sizler bunu deneyimlemek için burada olmaya karar verdiniz. Daha önce söylenmiş olduğu gibi, bu size olmuyor, sizin için oluyor. Geçici rahatsız hisler olabilir. Fakat acı, ıstırap olmak zorunda değildir.

Şimdi kendinizi çömelmiş, kollarınızla kendinizi sarmış görün, kaçınılmaz olandan kaçınmaya çalışıyorsunuz. Bir de kendinize harika bir kırlık alanda kollarınızı açmış güneşin doğuşunu seyrederken ve yeni günü şarkı söyleyerek karşılarken düşünün. Rica ediyoruz, aradaki farkı hissedin. Görüyorsunuz değil mi, çömelmek, küçülmek, acı çekmek ayağınızı sürekli fren pedalında tutmak gibi. Kabul etmek, izin vermek, onaylamak, anlamak, keyiflenmek, neşelenmek ise turbo motoru çalıştırmak gibi. Haydi bakalım, yine sizler için benzetmelerimizi bir araya getirdik.

En yüksek ilahi benliğiniz siz olarak yaşamak istiyor. Lütfen onu içtenlikle karşılayın. Size koşulsuz sevgiyle geliyor. Siz onun bir parçasısınız. O sizin bütününüz.

Hala daha “neden” diyorsunuz? İşte nedeni şudur. Yeni bir dünya olacak. Eskisi sizin arzularınız, inançlarınız ve düşüncelerinizle yaratılmıştı. Bilin bakalım, yeni dünyanızı kim yaratacak? Ama bu sefer eskisinin çok ama çok ötesinde beceriler ve yeteneklere sahip olacaksınız. BUNA siz karar verdiniz. İnsanlığın niyeti budur. Ve olacak olan da budur.

Bir not daha: Kuşkulandığınızdan çok daha ileridesiniz. Ne kadar çok sayıda olduğunuza bir bakın. Sadece bakın! İşte OLUYOR.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

12 comments

  1. Merhaba, mesaj için size, Ron Head ve Konsey’e çok teşekkür ederim. Şunu sormak istiyorum, bir ayı geçen sürede uyku ve uyuşukluk semptomları ve sanki yarı koma diyebileceğim bir durum yaşadım ve bugün normal bir saatte ve güzel uyandım. Buna benzer süreçleri dönem dönem yaşardım ama bu seferki daha yoğundu, biliyorum kişiye özel durumlar ama artık bu tarz triplere girmeden atlatırmıyız bu enerji geçişlerini ve benim yaşadığım gibi yaşayan diğer insanları da merak ediyorum açıkçası.Sizin görüşünüzü ve blog okuru arkadaşlarımızın düşünce ve deneyimlerini paylaşlamalarını rica ediyorum. Teşekkür ederim, Biz’i seviyorum 😘

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Fatmanur, bu dönemi daha rahat atlatmamız için önerileri 2 aydır veriyorum. Bağlantıları aşağıda:
      https://moralev.com/2018/03/15/yasadigimiz-donem-uzerine-dusunceler-mart-2018-olay-hadise-ve-simdiye-dek-yasadigimiz-en-buyuk-enerji-dalgasi/

      https://moralev.com/2018/04/12/yasadigimiz-donem-uzerine-dusunceler-nisan-2018/
      Ayrıca, ne kadar az direnirseniz, ne kadar rahat salıverirseniz o kadar rahat bir şekilde geçirirsiniz bu dönemi. Sevgiler

      Beğen

  2. Merhaba, ileri becerilerden ve daha… bir yasam seklinden soze diyoruz. Bu simdikilerin gelismis hali mi, yoksa hic bilmedigimiz bir sekil ve beceriler midir? Mesela resim yapiyorsak, daha mi guzel olacak yoksa hic bilmedigimiz dallara atlayip….mi yapacagiz??
    Tum yazilar icin cok tesekkurler. Bugunlerdekiler cok heyecanli ve hizli. Sıcak gunler.

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Şebnem, çok daha büyük düşünün. Anlayış genişlemesi, sezgilerin ve beynin çok daha yetkin kullanılmasıyla gelen buluşlar, ilerlemeler, yeni sistemler, yeni sosyal kurumlar, yeni akımlar…. Bildiğimizin dışında yeni yetenekler ve düşünce kapasiteleri… Sevgiler

      Beğen

  3. Bu güzel mesajı ilettiğiniz için teşekkür ederim mor alev benim aklıma takılan şu konsey nedir acaba

    Beğen

  4. En azindan bunca eszamanlilga guvenmeli.. Bu donem yasasiklarimin aslinda hep benim icimdeki benin yansimalari yuzlesmesi beni bir hayli yormustu.. oyle bi durum ki, guvenmekten baska bi yol birakmayan bi baska yorgunluk ayrica bu donem.. gun icnde degisken hallerle, yine de tamam yansimam tum hayatim ama nasil olacak da aslinda bu hep istedigim nese-keyif-coskuya gececektim.. hic bilmiyorum surekliligini ama bugun yine iyi bir ruh halinde olmayan bi arkadasimla yakaladigimiza ikimizde saakinliklar icindeyiz.. aslinda hep sorun, sikinti gordugumuz seylere bi aksam ayni evet kanal degistirir gibi, komedi kanali kismndan baktik, ve kahkalarimizin yankilari hala icmizde.. bi de burdan bakmak varmis dedik.. Izninizle nacizane neden yapamiyorum diyerek kendimize kizmamakla baslamak gerektigini paylasmak istedim. Izin vermekmis mesele sanirim gercekten.. umarim surekli kilariz hep birlikte, hayatimizda bize zorluk yasattiklarini dusundugumuz kisiler, kosullar, seyler de dahil.. birakalim aksin, birakalim bakis acimiz degissin, Mor Alev in hep bikmadan usanmadan dedigi gibi, engel yaratmayi birakalim, izin verelim olsun, OL alim.. Tesekkurler Mor Alev.. Tesekkurler herkes, hersey..

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.