Dönüm Noktası

Smiley Moon - artist unknownSevgililer,

Bugün, 29 Nisan 2018, tarihe geçecek bir gün, siz şu anda böyle olduğunu bilmeseniz bile – çünkü korkudan neşe-keyif-coşkuya geçiş yaptınız.

Hala daha “Ya şu olursa, ya bu olursa?” düşüncelerine sahip olduğunuzdan, buna pek de inanmıyorsunuz. Ne “şu”, ne de “bu” sizin gerçekliğiniz olacak.

Bugün Akrep Dolunayı ve çoğunuz bir dolunayın karışıklık, hatta felaket olduğuna inanıyorsunuz. Bu yüzden bunu bekliyorsunuz ama gerçekleşmiyor.

İşte böylece yeni size uyumlanmaya devam ediyorsunuz, her defasında bir 3D bela olasılığıyla. Korkuyla o kadar çok rahatsınız ki, artık korkacak bir şey kalmadığını hayal bile edemiyorsunuz.

Bu dolunay evresinden hiçbir bela olmadan geçtiğinizde, gerçekliğinizle pek de ilgili olmayan şekilde şanslı olduğunuzu ya da buna benzer şeyler söyleyeceksiniz.

Oysa aylar boyunca felaketin “kesin” olduğunu gösteren dolunayları, Merkür gerilemelerini ve diğer gökyüzü işaretlerini kişisel zorluklar olmadan geçirdiniz. En sonunda anlayacaksınız ki, bir zamanlar kabul etmiş olduklarınızın, beklediklerinizin ötesine geçtiniz.

Elbette, gerçekleşebilecek korkular hakkında gürültü yapan kişiler de varolmaya devam edecek. Mideniz korkuyla burulacak ama sadece kişisel dünyanızın bir zamanlar kabul ettiğinizden farklı olduğunu ve olacağını keşfedeceksiniz.

Böyle bir uyanış ve anlayış hissi size birdenbire gelmeyecek çünkü korkacak azıcık bir şeyler olduğuna ya da hiçbir şeyiniz olmadığına inanmak üzere bunu aylarca hatta yıllarca sınayacaksınız.

Bugün sizin ve tüm 5D ile ötesi için bir dönüm noktasıdır.

ABD Başkanı Franklin Roosevelt’den alıntı yaparsak, “Korkudan başka korkulacak bir şey yoktur”, en sonunda sizin için gerçekleşiyor. Rahatsız ya da nahoş görünen en küçük parçalar bile neşe-keyif-coşkulu gerçeklikler haline gelecek.

Güncel sohbetleriniz, ne kadar şanslı olduğunuz, nasıl şundan bundan kaçınmış olduğunuz, felaket olasılıklara rağmen nasıl her şeyin yoluna girdiği konusunda olacak.

Yeni sohbetleriniz, nasıl beklentilerinizin karşılandığı ve daha da ötesine geçtiğini anlatacak. Düşünce süreçleriniz ve yorumlarınızda şans konusu aşamalı olarak bitecek. Çünkü her şeyin sizin için tam olarak doğru olduğunu. Siz ve etrafınızdakilerin dile getirdiği her korku gerçekleşebilir fakat bu beklenenden çok daha iyi yeni bir yön açmak için olacak. Bu durum, siz ufacık bir mucize umudu eşliğinde en kötüsünü beklemeyi bırakana kadar devam edecek.

Belki merak ediyorsunuz, neden bugün diğerlerinden daha farklı diye, neden bu bir dönüm noktası? Bunun sebebi Yeni Dünyada neşe-keyif-coşkuyla yaşama isteğinizi kitlesel olarak iletmeniz ve bu geçiş döneminde enerjilerin beklenenden daha güçlü olması gerektiğine dair Evrensel anlayıştır.

Sizi neşe-keyif-coşkuda yaşayacağınız konusunda bilgilendirdik. Fakat bu bilgi, siz bir engelden diğerine geçerken ve sonrasında sadece korku dolu sonuçlarla yüzleşirken – en azından zihninizde, pek de rağbet görmedi. Bundan dolayı, çağlardır yaptığınız gibi korkularınıza odaklanmak yerine neşe-keyif-coşkularınızı daha fazla hissedebilmek için yardım istediniz.

Sonuç, bugünden itibaren deneyimleyeceklerinizdir. Tüm göstergelere karşın korkuları barındırmaya da devam etmeniz çok mümkündür. Bu biraz silahlı çatışmalarda bulunmuş bir kişinin huzurlu bir semtte yaşamasına karşın savaş seslerini hala duymasına benziyor.

Yeni size yaklaştıkça, o korkular çözülüp dağılacak. Davranışlarınız büyük ölçüde değişeceğinden değil fakat sizin mucize üzerine mucize olarak gördüğünüz şeylerin gerçekleşmesi ve çok yakında bunları yeni hayatınızın bir parçası olarak beklemeniz sayesinde korkularınız sıfırlanacak.

Şimdi her atılımınızda hiç ihtiyacınız olmadığı halde korku beklentisi içinde olduğunuz gibi, çok yakında yeni neşe-keyif-coşku beklentisine geçiş yapacaksınız.

Bunu okuyan pek çokları bu bilgileri küçümsüyor, bu bir sorun değil. Çünkü iletebileceğimiz sözlerdense, günlük yaşam, hareketler ve sonuçlar sizlerin somut işaretleri olacak.

Korkularınız o kadar derin ki, biz gökyüzüne ait olanların sözlerine inanmayı zor buluyorsunuz. Deneyimlemek zorundasınız. Öyle de oldu. Âmin.

***

Sevgili Dostlar, Wesak Dolunayı enerjilerinin potansiyeli hakkında boşuna gürültü yapmadığımın onayını bu kanallıkla almış olduk! 🙂 Dünya çapındaki meditasyon çalışmaları da sonuç vermiş gibi görünüyor. Kitlesel olarak enerjiye bütünün hayrına aracılık yaptık ve görüyorsunuz neler başarabileceğimizi! Wesak enerjilerinin muazzam etkisi daha haftalarca sürecek.

Önerim Wesak Meditasyonunu elimizden geldiğince tekrarlamamız ve son bir defa korkuların geçersiz olduğunu “bilinçli” olarak ilan etmemizdir. Ne dersiniz? Yaz gündönümüne kadar her akşam meditasyonlarımızda buluşalım mı? Saati önemli değil, nasılsa zaman yok, müsait olduğunuzda bütüne bağlanmanız ve enerjiyi genişletmeniz yeterli olacaktır.

Eğer kaçırdıysanız, ilgili yazılar burada ve burada. Görüyorsunuz, bu kanallıkta bahsedilen “Evrensel anlayış” ile güneşin Sabian Sembolü “Yardım derneği hemşiresi” aynı mesajı veriyor. Dolunayın sembolü “Dostluk yemeği”ni açıkladığım bölümden alıntılarsam da yine bu kanallıkla ortak bilgiler görüyoruz:

“Bu sembol bize “korkma, dostlar arasındasın” diyor. Hem de kendimizi ortaya koyduğumuzda çok daha fazla neşe-keyif-coşku ve bereket sözü veriyor.”

Bu dolunayın mesajı “Güvenin!” işte böylece daha da güçleniyor!

Bu mesaj için Brenda Hoffman ve aracılık ettiği Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (lifetapestrycreations.com)

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak, böylece potansiyelinizin tamamını gerçekleştirmek üzere Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2018  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

24 comments

  1. Radyoaktif ışınların yoğunluk derecesini ölçen geiger sayacı gibi bir cihaz ile şu son haftalarda üzerimize yağan yoğun kozmik enerjiyi ölçebilseydik eğer , sanırım cihazın ibresi kırılırdı! 😁 🙏

    İstesek de istemesek de şifa yağıyor şükürler olsun!

    Şemsiyeleri kapatın!

    Liked by 1 kişi

  2. yazıyı bugun yayımladınız ama 29 Nisan’da yazmışsınız ve ben o sabah uyandığımda ruyamda çok korktuğum ve duydukça dehşete düştüğüm bir şeyde birden bire neden hep olaya korku tarafından baktığımı farkttim. Uykumun içinde ama bunun bir de bu yönü var diye, ben niye bunu hiç bugune kadar görememişim dediğimi hatırlıyorum. Uyandığımda kuş gibi hafif hissediyordum:) yazmadan edemedim. Demek ki bir yerde bu etki bana da dokunmuş, ne güzel:))

    Liked by 2 people

    1. Sevgili Kelimeperisi, yazıda belirtildiği gibi bu kanallığı ben yapmadım, ben yazmadım. Sadece çevirdim. Kanallık Brenda Hoffman tarafından 29 Nisan’da yapılmış, ABD de olduğuna göre büyük ihtimalle bizim saatimizle sabaha karşı. Dün gece de yine bizlerin uyduğu saatlerde yayınlanmış. Ben bu sabah erken gördüm, derhal çevirdim. Ama sizin hissettiklerinizle paralel gitmesi çok güzel. İşte somut kanıtınız var! Tebrik ederim! Umarım bütün okuyucular sizin gibi korkularını en hafif ve en basit şekillerde salıverirler. Sevgilerimle

      Liked by 2 people

  3. Sevgili Mor Alev
    Öyle harika bir mesaj ki bu şükürler olsun bin kere şükürler olsun.Her akşam wesak meditasyonu ile buluşuyoruz değil mi.ben varım tüm kalbimle.bu meditasyonu pazar günü yaptığımda gördüğüm vizyon turkiyeden başlayarak tüm dünyada karanlıkta isigin yanması gibi tek tek ışık şeklinde milyonlarca insanın bize katıldığı idi.o kadar güzeldi ki.cok güçlü bı sevgi enerjisinin dünyaya aktığını hissettim.tesekkurler aracılık ettiğiniz için.bugece wesak meditasyonunda dostlar arasında ruhani boyutta görüşmek üzere sizi özellikle bulup sarılacağım.tam iki yıl önce sizle başladı yolculuk💕sevgiler tüm aracılık edenlere

    Liked by 3 people

  4. Ben 29 nisan gecesi uyuyamadım. Bu mümkün olmadı. En son saate baktığımda 4`e çeyrek vardı sonra uyuyakalmışım. Acayip yoğun bir etki vardı yaşadıklarım benim içinde söylediklerinizin somut bir kanıtıdır. Birşey beni sürekli uyandırdı ve son yıllarda sebebi bulunamayan ağrılar çektiğim bacaklarımdan salınan bir enerji hissettim. Dalga dalgaydı gerçektende. Artıp azalıyordu. Ve sakin kalmaya odaklandım çünkü artık sayenizde bilinçlendik ne olduğuna dair bir fikrimiz var. Dün ise tertemizdi… Bende o ferahlığı hissediyorum ama bir yandan zihnim hala ya öyle olursa gibi senaryolar üretmeye devam ediyor. Bende ona “sana inanması zor geliyor dimi ”diyorum. Ama bunların hepsi gerçek… Her akşam meditasyonlarda buluşmak dileğiyle… Sevgiler yeni dünyanın güzel insanları ♡

    Liked by 2 people

  5. Sevgili Mor Alev,
    Dunku yoga seansimda gonderdiginiz meditasyonu uyguladik … Cok etkili oldu .. Gezegensel yukselise destek ve katkimiz hem kisisel hem kolektif alanda yerini buluyorsa ne mutlu bize … Her zaman paylastiginiz bize Isik olan hersey icin sonsuz tesekkurler … 😇🙏💙

    Liked by 1 kişi

  6. Yazılanları kelime kelime yaşıyorum harika bir duygu.Kendimi akışa bırakıp an ı yaşıyorum ve neşeli mutluyum.Hiç bir şey moralimi bozamıyor.Çok şükür bugünleri de gördük 😂😂😂birliğe sonsuz teşekkürler.Meditasyona devam👍👏👏

    Liked by 1 kişi

  7. 29 nisan tekrar doğduk açıkçası ,ve sabah saatlerinde zehri attık birebir tüm gece, bedenim doğum sancıları içerisindeydi hiç uyuyamadım.Ancak sonunda sabah huzura tamamen eriştim.Artık doğduk ve büyüyoruz:)Bu yazılar birçok gerçeği bize sunmakta teşekkürler:)

    Liked by 1 kişi

  8. “..korkacak azıcık bir şeyler olduğuna ya da hiçbir şeyiniz olmadığına inanmak üzere bunu aylarca hatta yıllarca sınayacaksınız”..
    Sabah uyandığımdan beri tam da bu durumdayım 😀

    Liked by 1 kişi

  9. ‘çok yakında yeni neşe-keyif-coşku beklentisine geçiş yapacaksınız.’ Yaptık diyelim öyle de oldu amin amin amin…. 😀 Beklenmedik süpriz neşelerle geldi bu gün, her gün artarak sarsın, taşsın benden aşkla ,toprağa, kalbe…

    Liked by 1 kişi

  10. Wesak meditasyonunda uyuya kaldım bu arada inşallah iyi olmuştur? kötü değildir bazı arkadaşlar uyanık kalmış tam tersi.

    Beğen

  11. Kalbimde şenlik havası 😊Bir trallalla modu🍀
    Şüküre geçtikçe genişliyorum ve hepimizi kucaklıyorum sanki 🙏
    Birlikte dönüşüp birlikte ışıldamak ne güzel şey 💫
    Çalışmalarımda daha çok öğrencim sizi tanımaktan çok mutlular..
    Bu güzel kanallık bilgilerini bu güzel meditasyonları sık sık sizi anarak paylaşmak çok keyifli.
    Birlikte varız’a katkınızdan ötürü nur olun 💖

    Liked by 1 kişi

  12. Dolunaya cok sicak bir enerjiyle girdim. Son iki gecedir ilginc ruyalar gordum sevgili Moralev birbiriyle iliskili. Ilkinde kucagimda cok tombul bir kiz bebegi seviyorum ama nasil bir sevgi anlatamam bakmalara kiyamiyorum. Mutlugumu tarif edemem kalktigimda. Dungece de ruyamda doguma hazirlaniyorum cevremdekiler beni korkutmak istiyorlar doguramazsin diye. Hayir diyorum yapabilirim ben daha once de yaptim diyorum. Saskin saskin bana bakiyorlar.
    Acaba bende bu 3D korkulari birakiyor muyum?
    Tesekkurler ve sevgiler

    Liked by 1 kişi

  13. Gerçekten çok güzel bir mesaj bu. İçimizde tutuşturduğu güven ve samimiyet dalga dalga dansediyor 🙂
    Geri dönüp bakıyorum, iyi bir insan olmak için belirli kalıpların uygulanması gereken bir dünyadaydık. Şimdi ise kalıplar yok… Yeni enkarne olan nesiller sevgiyi tanıyan bireyler ve sosyal hayatı değiştirdiler. Eski nesiller çok çalıştılar ve ıstırap çektiler ama neyse ki artık onların kuralları geçerli değil.
    Teşekkürler

    Liked by 1 kişi

  14. Merhaba sevgili Mor Alev , sonsuz teşekkürler ediyorum size. Buradaki paylaşımlarınız kollektiften aldığım tüm enerjilerin yansıması ve onayı, dünyevi algıda..Uzun zamandır zaman yok diyorum sanki boşlukta gibiyim diye ifade ettiğim sözlerin ne anlama geldiğini yazınızdan onay alarak farkındalığımın farkına varıyorum. 29 ve 30 nisan’da ruh kardeşlerim dediğim 2 ayrı grubumla üst üste toplantı yaptık . Tam da dolunayda.. Toplantıda o kadar neşeli ve keyifliydim ki , içimden uzun zamandır hiç bu kadar içten kahkaha atmamıştım ne kadar neşeliyiz , bu toplantıları her ay yapalım diye paylaşıp arkadaşlarımla sözleştik. Ertesi gün sizin Wesak yazınız geldi , hemen arkadaşlarımla paylaştım, Enerji inanılmazdı tam da bizi anlatmış dedi arkadaşlarım.. Frekanslar uyum içinde, İyi ki varsınız. Varolun..Sevgiyle…

    Liked by 1 kişi

  15. Ben aylardir hatta hayatim/hayatlarim boyunca bekledigimi yasiyorum diyebilrim, anlamadigim bi anda, egolari bi kenara koyup, hep yapamayacagimi dusundugumu yaparken ustumdn kalkan yukler.. icsellestirildiginde, hep Mor Alev in bikmadan usanmadan dedigi gibi, “bilincli” ilan edince ki yine hep mantra gibiydin, oluyormus.. alaka dahi kuramamistim, farkedince paylasmak istedim, kesinlikle tecrubeler paylasilmali.. Tesekkurler herkese, herseye..

    Liked by 1 kişi

  16. selam,

    bende de rüyalar yoğunlaştı. bazılarını yazıyorum ama hepsini hatırlayamıyorum. gerginlik, tahammülsüzlük biraz arttı ama dolunay sabahı hoş bir hal hissetim. içimi ısıtan… süreçle ilgisi var mı bilmiyorum ama 1 mayıs sabahı (ki geç saatlere kadar ritüellerle geçti) birden yoğun hapşırık, burun tıkanması, alerjik durumlar yani.

    bütünün hayrına olsun. sevgiyle…

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.