Güneş Tutulmasında İnsanlığın Kalbini Şifalandırmak – Tekrar

Visionary Scene Number One by Joseph ParkerSevgili Dostlar,

Bu güneş tutulmasının geçen tutulmanın tam karşısında ve neredeyse aynı derecelerde olduğunu biliyor muydunuz? Yani, 21 Ağustos’ta başlayan döngü 15 Şubat (yarın) gece yarısına çok yakın bir zamanda (İst. 23.51 maksimum tutulma) bir tekrarlama, hatırlatma ve elbette yeni bilgilerle sağlamlaştırılıyor.

Son altı ayda neler yaptınız? Neler düşündünüz? Hayat hikayeniz nasıl değişti? Sizi geride tutan inançlarınız, kalıplarınızla ilgili nasıl harekete geçtiniz? Bütün bunlara ister istemez bakıyoruz. Geçen tutulma bize ateşle, aydınlık bir yol açtı. Peki o yola girdik mi?

Geçen seferki bir kuzey düğümü tutulmasıydı, hedefi ve yolu gösteriyordu. Bu seferki bir güney düğümü tutulması, o yolda çok daha hızlı ve sağlıklı ilerlememiz için son altı ayı değerlendirmemizi ve gereksiz yükleri azaltmamızı işaret ediyor.

Son altı ayda küresel olarak neler yaşadığımız ortada… Sarsıntılı zamanlar, bir sürü yeni açığa çıkmalar, kişisel yaşamlarımızda yeni yönler… Hiç durmadık! İnsanlık durmadı! Başınızı bu ülkenin kısıtlı haberlerinden biraz kaldırma şansı bulduysanız eğer bütün dünyayı meşgul eden haberlerde geçen tutulmanın etkilerini görebilirsiniz. Ama biliyorsunuz, Yeshua’ya göre beş dakika haberleri seyretmek yeter! 🙂

Bu tutulmayla aynı dereceler tetikleneceğine göre, geçen tutulmada yayınlamış olduğum “4 Baş Melekle İnsanlığın Kalbini Şifalandırma” enerji çalışmasını aşağıda yeniden yayınlıyorum. Ağustos 2017 güneş tutulmasının tam tersinde gerçekleşen Şubat tutulması Fomalhaut yıldızını tetikliyor ve Regulus’un karşısında yer alıyor. Yani bu sefer Gabriel (Cebrail), öne çıkarken Rafael’in enerjilerine yardımcı oluyor.

Tutulmanın kendine özgü enerjisini başka bir yazıda ayrıca konuşacağız ama şimdilik umarım bu çalışmayı hatırlar ve keyfini çıkarırsınız.

4 Baş Melekle İnsanlığın Kalbini Şifalandırmak

Tara Greene’e ilham verdiği ve bu çalışmanın iskeletini oluşturduğu için çok teşekkürler. (infinitynow.wordpress.com)

Gökyüzünde dört sabit kraliyet yıldızı bulunuyor. Bunların her biri de bir Baş Meleği temsil ediyor. Regulus, Aslanın Kalbi olarak bilinir ve Baş Melek Rafael’in yerini işaret eder. Rafael, kendi kalp çakrasından bizlere güzeller ötesi zümrüt alevini sunar, bu kalp çakrasının rengidir. Her zaman şifa sevgiyle gelir. Bu devasa Baş Melek ise önce kalbimizi şifalandırır ve böylece diğer parçalarımız da şifa alır.

Bu tutulmanın kalp çakrasında olduğunu söyleyebiliriz. Tutulma enerjilerinin amacının insanlığın kalbini şifalandırmak olduğunu da çok rahat bir şekilde ifade edebiliriz. Eğer hedef Birliktelik Bilinciyse, bunu kırık kalpler, öfkeler, öz-sevgi, öz-değer eksiklikleriyle yapamayız. İşte bu yüzden, bu tutulmada kalplerimizi Rafael’in muhteşem şifasına açmamız önce kendi kalplerimizi, sonra da insanlığın kalbini orijinal haline çevirecektir. Bu çok sade meditasyonu sadece tutulma sırasında değil, istediğiniz zaman yapabilirsiniz.

Tüm tutulmalar bedenimizdeki ve yeryüzündeki elektro-manyetik frekansları değiştirirler. Tam tutulma sırasında, tabiat sessizleşir. Hayvanlar bile çıt çıkarmazlar. Büyük bir durgunluk gelir. Bu tutulma sırasında da sessiz ve durgun olmamız tabiatla uyumumuza yardımcı olur.

Tutulma sırasında, henüz tamamını anlayamadığımız fakat sonradan bizler için anlam kazanacak kod ve frekansları indiriyoruz, farkında olalım, ya da olmayalım, tutulmadan haberimiz olsun ya da olmasın.

Bütün bu bilgileri bir araya getirdiğimizde muazzam bir şifa fırsatıyla karşı karşıya olduğumuzu görüyoruz. Güneş tutulması sırasında oluşan güneş tacı görüntüsü bize bu meditasyon için ilham veriyor. Bu ateş çemberinin kendimizi olduğumuz gibi sevmemize, takdir ve kabul etmemize engel olan bütün eski enerji tahribatını da yakarak dönüştürmesini diliyoruz.

Bunun için de dört Baş Meleğe ve dört Sabit Kraliyet Yıldızına bakıyoruz. Hepimiz bu tutulmayla Aslan Yüreklerimize dönerek, güneşin ateş çemberiyle taçlanıyoruz. Her birimiz kendimize egemen, hür, kalbinden doğru yaşayan ve bedenini, zihnini ve kalbini, ruhunu bir bütün haline getirmiş varlıklar haline gelme potansiyelinin tam ortasındayız. Böylece kendi renklerimizle ışıldayabiliriz. Bu çalışmada kalbinizi dinleyin, sizi nereye götürüyorsa doğrudur.

Belki ateşi temsilen bir mum yakmak isteyebilirsiniz, ya da güneş tutulmasına sadece enerji alanı olarak bağlanmayı tercih edebilirsiniz. Seçim size ait. Yukarıdaki şemada dört Baş Melek ve dört sabit yıldızla ilgili özet bilgileri paylaştım. Bu devasa ve her zaman yanımızda olan Baş Melekleri hepiniz çok iyi tanıyorsunuz, o yüzden detayları geçiyorum.

Baş Meleklerle kendinize bir kutsal çember yaratın. Çemberin içini, çevrenizi Mor Alev enerjisiyle arındırın (Baş Melek Zadkiel’den bunu rica edebilirsiniz). Çemberinizi çiçekler ve kokularla süsleyip bunu tam bir kutlama haline getirebilirsiniz. Nasıl içinizden geliyorsa doğrudur. Ve tek tek dört Baş Meleği çağırın. Çemberin tam ortasındasınız. Kutsal alandasınız.

Kendinizi rahatlatın. Derin nefeslerle daha da rahatlayın. Derin nefes alıp tutup sonra da yavaş yavaş geri verebilirsiniz.

Aslan burcunun enerjisiyle uyumlanın (Kuzey düğümü ve hedef). Kalbinize ve Yüksek benliğinize bağlanın. Aslan aynı zamanda çocuktur. Çocuk olsanız nasıl hissederdiniz? Masumiyetinizi ve neşenizi çağırın. Bugün size yardımcı olacak, Aslan burcuyla bağlantılı ruh hayvanınızı da çağırın. Belki bir kaplan, belki bir kedi yavrusu ya da bir leopar gelecek… Kabul edin. Kedigillerin bize olduğumuz gibi olmak ve anda kalmak konularında öğreteceği çok şey var.

Şimdi nefeslerle kök çakraya uzanın. İyice derinlere gidin, kök çakranızın toprakla, Gaia’yla olan bağına bakın. Daha da derinlere inin. Yerkürenin merkezine, Gaia’nın kalbine. Toprak Ana’ya sizden bir şey isteyip istemediğini sorun. Cevap gelebilir, ya da gelmeyebilir, her ikisi de doğrudur.

Güçlenmiş kökünüze geri dönün ve yavaşça yukarıya çıkın, sakral çakraya. Kökten aldığınız ısıyı, toprağın enerjisini ve güvenini yukarıya doğru yavaşça yükseltin. Her seferinde birazcık. Tek tek çakralarda yukarıya çıkıyoruz.

Göbek deliğinizde biraz daha fazla vakit geçirin. Bu çakra aynı zamanda evrenle olan ruhani göbek bağımızı da taşır. Duygusal farkındalığımız ve duygusal dengemiz bu çakradadır. Burada geçirilen vakitte kozmosla olan bağınız daha da güçlenecektir.

Bir adım yukarıdaki solar pleksus çakra, güneş rengiyle benliğimizi, gücümüzü temsil eder. Şimdi nefesleri bu çakraya doğru alın. İyice yerleşin. Bu çakranın kendini yenilemesine, yeniden enerjiyle dolmasına izin verin.

Ve bir sonraki adım kalp çakramız. Zümrüt yeşili rengiyle bu çakra fiziksel varlığımızın merkezidir. Kalbinize girin. Yeşili hissedin. Yeşili yaşayın. Çevrenizi inceleyin. Rafael’i çağırın ve şifasına izin verin. Burada kalın. Kalbinizin atışıyla bir olun. Deneyimlere açık olun. Belki sadece rahatlama yaşayacaksınız, bu doğrudur. Belki akan sevgiyi hissetmek gözlerinizi yaşartacak, bu da doğrudur. Ağırlık, hafiflik, vs.. Her türlü his olması gerektiği gibidir, size özgüdür. Deneyimlerinizi karşılaştırmayın, bir beklentiniz de olmasın. Sadece hislere izin verin. Zaman değişim zamanı. Zaman salıvermek zamanı.

Kalbinizin güçlendiğini, sevgiyle büyüdüğünü görebilir, hissedebilirsiniz. İçinizdeki Aslan Kral ya da Kraliçeyle tanışabilirsiniz. Gerçekten kendinizi deneyimlere ve içgörülere açın.  Hazır olduğunuzu hissettiğinizde kendinizin ve tüm gezegenin Rafael’in zümrüt yeşili enerjisiyle yıkandığını görün. Her insan, her hayvan, bitki, her yaşayan varlık, dağ, deniz, toprak, her atom…

Şimdi, iradenizi de yöneten solar pleksus çakradan doğru (ki bu çakra aynı zamanda iç güneşimizdir) niyet edin: “Benim ve yeryüzündeki tüm insanların yüzde yüz kalpten yaşamasını, kalpten karar vermesini, kalpten davranmasını niyet ediyorum. Tüm insanlığın kendi ışığını tanımasını niyet ediyorum. Hepimizin uyanmış, aydınlanmış sevgi varlıkları olarak güneşin altında BİR olmasını niyet ediyorum. ŞİMDİ.”  Niyetinizi tüm evrene gönderin.

Size dört Baş Melekten ve Yaratan’dan doğru akmakta olan Koşulsuz Sevgiyi yeryüzündeki bütüne aktarmaya devam edin. Sevginin en büyük evrensel yasa olduğunu hatırlayın. Yaratıcılık, tutkuyla yaşamak, çocukları korumak, Toprak Anayı, Gaia’yı korumak, huzuru yaratmak bizlerin kutsal görevi.

Elektro-manyetik alan değişirken herkesin Kalp Birliğini özümsediğini, içine aldığını zihninizde canlandırın. Yumuşaklığın, zarafetin ve bununla gelen gücün kalpten tüm damarlara pompalandığını görün.

Kendinizi ve diğerlerini her gün daha fazla ve daha fazla sevmeye söz verin. Güneşin altındaki her şeyin kutsal olduğuna yemin edin. Kutsal bir sanatçı olmaya ve yaratmaya, eş-yaratmaya yemin edin. Kendi hayatınızın, kendi filminizin yıldızı olmaya söz verin. Siz kendi enerjinizde, kendi benliğinizde egemensiniz. Siz, özgürsünüz.

Tutulmanın ve bu tören-meditasyonun sonunda Baş Meleklere, yardımcı olan tüm varlıklara teşekkür edin. Ateş çemberiniz sevgi çemberiniz haline geldi. “Çemberi açıyorum ama kırmıyorum” deyin.

Deneyiminizi yazabilir,  aldığınız ilhamla resimler çizebilirsiniz. Hepimiz, tüm insanlık bu çemberde sizinleyiz

©Mor Alev 2018

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, ruhunuzun potansiyelini tam anlamıyla hayata geçirmek, Yüksek Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

15 comments

  1. Sevgili Moralev, zamanın akışını, “olması gereken işte bu!” hissi ve sevinci ile hem içerisinde ve hem de izleyicisi olarak, aynı anda deneyimliyor olmak müthiş bir heyecan. Yazdığınız uyumlama çalışmasını okurken çok uzun geldi, geriye çekilip hissedince, sadece 5 nefes. Tüm kanallara çok teşekkür ederim.

    Liked by 1 kişi

  2. yazının ikinci bölümünü okumadan önce aklıma geldi paylaşayım sonra dönüp tekrar okuyacağım. Epeydir yazılarınızı zaten çok severek okuyorum orası ayrı ama o güneş tutulmasında çok acayip birşey olmuştu bana. yazın teyzemde kalıyordum ve klasik söylemler dolanıyordu : güneş tutulunca depremler olur falan filan… çok net hatırlamıyorum ama gece uyuduğumda rüyamın tam ortasında birşey oldu, göğsümün tam ortasına kocaman kapaklı bir şey yerleştirdiler sanki… (haa tamam hatırladım siyah ay dönemiydi) hani bu yol kenarlarında su vanaları vardır ya onun devasalı gibi… bilimkurgu filmlerindeki gibiydi. Kocaman siyah bir kapaklı (belki su şisesi gibi de düşünebilirsiniz) bir şey… Çok tuhaf hissedip (sıkışmış ve sıkıntılı hissetmiş o an) uyanmıştım. Epey bir sure sonra bazen uykumda sırtüstü uyurken , uykudan uyanmaya geçerken sanki kalbime kocaman borularla birşey akıtıyorlar da ben tam uyanırken o kalbime doldurulan şey her neyse bitmiş oluypr ve boruyu geri çekip vananın kapağını tık geri kapatıyorlar gibi oluyor. Ki ben eskiden hiç sırtüstü uyuyamazdım. Son birkaç senedir edindiğim bi huy oldu. Siyah ay dönemi çok enteresandı… Şimdi burda siz bir daha yazınca aklıma geldi, yazmadan geçemedim. Tuhaf ama güzel bir deneyimdi:)) Belki bana öyle geldi belki de gerçekten öyledir kimbilir…

    Liked by 3 people

    1. Sevgili Kelimeperisi, dün meleklerin anlattığı tıpanın çekilmesi, borulardan sevgi seli akmasına benziyor. Güzel. Hem de çok güzel. Sevgilerimle

      Liked by 2 people

  3. 💚💛💙💜 Teşekkür ederim, iyi ki varsınız, deniz fenerimsiniz….💝

    Samsung cihazımdan gönderildi

    Liked by 1 kişi

  4. Sevgili mor alev dostum bir sorum olacaktı ?
    Uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum ve çok faydalandım çok dengeli , enerjisi çok güzel … mor alevi bir haftadır sık kullanıyorum, daha önceden bildiğim halde sanki ilk defa keşfetmiş gibiyim… bir çok yöntem bilgi için de aynı Durumu yaşadım.sanki idrak yaşıyor gibiyim ,bilmek olmak arası fark gibi…
    sorum şu olacaktı , bir çok kendini iyileştirme arınma teknikleri biliyorum geçmiş yaşam şifaları ,kök inancı bulup iyileştirme vs theta healing vs reiki sedona eft, tat … şunu farkettim yanlışım varsa düzeltin , mor alev hepsinin yaptığını yaptığı gibi sizi dengede tutuyor ve siz çok uğraşmadan doğrularıdoğru düşünmeyi zaten keşfediyorsunuz bir haftadır yaşadığım bu ve başkasına uyguladığımda da gördüğüm bu sizin de fikrinizi almak istedim. Sevgiler Özlem

    iPhone’umdan gönderildi

    Beğen

    1. Sevgili Özlem,
      Sizin için çalışan yöntem sizin için doğrudur. Mor Alev enerjisi müthiş güçlüdür. Sevgilerimle

      Beğen

  5. Yazıyı okumadan önce teşekkür ediyorum✨Şükürler olsun,burası yıllardır arayıp durduğum rehberlerim ve güzel arkadaşlarımın buluştuğu her an gitmeye doyamadığım, benim yeryüzü cennetim gibi….Mor Alev 💜

    Liked by 1 kişi

  6. Saçma gelebilecek bir sorum var çember hayali mi gerçekmi olacak

    Beğen

    1. Sevgili Figen, gerçekliğiniz size ait. Neye inanıyorsunuz? Ne düşünüyorsunuz? Biliyorsunuz gerçekliğimizi biz yaratıyoruz. Sevgilerimle

      Beğen

  7. Bugun 15 Subat ve dunyanin benim bulundugum bolgesinde tutulma 40 dakika kadar once basladi. Ben de yukaridaki yazinin rehberliginde, meditasyonumu yaptim, sevgiyle doldum, tastim, gozlerim doldu, sonunda da cemberimi kirmadim ama sevgiyle actim. Evrene, tum bas meleklere, tum varliklara ve Mor Alev’e tesekkurlerimi, sukranlarimi gonderdim. Kendimi hic olmadigim kadar hafif ve mutlu hissediyorum. Hem de bunlarin hepsini ofiste masamda otururken yaptim.

    Liked by 2 people

  8. Merhaba Sevgili Mor alev,
    yazının sonunda deneyiminizi paylaşabilirsiniz yazmışsınız ben de paylaşmak istedim. Meditasyonu yaptıktan sonra tavşan gördüm ve sonra zihnimde kendi sesim bebek uyanacak diyordu.. o esnada sürekli ağlayan bebek sesi duydum…Sizce anlamı nedir? Paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

    Beğen

    1. Sevgili Güler, en doğrusu bunu bir sonraki meditasyonunuzda sormanızdır. Ağlayan bebek ne anlama geliyor? Neye dikkatimi vermem gerekiyor? Anlayabileceğim şekilde bu mesajı küçük benliğime yeniden iletir misiniz? Bu yardımcı olacaktır. Sevgilerimle

      Beğen

  9. Gecikmeli de olsa okudum ve cok begendim. Ancak okuduklarımın tümünü meditasyon esnasinda hatirlayabilecegim konusunda tereddütlüyum. Keske yönlendirme seklinde bir ses kaydi da koysaniz altına. Cok mutlu olurum. Teşekkürler

    Beğen

    1. Sevgili Hülya, pek çok arkadaş bunu kendileri yapıyorlar. Bu onlara bir özgürlük de sağlıyor çünkü kendi istedikleri şeyleri de ekleyebiliyorlar. Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.