Geliyor

Geliyor

Hissediyor musunuz? Devrini yükselten motorun havada titreşimler göndermesi gibi, o güzel bas sesiyle göğsünüzü titreştirmesi gibi… geliyor! Alarma geçmeyin, korkmayın, sevgili çocuğum, sizi incitmeyecek. Gelmekte olan bu geçiş içindeki geçiş bir kutlama sebebidir. Bazılarınız bu geçişleri eğlenceli olarak düşünmeyebilir, ama bu seferki son birkaçından çok farklı olduğunu size kanıtlayabilir. Apartmanlarınızdan çıkıp, şatolarınızı inşa etmeye hazırlanmanın zamanıdır! Evet, hayaller gerçek olabilir! – Yaratan

Great Wave by Elspeth McLeanSevgili Dostlar,

Bu Yaratan mesajı diğerlerinden farklı. Çok kesin bir dille verilmiş. “Geçiş içindeki geçişin”  içinde bulunduğumuz enerji girdabının bir evresi olduğunu anlıyoruz.

Konsey’in verdiği resmi hatırlayalım, bir sürü dalga peşi sıra geliyor ve bu dalgalardan birinin size ait olduğuna karar verip, sörf tahtanızla atılıyorsunuz. Onu sürdükten sonra, bir sonraki dalganızı bekleyip seçiyor ve yine atılıyorsunuz.

Bu yeni dalganın çok daha kapsayıcı olan Wesak Dolunayının enerjileri olduğuna inanıyorum. Dolunay, Pazar gecesini Pazartesi sabahına bağlayan erken saatlerde gerçekleşecek. Umarım kendi dalgalarınızı yakalarsınız, korkmayın, atılın!

Bahsetmiş olduğum diğer enerjiler, diğer dalgalar ise etkisini sürdürüyor olacak, bunun için son birkaç yazıya bakmanız yeterlidir. Çok ilginç, Plüton hala daha “yenilgiyi zarafetle kabul eden general” sembolünde ve orada Mars’la da buluştu. Birden bire iki Kore’nin başkanları on yıllardır ilk defa bir araya geldi! (Uranüs beklenmedik şeyler gösterecek demiştik.) Bir Kuzey Koreli başkan ilk defa Güney Kore’ye ayak bastı. Amaç nükleer silahsızlanma ve aradaki resmi savaşı bitirmek. Bu alanı seyredelim. Daha da ilginçleşebilir.

Wesak Dolunayı ise müthiş bir şefkat, anlayış ve sevecenlik enerjisiyle geliyor. Yine beklentim şu ki, bu enerjiyle kalp açılımı yaşayanların sayısı çok yüksek olacak! Pek çokları bunu anlamayacak bile, ama hayata daha yumuşak, daha esnek ve sevgiyle bakmaya başlayacaklar. Daha tarafsız, daha az fanatik olmak, fikrini değiştirmek, inançlarında oynama yaşamak, bazı geçersiz kalmış gelenekleri yıkmak bu kalp açılımı sayesinde göreceğimiz somut gelişmeler olabilir. İlgili detaylı analizi önümüzdeki günlerde yayınlayacağım.

Bu kanallık için Jennifer Farley’e teşekkürler. Hepinize harika bir hafta sonu diliyorum.

©Mor Alev 2018

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön verme konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, ruhunuzun potansiyelini tam anlamıyla hayata geçirmek, Yüksek Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

5 comments

  1. Ne mutlu, ne kutlu diyelim o zaman 💖
    Giderek “birlikte varız”ı daha da derinden hissediyorum.Her birey farklı algılasa da , tüm olanın bütünün hayrına olduğunu bilmek ve yaşamak hem coşkumu,hem keyfimi çoğaltıyor.
    Tablonun bütününü görüyorum pırıl pırıl ve rengarenk.Hepimizin bu dönüşüm sürecinde sevgi selinde ıslanmasını ve bu sevgiyi dalga dalga yaymasını dilerim 💖
    Teşekkürler sevgili Mor🍀

    Liked by 2 people

    1. Bu gül haber için çok teşekkürler sevgili Mor alev benim de tek dileğim sevginin dünyaya hakim olması inşallah ❤ ❤ ❤

      Liked by 1 kişi

  2. 30 yaşındayım ve saçlarımı istediğim renge boyatmak istiyorum babam onun fikrini almak konusunda çok ısrarcı ve kendi içinde hayal kırıklığına uğruyor daha sonra bu seçimimin bir hata olduğunu ve onun getireceği ‘topluma uygun’ bir renk ile boyamam gerektiğini söylüyor, bana karısına karıştığı gibi karisamayacagini bağırmak istiyorum bir yandan da kalp kırmak istemiyorum sevgili mor alev ne yapmalıyım?

    Beğen

    1. Sevgili Derya, uzun süredir size ne yazacağımı ve nasıl yazacağımı düşünüyorum, inanır mısınız? Kendimi sansürlemeyi bile düşündüm! Ama yapmıyorum. Evet, başlıyoruz:
      Yetişkin bir kadınsınız. Kendinizle ilgili en ufak karardaki gücü bile bir başkasına veriyorsunuz. Kendi kalbinizin kırılmasını tercih ediyorsunuz. Ne söyleyebilirim? Özsaygı, özgüven, öz-değer bizi biz yapan şeylerdir. Umarım kendi gücünüzü bir gün kabul edebilirsiniz. Bu da insanları yıkıp geçmek demek değildir. Sadece sakince kutsal hayır! kelimesini kullanmak ve kendi yolunu çizebilecek olgunlukta olduğunu ilan etmektir. Babanız yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla onu rezil etmenizden, kendinizi rezil etmenizden korkuyor. Yani size güvenmiyor, inanmıyor, kararlarınıza saygı duymuyor. Sizi size yansıttığını düşünürsek, siz kendinize ne kadar güveniyorsunuz? Siz kararlarınıza saygı duyuyor musunuz? Siz size inanıyor musunuz? Kendinizi ne zaman ve nasıl güçsüzlüğe esir ettiniz? Bunlar bir saç rengindeki anlaşmazlıktan çıkan derin konular. Düşünülmesinde fayda var.
      Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.