Anlayış

lettuce“Marul ektiğinizde, eğer iyi büyümezse, marulu suçlamazsınız. İyi gelişmemesinin sebeplerini ararsınız. Gübreye ihtiyacı olabilir, veya suya ya da daha az güneşe. Asla marulu suçlamazsınız. Buna rağmen, arkadaş veya aileyle sorunlar yaşadığımızda, diğer kişiyi suçlarız. Ama onlara nasıl bakacağımızı bilirsek, çok güzel gelişebilirler, marul gibi. Suçlamanın hiçbir olumlu etkisi yoktur, mantık ve tartışmalarla ikna etmeye çalışmanın da. Bu benim deneyimimdir. Suçlamak yok, akıl yürütmek yok, tartışmak yok, sadece anlamak var. Eğer anlarsanız ve anladığınızı gösterirseniz, sevebilirsiniz ve böylece durum değişir.”

Thich Nhat Hahn

 


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

8 comments

  1. Kısa ve net 💜 Tüm yaptıklarımızdan ve bize yapılanlardan biz sorumluyuz 🤗 Suçlu YOK 🌞

    Liked by 1 kişi

  2. Suçlamak kendisinin farkına varamadigi için; olmakta olan ve olmuş olan herşeyi başkalarına bağlamak, onların tepkilerine göre hayatın gidişini yönlendirmek …

    Yani hep kendi farkındalığımiza dönüyoruz, yönlendiriliyoruz
    Kendisinin farkında olan zaten hiçbir şeyin dışarıdan gelmediğini bilir ve hayatin keyfini kendi tohumunun ihtiyaçlarına göre belirler ..

    Ne mutlu kendini bilene ne mutlu herşeyin daha gelişmesi için böyle olduğunu söyleyene

    Liked by 1 kişi

  3. Bi dk, anneme ve hatta anneanneme yıllarca annelik yaptım, onların benim kendimi feda etmeme göz yummalarını dün farketmişler, bigün gelen bu mesaj onları anlamamı söylüyor? Nasıl? Hangi yönden? Çocukluğumu gençliğimi onları sevmeye adadığım için suçluyorum kendimi şuan, hangi düzlemde anlayarak sevebilirim ? Teşekkürler şimdiden.

    Beğen

    1. Sevgili Özgürüm, elbette elimizden geldiği kadar çevremizdekileri anlamaya çalışıyoruz ve çalışacağız. Kendinizi suçlamayın, bütün yaşadıklarınızda da öğrenmiş olduğunuz çok şey vardır. Önemli olan ana demirlemektir, geçmişi değiştiremezsiniz. Ama anda kalabilir ve geleceği de geliştirebilirsiniz. Bu ve bunun gibi öfke, haksızlık, isyan konularında daha derin bilgiler için arşivlere bakmanızı öneririm. Çok yazdım bu konuda. Sevgilerimle

      Beğen

  4. Suçlamak, onun yanlış olduğunu anlatıp düzeltmeye çalışmak savunma mekanızmalarının devreye girmesine neden oluyor. İnsan gerçekten anladığında sevgiyle yaklaştığında onunda yaşam yolunda şuan bulunduğu konuma saygı duyduğunda o kişiyide o boyuta çekip kazanabiliyorsunuz. Böylece vicdanınız rahat,edilgen olmadan bir ilişkide yapabileceğiniz en güzel şeyi yapmış oluyorsunuz işte sevgi budur. İçten dışa… Görmek istediğin değişim sen ol! ♡

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.