Ekinoks ve Yüksek Boyutlu Işık

Walter Brunel Visionary ArtSevgili Dostlar, aşağıda Kara Schallock’un bu sabah okuduğum mesajını yayınlıyorum. Kara, “Yükseliş Notları” adını verdiği bu mesajları tam anlamıyla kanallık olarak görmüyor, çünkü kendisi ve Yüksek Benliğini veya Yaratan Benliğini TEK olarak algılıyor. O yüzden yazı boyunca insan Kara ve Yüksek Benlik Kara arasında geçişler göreceksiniz. Ben aşağıdaki mesajını özellikle sevdim, size de hitap edeceğini ve hissettiğiniz, yaşadığınız bazı şeyleri de açığa kavuşturmanızda yardımcı olacağını düşünüyorum.

Kara Schallok’a çok teşekkürler. (soulsticerising.com)

***

Arda kalan yanılsamaları, eski inançları ve şablonları eritirken derin donma halindeymişiz gibi görünebilir; sessiz; hareketsiz ve durgun. Yardımcı olacak bir meditasyon da kendi özel odanızı, belki de mağaranızı yaratmaktır, en sevdiğiniz renkler ve nesnelerle… veya bunun sizin için yaratılmasını isteyebilirsiniz. Bu özel yer sizin Epifiz Çakranızdır. Bu noktada meditasyon yaptığınızda Ruh Rehberliğinizle olan bağlantınızı geliştirebilirsiniz. Epifiz Çakranız, Tepe ve Üçüncü Göz Çakralarınızla bağlantıdadır yani bunlar da bu sırada aktive olurlar. Epifiz, Işık indirmeleri olduğunda, yüksek boyutlu Işığın dağıtımında görev alır, gitmesi gereken yerlere gönderir ve bunu bugünlerde sürekli yaşıyoruz. Yüksek boyutlu Işık aldığımızda eski enerjiler yüzeye çıkar; bu kasıtlıdır, çünkü bizleri harekete geçtiğimizde atacağımız adımlara hazırlar.

Kalp niyetiyle yapılacak bazı seçimler var… kendine egemen varlıklar olarak Gücünüze adım atmak ya da küçük kalarak eski, rahatlık alanınızdan çıkmamak. Kendi Gücünde durmayı seçenler öylesine büyük bir huzur, neşe-keyif-coşku yaşayacaklar ki. Gelmekte olan ekinoks enerjileriyle bizleri daha da fazla sevgiyle dolduran bir Işık bolluğu var. Ruhunuzla daha da fazla birleşme seçiminizle, bazı Yüksek Kalp fenomenleri (olağanüstü olaylar) yaşayabilirsiniz. Bu kelebek kanatları, baskı ya da daha değişik bir şeyler gibi hissettirebilir, telaşlanmayın. Bu nabız atması, baskı ya da kanat çırpma hissi Timüs çakranızın gelişmesinin ve yüksek boyutlu Işık tarafından aktivasyonunun işaretidir. O, sizin daha da yükselmeniz için, daha fazlası olmanız için ihtiyacınız olan şey neyse odur. Bu ışınların ve Gaia’nın titreşimi oldukça yüksek ve Yükselişin daha yüksek ifadesine doğru geçiş yapmamızı sağlıyor.

Titreşimimiz yükseldikçe, eski inançlar, şablonlar ve yanılsamalar baloncuklar gibi su yüzüne çıkıyor. Bunu dönüşmek için yapıyorlar. Bunlar, kendiniz ve diğerlerinden olan beklentilerinizi, bize söylenmiş, gerçeğimiz, inançlarımız olarak özümsemiş olduğumuz ama sadece bizleri uykuda ve kontrol altında tutmaya yaramış yalanları (illüzyonlar) kapsayabilir. Yavaşça pek çok gerçek açığa çıkıyor ve her zaman olduğu gibi duyduğunuz, okuduğunuz her şey hakkında seçici olduğunuzdan, muhakeme gücünüzü kullandığınızdan emin olun; sizinle eş-titreşimde olmasına özen gösterin. Ve konuştuğunuzda, dürüstlükle konuşun; Kalbinizin Bilişiyle (zihinsel kalıplarla değil) konuşun. Bu, dedikodu ve şikâyet etmemeyi de içeriyor, çünkü bunlar sizi eskinin yalanlarına takılmış tutuyor. Olduğunuz kişi olun, bu da gruplara ait olma isteğini salıvermeniz anlamına gelebilir. Siz kendinize aitsiniz ve olmanıza izin verdiğiniz daha büyük versiyonunuza. Eğer kabul edilmek için bir maske takıyorsanız, onu çıkarın ve olduğunuz güzel, ışıltılı varlık haline gelin.

Normal olmamayı yeğleyin. Çünkü Yenide normal yok. Normal bir yanılsamadır. Özgün benliğinizi ve kutsal bireyselliğinizi ifade edin. Eğer korku ya da güvensizlik ortaya çıkarsa, onları salıverin, çünkü bunlar ayrı duran ego tarafından sizi eskide tutmak için çalıştırılıyor. Kendiniz olmakta özgür olun. Eğer bu tuhaf hissettiriyorsa, bırakın tuhaflığı hissedin. Tuhaf hissetmek ve emin olmamak Yeninin harika yönlerindendir. İç yönlendirmenizi takip edin, çünkü Yeniye doğru yönlendiriliyorsunuz, uyanmamış halden ve öngörülebilir olmaktan Yeniye. Çocukları seyredin ve onlardan öğrenin. Onlar ruhlarını tam olarak özümsemiş bilge varlıklar. Eskinin hayat kavgası yerine, yeni bir yaşam haline izin verin. Bu sizin Özgürlüğün yanı sıra neşe-keyif-coşku ve tutkularınızı da yaratıma sokmanıza yardımcı olacaktır. Böylece yaratıcılığınız çok daha hızlanır ve hiç düşünemediğiniz şekillerde yaşamanıza izin verir. Güvenin, sabırsız olmayın, bu bir geçiş ve geçişler sadece siz hazır olduğunuzda gerçekleşir.

Daha önce hiç bu yeni alanda bulunmadık ve bu da çok çeşitli korkuları uyandırabilir. Korkuyu salın ve iç Yönlendirmenize tamamen güvenin. Kendinize güvenin! İçinizde o kadar çok değişim oluyor ki, siz, siz değilmiş gibi hissedebilirsiniz ve ayaklarınız yere basmıyormuş gibi gelebilir. Eğer bu sözler sizi yansıtıyorsa, meditasyon yapın, elinizden geldiğince doğal ortamlara gidin. Doğa sizi şifalandırır ve topraklar. Meditasyon yaptığınızda, Gerçeğinize erişirsiniz, Yeniye demirlersiniz böylece iç yönlendirmenize güç verirsiniz, o da sezgiler ve eş-titreşim olarak gelir.

Her şey ilahi zamanlamada olur, o yüzden hayatınızda sonuçlar görme, arama tutkunuzu salıverin. İç rehberliğinize güvenmeye devam edin, çünkü hepsi siz iç işlerinizi yaptığınızda ve güveninizi tam olarak ona verdiğinizde her şey gelecektir.

Daha önce hiç görülmemiş bir gelişim halindeyiz ve ekinoksla birlikte gerçek benliğimize doğru daha da genişliyoruz. Rahatlık alanınızdan bir tekmeyle kovulmuşsunuz gibi gelebilir. Hatırlayın, bunu siz seçtiniz. Hiçbir şey ve hiç kimse size bir şey yapmıyor. Her şey kendi kendinize koyduğunuz sınırlamaların ötesine geçmeniz için oluyor. İleri atılmaya hazır olun. Ve bunu yaparken büyük bir yaşam gücünü serbest bırakırsınız. Hatırlayın, gelişen sadece siz değilsiniz, Gaia da ilerliyor. Uzun zamandır değişmeyen ülkeler, hükümetler, dinler ve kurumların nasıl bir metamorfozdan geçtiğini görmek çok etkileyici, kendileri değişimi umutsuzca ne kadar engellemeye çalışsalar da. Sadece gevşeseler ve değişime izin verseler, böyle kargaşa içinde olmazlardı. Öneri: Güncel olaylar ve vaziyetin gidişatı hakkında şikâyet etmeyin, çünkü bu sadece o devlet, hükümet, din ve kurumları sıkı sıkıya eskide tutar. Siz Kaynağa odaklanın, dünyanın oyalayıcı, dikkat dağıtan (ayrı olduğuna inanan ego) olaylarına değil.

İçinizde ve Gaia’da dönüşümden geçen her şeyle, bu sizin ışıldayarak parlamanızın vaktidir. Bunun bir yolu Özgünlüğünüzde sağlam olmanızdır, diğeri dünyanın oyalayıcı gösterilerine dikkat vermemek ve bir başkası da Yeni Dünya Işık Ağına (Grid) Işığınızı demirlemenizdir. Farkındalığınızı Gaia’yı kaplayan Yeni Dünya Işık Ağına yöneltin. Orada küçük ışık kürelerinin birbirine bağladığı ley hatları göreceksiniz. Siz bu kürelerden birisiniz. Sadece bu ışık ağının bir parçası olarak diğer bütün ışıkları da aktive ediyorsunuz ve onlar da bu ağın bir parçası haline geliyorlar (BİRlik oluşuyor).

Dünyevi oyalanmaların içinize korku aşılayarak kendinizi küçültmenizi sağlamak böylece sizi siz olmaktan alıkoymak için bulunduğunu da hatırlayın. Korku, yönetme isteği, endişe, kararsızlık, yargı, vs. gibi duyguları salıvermeye devam edin. Bunlar ışığınızı soluklaştırır. Eskiyi salıverdikçe Yüksek Zihninizi aktive edersiniz, Yüksek Zihin ise kalp ve zekânın birlikte, BİR olarak çalışmasıdır. Yüksek Zihniniz entegre olduğunda tüm düşünceler Kalp tarafından yönetilir, Kutsal Eril ve Kutsal Dişi BİR olmuştur ve tüm ayrılık, ayrımcılıkların ötesine geçersiniz, bununla birlikte ayrılıktan doğan şeyler de kaybolur.

Eski hikâyelerinizi atın gitsin. Siz artık o kişi değilsiniz. Ve yeni bir hikâye de icat etmeyin, çünkü her hikâye sizi bir sınırlamalar kutusuna hapseder. Hikâyeler yanılsamalardır, siz onları “gerçek” görseniz de, uydursanız da. Hikâyeler inançlardan gelir. Her hikâyenin altında yatanı görün ve onu salıverin. Yaratılan boşluğa da sevgi doldurun.

Enerjiler çok yoğun, değil mi? Her gün daha fazla eski dönüşmeye geliyor. Ne olduğunu anlamayanlar öfkeyle, suçlamayla ve yargıyla patlayabilirler. Ve bu şeyleri diğerlerinden veya kendinizden doğru hissederseniz, derin bir nefes alın, elinizi yüksek kalbinize koyun ve sevgide kalın; gerçekte siz busunuz. Sağlıksız bir durumu terk etmeye yönlendiriliyorsanız, lütfen yapın. Bir başkasının daha düşük, ayrılık ve ayrımcılık taşıyan enerjilerini üzerinize almanıza gerek yok, sadece en basit haliyle onları sevebilirsiniz. Herkesin bir duruma nasıl tepki vereceği konusunda seçimleri var. Sevgiye odaklandığınızda, yarattığınız da odur; bunu diğerlerinin nasıl gördüğü ise onların sorumluluğudur.

Ekinoks bizi güçle hızlandırıyor. Şifamızı da, bütünleşmemizi de hızlandıracak. Dikkatinizi nereye yönlendiriyorsanız, o şey çok büyük bir hızlanma gösterecek. Sevgi olmayı seçmek, başkalarını kurtarmak anlamına gelmez. Sevgi olduğumuz şeydir, Kaynaktır. Bir dakikalığına yargılayıcı, bir diğerinde Sevgi olamazsınız. Siz tüm anlarda Sevgisiniz. Sevgi dinler, kabul eder; asla yargılamaz, vaaz vermez.

Rahatlayın, kendiniz olun ve kendinizi Sevgide, Sevgi olarak tutun. Sadece titreşiminizi yüksek tutan şeyler yapın. Diğerleri sizi anlamıyorsa, kabul etmiyorsa bile, bunu kendiniz için yapın. Bu kendinizi sevmektir. Sevgi olmak sıkıntı zamanlarında bile güçlü bir şekilde ayakta durmaktır. Olduğunuz ve olmakta olduğunuz kişiyi onurlandırın.

Adonai.

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak, böylece potansiyelinizin tamamını gerçekleştirmek üzere Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2018  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

18 comments

  1. Sevgili Mor Alev,
    Eminim paylaşımları okuyup benim gibi hisseden bir çok insan burada.
    Bir rüyadan uyanır gibiyim. Hani şu eski Türk filmlerinde fakir genç kız veya genç adam
    kaza geçirir kör olurdu da şans eseri zengin biri ameliyat ettirip gözlerini açtırır, görüyorum görüyorum nidaları ile sanki yeni bir boyuta geçmiş gibi mutlu son olurdu ya, işte öyle bir duygu. Bazı paylaşımları fırsat buldukça yeniden yeniden okuyorum ve her defasında başka bir algı açılıyor. ‘Kara’ bu dönemde hissettiklerimizi öyle muhteşem ifade etmiş ki bazen ‘ bu hisler normal değil, deliriyor muyum ‘ diye düşündüğüm anlar oluyor doğrusu. Fakat her gün dönüp buradan veya okumak için elime aldığım kitaptan cevabımı alıyorum. İşte o zaman içimde duyduğum o anlatılamaz sevgiyi ve huzuru hissetmek !!
    Yüksek Kalp Fenomenleri diye ifade ettiği anların, ne olduğunu anlayabilmek gerçekten olağanüstü ! Anlamlandırmaya çalışmadan yaşamayı seçmek, dediği gibi kelebek kanatları takmak gibi.. Olağanüstü.. Enerjiler gerçekten müthiş.. Bu sitenin Mor Alev’in farkı; bize bu muhteşem kapıyı açıp girmemizi sağlaması.. Matrix ‘de Morpheus’un Neo’ya söylediği ve filmin en sevdiğim repliklerinden biri ‘kapılar açılır, girmesi gereken sensin’ !! Bu fırsatı sunduğun için, burada bu döngüde bizimle olmayı seçtiğin için, tüm bunların farkında olmamızı sağladığın için sonsuz teşekkürlerimle. Sayfada okuduğum her bilgi için emeği geçen, kanal olan tüm varlıklara minnettarım.

    Liked by 6 people

  2. Adonai nin söylediği herşeyi yaşadım ve şimdi burdayım çok mutluyum…Benim sıkıntım enerjilerin( o tüy uçuşu kelebek kalp atışı gibi gelen..) her meditasyon ya da odaklanmada gelmeyişi…Sevgili MorAlev o zaman sanki frekansım düşüyormuş ya da ışığım soluyormuş gibi hissediyorum..Uyumlandığımız frekansa alıştığımız için mi ?Çocukça sorularımı büyüklerime soruyorum 😃💫💜✨

    Beğen

    1. Sevgili Şebnem, her meditasyonunuzda aynı deneyimi yaşamak istiyorsunuz, bir anlamda ona “kanca takıyorsunuz”. Oysa hiçbir şey beklemeye ihtiyacımız yok, biz hissetsek de hissetmesek de niyet ve davranış şifayı getirmiştir. Geçen sene yayınlamış olduğum bu yazı yardımcı olabilir: https://moralev.com/2017/02/21/kancalar/ Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  3. Dünyevi oyalanmaların içinize korku aşılayarak kendinizi küçültmenizi sağlamak böylece sizi siz olmaktan alıkoymak için bulunduğunu da hatırlayın. Korku, yönetme isteği, endişe, kararsızlık, yargı, vs. gibi duyguları salıvermeye devam edin.Negatif duyguların sebebi sadece egomudur ? Ego yükselişi istemezmi içimizdeki kötülüğün kaynağı nedir acaba ?teşekkürler

    Beğen

    1. Sevgili Figen, “içimizdeki kötülük” dediğiniz şey içimizde ve çevremizde kötülük olduğu inancından kaynaklanır. Ego onu yok etmemizden korktuğu için bunu yapıyor. Onu sakinleştirebilirsiniz. Son haftalarda bu konuda çok yazı yayınladım, örneğin “sahte korku” başlıklı yazı veya ekinoks için önerdiğim “yeryüzü ve ruh arasındaki etkileşim”. Bizler egoyu yok etmeyeceğiz, o da bizimle evrimleşiyor. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  4. Kendime bir soru sorduğumda mutlaka moralevden o düşüncem ile ilgili bir yazı geliyor…ne mutlu bana ve hepimize… teşekkürler.

    Liked by 1 kişi

  5. Merhaba, güzel bir yazı. Mesela, ‘dünyevi oyalanmalar’ dan uzaklaştık, soyutlandık, korkuları saldık, güvenli bir alan, mağra yarattık ve orada ilahi benliğimiz ve yeni enerjilerle uyumlanıyoruz. Peki dünyadan soyutlanmış haldeyken ilahi akıştan gelenleri, orjinal halimizi soyutlanmış halde nasıl buraya dünyaya topraklayacağız, demirleyeceğiz, somutlaştıracağız? Bu da bir ayrılık gibi geldi bana. Anlamadım. Hayatın tam içinde olmadan yine geçmiş ve gelecek şeklinde ayrılıyor gibi tahayyül ettim. Bu kısım dışında yazınızı çok çok beğendim. Bana da faydalı oldu.

    Beğen

    1. Sevgili Bahar, eski okuyucular bilir, blog bir bütünlük taşır, yani bir mesaja tek başına odaklanmaktansa lütfen demirleme, yeryüzüne indirme, harekete geçme, vs. gibi konulardaki eski yazılara bakınız. Daha geçen iki üç hafta içinde bile bu konulara değinen çok şey yayınladım. Yine eski okuyucular bilir benim “koltuk ışık işçisi” adını verdiğim hareketsizlik ve bir başka çeşit “uyku” içeren davranmama haline de, ruhaniliği uyuşturucu gibi kullanmaya da kesin bir “hayır!” diyorum. Sevgilerimle

      Beğen

  6. Ego neden var moralev? Salıvermemiz gereken bizim için ‘kötü’ diye tabir ettigimiz herşeyi neden arzuluyor ve neden onların yok olmasından korkuyor? Daha da ötesi insanın neden egoya ihtiyacı var? Biliyoruz ki egoyu ne kadar göz ardı etsekte sıfıra indirmiş olsakta hep var olacak, egonun varlıgının sebebi nedir?
    Muhtesem bir yazıydı yine bu yazıların insanlıga ulasmasına vesile olan herkese teşekkürler..

    Beğen

    1. Sevgili Kürşat, egoyu sıfırlamanın peşinde koşmuyoruz, onu sadece yapması elzem olan temel fonksiyonuna geri döndürüyoruz. Yani bir anlamda ego da evrimleşiyor. Size şu eski yazılar yardımcı olabilir: https://moralev.com/2015/11/23/yasadigimiz-donem-uzerine-dusunceler-kasim-2015-endise-ego-ve-sakin-bir-liman/
      https://moralev.com/2016/05/03/yasadigimiz-donem-uzerine-dusunceler-mayis-2016-hisler-ve-duygular/
      https://moralev.com/2015/10/09/insanoglu-ozgurlugu-tehlikeyle-bagdastirmaya-programlanmistir/
      https://moralev.com/2018/03/09/melekler-sahte-korkular/
      Sevgilerimle

      Beğen

      1. Çok teşekkür ederim üstad, inanın sordugum sorunun yanında iki gün önce hiç beklemediğim bir anda eski ben’e ait varlıgını dahi unuttuğum bir duygu bir süreliğine esir almıştı birden bire ve bu yazıları okuyunca gördümki otomatikmen o duyguya cevap verdiğimi ve tekrardan an’a dönüp odaklanmama sarıldığımı farketmek kendime olan inancımı yineledi kalpten tesekkurler iyi ki varsınız🙏

        Liked by 1 kişi

  7. Çok hoşuma gitti Teşekkür ederim.Umarım o güzel sevgiye en kısa an da ulaşırız.Artık hissetmek yaşamak istiyorum onuuuuuuuuuu😊

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.