Yeryüzü, Kozmos ve İnsan: Bir çakra, salıverme, uyumlanma ve şifa çalışması

Dragonfly & Chakra caduceusYeryüzünün Sevgili Çocukları

Sizlerle ayaklarınızın altındaki derinliklerden doğru konuşuyorum; ben Yeryüzünün sesiyim (Gaia, Toprak Ana). Bana yaslanın ve gevşemenize izin verin. Gereğinden çok daha fazla gergin ve katı olan kaslarınızdan tansiyonun çekilip gitmesine izin verin. Omuz ve boyunlarınızdaki kaslara özellikle dikkat verilmeli. Onları gevşetin ve onların da rahatlamayı istediklerini düşünün, böylece siz de bedenin en doğal sükûnetle dinlenme arzusuna eşlik ediyorsunuz.

Gözlerinizin, ağzınızın etrafındaki kasları hissedin, oradaki gerginliği salıverin. Benimle gelin ve bedeninizde daha da derinlere gömülün. Karnınızdan doğru bir dinginlik ve yumuşaklık akımının doğduğunu hissedin. Şimdi daha da derine, kuyruksokumunuza, kalça ve bacaklarınıza doğru gömülün ve dizlerinizin farkına varın.

Farkındalığınızı dizlerinizde merkezleyin. Orada ne hissediyorsunuz? Belki sağ ve sol diz arasında bir fark vardır. Onlara saygı ve ilgi karışımıyla bakın. Belki, bir diz diğerinden daha soğuk olabilir mi? Daha fazla ısı isteyen bir diz var mı? Dizin kendine iyi gelen şeyi bildiğini öngörün. İhtiyaç duyulan ısıyı yaratmanıza gerek yok, ısı zaten bedeninizde, sadece izin verin aksın.

Dizlerinizdeki, ya da bir dizinizdeki soğukluğun neyi temsil ettiğini hissedin, oradaki nasıl bir enerji? Eğer tek diziniz soğuksa, bedeninizdeki doğal ısı akışını geride tutan belli bir gerginlik vardır. Bu, alt bacaklarınızı, ayaklarınızı ve topraklanmanızı (ayaklarınızın yere basmasını, günlük hayatınızı) etkileyebilir. Sizi neyin rahatsız ettiğini görmek için bir bakın. Orada belli bir duyguyu temsil eden bir figür görebilirsiniz, yani yakından inceleyin. Ya da sizi orada kısıtlayan şeye ait bir sembol görürsünüz. O dize sakin, bağımsız şekilde odaklanın.

CakralarBu sizsiniz, bu sizin bedeniniz yani bu süreç hakkında hiçbir korkuya ihtiyacınız yok. Bilin ki, en doğal halinizle son derece güçlü şifa enerjisi taşıyorsunuz bundan dolayı,  kısıtlanmış, geride tutulmuş ya da değersiz hisseden bir parçanızı gözlemlemeniz bile onu değiştirir. Dikkatinizi vermenizle ve kozmik ışık gücünüzle bu parçayı ısıtırsınız. Aynı zamanda, benim aracılığımla, yani bedeninizde yaşayan yeryüzüyle de doğal şifa akışı vardır. Yani her ikimizden doğru akan bir gelişim ve şifa enerjisi mevcuttur.

Siz olumludan tarafta duruyorsunuz, olumsuzdan daha güçlüsünüz. Olumsuz olan, ışık, ısı, sevgi, neşe-keyif-coşkudan mahrum kalmasına izin verdiklerinizdir. Olumsuz olan sıklıkla kendinize yaptığınız şeydir çünkü olumluyu hak etmediğinize inanırsınız. “Soğukta yapayalnız durmanız” gerektiğini düşünürsünüz çünkü dâhil olmaya layık değilsinizdir, yeterince iyi değilsinizdir. Bu sonuca nasıl ulaştınız? Bu yeryüzünün keşfettiği bir şey değildir ve kozmik ruhunuz da sizin hakkınızda böyle bir yargıda bulunmamıştır.

İnsan olarak iki gücün arasında duruyorsunuz – yeryüzü ve ruhunuz. Fakat sizi çevreleyen insan dünyasının olumsuz fikir ve yargıları altında ezilebiliyorsunuz. Ve eğer, bu toplumsal yargılar yüzünden küçük hissediyorsanız ve bundan dolayı kendinizi iyice ufaltıyorsanız, o zaman negatif enerji akışına karşı çok az direnciniz vardır. Soğuk içinize işler ve daha da küçük ve güçsüz hissedersiniz. Size yardım etmek isteyen ben, Yeryüzü ve Kozmik güçler (kozmik enerji) için sorun şudur; sizi asla bize açık olmanız için zorlamayız. İnsan olarak özgür iradeniz, olasılıklardan seçim yapma özgürlüğünüz vardır. Ve tüm gelişim ve evrimleşme kaynağı da bunda yatar: Siz seçebilirsiniz.

Biz her zaman yanınızdayız. Ruhunuz sürekli kapınızı tıklatıyor; o size gelmek istiyor, sizin aracılığınızla akmaktan daha büyük bir isteği yok ve onda da ruhunuzun mutluluğu yatıyor. Benim enerjim de size açıktır. Ben sizi beslemek, sizin geliştiğinizi ve bolluk içinde olduğunuzu görmek istiyorum. Beni mutlu ve bütün kılan budur ve benim tatminim budur: Burada, Yeryüzündeki ışık melekleri olan sizlerin ihtiyaç duyduğu kökleri sağlamak. Fakat siz, size açık olan şeylere karşı kapalıysanız, hiçbir şey yapamayız. Ve gücünüz de bundadır: Seçme kabiliyetiniz.

Eğer bu seçimi yapmazsanız veya hiçbir seçeneğinizin olmadığını düşünürseniz, bu kaynaklar sizin için açık olmayacaktır. İşte insan olmaktaki en büyük sorun da budur.  Ruhunuz, Yüksek benliğiniz hayatınızı kontrol ediyor sanabilirsiniz veya daha geleneksel düşünüp bir Yaratan’ın sizi yönettiğini düşünebilirsiniz. Ama aslında olan bu değildir. Kendi hayatınızın yönetimi sizdedir! Sadece ruh olarak büyüklüğünüze ve etrafınızdaki tabiatın besleyici gücüne dönmeye bir tek siz karar verebilirsiniz. Kendi üzerinizde bu gücünüz var; her zaman seçebilirsiniz.

Ruhunuzun ışığına ve benim, Yeryüzünün besleyici enerjilerine ne kadar açık olduğunuzu hissedin şimdi. Önce bana odaklanın. Farkındalığınızla birlikte dizlerinizden aşağı, alt bacaklarınıza ve ayaklarınıza inin. Her iki ayağınızdaki enerji merkezlerinize, çakralarınıza ulaşın. Ayaklarınızda dönen bir şey görebilirsiniz veya bir renk ya da form görürsünüz. İyice derine, ayaklarınıza gömülün. Onlar sizinle bağlı hissediyorlar mı? Acaba bir ayak diğerinden daha sıkı bir şekilde mi köklenmiş? Ayaklarınıza sorun: “Ben Yeryüzünün beni taşımasına izin veriyor muyum? Ben Yeryüzüne güveniyor muyum? Yeryüzünden doğru bana sürekli yardım getirmek isteyen ve beni istediğim yere götürecek güçlerin (enerjilerin) olduğuna inanıyor muyum?”

Kolaylaştırmak için, her iki ayağınızdaki çakraları da küçük birer kapı olarak gözünüzde canlandırabilirsiniz. Tamamen açılabilirler, kapalı olabilirler veya yarı açıktırlar. Sol ayağınıza bakın, Yeryüzünün besleyici enerjisinin akışına izin veren kapı ne kadar açık? Şimdi sağ ayağınıza bakın, kapı ne kadar açık?

Kendinize böyle bakarak, bir saygı ve keşif duygusuyla, içinizde bir şeyleri değiştirirsiniz. Kim olduğunuzun ve nerede durduğunuzun farkında olmayı seçersiniz. Işıktan yana seçim yaparsınız. Karanlık, olumsuzluk, kendine acıma, öfke ya da kaygı akışı içinde hareket ediyorsanız, artık kendinize bakmıyorsunuzdur. Kendinize karşı ne bir ilgi ne de açıklık vardır ve kepenkleri kaparken öylesine sürüklenirsiniz.

Onları yeniden açmak, kendinize olan sevginizle, dengeli ve tarafsız merak ve ilgiyle ve yargıları salıvermekle başlar.

Son olarak her iki ayağınıza da şu soruyu sorun: “Günlük hayatımda daha fazla yeryüzü enerjisinin içime akmasına, daha fazla destek, teşvik ve güvenliğe izin vermem için ne yapmam yardımcı olacaktır? Hangi durumlarda Yeryüzü güçleri tarafından en iyi besleniyorum?” İçinizdeki derinliklerde seçenekleriniz olduğunu hissedin, içinizde kendiniz için daha fazla ışığı ve açıklığı seçme şansınız var.

Şimdi dikkatinizle birlikte kalbinizin merkezine çıkın. Göğüz bölgenize yükselin ve kalp çakranıza bakın. Bu merkezde bir resim belirebilir: Bir çiçek, bir dansçı, bir çocuk, ne olursa olsun, onun belirmesine izin verin. Bu sembolün kozmostan, ruhunuzdan, rehberlerinizden, o boyutlara dair her şeyden gelmek isteyen tüm sevecen enerjilere ne kadar açık olabiliyorsanız, o kadar kalmasına izin verin.

İçinizde bir engelin olup olmadığını veya bu engelin ne kadar etkili olduğunu anlamak için şu çok kolay yöntemi uygulayabilirsiniz: Kalp çakranızda bir veya iki elinizi birden imgeleyin, bakın el nasıl beliriyor, açık, kapalı veya ikisinin arasında bir görüntüde olabilir. Bir aşırı örnekte el sıkılmış bir yumruk gibi olabilir, savunmadadır, sevgiyi kabul etmek istemiyordur ya da kabul edemiyordur. Bir başka örnek ise elin tamamen açık olmasıdır, tam kabul, onay ve alıcılık vardır. Bir dakikalığına fiziksel ellerinizdeki gerginliği hissedin, her iki elinizi de olabildiğince gevşetmeye çalışın. O gevşemeyi parmak uçlarınıza kadar hissedin.

human energy fieldTüm fazla gerginliği salıverin ve kabul etmeye başlayın! Ruh enerjinizin size en doğal halde akmasına izin verin ve o kendiliğinden akacaktır. O enerji ve o salıvermeyle gelen enerjideki huzur ve dinginliği hissedin. Nasıl yukarıdaki ve aşağıdaki enerji alanlarının şifasını ve bu alanların gerçekte sizin doğal bir parçanız olduğunu, sizi nasıl etkilediğini hissedin. Bu enerjilere kendinizi tekrar tekrar uyumlama seçeneğiniz var. Hem yeryüzü hem de kozmos enerjilerinin nasıl bir araya gelip kaynaştığını hissedin. Onlar birbirlerine aitler, onlar ortaklar. Onların karnınızda buluşmalarına izin verin.

Günlük hayatınızda sizi gücünüzden, özgürlüğünüzden, seçeneklerinizden geri çeken etkilerle uğraşıyorsunuz. İşte bu yüzden sizlerden düzenli olarak o etkilerden çekilip içinize dönmenizi ve hem ruhunuzla, hem de yeryüzüyle olan bağlantınızı yeniden kurmanızı rica ediyoruz. Bunu yapmak çok faydalıdır. Bunu yaparak kendinizi dünyanızdan uzaklaştırmıyorsunuz. Siz böylece kendinizi yeniden şarj ediyorsunuz ve yeni bir dünyayı inşa etmeye doğru gidiyorsunuz. Ve o yeni dünya varolan kavramların ve düşünce kalıplarının dışındadır. Ama bunu yapabilirsiniz. Yeni bir yolda yürümek için ihtiyaç duyulan güce ve özgür iradeye sahipsiniz. Ve benim yapmak istediğim de size bu gerçeği aşılamaktır.

Sizlerin gelişip yıldızınızın parlamasından, bize yani etrafınızdaki enerjilere, ruhunuzun ve Yeryüzünün enerjilerine açık olmanızdan daha fazla istediğimiz bir şey yok. İçimizde bir güç, bir biliş var ve bu olaylara, şeylere dünyevi şekilde bakarak gösterilemez. Bu güçlerin (enerjilerin) kanıtı onlara uyumlanarak, onlarla yaşayarak, onları içinizde hissetmenizdir. Bunu yapmanız onların gerçek ve etkili olduğunun kanıtıdır.

Cennet (Gökyüzü) ve Yeryüzü tarafından taşınan insan olmayı seçin ve olun. Ve böylece insan ırkı için yeni bir yol, yeni bir farkındalık yolu da oluyorsunuz.

Bugün beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.

Bu mesaj için Pamela Kribbe ve Yeryüzüne çok teşekkür ederiz. (jeshua.net)

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak, böylece potansiyelinizin tamamını gerçekleştirmek üzere Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2017  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

11 comments

  1. Tam da sol üst sırt ve boyun tutulmasıyla uyanmışken ve neden diye sebep aıyorken, Sevgili Mor Alev size ve Pamela Kribbe ve Yeryüzüne çok teşekkür ederim çok teşekkür ederim.

    Liked by 1 kişi

  2. muhteşemdi teşekkürler … sevgili mor alev acaba yazıdaki çakralarla ilgili fotoğrafın büyük hali var mı yazıları okunmuyor büyütmeyi denedim ama iyice karıştı 🙂 sevgiler

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Nuray, o resmi aslında 2014 yılında yaratmıştım. Ana menüdeki yöntemler bölümünde bulunan çakra yazılarında bulabilirsiniz. Sevgilerimle

      Beğen

  3. Merhaba Moralev, bana bi kitap hediye geldi. (Masal Terapi – Judith Malika Liberman) Kitabın üzerinde bu kitap hayat yolculuğunda tılsımlı pusulan olacak yazıyor. İçinde masallar var, rastgele açıp okuyorum. Son okuduğum masalın tavsiyesini sizinle paylaşmak istedim. ” Her fırsatta ayakkabılarını çıkar ve parktaki çimenlerin üzerinde yürümenin keyfini yaşa. Evde çıplak ayakla yürü; ahşabın, fayansların ve halının farklı dokularını hisset.Ayakların sen ve seni taşıyan yerle aranda sürekli bir iletişim kurar.Onlarla tekrar bağlantı kur,ayaklarını dinle.Dünyayı hissetmek için yaratıldık.” Sevgilerimle … 💜

    Liked by 3 people

  4. Sag dizim agrıyarak uyanmıştım,tesadüf yoktu değil mi.? Teşekkürler,çevresel faktörlerin enerjisi öyle güçlü geliyorki bazen,engellemek zorlaşıyor.

    Liked by 1 kişi

  5. Bu yazıyı okurken tüylerim diken diken oldu,çünkü bir süredir bedenimizi iyi etmek bedensel şifa ile ilgili MorAlev rehberliği diliyordum benim ellerimde parmak uçlarımda aniden diyebileceğim düğümler oluştu ve kendimi iyi edebilmeyi başarmayı deneyimlemeyi( yani enerjisel olarak) çok istiyorum ama kafam inisiye alanlara falan takılıyor bir taraftan…Şimdi doğa anamızın verdiği şifayı almaya niyet ediyorum ⭐️☂️💫

    Liked by 2 people

  6. Sevgili MorAlev,sevgili güzel arkadaşlarım,sürekli değişiyoruz ya bir önceki günkü biz bile değiliz, yukarıdaki şifa bana bunu yaşattı ve içimdeki ses şuları söyledi; bu hayatında ya da başka bir hayatında,her nasıl olursa olsun ilişkide olduğun ve sonra yollarını isteyerek yada istemeyerek ayırdığın,hatırladığın yada unuttuğun ve bilerek yada bilmeden geriye dönüp bağ kurduğun,artık sana hizmet etmeyen her kişi ve kurumla bağlarını tamamen kes, bilerek ya da bilmeden tuttuğun tutunduğun ,seni yolundan alıkoyan her kurum ve kişiyi de sevgiyle bırak. Benim ellerim bu yüzden bana sinyal vermeye başlamış sanırım..Bunu buraya yazmamın sebebi gerçekten şükür ve teşekkür etmek…Dilerim bunu yapabilirim,hepinize sevgiler

    Liked by 1 kişi

  7. Ahhhhhh canim Mor Alev … Akiyor akiyor cagliyor cagliyor … Sukurler olsun … 😇🙏💙

    Liked by 1 kişi

  8. Sanirim bugun 9 saat boyunca ayaktaydim calistigim is sebebi ile. bu da yetmiyormus gibi, kafamdaki ses ile surekli munakasa icindeydim. birine anlatmaya calistigimda; aglamaya basladigim, susup kendimle kaldigimda ise, yuregimi yirtan bir sikintinin bogdugu bir gunun gecesinde, bir yerlerde birilerinin, yine birilerine dokunup, yaralarini iyilestirmeye calisma cabalari, hayata karsi umutlandirdi yine beni. bunu duyumsayarak uyumaya calisacagim. iyi geceler…

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.