Aklımı mı kaybediyorum? – Konsey (Mesaj 151)

Vladimir Kusch - unknown

Bugün bu zamanda olanlar hakkında konuşmaya devam edeceğiz fakat sohbeti kişisel hayatlarınıza biraz daha yaklaştıracağız. Eğer kendinizi içinde bulduğunuz durum hakkında detaylı konuşmuyorsak, lütfen geride bırakılmış hissetmeyin. Kimse geride bırakılmadı. Bunlar evrensel değişimler. Sadece kavramları içinde bulunduğunuz duruma doğru genişletin.

Biliyorsunuz, devasa kitlesel değişime doğru yaklaşıyorsunuz. Hatta biliyorsunuz, sizler bu değişimin öncü sınırına doğru hareket ettiniz. Bunu biliyorsunuz çünkü bu ve bunun gibi kaynakları takip ediyorsunuz. Fakat buna rağmen bazılarınız sizleri rahatsız eden bir takım şeyler de deneyimliyorsunuz. Onlar sizi rahatsız ediyor (üzüyor) çünkü kimse size onları beklemeniz gerektiğini ve ne anlama geldiğini söylemedi.

Şimdi, sizin adına yükseliş semptomları dediğiniz pek çok liste var. Ve önerimiz onları bulmanız, bazılarını okumanız ya da dinlemenizdir. Kendi deneyiminizin listelenmiş olduğunu görebilirsiniz, ama onca liste olduğu halde, onca olasılık arasında kendi değişikliklerinizi göremeyebilirsiniz. Neden? Çünkü her biriniz gerçekten kendine özgü. (Mor Alev: Yükseliş semptomları (belirtileri) son derece değişken olduğu için bu platformda bu konuya değindik ama böyle bir liste şimdiye kadar yayınlamadım. Fakat yayınlayan pek çok kaynak bulabilirsiniz. Onlara baktığınızda göreceksiniz, semptomlar fizikselden, ilişkilere kadar uzanabilir.)

Şöyle düşünün; her biriniz en büyük yeteneklerinizi sizin yardımınıza ihtiyaç duyabileceklere katkıda bulunmak üzere aktive ediyorsunuz. Siz sadece bu göreve gönüllü olmadınız, bildiğinizi öğrenmek için pek çok yaşamlar yaşadınız. Ama bunu diğerlerinden sakladınız, hatta pek çok durumda kendinizden bile sakladınız. Bazılarınız hatırlayarak geldiniz fakat çoğunlukla hayatınızın bir noktasında o anıları gömmeniz gerektiğini düşündünüz.

Gelin görün ki, dönüm noktası artık burada. Bunu kaçırmayı istemezsiniz. Bundan dolayı izin verin o değişiklikler gerçekleşsin. Ellerinizin zaman zaman ısınmasına veya karıncalanmasına ya da nabız gibi attığını hissetmenize izin verin. Daha önce hiç görmediğinizi görmenize izin verin onu zihninizden kovmayın. Eş-zamanlılıkların (ör. tekrarlayan rakamlar) oluştuğu zamanları not alın. Çevrenizdeki her şeyle karşı konulamaz bir BİRlik hissettiğiniz zamanları da not alın. Ve listeniz oldukça fazla uzayacaktır.

Biliyoruz, böyle şeyleri konuşmakta oldukça gönülsüzsünüz, çekiniyorsunuz. Tarihiniz bunu gösteriyor. Bu sefer ne işkence edilecek size, ne de yakılacaksınız. Şimdi, bunu söyleyebileceğiniz kişilerden bazıları anlamayacaktır. Ama onlara söylemeniz bir tohum ekecektir. Bununla birlikte, pek çok zaman olacak, birine bir şeyden ufakça bahsettiğinizde, size açılabileceğini anlayan kişiden gelen şükran seline inanamayacaksınız. O kafa dengi ruhlar gerçekten her açıdan çevrenizde. Sadece onlar da kendini göstermekte sizin olduğunuz kadar çekingenler.

İzin verin. Olmanıza izin verin. Genişlemenize izin verin. Gerçekten, gerçekten kim olduğunuzu keşfetmenize izin verin. Olduğunuz benliğin korkacak hiçbir şeyi yok. O korku dikkatle size öğretildi. Onunla dans etmeyi durdurun.

Bunu yapmaya karar verdiğinizde, ihtiyaç hissederseniz yardım isteyin. Bu zayıflık değildir. Biz hazırız, bekliyoruz.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

13 comments

  1. Harika bu paylaşımlar sevgili Mor Alev sanki bizleri bir yerden görüp kişiliğimize yorum yapıyorsunuz keşke burada olsaydınız bu konuları uzun uzun konuşabilecek pek insan ,var ama yolları frekansları farklı ben beni anlayacak ve birlikte ileriye gelişerek doğuru yol alacak bir dost istiyorum o yüzden kimseye anlatamıyor ve susup bu konuda sesiz kalıyorum ve uzaklaşıyorum da halbuki çok iyi dostlarım var onları kaybetmek istemiyorum ama onları nasıl etkilerim bilemiyorum sonuçta hepsi eğitimli insanlar ve zorlayarak kendimi küçük düşürmek istemiyorum ben önemliyim
    alahtan gayrısı beni ezmesine izin verem sadece iç sesim bana git derse giderim dur derse durarım bu günlerde ki sıkıntım da hep duruyor olmam sizi keşfetmiş olmam sanırım bu ihtiyaçtan geldi 2.5 ay önce etkilemişim ama gerçek anlam da yeni farkettim zamanı geldiği için çok teşekkürederim sevgili MOR ALEV olsa bir yol göseteren düşünderen biri olduğunuz için <<<<<<<<<<<<<<<<<<3

    Liked by 2 people

    1. Sevgili Nazmiye, siz rahat, neşe-keyif-coşkuda olursanız mutlaka enerjiniz dostlarınızı da olumlu etkileyecektir. Buna odaklanın. Kimseyi zorlamamalıyız. Bu konuda diğer yazılarım da var blogda onlara da bir bakmanızı öneririm. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  2. Eş zamanlılık deneyimini çok fazla yaşıyorum. Daha önce duymadığım ince sesler kulağıma geliyor. Zaman zaman da sanki yanımda birileri var gibi hissediyorum. Bazen gölge gibi bazen de bir his şeklinde oluyor bu durum. Bu durumları paylaşmaktan çekiniyorum.

    Liked by 2 people

  3. Merhaba sevgili Mor Alev
    ve bu platformda olan herkese selam çok uzun zamandır eş zamanlıklar yaşıyorum
    özellikle sayılarla fakat son zamanlarda Deniz Doğruel in dediği gibi yolda hep omuz hizamda birilerini hissediyor olmam tesadüf değilmiş…
    Benim size danışmak istediğim şey son zamanlarda gerek ailesel gerek sosyal çevremde öyle sıkışık ilişkiler içindeyim ki… bunca zaman kendime harcadığım emek nerede diye düşünür oluyorum… akışta kalmak, olduğu gibi kabul etmek, affetmek ve ve ve nasıl çözülüp dönüşebilir.
    Sevgiler…

    Beğen

    1. Sevgili Meleketkisi, bu sadece bu durumları yaratan inançları, kalıp ve davranışları salıvermekle olacak bir şey. Sıkıntı yaşanan alanda her zaman direnç vardır. Siz eski okuyucusunuz, salıverme tekniklerini biliyorsunuz. Ama hatırlamak için ana menüdeki yöntemler bölümüne bakabilirsiniz. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  4. Önce bi kutlama geliyor içimde bi sevinç bi heyecan… Bilmiyorum sebebini… Sonra bi darlanma geliyor ama eskisi gibi panik yapmıyorum artık. Çünkü biliyorum ki salıvermem gereken birşeyler var,ne oluyorsa hep böyle zamanlarda oluyor içimde; Dönüşüm… Acıma kızmıyorum öfkeme darılmıyorum sahip çıkıyorum anlat diyorum beni bana anlat… bu zamana kadar diyemediklerini de haydi. Sonra bir boşluk… Düşünenin sustuğu… Dünyayla bağlantımın kesildiği… Bilginin bedene inmesi belkide o anlar.. Ardından patır patır dökülüyor o zamana kadar farkında olmadıklarım… Ben şaşkınlık içindeyken daha başlıyor yine içimdeki kutlama..
    Şimdi anladın mı diyor sanki mutluluğunun sebebini…
    Sizi seviyorum… Aklımızı kaybetmediğimizi teyit ettiğiniz ve tüm emekleriniz için teşekkürler… Ve sizide seviyorum bu siteyi takip edenler, bu yolda öncü olduğunuz ve kendinizi adadığınız için.

    Liked by 3 people

    1. Bazen benim de içime arabesk kaçıyor, bazen de senfonik caz diye anlatacaktım 😉 sen daha güzel anlatmışsın dostum.
      Bir de en geç 12’de yatmanın büyük farkı var dostlar. Herkesin yolculuğunu daha konforlu hale getirebilir aklınızda olsun.
      Herkese sevgiler, kolaylıklar…

      Liked by 1 kişi

  5. Yardım istemek konusunda biraz daha geniş bilgi paylaşırsanız çok sevinirim..
    Birlik bilincine katkılarınız daim olsun sevgilerimle..

    Beğen

  6. 28 Şubat akşamı sol avucumun içi kıpır kıpır oldu. Aynı nabız atar gibiydi. Herhalde ablam uzaktan reiki çalışması yapıyor sandım. sordum yapmadım dedi.

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.