Arkturus Grup Mesajı: Hazırsınız II

Tree of Life, by StarstuffSevgililer, insan deneyimleri yaşarken ruhani olmanın anlamını daha iyi anlamanız için yardımla ve sevgiyle geliyoruz. Bilin ki, eğer bu mesajlarla eş-titreşimdeyseniz, hazırlık işlerinizi yaşamlar boyunca tamamladınız ve daha da fazlası için hazır olan bilinç seviyesine ulaştınız.

Deneyimlemek ve öğrenmek için pek çok zor ve kısa hayatların yanı sıra, uzun ve mutlu hayatlar da deneyimlediniz. Her cilt rengine sahip oldunuz, hem erkek, hem kadın oldunuz, savaşçılar olduğunuz gibi rahip/rahibeler de (Mor Alev: Din belirtilmemiş, Hindu, Budist, Pagan, vs., her çeşit ruhani hayattan bahsediliyor) oldunuz ve şimdi size tiksindirici gelecek şeyler de yaptınız. Çünkü ayrılığın ve ayrımcılığın ötesine evrimleşebilmek için ayrılık enerjisinde yaşamanın her yönünü deneyimlemeniz gerekiyordu.

Gerçeğinizde yaşamanız artık mümkündür

Her ruhani yolculukta bir nokta gelir ve artık yoğun çaba ve zorluklara gerek kalmamıştır. Bunlar sıklıkla hala daha üç boyutlu enerjiyle kendini sarmalamış olanlar için faydalı öğrenme araçlarıdır. Fakat çoğunuz bu ihtiyacın ötesine mezun oldunuz. Yolculuğunuz artık ulaşmak için bu kadar çok çalışmış olduğunuz o bilinç halini yaşamanız ve o bilinç hali OLmanızla ilgili.

Bir zamanlar sadece “azizler” ya da “ermişler” veya “insani” olan her şeyden vazgeçenler için mümkün olan gerçeğinizden doğru yaşamanız artık ulaşılamaz değil. Böyle ruhani kavramlar artık geçerliliği kalmamış öğretileri temsil etmektedirler ve insanlığı ruhani dünyanın sıradan dünyadan ayrı olduğunu inandırmışlardır. Onlar asla ayrı olmamıştır ve olamazlar, sevgililer. Belli müzikler, yerler, aktivitelerin ve insanların “mukaddes olmaması”, “dünyevi” olması (bu kavramları öğretenlerin kısıtlı farkındalıklarına göre) bununla beraber bazı seçilmiş şeylerin “kutsal” veya “mübarek” olması diye bir şey yoktur.

Sadece BİR olan vardır, sadece BİR olan kendini sonsuz şekil ve çeşitlilikte tüm zamanlarda ifade etmektedir. BUNA RAĞMEN, bu kutsal ve mükemmel ifadelerin yanlış tercümeleri de evrensel bilinç düalite/zıtlık ve ayrılık inançlarını tutmayana dek, her zaman bütünden eksik, iyi ve kötü şekillerinde tezahür edecektir. İfade edilmeyen bilinç yoktur.

İllüzyon şartlandırılmış yorumlar ve anlamlandırmalardır

Pek çok öğretilerin önerdiği gibi dünya bir illüzyon/yanılsama değildir, bundan ziyade illüzyonu oluşturan onun hakkındaki şartlandırılmış anlamlandırma/yorum/tercümelerdir. (Mor Alev: Bu konuda Konsey’in çok anlamlı bir mesajını birlikte okumuştuk. Bir hatırlatma olarak buraya bağlantısını ekliyorum.) Gözlerinizi açmaya ve her şeyi, sadece bazı belli şeyleri değil, her şeyi ruhani olarak görmeye hazırsınız. Geride kalmış olan etiketleri de çekip almanın vakti gelmiştir. Siz hazırsınız.

Görülen, duyulan, dokunulan veya koklanan her şey sadece onu destekleyen ruhani bir gerçeklik olduğu için vardır. Öyle olmasa var olamaz çünkü İlahi bilinç varolan her şeydir – olmasa o şeyler neden oluşacaklardı? Genelde insanlığın gördüğü ve deneyimlediği ruhani gerçekliklerin zihin tarafından şekillendirilmiş yorumlarıdır, grup ve bireylerin bilinç haline göre yaratıma giren kavramlardır.

İlahi Bilincin, her zaman her yerde varolan, her zaman her yerde mutlak olan, her zaman her şeyi bilen doğası kendini ifade ediyor ve sonsuza dek kendini ifade etmeye devam edecektir. Olan her şey O’dur. Eğer insan gözleri ağaçları, çiçekleri, bitkileri, vs., onların saf formunda görebilseydi, bir ışık, güzellik, hareket ve bağlantı akışı görürlerdi, onlara sevgiyle bakım yapan peri âlemini de görürlerdi.

Uçakları, arabaları, trenleri ve her şekildeki ulaşımı destekleyen İlahi Fikir insan ırkının evrimleşmesi süresince yürümekten, at binmeye, at arabaları ve ötesine geçerek farkındalık seviyesine uygun şekillerde kendini ifade eden “her zaman her şeyi bilen” dir.

Bilinç yuvanızdır

Yuvanız, gerçek şekliyle Bilinçtir – herkesin gerçek evi. Eğer bir kişi günlük anlamda (fiziksel) bir ev arıyorsa, içine dönüp asla tek gerçek ve mükemmel yuvasından yani bilincinden ayrı olmadığını idrak ederse, çok yakında “mükemmel” evinin yaratıma girdiğini görecektir.

Üç boyutlu anlamdaki evlilik ya da bağlılığın olduğu ilişkiler gerçekte mistik evliliğin üç boyutlu yorumlanmasıdır. Mistik evlilik, dişi ve eril enerjilerin mükemmel uyum ve entegrasyonudur ve evrimleşmiş bir ruhta bu “yeni” uyanmış ve yükselmiş bir varlıkla sonuçlanır.

Günlük hayatınızın her yönünü onun daha derin gerçekliğine göre anlamaya başlayın. Böylece görüntüleri yeniden yorumlamaya başlarsınız. Ve bunu yaparken, “sıradan” olan şeylerin çoğunu size özgü hallerde daha yüksek ve daha iyi hallerde deneyimlemeye başlarsınız. Yaratımlarınız sizin bilincinizi yansıtır, neyi gerçeğiniz olarak tuttuğunuza dikkatinizi verin. Gerçekte, kurbanlar yoktur, sadece kendi bireysel veya gruplarına ait yanlış inançlarla kendini hipnotize eden insanlar vardır.

Daha evrimleşmiş bilinç haline evrimleştikçe bir şeylerin ruhani parçasını tanımak ve görmek kolaylaşacaktır. Enerjiniz daha da detaylı, incelikli rezonansa yükselirken, Rehberleriniz ve Yüksek Boyutlu Varlıklarla iletişime girmeniz kolaylaşacaktır. Çünkü çok daha rafine frekanslarla uyum halinde olacaksınız. İç görüş (duru görüş) öncelikli olarak üç boyutlu dünyada titreşenlere açık değildir çünkü enerjileri yüksek boyutlu frekanslarla uyumlu değildir.

Beden bilincinizin yansımasıdır

SİZ BİLİNÇSİNİZ VE BİR FİZİKSEL BEDENİN İÇİNDE DEĞİLSİNİZ, ASLA OLMADINIZ. BEDENİNİZ SİZİN İÇİNİZDE – BİLİNCİNİZİN İÇİNDE. Bedeninizi ihtiyaçlarınıza göre şekillendirdiniz ve beden bilinç haliniz tarafından yönetilerek var olur. Bunu anlamaya başladıkça, fiziksel bedeninizin üzerinizdeki gücünü çekip, fiziksel bedeni yöneten gücün bilinç hali seviyenizin yansıması olduğunu da bileceksiniz. “Bilincimde güç, doğru, gerçek olarak ne tutuyorum???”

Bu, fiziksel sorunları olanlar bir şekilde başarısız olmuşlardır demek değildir. Bu durumları, her bireyin ruh ihtiyaç ve seçimlerini kendine özgü yapan pek çok faktör vardır. Bazıları şekli farklı veya hasta bir beden seçerler çünkü buna kendilerinin veya çevrelerindekilerin öğrenmesi için ihtiyaç vardır. Bu zamanda pek çokları fiziksel sorunlar yaşıyorlar çünkü eski hücresel hafızalarını arındırıyorlar. Bazıları ise yuvaya dönmeyi ve (genelde bilinçaltı seviyede) çıkışlarını yapmak için tedavisi olmayan bir rahatsızlık seçebilirler. Belli bir noktaya kadar, bireyin evrimleşmesine karma da girebilir ve bu bir ceza değildir ama enerji dengelemesidir.

Meditasyon ve gerçeğinizi yaşamanız kendinize verebileceğiniz en iyi güzellik ve sağlık bakımıdır. Hala daha gerçeklik gücünüzü hastalık, yaşlılık ve yıpranmaya mı veriyorsunuz? Pek çokları bunların sadece kavramlar olduğunu bile fark etmiyor. Kendinize şu soruları sorun. “Bilincimde güç, doğru, gerçeklik olarak neleri tutuyorum???” Eğer ruhani evrimleşme konusunda ciddiyseniz, hala daha güç olarak tuttuğunuz şeyleri tanımak önemli bir ihtiyaçtır. İfade edilmemiş bilinç yoktur.

Bedeniniz sizin beden hakkındaki inançlarınıza sadıktır. Sizler yaratıcılarsınız, asla bunu unutmayın. Işık enerjileri yeryüzünde daha da yoğunlaştıkça, yaratımlarınız çok daha hızlı şekilde beden buluyor. İşte bu yüzden, daha sonra daha fazla hazır olacağınızı düşündüğünüz geç bir tarihte değil, şimdi dürüstçe inanç sisteminizi incelemeniz çok önemlidir.

Gücünüz ve çevreniz

Bir dış manzarayı, ondan uzaklaşıp, bütün bunların birer illüzyon/yanılsama olduğunu haykırarak inkâr edemezsiniz. Onun yerine en basit haliyle bu şeylere güç vermeyi durdurursunuz. Her zaman Bir Güç olmuştur ve olacaktır ve bu Güç bir şeyleri zorlayan Güç değildir. O sadece vardır, Olur ve sonsuza dek kendini ifade eder.

Belli kişiler, yerler ve şeylerden gücünüzü geri çekmek başlangıçta zor gelebilir, özellikle yeryüzünde görünüşteki pek çok gücün afişe olduğu bu zamanlarda. Ancak tek ihtiyacınız olan andaki en yüksek bilincinizden doğru yaşamanızdır, bu da sizlerin hazır oldukça daha da derine inmenize yardımcı olacaktır.

Asla içinizden gelen, yönlendirildiğiniz şekilde bir imza kampanyasına katılmak veya herhangi bir şekilde harekete geçmenizin sizler için doğru olmadığına inanmayın. Yönlendirildiğiniz şeyi yapın ama bunu büyük resmi anlayarak, hepsinin altında yatan gerçekliği ve görünüş olarak yaratıma giren yanlış inançları tanıyarak yapın. İşte böylece bu dünyada yaşarsınız ama bu dünyaya ait olmazsınız. Böylece diğerlerinin de görmesine yardımcı olma yeteneği olan kişi haline gelirsiniz ve dünya bilincine Işık katarsınız.

Etrafınızdaki herkesin gözlerinin ardındaki Işığı tanımaya, insanlara, hayvanlara ve tüm yaşam şekillerine çok daha derin bir bağlantı hissetmeye başlayacaksınız.  Onları çevreleyen yüksek titreşimli doğa ruhlarını insan gözlerinizle görseniz de görmeseniz de fark ederek ağaçlar ve bitkilerle iletişime girmek, doğal bir hale gelecek. Elementalleri yaşayan enerji olarak tanıyacaksınız. İşte o noktada tüm varlıklarla karşı konulamaz sevgi ve birliktelik algılarınızın evrimleşmesini yaşayacaksınız, artık bunu yaşamak için çabalamanıza gerek kalmamıştır, çünkü bu sadece olduğunuz kişinin bir parçasıdır.

Bu insanlığın inanmaya programlandığı gerçeklikten çok farklı bir dünyadır. Daha derin gerçekliklere çekiliyorsanız ve onları anlamak istiyorsanız, o zaman onları bir parçanız haline getirmek, özümsemek ve onlarla yaşamak için de evrimleşmişsiniz demektir. Lütfen anlayın, bu zamanda burada olmayı kendi derslerinizi tamamlamak, Gaia ve diğerlerine yükseliş sürecinde yardımcı olmak için siz seçtiniz.

Gerçekte herkes zaten İlahi bilincin mükemmel ifadeleridir fakat üç boyutlu enerjide yaşamayı seçenler için zaman ve mekân evrimsel dersleri ve uyanışlarına yardımcı olmak üzere vardır. Bu aşamalı bir süreçtir. Pek çoklarınız çok uzun zaman önce insanlığa yardımcı olmak üzere diğer evrimleşmiş gezegenlerden geldiniz. Fakat yol sırasında sizler de yoğun deneyimler topladınız ve şimdi onları arındırıyorsunuz.

Gücünüz ve içinizdeki özlem

Üçüncü boyut neredeyse herkesin neden dünyaya geldiğini unutmasına sebep olan bir unutkanlık perdesi taşır fakat her ruh enkarnasyonundan önce bunun farkındadır. Buna rağmen, bıraktığınız yerden çarçabuk başlayacak, eski ve bitmiş hücresel anılar yığınını eleyip, bu dönemde Gaia ve insanlarına yardımcı olacak bilinç haline gelecek kadar güçlü olduğunuzu biliyordunuz. Dünyada yükselen Işık ise perdenin incelmesine yol açıyor.

Pek çoğunuza sıradan ve rahat olanda oyalanmak çekici gelmiyor çünkü bundan böyle onun içerdikleriyle uyumlu değilsiniz.

Her ruh daha fazlası için derin bir özlem deneyimler fakat pek çoğu özlemini duyduğu şeyin ne olduğunu anlamaz. Uyanmamış olanlar bu özlemi para, başarı, cinsellik, güzellik, doğru partner ve diğerleri üzerinde güç sahibi olmakla doldurmaya çalışır. Fakat bu şeylere ulaşıldığında keşfederler ki hiçbiri iç boşluğu doldurmamıştır.

Kişiler, yerler ya da dışarıdaki şeyler asla her ruhun açlığını hissettiği bütünlük ve tamamlanmışlık hissini getiremez çünkü bilmeden aradıkları şey ruhun kendi gerçek BENLİĞİ ilen olan bağlantı özlemidir. Bu özlem sadece Kaynakla BİRlik bilinçli bir şekilde gerçekleştiğinde tatmin olur.

Şimdi buna doğru hareket ediyorsunuz. Kim ve ne olduğunuzu kucaklamaya, yaşamaya ve almaya hazırsınız. Siz hazırsınız – mazeretler, yapmacık alçak gönüllülükler, şüphe, çekince, oyalanma, daha fazla araştırma, daha fazla ders, daha fazla eğitim, vs., vs., yok. SİZ HAZIRSINIZ.

Bizler Arkturuslular Grubuyuz. 11.02.2018

Arkturuslulara ve mesajı ileten  Marilyn Raffaele’e çok teşekkürler. (www.onenessofall.com).

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

12 comments

  1. Tüm o boşluğu dolduran ruhu doyuran ışığa tüm güzelliklerine sonsuz teşekkürler,bütünün hayrına tüm seçimlerimde benimle ol herzaman olduğun gibi ve öylede oldu amin.☀️

    Liked by 1 kişi

  2. Şükürler olsun.. gozlerim dolarak tuylerim diken diken okudum makalenizi. Tesekkuru bir borc bilirim. Emeginize saglik, sevgiler🌸

    Liked by 1 kişi

  3. Yazılan süreç lerden geçtim ve ben hazırım diyorum .Bu kadar mı olur .Üst üste yayinlananları ağzım açık okuyorum.Harika yazılar ve cevaplar.Teşekkürler

    Liked by 1 kişi

  4. Daha önceki yazıların birinde de vardı bu mesaj. Siz hazırsınız! ?? Bir hisle kaplanmıştım o gün, ne bilinçaltını incelemeye ne de inanç kalıplarıyla uğraşmaya hevesim vardı. Hala öyle. Yine siz hazırsınız diyorlar ama ben meh diyorum. Bir yandan da korkularım bak şunlar şunlar duruyor uğraşman lazım daha, tam iyi değilsin diyor. Ah ah…
    Hazır mıyım? Ben doğuştan hazırım yahu…

    Liked by 1 kişi

  5. Bu yazıya pek kimsenin yorum yazmaya cesareti yetmemiş mi? Hazır olduğuna inanamamış mı?
    Herkes o ilk kıvılcımı ya da mucizevi olayını mı bekliyor?
    Niyet edip yaratmaya başlamak… Ataleti üstünden atmak…
    Evet, ben hazırım. Başlıyorum. Bu kadar da basit biliyorum. Hadi bakalım 😇

    Beğen

    1. Sevgili Çağlar, diğer insanların cesareti onlara aittir. Belki canları bir şey yazmak istemedi veya buna vakit bulamadılar. Bilmiyoruz. O yüzden bir yorum yapamayız. Aslında bu düşünceler sizin. Siz kendinizle konuşurken buraya da hissettiklerinizi yazıyorsunuz. Hazır olduğunu hissetmek ve bunun basitliğine uyanmak harika bir şey. Paylaştığınız için teşekkür ederim.

      Beğen

  6. Hazirsiniz 2 mesajinda artik biliyorum.Hazirim..Herseyi devraliyor,yaratimlarimin sorumlulugunu ustleniyorum.Ne yapmam gerektigini biliyorum.Bu hayat benim,secimler benim.Ne istersem ona ulasabilirim.Artik susmuyorum,insanlari bilinclendirmek icin tesvik ediyorum.Yardimlar icin arkturuslulere,kaynaga,meleklere,araci olan her varliga ve size tesekkur ediyorum.
    Perilerle ilgili kaynaklariniz varsa bilgilendirirmisiniz?Ruyalarimda kucuk varliklarla karsilasiyorum.Bu konuda bilgilerim az

    Beğen

    1. Sevgili Saadet, periler elemental dediğimiz gruba dahildir. Sağ sütun veya en tepedeki arama kutusuna peri veya elemental yazdığınızda arşivdeki bilgiler karşınıza çıkacaktır. Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.