Hazır olduğunuzda, “kolay” düğmesini seçin

Julinu – Maias Morning MalaiseSevgililer,

Pek çoklarınız bu zamanda hız kaybedip bocalıyorsunuz çünkü istediğiniz herhangi bir şeyi yaratacak kadar güçlü olduğunuz bilgisini düşünmek bile çok korkutucu geliyor.

Sizleri azarlamıyoruz, sadece sizlere henüz tamamını sergileme cesaretini toplayamadığınız devasa gücünüzü hatırlatıyoruz.

Çoğunuz üçüncü boyutta becerilerinizi sergilemekle ilgili geçmiş yaşam travmalarına sahipsiniz. İşte bundan dolayı Travma Sonrası Stres Bozukluğundan (TSSB) muzdaripsiniz, aynı orduda görev yapmış veya şiddet içeren sahnelere şahitlik etmiş olanlar gibi.

Bu ne iyi ne de kötüdür, sadece şu anki evrenizi nasıl değerlendirdiğiniz anlamına gelir. Bu evreyi hızla geçmek isteseniz de, gerçekliğiniz öyle ki, ne zaman bir gürültü duysa silah sesi olmasından korkan eski askerler gibisiniz. TSSB deneyimleyenlerin çoğunluğunda olduğu gibi birilerinin size her şeyin yolunda olduğunu söylemesinin ötesinde ihtiyaçlarınız var.

Andaki beceriler toplamınızı gerçekleştirme ihtiyacınızı duyarken, geçmiş korkuların fısıltılarının benliğinizin içinde ve çevresinde süzülmesine rağmen iyi olduğunuzu keşfetmek zorunda hissediyorsunuz.

Pek çokları için, o beceriler dizisini görmezden gelmek daha kolay, çünkü böyle yapınca o geçmiş yaşamların ne kadar korku dolu olduğunu tanıyıp onaylamaya zorlanmayacaksınız. Bu biraz da üçüncü boyuttaki su ile ilgili aktivitelerden korkan birinin sizin adına geçmiş yaşam dediğiniz zamanlardan birinde zorla boğularak öldürülmüş olduğunu bulması gibi. O korku artık mantık taşımasa da, hala daha takılıp kalıyor.

Sonuç o korkuları varlığınızdan kanırtıp çıkarmaya çalışmanız oluyor, çünkü derhal ilerlemelisiniz. Kendinizi kendinizle karşı karşıya gelmeye zorluyor ve böylece hastalıklar veya başka yollarla kendinizi yavaşlatıyorsunuz.

Elbette, bu bilgiyi okumak derin kayıp, korku ve iç öfke hislerini yaratıyor. “Neden ilerleyemiyorum? Beni ne durduruyor?” Her zamanki gibi cevap, sizin engeliniz sizsiniz. Bu seferki fark ise, bu gerçeği tanımanızdır. Henüz bu kavramı tam olarak idrak edemeseniz de, arınmak beşinci boyutta farklıdır ve kolaydır.

Kendi parçalarınızdan, kendi konseyinizden, kendi rehberlerinizden veya bunu okurken kim size daha uygun geliyorsa ondan yardım isteyin. Artık yıllardır ya da günlerdir süren korkularla yaşamak zorunda değilsiniz.

Buna rağmen, üçüncü boyuttayken sizin için en uygun görünmüş olan formatlarla korkutucu anıları temizlemekte devam ediyorsunuz. Oysa ihtiyacınız olan şey, derinlerde saklı olan korkularınızı tanımak, kabul etmek ve arındırmak için yardım istemek. Dinlenmeye, eve kapanmaya, dışa vurmaya veya ne yapmanız gerektiğini düşünüyorsanız ona ihtiyacınız yok. Tek ihtiyacınız olan şey yardım istemek ve korku dolu sivri köşelerinizin yumuşatacak o yardımı kabul etmenizdir.

Siz artık üçüncü boyuta ait değilsiniz. Bundan dolayı diğerlerinden veya daha da önemlisi kendinizden korkmak zorunda değilsiniz. Pek çoklarınız yanlış bir şey söylemekten, doğru olmayan şekilde tepki vermekten, bir şekilde başkalarının sizi inançlarınız yüzünden cezalandırmasına sebep olacak halde göze çarpmaktan endişe eder hale devam ediyorsunuz.

İçinizdeki doğruluk sesini de içeren şekilde kişisel özgürlüğe geçiş yaptınız. Böylece, artık sözcüklerinizi ve davranışlarınızı kültürel doğruluk olarak gördüğünüz elekten geçirmeye ihtiyacınız kalmadı.

Kendiniz olduğunuz için geçmişte olduğu gibi cezalandırılmayacaksınız. Fakat bir defa yardım istediğinizde TSSB’nizin akıp gitmesine izin vermedikçe buna inanmayacaksınız. Öncelikle TSSB’nizi deneyimlemenize ve ifade etmenize izin verin. Sonra, onu kolaylıkla ve rahatça temizlemek için yardım isteyin. Evinizde veya inzivada olmanıza ihtiyaç yok, ne de bunu temizlerken hastalık veya bitkinlik yaratmanıza ihtiyaç var.

Pek çoklarınız kültürel utançtan veya dışlanmaktan o kadar çok korkuyorsunuz ki, gerçek varlığınızı kendinizden bile saklamak size kolay geliyor. Bu ihtiyaç, çağlar boyu üçüncü boyutun belirsizliği ve karanlığında yaşamanın bir uzantısı.

Kendi kişisel TSSB bariyerinizi indirmeye korkup korkmadığınızı keşfetmek için sadece kendinize sorun, tam olarak kendiniz olmaya hazır mısınız ya da hem üçüncü boyut, hem de beşinci boyut olmayı mı istiyorsunuz? Eğer cevabınız üçüncü boyut gelenekler ve düzenin ardına saklanmaksa, özgürlükte yaşamayı ne kadar istediğinizi değerlendirmenizin vakti gelmiştir.

Çoğunluğunuz gerçek benliğinizi gerçek gücünüzle sergilemeye kalkıştığınızda aşırı travmatik geçmiş yaşam deneyimleri yaşadınız. Ama o, o zamandı. O korkuları arındırmayı mı istiyorsunuz yoksa onlarla devam etmeyi ve bu geçiş ve dönüşümün bir parçası olmamayı mı?

Pek çoklarınız bu son cümle yüzünden oldukça rahatsız oldunuz çünkü zihninizde bu geçişin faydalı bir parçası olmayı istediğinizi defalarca ispat ettiniz. Kesinlikle bir göreviniz var ve o görevi yapmak istiyorsunuz ama o hatıralar görmezden gelinemeyecek kadar acı dolu. Bu hayatında fiziksel, cinsel ya da duygusal şiddet yaşayanlara çok yakın bir his. Gelişiminizi yavaşlatma ve durdurma ya da bunun tarihinizin bir parçası olduğunu ama durma noktası olmadığını bilerek sağlam adımlarla ilerleme seçimine sahipsiniz.

Evrensel güçlerinizi üçüncü boyut dünyada sergilemiş olmaktan dolayı suistimale uğramış olmanız neredeyse kesindir. Ama o, o zamandı. Yani, sadece isteyerek kolayca ve rahatça yardım almayı mı yoksa iç korkularınızla biraz daha pişmeyi mi istiyorsunuz? Bu sizin seçiminiz. Bu seçime her zaman sahiptiniz ama bu dramatik parçaları temizlemek şimdiye kadar hiç böyle kolay olmamıştı.

Farklı becerilerle farklı bir yerdesiniz ve farklı bir fiziksel bedeniniz var. Bunun bilişinizin bir parçası olmasına izin verin. Ve sonra, geçmişin korkularına artık gerek kalmayacak çünkü bu farklı ihtiyaçları olan farklı bir zaman.

Siz üçüncü boyuta ait değilsiniz, siz eğer isterseniz sizi bu Yeni Dünya’nın, Evrensel Dokumanın bir parçası olmaktan alıkoyan şeyleri kolaylıkla temizleyebilecek beşinci boyut tanrılar veya tanrıçalarsınız.

Ama pek çoklarınız için o istek orada değil. Kendiniz için doğru olan hızda ilerleyin ama bilin ki, siz hazır olduğunuzda o parça kolaylıkla temizlenecek.

Üçüncü boyuttayken yapmış olduğunuz arınmalar ve salıvermelerle karşılaştırıldığında, bu “çantada keklik”. Sizi durduran tek parçanız kendinizden korkmanız ve kuşaklar, çağlar, on yıllar önce başkalarının size olan davranışlarıdır. Öyle de oldu. Âmin.

Bu mesaj için Brenda Hoffman ve aracılık ettiği Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (lifetapestrycreations.com)

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak, böylece potansiyelinizin tamamını gerçekleştirmek üzere Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2018  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

6 comments

  1. Hani o hep “hatırla” diyen güçlü ses var ya..
    Ona daha sık kulak verip gücümüzün farkına varma zamanı ..
    Ne mutlu kalbinin gücünü hatırlayan yaratıcılara..
    Teşekkürler size ve tüm aracı ruhlara ❤

    Liked by 2 people

  2. Tekrar selamlar, şu son iki yazınınız ne kadar da tamamlayıcı, belki de ben üstü üste 2-3 kere 9-12 Şubat yazılarınızı okuduğumdandır, okurken aklıma en yakınım, 75 yaşındaki babam da geldi, kendim de geldim, nereye eğilmeliyiz? ne kadar? tüm karar bizim, olduğu kadar ve olduğu gibi…Tekrar minnettarım demek isterim, sevgilerimle.

    Liked by 2 people

  3. Ben 5.boyutun tanrıçası olmaya niyet ettim😊hergün yeni birşey ilave ediyorum bilgilerime ve artık daha da ileriye gitmek istiyorum…düşüncelerimi oldurduğumu uzun süredir farkındayım.Daima pozitif de kalmaya niyet ettim.An da kalarak çok mutluyum.Verilen bilgiler müthiş 🙏🙏teşekkürler

    Liked by 4 people

  4. Çok güzel, bir o kadar da önemli bir yazı! Geçmişimizden getridiğimiz travmaları sıkıca bastırıp biliçaltı’nın en derinlerine ittiğimiz için bize -bilincimize- görünmeden geri planda sürekli çalışarak olduğumuz yerde çakılı kalmamıza neden oluyorlar. Bu sanki bilgisayara giren bir virüsün kendisine gizli bir proses oluşturarak geri planda sürekli çalışması, örneğin bir dosya açtığınızda programın donup kalması ve yazmanıza izin vermemesi gibi bir şey. Hepimizin en baş dertlerinden birisi olduğu için 🙂 dün akşam yazınızı okuduktan sonra “bu kadar kolay olamaz ama hala 3D mi düşünüyorum” diyerek o yardımı ben de istedim! Ve olumlu etkisini anında (!) deneyimledim, bunu kalpten isteyen herkesin de benzer deneyimler yaşayaağını biliyorum. Katkınız ve emeğiniz için çok çok teşekkürler!…
    Sevgiyle kalın.

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.