Dalgayı Sürmek – Konsey (Mesaj 155)

surfing crowdsHepiniz farkındasınız, bütünsel ve köklü bir değişim gelişiyor, gezegeninizdeki yoğunluğunu artırıyor. Daha da doğru bir anlatım şöyle olurdu; gezegeniniz hem dünyanızda değişiklikler yaratan, hem de sizin kucakladığınız değişime cevap olan enerji alanlarına her geçen an daha derinden dalıyor.

Her iki fenomen de dalga hareketleriyle yaratıma giriyor. Bu şekilde olduğu için gerçekten şanslısınız. Bir anda ve hazırlıksız uyanış yaşayan herhangi birine sorun, acaba bunu tavsiye ederler mi? Etseler bile, çoğunluk için böyle bir uyanış oldukça büyük bir şok, sarsıntı ve hırpalanma içerir. İçinizdeki “armağanlarınız” (yetenekleriniz) kendilerini size bildirdiğinde bile gerçekliğinizi sorguluyorsunuz. Aslında, gerçekliğe çok da hâkim değilsiniz. Açık konuşmamızla sizi üzmek istemiyoruz ama… Genişleyen farkındalığınız sizin için bir şekilde şok yaratıyor. Çok uzun zamandır size açık olan bilgiler ağır bir şekilde kısıtlıydı.

Bunu duyan veya görenlerinizin bile inançlarının görmesini duymasını engellediği başka şeyler var. Eğer bunlar sizin için bir kısıtlama değilse, ne kadar sıklıkla nesneleri dokunmadan hareket ettirebiliyorsunuz? Hangi sıklıkta aynı anda iki yerde birden bulunabiliyorsunuz? Niyet ederek fiziksel nesneler yaratıyorsunuz? Yani, kendinizi tebrik edebileceğiniz oldukça fazla şeyiniz olsa da, daha yolculuğunuz devam ediyor. Ve bu bahsettiklerimiz önemli olan parçalar bile değil. Önemli olan parça sizsiniz.

Tube surfingŞimdi, izninizle, dalgalar görüntüsünü biraz daha geliştirelim. Eğer hiç sörf yapma şansınız olmadıysa, cesur olun, dalganın kıvrımının içinden doğru geçeceksiniz!

İşte buradayız, Yeryüzü Kumsalında. Tutarlı bir şekilde kıyıya vuran dalgalar büyüyor. Gelen dalgalara doğru kulaçlarla gidiyorsunuz. Bunu bir süredir yapıyorsunuz ve oldukça da iyi becermeye başladınız. Etrafınıza baktığınızda, diğerlerinin sörf tahtalarının üzerinde her zaman görmeyi sevdiğiniz şeyleri yaptığını gözlemliyorsunuz. Belki çok yakında bunları siz de denersiniz. Bazıları sadece sörf tahtalarının üzerinde oturup bekliyorlar. Bazıları denize bakıyor ve kendi mükemmel dalgalarını bekliyorlar. Arada bir, bir dalga yakalayan birisi devriliyor. Bunu da önceden yaptınız, hem de birçok defa. Ama tahtadan düşmek bu deneyimdeki neşe-keyif-coşkularını azaltmıyor, sizinkini de öyle.

surferbabyVe orada tahtada oturup mükemmel dalganızı beklerken, gelen ve kırılmak üzere olan dalganın gücünü hissediyorsunuz. Biliyorsunuz hazır olacaksınız. Kendi “olayınız” için hazır olacaksınız.

Bu, şu anda bulunduğunuz yer için neredeyse mükemmel resimdir. Hayatınızın sürüşü için tahtanın üzerine çıkmaya hazır olun! Buraya gelmek için yapmış olduğunuz her şeyin buna değer olduğunu kanıtlayacaksınız. Bu kumsaldaki gün sizin gününüz. Keyfini çıkarın!

***

Sevgili Dostlar, bugünün tarihi anlamı ve Konsey’in mesajı bir araya gelince beni düşündürdü. Bu yaşadığımız dönem uyanışın ve yükselişin ilk evreleri değil… Yükseliş süreci çok uzun süre önce başladı, Rönesans ve Endüstri Devrimine kadar geri gidebiliriz.

Fakat dalgalara ve uyanışa geri dönersek, bu ülkedeki uyanış büyük, devasa bir dalgaydı. Bir anda orta çağ zihniyetinden yirminci yüzyıla, birilerinin kölesi olmaktan vatandaşlığa geçiş… Bilgiyi ve eğitimi kucaklamak, haberi bile olmayan teknolojileri öğrenip kullanmaya başlamak, “nasıl daha verimli oluruz” sorusunu cevaplamak, kaynaklarını ve yeteneklerini araştırıp kullanıma sokmak… Daha da önemlisi herkesin, sadece kendinin değil, herkesin özgürce ve refah içinde yaşayabileceği bir ortam düşleyip onu yaratmak üzere çalışmak…

Çok büyük bir dalga. Ve işte bunu yaptılar! O dev uyanış dalgasını yıllar boyu sürdüler. Ortaya çıkan muazzam değişim enerjisini düşünebiliyor musunuz? Fiziksel atalarımız orijinal ışık işçileriydi, kelimenin tam anlamıyla! Oldukça da iyi sörfçüler olduklarını unutmamak gerek. Böyle dev bir dalganın içinden geçmek ustalık ister!

Yani, bugün zorlandığınızı, karamsarlığa düştüğünüzü ya da hayatınızın ve genel gidişatın istediğiniz gibi olmadığını düşünürseniz, içinize dönün ve genetiğinize bakın. Bütün bu tecrübeler, beceriler, heves, heyecan, öncü ruh, açık zihin, açık kalp, sebat ve çalışkanlık  orada bulunuyor.

Ama biliyorsunuz, hiçbir şey yapılıp bitmez. Abraham’ın sözleriyle “asla işiniz bitmeyecek, hep ilerleyeceksiniz”. Belki de o yüzden bugün çocuklara armağan edildi, açılan yola çocuklar, torunlar, sonraki kuşaklar devam etmeyi hatırlasın diye. Bizim de yapacağımız çok şey var, hep bütünün hayrı için ve hep mümkün olan en yüksek titreşime ulaşarak.

Bütün bu düşüncelerle birlikte (büyük ihtimalle sizin kendi ekleyecekleriniz de vardır) bugün ve her gün TBMM’yi kuran cesur yürekleri onurlandıralım. İş bitmiş değil ve bizler de keyifle, neşeyle, coşkuyla yaratmaya devam edelim. Sörfe hazır mısınız?

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

9 comments

  1. Saygı,minnet ve en içten tebriklerimiz,inançla olmaz denileni gerçekleştirenlere cesur yüreklere,emanetin farkındayız,sörf tahtasının üstündeyiz çok kısa bir zaman sonra gelecek dalga bizi daha ileriye savuracak az kaldı.!🇹🇷

    Liked by 2 people

  2. tüylerim diken diken oldu okurken hi böyle bir yazı beklemiyordum. Çok güzel oldu. Okurkttimen çenemin ağrıdığını farkettim. Sizin daha önce çakraları yayınladığınız bir resim vardı. Ben onu hatırlayabilmek için bilgisayarımda masaüstüme kaydetmiştim. Aklıma geldi döndüm baktım çene neymiş diye …5 duyu ve inanç çakrasi… yine bir hoşluk yapmış hayat. Ayrıca daha bir kaç gün önce de oğlumun okul gezisi dolayısı ile Çanakkale Şehitlik abidesini ziyarete gittik. Bu da tesadüf değildi muhakkak…

    Liked by 2 people

  3. Bugün kumsalda olmam, geçen akşam nesleri hareket ettirmekle ilgili düşünmem, denemem, gülümsemem, diğer tüm metaforların hayatımdaki ”şeylere” kılıf gibi uyması… Çok sevgili Mor Alev, bu eşzamanlılığı sık yaşıyorum ama bazen böyle gözlerim dolarak.
    Bu kanallık aracılığınıza ve kendi değerli bakış açınızı paylaşmanıza gönülden teşekkür ediyorum. Hayatı yoldaşlık ederek dayanışmayla sürmek çok güzel…

    Liked by 2 people

  4. Nisan ayında “hadise olay” dediğiniz şey benim için bugün gerçekleşti. Senelerdir küçükbenliğimden bakıp mucize gibi gördüğüm şeye ilk defa mucize sandığım yerden bakıp amma da korkmuşum ya canım benim dedim küçükbene. Bütün hayatım bir film şeridi gibi gözlerimden geçerken bambaşka bir boyuttan izledim. Bundan büyük hadise ne olabilir. Senelerdir beklediğim didindiğim dua ettiğim olay…Korkmayı bırakın anladımki o gölgesi duvara yansıdığı için koca bi canavar sandığım bir yavru kediymiş… Şefkatle doldum kıyamamki bana… Yeniden doğdum sanki. ❤ Mutlulukla…

    Liked by 2 people

  5. Muhtaç olduğumuz kudret (her anlamda) damarlarımızda mevcuttur, hep mevcuttu. Atamız yine yanılmadı…

    Liked by 2 people

  6. Muhtaç olduğum kudret damarlarımdaki asil kanda mevcut bunu biliyorum bende. Bugün ve her gün TBMM’yi kuran cesur yürekleri ve canım ATA’mı saygı ve sevgi ile anıyorum bende ve her geçen gün ATA’ma daha da hayran oluyorum. İş bitmiş değil haklısınız ve bizler de keyifle, neşeyle, coşkuyla yaratmaya devam edeceğiz. Sörfe hazırım bende.

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.