Evren sizi sizinle bekliyor…

usamljenostİşler çok ağır olduğunda diyorsunuz ki, “Bir adım daha atamam”.

Durumlar çok karmaşık olduğunda diyorsunuz ki, “Kaçmak istiyorum”.

İnsan varlığınız size göre ‘çok zorlu’ hale gelince, diyorsunuz ki, “Bir köşeye saklanmak ve bir daha asla hareket etmek istemiyorum”

Bilin…. Evren de sizinle birlikte tam orada! Evet, durumlar zorlu olabilir, güzel çocuğum, ama bu sonsuza dek sürecek anlamına gelmez. Siz yeniden KOŞULSUZ SEVGİYE doğru hareket etmeye hazır olana (karar verene) dek Evren de sizinle birlikte bekleyecek. – Yaratan

Sevgili Dostlar, umarım 4 günlük yokluğumda harika vakit geçirdiniz. Bu yokluklar bir-iki hafta daha devam etmek zorunda maalesef ve aynı şey e-mail cevaplarınız için de geçerli. Aynen Cumartesi günü hepinize ilan etmiş olduğum gibi sizlere gecikerek cevap verebiliyorum. Yani hala daha blog dışında odaklanmam gereken şeyler var.

Bu zaman zarfında sizlerden üç şey rica ediyorum:

  1. Lütfen sabah ya da bir akşam önce yazdığınız mesaja 6-12 saat içinde henüz cevap gelmediyse bir daha yazmayın. Bu sadece e-mail trafiğini artırıyor ve gelen kutusunu şişiriyor. Cevabınız size gelecektir.
  2. İkinci ricam ise anlayışlı olmanızdır, zihinlerinizde nasıl bir görüntü var bilmiyorum ama daha önce blogda defalarca yazdığım bir şeyi tekrarlamak istiyorum: Ben bağımsız, bağlantısız, özgür bir blog yazarıyım. Ben bir şirket değilim, bir kurum, kuruluş, grup değilim. Tek bir kişiyim. Bir başkası yok. Ve elimden gelenin en iyisini sizlere sunarak hep beraber neşe-keyif-coşkuda yaşamamızı umuyorum. Bu, bloğun ve blogla hemfikir olanların yoludur ve biliyorsunuz, Konsey’in geçen gün söylediği gibi “Her yol Roma’ya çıkıyor!” Yani, eğer gecikirsem, üzerinize alınmayın. Eğer, bazı sorularınıza geç cevap veriyorsam, bunun sebebi siz değil, benim müsait olmamam olabilir. En basit haliyle, internet bağlantımda sorunlar yaşıyor olabilirim! Öyle değil mi?
  3. Genel sorularınız için lütfen engin blog arşivini kullanın. Anahtar kelimelerle, sağ üst köşedeki ya da sağ sütundaki arama kutusunu kullanarak, en tepedeki ana menüyü kullanarak ya da konularına göre yazılara girerek aradığınız soruların cevaplarını görebilirsiniz. Hemen soru yazmadan, bir bakın, araştırın bu konuda başka neler yazılmış, çok sevgili diğer okurlar ne yorumlar yapmışlar… İnanın böylece çok daha geniş bakış açılarına ulaşabilirsiniz. Bu sırada Merkür’ün geri gitmekte olduğunu da hatırlayın, yani zaman içe dönme, içimizdeki bilgileri de değerlendirme zamanı.

Arkadaşlar, bazen istediğimiz şeye doğru hareket etmeye karar vermemiz bile yeterli. Yani beklemeyin, cevap aslında sizinle! Haydi, bu yüksek gerilim döneminde sevgiye geçmeye karar verin, dünyanız da sizinle oraya taşınacak! Ben de kendi hayatımda aynı yöntemi uyguluyorum.

Bu boşluklar ve gecikmeler konusunda anlayışınız için çok teşekkür ederim. Umarım yakın zamanda alışık olduğumuz yayın ve yorum düzenine geri dönüş yapacağız. Ben de sizleri çok özlüyorum!

Mor Alev

 

15 comments

  1. Her gün yazılarınızı bekliyorum inşallah en kısa zaman da dönersiniz sizi yazılarınızı okurken rahatlıyorum benim gibi çoğu kişi eminim böyle düşünüyordur sevgiler

    Liked by 1 kişi

  2. 😄 hahaha!
    Bakmayın şimdi güldüğüme, ailecek kafayı yiyoruz. Aile derken insanlık ailesi 😜

    Valla herkeslere über kolaylıklar diliyorum. Herkesin sınırlarının zorlandığını bilmek belki “normalmişim” rahatlığı verir okuyana diyerekten yazıyorum. Ne yalan söyliyim bana iyi geliyor topluca kafayı yemiş olmak 🤪

    Bir de sanki hisler iyice bi açıldı mı ne 😉 dosdoğru ve açık olmak en iyisi, nasıl olsa yalanı dolanı karşıdaki de hissediyor.
    O zaman renk, o zaman dans 🕺🏻

    Liked by 1 kişi

  3. Sevgili Mor Alev, bu samimi mesajınız için teşekkür ederim. Sadece samimiyetinize olan takdirimi iletmek istedim. Krishnamurti’nin bir sözü geldi aklıma yazınızı okurken, “Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok. Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz. Siz her şeysiniz! Ve anlamak, değişimdir!”. Sevgiyle.

    Liked by 1 kişi

  4. sen 1 tanesin moral evim… biliyorsun belki eskiler “eve lazım olan halı camiye haramdır” derler.. sen nasıl kendini iyi ve huzurlu hissediyorsan aslolan odur.. hepimiz için geçerli olduğu gibi. Tabii bazen zahmetsiz hazır bilgi cazibeli olabiliyor ama maalesef pek bilince dönüşemiyor, yılların göstergesi bu, yaz aşkları gibi, saman alevi gibi ,anlık bilinç kıvılcımları… hiç cevap yazmassan nolur ki, bu blogdaki olağanüstü değil “olağan dışı” bilgiler hepimize 1000 yıl yeter. Bu bilgiler bugünün bilgileri değil ki, bugün önümüzde olan önümüze gelen bilgiler :))) sayende… sevgiyle kalalım…

    Liked by 1 kişi

  5. Canım MorAlev,bende bir gün çaresizim çaresiz diye komaya giriyorum ertesi gün yok ya tamamdır herşey yoluna girer diyorum😊Ben seni hiç özlemedim çünkü fırsattan istifade okuyamadığım kütüphanede sörf yapıyorum onun için hep beraberiz💫Gündeminde her ne varsa kolaylık güzellikle olsun💜

    Liked by 1 kişi

  6. Sizin yazılarınız sayesinde gercekleri görmemi anda yasamayı farkındalıgımın artmasını kosulsuz sevgiyi herkeze herseye yaymamı en kötü ve umutsuz her sey bitti dedigimde bakıs acımı pozitife cevirip dunyaya evrene gulen gözlerimle umutla bakmamı sagladınız sizin yazılarınızı soluksuz okuyorum yasamımın her anında uyguluyorum size cok ama cok tesekur ederim sizi gercekten cok özledik yeniden yazılarınızı yazmanızı okumayı dört gözle bekliyorum sevgilerimle

    Liked by 1 kişi

  7. Iyi olun. Iyi olalım. Gercekten bu merkur retrosu fena sarsti bu defa. Koç yeniayı tam da dogum günüme denk geliyor ve hayatimin ilk 35ligini geride birakiyorum. Öyle bir dönem ki. Anlatamiyorum. Dilerim yeni ay yazisi yazabilecek ferahlik ve güçte olur bizlerin yaninda olursunuz. Sizi seviyorum ve istanbula geldigimde mutlaka seans alacagim sizden. Umarim yollarimiz ve zaman dilimimiz kesisir. Cok sevgiler. Iyi olun.

    Liked by 1 kişi

  8. Mesajı görünce içimde sevinç oluştu. Sizi tanıdığım için şükrediyorum.İşiniz rast gelsin. Sevgiyle

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.