Kalabalıkları Memnun Etme Günleriniz Sona Erdi

birdcageSevgililer,

Azminize ve evet, gücünüze hayranlık duruyoruz. Çünkü çağlar boyu yaşadığınız 3D hayatlarınızda, kendiniz olma cüretini göstermek yerine, kendinizi yaşadığınız toplumların kurallarını takip etmeye zorladınız. İşte böylece bir grubun parçası olmak için varlığınıza fiziksel, duygusal ve ruhani zararlar verdiniz.

Şimdi 5D’ye ait olduğunuza göre, bireyselliğinize yeniden sahip çıkmaya başlıyorsunuz. Çok da kolay olmayabilecek bir şey… Yanlış olduğu için değil, sadece size tanıdık olan 3D toplumlara çok yabancı olduğu için.

Günlük aktivitelerinizle o toplumun içinde kalmaya devam etseniz de, sesiniz pasif rızadan neredeyse keskin ve sert bir olma hakkına doğru değişiyor. Bu sizi de diğerlerini korkuttuğu gibi korkutuyor.

Hiçbir ön uyarı olmadan, öfke sözcükleri, toplumun tasdik etmediği kelimeler, işte buradayım diyen sözler ağzınızdan fırlıyor. Çünkü sizler de aynen bir ergenin genç yetişkine doğru evrimleşirken yaptığı gibi kendinizi ve gücünüzü keşfediyorsunuz.

Bir zamanlar varlığınızın en derinlerinde istemediğiniz halde “evet” derken, şimdi açıkça ve yüksek sesle “HAYIR” dediğinizi ilan ediyorsunuz. Bu hem sizi, hem de eski sizle rahat olanları şaşırtıyor. Her defasında bir “hayır” ile gücünüzü geri alıyorsunuz. Ebette, böyle yapmanız hem sizi, hem de çevrenizdekileri rahatsız ediyor çünkü hepiniz “iyi” olmak üzere eğitildiniz.

Hatta doğruluğunuzu gizli gizli ilan etmeniz bile öğretildi. Örneğin, birisi yanınızda yokken onun hakkında konuşmanız gibi. Veya bir isteğe razı olup sonra da onu yapmayı ihmal etmek gibi. Veya bir başkasını rahat ettirmek için kendi ihtiyaçlarınızı görmezden gelmek gibi. O uzun makbul davranışlar listenizin hiçbir yerinde bir şekilde 3D geri tepme olmadan ihtiyaçlarınızı sakin ve dingince ifade etme beceriniz bulunmuyor. Çünkü 3D grupça düşünmek, 5D ve ötesi ise varoluşun özgünlüğüdür.

Belki bunu en iyi açıklamanın yolu, kendine özgü hücreleri olan bir bedeni düşünmektir, saç, tırnak, cilt hücreleri, vs. gibi. 3D’de herkes saç hücresi olmaya karar verdi bu da oldukça kısıtlı bir bedene izin verir.

İşte böylece kafa dengi veya harekete geçme şekli birbirine benzeyen çeşitli grupların birbirini bulduğunu keşfediyorsunuz. Onlar kendi kalp veya böbrek hücresi olma haklarını ilan ediyorlar ve beden tam, bütün sağlıklı olana dek diğer hücrelerin de kendi varoluş haklarını kabul ediyorlar. Bu daha önce hiç olmamıştı ve mümkün değildi, çünkü herkes yönlendirme ve varoluş hakları için başkasına bakıyordu.

Belki hatırlarsınız, pek çokları liderliğini ve varoluş hakkını 3D çağlar boyu ilan etti. Bu doğrudur. Ama bir lider takipçileri olmadan lider değildir. İşte bundan dolayı liderler takipçilerine de sadece yeteri kadar hitap etmelidir ki, onlar da takipçi olmaya devam etsinler. 3D tarihinizde, hepiniz birisinin lideriniz olmasını umduğunuzda, seçtiğiniz grupta tam olarak kendiniz değilmişsiniz gibi yaptınız. Birisi işin başındaydı ve bazı zamanlarda işin başında olan kişi siz olsanız bile, sadece takipçilerinize yeterince ödül sağladığınızda o pozisyonda kalabildiniz – ya havuç ya sopa (ya ödül ya ceza)

Bu 5D deneyim aşırı derecede farklı. Korktuğunuz veya saygı duyduğunuz kişi yerine, kendi yolunuzu takip ediyorsunuz. İşte bundan dolayı kafa dengi dediğiniz kişilerle de tamamen hemfikir değilsiniz – olması gereken de budur. Çünkü her biriniz varoluş hakkınızı ilan etmek için bir lidere ya da bir başkasına ihtiyaç duymayan güçlü varlıklarsınız.

Bu son cümlemiz aşırı derecede korkutucu gelebilir. Çünkü kendine özgü bir birey olarak varoluş hakkınızı ilan etmeniz için kendinizi yeterince güçlü hissetmiyorsunuz. Bir kişinin ya da etiketin arkasına saklanıp yeni yolu diğerlerinin açmasını diliyorsunuz.

Fakat bunun yerine, siz varsınız ve sadece siz varsınız. Bu Yeni Dünyada tamamlanacak o kadar çok işlev var ki, dost yolcularla belli kavşaklarda, orada ve burada karşılaşıyor olsanız da, bu yol sizin yolunuz, başka kimsenin değil.

Bu yeni kumaştaki altın iplikleriniz kendine özgü ve 5D evrimleşmenizi durdurmak veya yavaşlatmak özgürlüğünüz olsa da, devam etmeye olan ilginizin azalmasıyla yeryüzü ve dolayısıyla Evrenler eksikli olacaktır. (Mor Alev: Devam etmediğinizde sizin özgün ipliğinizin güzelliği bu kumaşta yerini almayacağından evren de sizin katkınızdan mahrum kalacaktır.)

Şunu eklemeliyiz, 3D hizmet tuzağına yine düşerseniz, diğer kuşaklar kumaş (işleme) tamamlanana dek kaldığınız yerden ipliğinizi alıp devam edecektir. Fakat olan şuydu, siz sonucu uzaklardan seyretmek veya başka 5D yeryüzü hayatlarında yaşamak yerine onu çok daha çabuk deneyimlemek istediniz.

Siz durabilirsiniz ama yeryüzü evrimleşmesi durmayacaktır. Yeni Çağa sadece bir köprü kurmak yerine son ürünü görmeyi istediğinizi kitlesel olarak ilettiniz ve eğer şimdi durmaya karar verirseniz umduğunuzdan biraz daha az tamamlanmış yeryüzünü deneyimleyeceksiniz.

Son ürün için öncelikle varoluş hakkınızı kendinize ilan etmelisiniz. Ve bu da olmaya başladı – gün geçtikçe de derinleşiyor, sıklıkla kalabalıkları memnun etmeyi istememeniz bunun işaretidir.

Kendinize birkaç öfke nöbeti geçirmek üzere izin verin. (Mor Alev: Bunu söylerken 2-3 yaşındaki çocukların öfkelenmesine benzeten sözler kullanmışlar.) Birkaç öfkeli kelime kullanmanıza da izin verin. 3D saklanma yerinizin duvarlarını yıkarak çok daha fazla kabul edilip onaylanacağınız 5D yeryüzündeki benliğinizi ilan ediyorsunuz. Öyle de oldu. Âmin.

Bu mesaj için Brenda Hoffman ve aracılık ettiği Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (lifetapestrycreations.com)

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak, böylece potansiyelinizin tamamını gerçekleştirmek üzere Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2018  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

4 comments

  1. Bu yazılardan bir çocuğun eğitimini görmek beni düşündürüyor. Uyum sağlayamadığımız 3D dediğimiz kalıplara 3D den bakınca da çocuklukla ilgili psikolojik travmalar ortaya çıkıyor. Aynı buradaki gibi bir çocuğun eğitimi ortaya çıkıyor. Fakat birinde 3D ye uyumla sonuçlanırken diğerinde 5D ye uyum bekleniyor. Bu çok zorlayıcı ve cesaret gerektiren bir durum. 5D den karşılık bulamayınca ya da onda da aşırıya kaçınca hemen acaba benim inandığım şeyler yanlış mı, sadece toplumun gerçeğine uyum sağlayamadığımdan mı inanıyorum gibi düşünceler de çıkıyor. Küsmeler ve evrimdeki konumundan vazgeçmeler… Çok güzel anlatıyor mesajlar da bunları. Gerçekten büyük destekler… Mesele bariz güvenle alakalı, kendimize güvensek, diğer gerçekliklerden enerjilerden korkmasak gerçekten kimin doğrusu bize engel olabilir ki…

    Liked by 4 people

  2. Tüm baskılara karşı koymalara rağmen kendi yolumuzu ilan etmeye başladık. 3D bakış açısındakiler dolayısıyla bunların olacağını zaten biliyorduk ama tıpkı çarmıha gerilen isa gibi “onlar ne yaptığını bilmiyorlar” diyoruz çünkü sizinde dediğiniz gibi; SAVAŞ ASLINDA YOK! TEK BİR GERÇEK VAR…

    Liked by 3 people

Yorumlar kapatıldı.