İsis: Eski Mısır’a Dair Anılarınız ve Gücünüz

gizaSevgili Bilge Baykuşlar, aranızda Eski Mısır’da yaşamış olan pek çok ruh var. Mısır’a yapılan bir grup ziyareti sırasında verilen bu kanallık özellikle dikkatimi çekti ve sizlerle paylaşmak istedim. Bu sayede içinizdeki antik Mısır zamanından kalma hatıralar bu mesajla uyanabilir, bu da elbette kim ve ne olduğunuza ve gücünüze olan güveninizi yükseltebilir. Dönüştürücü Ustalığınızı hatırlamanız, ona inanmanız ve onunla emniyette hissetmeniz ise hayatınızı baştan sona değiştirebilir. Bu değişim ise mutlaka kolektife de yansıyacaktır.

İsis’e kanallık yapan Pamela Kribbe’ye çok teşekkürler. (jeshua.net)

***

Sevgili Dostlar, Ben İsis. Ben özgürlüğün ve neşe-keyif-coşkunun enerjisiyim. Ben hep sizinleyim. Kalbinizdeyim. Beni içinizde hissedin, en derin arzum, hepiniz tarafından kabul edilmektir. Ben melek enerjisiyim. Ben evrensel bir enerjiyim ve ben dişi bir enerjiyim.

İçinizde beni hissederken, zihninizde akan su görüntüleri, hava görüntüleri, kanatlar veya gökyüzünde uçan kuş görüntüleri görebilirsiniz. Size gelmeme izin verin. Enerji alanınıza girmeme izin verin. Bir melek olarak ben sizden farklıyım. Ben bireysel bir varlık değilim. Ben sizin gibi bireysel bir ruh değilim. Sizler kendinize özgü bireyselliğiniz sayesinde yaratıcılarsınız; sadece kendiniz olarak evrende yeni bir şey yaratıyorsunuz. Melekler ve melek enerjileri sizlere destek olmak, sizi kucaklamak ve içinden doğmuş olduğunuz BİRliği size hatırlatmak üzere yanınızdalar.  Henüz olduğunuz mucizeyi, yaratıcılar olduğunuzu anlamıyorsunuz. Sizler meleklerden farklı bir şekilde ilahi varlıklarsınız.

Isis 2

Gerçek yaratıcılar olabilmek için, birlikten ayrılmak zorundaydınız. Bir anlamda, bireysel ruhlar olarak doğmadan önce melektiniz. Hala daha meleksi olan bir parçanız var fakat o parça bireysellik ve bundan dolayı ayrılıkla harmanlanmış halde. Hepiniz neşe-keyif-coşkudan doğdunuz. Sizi doğurmak en derin yaratıcılık hareketi oldu. Siz tamamen yenisiniz; bütün bir evrende sizin gibi, sizinle her şeyi aynı olan hiçbir varlık yok. Sizlerin yaratılması benim gibi evrensel enerjiler yani pek çok orijinal, arketip melek enerjileri tarafından desteklendi. Bunu şöyle görebilirsiniz: Yaratan veya BİRlik yeni bir şey yaratmak için karanlığı ve ayrılığı yarattı. Çünkü ne zaman yeni bir şey doğsa, bu her zaman karanlığın içinde olur. Bu kelimesi kelimesine bilinmeyen alandır, yenidir. Ve şimdi bu karanlığı, bu bilinmeyen alanı burada yeryüzünde yaşayarak keşfediyorsunuz. Yolculuğunuz sırasında kaybolmanız, kaybolmuş hissetmeniz kaçınılmazdı. İki gerçeklik arasındasınız. BİRlikten, meleksi bir âlemden doğdunuz. Yolculuğunuzda diğer aşırı uca gittiniz, ayrılığın, terk edilmişlik ve kaybolmuşluk hislerinin aşırısına.

Bu yolculuğun anlamı bu iki enerjiyi bir araya getirmeyi öğrenmenizdir. Geldiğiniz BİRliğe öylece geri dönmek üzere yola çıkmadınız. Yaratıcılar olmak kaderinizde var: Yeni bir şey yaratmak. Karanlık ve ayrılığa, ışık ve hayat getiriyorsunuz. Ve bunu inanç ve güvenle yaptığınızda, içinizde BİRliği doğurduğunuzu hissediyorsunuz. Ve şu anda ruh olarak yaptığınız yolculuğun bu aşamasında yaptığınız da budur.

Hepiniz, her biriniz ayrılığın, kopukluk hissinin aşırısına gittiniz. Hepiniz, her biriniz geri dönmek ve kaynağınızla güçlü bir şekilde bağlantı kurmak istiyorsunuz. Ancak bunun için kim olduğunuzu anlamalısınız. İçinizdeki BİRliği keşfedip evrene yaymak sizin amacınız, kaderiniz. Geri dönmüyorsunuz. Onun yerine, cenneti buraya, yeryüzüne ve diğer yerlere getiriyorsunuz. Sizler beni çok yüksek bir enerji olarak görseniz de sizde bende olmayan bir şey var. Sizler yaratıcılarsınız. (Mor Alev: Fiziksel hayatınızda fiziksel şeyler yaratmak üzere buradasınız.) Ve siz bunu hem iyi hem de kötü bir lütuf olarak deneyimliyorsunuz. Henüz gücünüzü, kudretinizi tanımayan bir parçanız var ve o yüzden büyük acı içerisindesiniz.

Şimdi sizi Mısır’ın çok eski, çok da hatırlanmayan günlerine götürüyorum. İnsanlar burada yaşıyor, çalışıyordu ve bunu oldukça bilinçsizce yapıyorlardı. Bedenlerinin ve hayvan doğalarının içinde tutsak hissediyorlardı. İçlerinde ilahi doğalarına dair hiçbir hatıra yoktu. Ve sonra insanlığın içindeki bilinci uyandırmak için evrenden bir kozmik vuruş, bir ani dürtü geldi. Ve siz de bu komik vuruşun oldukça büyük parçasısınız. Dev bir enerji akışı oldu ve bu topraklara akın etti çünkü yeryüzünün enerjisi burada şeffaftır; ışığın girmesini sağlar. Burada yaşayan çoğu insan bu seviyedeki farkındalığa henüz hazır değildi ama aynı zamanda başka insanlar da vardı, sizin gibi insanlar, kitlesel bilincin ötesinde olanlar. Gerçekte, siz de buradaydınız o zaman fakat farklı bedenlerdeydiniz. Sıklıkla saklı hayatlar yaşamak zorundaydınız; olduğunuz gerçek kişiyi gösterdiğinizde çok dikkat etmeliydiniz. Ama sizler enerji-tutanlardınız. Bu kozmik enerjiyi kabul ediyordunuz çünkü ne zaman yeryüzüne dışarıdan bir enerji vuruşu/akımı gelse, onu kabul edecek yeterince evrimleşmiş insanlara ihtiyaç vardır. Bu insanlar yüksek enerjinin geçiş/akış kanallarıdır (İletkenleridir) ve etraflarındaki diğer insanlara da ilham verirler. Ve işte, yapmış olduğunuz da budur. O hayatlarda oldukça görünmez olmuş olabilirsiniz, ancak enerjiyi bu yere, bu topraklara iletiyordunuz ve eski Mısır medeniyetine katkıda bulundunuz.

Lütfen bunu kendiniz için hissedin. Ziyaret etmiş olduğunuz yerlerin size dokunduğunu, sizi duygulandırdığını deneyimlerken bunu çoktan hissettiniz. Bundan dolayı kendinize saygı gösterin. Aranızda bazıları bu yerlerin koruyucusu olduğunuzu hissettiniz. O dönemde çok değerli olan enerjiyi koruyordunuz. Bunun o zamanlar nasıl yanlış anlaşılmış olması, şimdi bile çok iyi anlaşılmaması size acı veriyor. Sadece orada olun ve kalbinizdeki huzuru hissedin. Sizler hala daha enerji tutucularsınız ve diğer insanlara farkında bile olmadığınız şekillerde ilham veriyorsunuz. Sizler bu yaşamınızda büyük bir atılım yapmak üzeresiniz. İlahi özünüzle tekrar bağlantıya geçiyorsunuz.

Yeni bir girişimi başlatmak için oldukça büyük bir inanç ve zihin berraklığı gerekir. Daha büyük kendiniz olmaktan, içinizdeki yaratan benliğiniz olmaktan korkuyorsunuz. Kendi gücünüzden korkuyorsunuz. Gerçekte, içinizdeki karanlığın büyük çoğunluğu kullanmayı reddettiğiniz ya da kabul etmeyi istemediğiniz gücünüzden oluşuyor. Ve ben güç derken, yaratıcı güçten bahsediyorum. İçinizde nerede korku varsa, orada gücünüzü baskılıyorsunuz. Bundan dolayı, sizlerden içinizde sizi en çok engelleyen korkuya bakmanızı rica ediyorum. Korku işinizle veya ilişkilerinizle ilgili olabilir. Şimdi farkındalığınızla bu korkunun içine girin. Ve gücünüzün tamamına sahip çıktığınızı düşünün. Gücünüzle birsiniz. Gücünüzü bedeninizde hissedin. Sizler BİRliğin ulaklarısınız. Önemlisiniz, öyleyse kendinize daha fazla saygı duymalısınız. Şimdi korkuya yeniden bakın ve onu yaratıcı olduğunuz bakış açısından doğru görün. Gerçekten ne olmasından korkuyorsunuz? Bunun gereksizliğini hissedin. Nefes alın, nefes verin, korkunun içinden soluyun ve korkuyu da kabul edin. Karşılaşmanız kaderinizde olan karanlığın bir parçasıydı korku ve ondan korkmayın. Karanlık sizi hoş karşılıyor, sizi istiyor. Endişelerinizi, şüphe ve korkularınızı yumuşak bir gülümsemeyle kucaklayın.

Bu sizin göreviniz ve sizin büyüklüğünüzdür. Bu aşamada insanlığa yardım etmek için buradasınız. Hala daha enerji tutanlarsınız ve görevinizi tamamlayabilmek için büyüklüğünüzü kabul etmelisiniz.

Lütfen sizi kucakladığımı hissedin. Sizleri çok seviyorum.

Her zaman sizinleyim

İsis

***

Arkadaşlar, İsis karanlığın da yaratımın bir parçası olduğunu söylediğinde bazılarınız bundan ürkebilir, bunun “kötü” olduğunu düşünebilir. Oysa hepimiz ve evrenin tamamı karanlıktan doğdu, önce ses ve sonra ışıkla. Yaratan’ın eril yönü açıklanamayan, anlatılamayan, her şeyin olduğu ve hiçbir şeyin olmadığı bir karanlık hissinde bulunuyor, bunu meditasyonlarınızda deneyimlemiş olabilirsiniz. Burada her şey ama her şey potansiyel halinde ve bu karanlığın “insan yapımı karanlık” ile hiçbir alakası yok. Bu nokta yaratılış noktası, potansiyel, olasılık ve yaratım noktası ne bir yer, ne de değil. Burası annenin rahmi gibi karanlık. Bir düşüncenin beden bulma yolunda anlamlandığı yer.

Korkularımız, korkan parçalarımız, içimizdeki karanlığımız ise duyulmak istiyor. Mesajı verince dönüşüyorlar, aydınlığa çıkıyor ve kopuk parçalarımız olmaktansa bütünümüze katılıyorlar. Böylece kendimizi rahatlamış, bütün ve sevgide hissediyoruz. Umarım bu açıklama yardımcı olabilmiştir.

Mor Alev

Enerjilerin çok yoğun olduğu bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön verme konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

28 comments

  1. işin tuhafı bu yazıdaki görselin aynısı benim evimdeki duvarda cerceveli…salonumda iki tane çerçeveli papirus resmi var. Biri mısırlı bir arkadaşımın doğumgunu hediyesiydi. Mısır alfabesi, diğerini de yani bunu annem alfabeye uyumlu olsun diye ikisini de çerçeveletip salonuma asmıştı. Bir kere daha salonumda isis’i ağırlamaktan memnun oldum:)

    Liked by 1 kişi

  2. Moral Evim’in :)) en sondaki katkısı ve açıklaması gayet yerinde olmuş…. bir de yazı ortasındaki (Mor Alev: Fiziksel hayatınızda fiziksel şeyler yaratmak üzere buradasınız.) Açıklamasına isisin bizde olmayan şey dediği; o çok yazılan ve söz edilen ” doğal güç”ü eklemek yerinde olur diye düşünüyorum… sadece dünyada fizik yaratılar değil ” Yeni evrenler yaratmak” da dahil bu yaratıcılığımıza…”ben size nefesimden üfledim “dediği gibi tanrısallığın geçmişte kutsal kitaplardasevgilerimle

    Liked by 1 kişi

  3. Sevgili Mor Alev , bir hafta önce meditasyonumda. Gökyüzüne doğru uzanan merdiven vardı merdivenin sonunda bir kapı açıldı ben o kapıdan uçarak Mısıra piramitlere gittim. Piramitlerin içerisinde dolaştım, etrafını dolaştım. Çok daha uzun ama ben Mısır kısmını anlattım çok heyecanlandım.
    Meditasyonumdan bir kaç gün öncede rüyamda gittim nehri kanoyla karşıya geçtim geri dönmek için terminali arıyordum birilerine sordum 5 numarayı takip et dediler. ora da mısıra benziyordu .Bugün yazıyı okurken gözümden yaş süzüldü çok çok esnedim güldüm .

    Liked by 2 people

  4. Cok enteresan , bugun cok huzurla uyandim, ruyamda da ulasimimi gundelik hayatimi ucarak geciriyordum, cok normaldi benim icin ruyamda, enteresan bir geceydi

    Liked by 1 kişi

  5. Tekrar merhaba.. maillerlle ilgili sorunu facebooktan yazmistim.. duzenli olarak aldigim mailler bir suredir gelmiyordu.. sabah yeniden takip istegi gonderdikten sonra takip ettigim bildirimi gelmisti.. bugunku yazınız demin gelmis.. son mail 30 Ocak tarihli.. umarim sorun çözülmüştür.. yinede kontrol ederseniz sevinirim.. tesekkur ederim??

    Android için Outlook uygulamasını edinin

    ________________________________

    Beğen

    1. Sevgili Anonymous, sistemde 18 Kasım 2015 tarihinden beri takipçi olarak görünüyorsunuz. Daha önce belirttiğim gibi 31 Ocak ve bugün arasındaki mesajlar spam dosyanıza düşmüş olabilir. Sistem çalışıyor. Sevgilerimle

      Beğen

  6. Sevgili Mor alev,
    Yazınız için çok tşkleer iyiki varsınız.
    Beni yıllar önceye götürdünüz.
    Mısır seyahatime o gizemli ülke piramitler ve nil nehri
    Sevgiyle kalın

    Liked by 1 kişi

  7. Cok etkilendim ve 2002 yılındaki Misir ziyaretimde kaleme dokulenleri sizlerle paylasmak istedim … Sevgilerimle Ahu Başer

    … ve Tanrı

    Koç başlı sfenkler karşılar kapıda seni
    Saygıyla, tüm ihtişamlarıyla selam dururlar
    Geçmişe yapacağın o eşsiz seyahat için
    Mabetlerine, gizemli dünyalarına buyur ederler seni

    Aniden ortalık kararır
    Herkes sessizliğe bürünür
    Ürpertiyle heyecanın karıştığı
    Bir gizem bulutu çöker üzerine
    Herkes sesini, nefesini tutmuş
    Herkes büyülenmiş
    Herkes hipnozda
    Büyüsüne kapılıp gidersin

    Devasal sütunların altında
    O büyünün tam ortasında
    Eskilerin nefesini hissedersin
    Ayak seslerini, fısıltılarını

    Köle olursun bir anda
    İhtişamın pençesinde
    Ezilen çaresiz, zavallı bir köle
    Sonra bir anda Firavun kesilirsin
    Tanrıların Tanrısı
    Evrenin yaratıcısı
    Kainatın hakimi
    Göğsün kabarır
    Bakışların keskinleşir
    Alev çıkar tüm bedeninden

    Bir anda acı içinde kıvranırsın
    Tutsak olmuş bir kadın
    Bir esir olursun
    Boğazın düğümlenir
    Kaçamaz, yolunu bulamaz
    Kaybolursun

    Tüm duygular birbirine karışır
    Geçmişin gizemiyle
    O tarif edilmez Enerjiyle
    Kendinden geçer
    Mest olursun

    Ayakların yerden kesilir bir anda
    Yıldızlar gecenin karanlığında yaklaşır
    Göz kırparlar sana
    Hepsi birden yarışır
    Sesini duyurmak istercesine
    Çılgınca ve sessizce

    Ay büyür gecede
    Işığıyla kenetler seni
    Gözlerini alamazsın
    Bir an göğe yükselmiş hissedersin kendini
    Ya da gök sana inmiştir
    Sonsuzlukta bir yerlerde gibi
    Ne aşağıda ne yukarıda
    Ne geçmiş ne gelecek
    Sadece sen ve O

    Birden sessizlik bozulur
    Karışır Tanrıların tonlarına
    Ra dır kulaklarında çınlayan
    İçini dağlayan
    Tüm ihtişamı ile içine akan

    Öyle bir ses dir ki bu
    Tanrı dile gelmiş sanırsın
    İçindeki her şey kopar
    Altüst olur, dağılırsın

    Kendini anlatır sana
    Tüm çıplaklığıyla
    Anlayacağını beklemeden
    Gücünü, gizemini
    Sırlarını, Tanrısallığını…
    Karşısında ezilirsin
    Aciz bedeninde yankılanır sesi
    Akar damarlarında derin nefesi

    Ardından Osiris iner Gök’ten
    Sonra Isis, ardından Amon
    Akhenaton ve Büyük Ramses
    Artık yalnızsındır koca Evrende
    Devleşen ışık bulutunun altında
    Sonsuzlukta
    Sadece sen ve Tanrılar
    Sen ve Tanrı
    Zaman durur
    Her şey biter
    Ve göğe yükselirsin…

    Liked by 1 kişi

  8. … Ve bunların hepsinin, Evrenden aşağı doğru uzanan bir tür enerjik huni, bir tür boru, ya da bir tüp vasıtasıyla aşağı aktığını düşünün. Siz bu akışın neresinde duruyorsunuz? Bu konu hakkında sizinle görüşmek isterdim nasıl ulaşabilirim. ??

    Beğen

    1. Sevgili Fatoş, bana blog hakkındaki konularda aynen böyle yorumlar aracılığıyla, özel danışmanlık için ise email aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Sevgilerimle (moralev@outlook.com)

      Beğen

  9. Yani ilginç bir yorumla ve sorularla geliyorum şuan.. asıl ismimi yazmadım, nedeni etik değerler. Çocuk terapistiyim ve bugün yaşadığım bir vakayı paylaşıp üzerinden soru soracağım. Sabah yazını okur okumaz yorum yapmak istedim, wordpress şifremi bulamadım giremedim, yorum yapamadım bir şekilde! Ve iş yerindekilerle sesli okumuştuk yazıyı. Üzerine seansa girdimi ve seansta 1 senedir takip ettiğim çocuk bana hiç yapmadığı bir şeyi yaptı. “ biliyor musun mısırda piramitlerin içinde aşık olup evlenen insanlar var, birbirlerini o kadar çok seviyorlarmış ki sonsuza kadar ruhları birlikte olsun diye ölmeyi kabul ediyorlarmış ve mumyalanıyorlarmış”, “keşke Türkiye’de olsalar evlenmek için ölmek zorunda kalmazlardı bence burda olabilirler” dedi. ÇOK ŞAŞIRDIM! 9 yaşındaki bu çocuk bana bir şeylere bak sana mesaj veriyorum dedi. Üzerine senelerdir bana ara ara meditasyonlarımda da günlük “anda” gelen flashbacklerde bir resim vardır. Çözememiştim. Mısır piramitlerinden en büyüğünün önündeyim, bir yol var, sevdiğim kişi sağda, ama ben korkup sağa mı kaçsam sola mo kaçsam karar veremiyorum ve o şaşkınlık ve telaş içinde kalıyorum. 14senedir hayatımda olan biri var, ruhlarımız hep bir olmasına rağmen çeşitli dünyevi olaylardan dolayı bir olamadık. Ama ruhum çok özlüyor onu, hep de ölmesinden çok korkmuşumdur. Bazı geceler ya ölürse diye ağladığım çok olmuştr bunu o bilmese de. Bu kişiden vazgeçmiştim, ama bugün olan bu eş zamanlılıklar beni tekrar düşündürdü. Şuan neyi görmem gerektiğini ve hangi mesajı almam gerektiğini ya san neyi yaratmam gerektiğini katiyen bilmiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz? Ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler. Sevgiler:)

    Liked by 2 people

    1. Sevgili Bencemısırdangeldim, bu ölüm-ayrılık korkusunu salıvermeniz elbette size faydalı olacaktır. Şu anda zamanda donmuş gibisiniz, bambaşka bir yaşamda olduğunuz halde belki de geçmiş yaşamdan kalma bir anı ile yaşıyor ve karar veriyor olabilirsiniz. O hayatı şifalandırın. Öğrendiklerinize bakın. İlerlemeyi niyet edin. Bu zaman büyük bir arınma ve salıverme dönemi, tam iki tutulma arası. Bugün karşınıza İsis çıktığına göre, ondan yardım isteyin. Ve lütfen, lütfen önce kendinizin en iyi dostu, kendinizin aşkı olun, sonra sevgiyi her yerde bulacaksınız. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  10. Selam…Rahatsız etmediğimi umarak sizden bir konuda yardımınızı rica ediyorum. Gecen sabah uyur uyanık aniden iki kelime belirdi gözlerimin önünde. Tam olarak şöyleydi. ” Leatron season” Birşey sezonu ama ne? Leatron sözcüğünü çok araştırdım ama yok öyle bir kelime. Size tanıdık geldi mi Leatron? Bu konuyla ilgili bir bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok memnün olurum. IŞIKve SEVGİ ile…

    Samsung Galaxy akıllı telefonumdan gönderildi.

    Beğen

    1. Sevgili Hasret, bu kelime bana da bir şey söylemiyor. Bir sonraki meditasyonunuzda sorsanız ve anlayamadığınızı, bir açıklama istediğinizi söyleseniz yardımı olabilir. Çünkü bu sizin derin bilinçaltınızdan gelen bir bilgi, sadece size ait olabilir…. Sevgilerimle

      Beğen

  11. “Sizler bu yaşamınızda büyük bir atılım yapmak üzeresiniz. İlahi özünüzle tekrar bağlantıya geçiyorsunuz.”

    İlahi özümle bağlantıya geçtim .. kavuştum . Ve de korktum . Şüpheye düştüm. Aklımı kaçırıyorum gibi geldi. Mana alemi ile dünya birbirine karıştı. Bilgiye açlık hissettim bu konularda .. sonra soru varsa yanıt var dedim ..çok teşekkür ederim yanıtım İsis’ten geldi..

    Tutulmaların ortasında enerjiler öyle basınçlı geliyor ki bu konuda bir şeyler yazmak ister misiniz ?

    Liked by 1 kişi

    1. Aslında yayınlanan her şey bu döneme ait… Ama bugün bir “yaşadığımız dönem üzerine düşünceler” yazısı şekilleniyor. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  12. Sevgilimden haber bekler gibi yazı bekliyorum gecikince meraklanıyorum sonra kendi halime gülüyorum.. MorAlev den önce ve sonra diye net bir öğrenme sürecini yaşıyorum çok şükür..
    Ben Mısır da geçen Aida operasında aida rolünü söylerken sesimi kaybettim,sonraki beş yıl konuşmakta bile istemedim,karanlık oldu,böyle bir anım var!,,,Karanlıktan sonra mucizeler de geliyor aynı oranda..
    İsis in rengi turuncu mu acaba sevgili MorAlev?
    Zaman gelince herkes buluşuyor..

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Şebnem, benim zihnimde gün batımı renkleri gibi, altın, turuncu, kırmızı, pembe, mavi ve lilanın tonları… Sevgilerimle

      Beğen

  13. 2013 mayıs ayında bir grup Mısır’a gittik, İsis’in adasına vardığımızda yerli ve yabancı rehberlerimiz bize isisin hayatı ile ilgili tiyatro hazırlamışlar ben orada isis’in annesi rolünde idim , oyun çok güzeldi aynen gerçekliği yaşadık , sonra içeri girip izinle İsis’in doğum odasında meditasyon yaptık , işte o meditasyon esnasında doğum yaptığımı görmeye başladım allahım grup arkadsşlarım hepsi benim çocuklarımdı ve o enerjiyle hıçkırarak ağlamaya başladım, kimse rahatsız olmasın diye kapıya doğru koşarken rehberimiz beni karşıladı kucakladı , sarıldı kendimi tutamıyordum ve grup arkadaşlarım da bize sarıldı , çok güzeldi ve etkileyici. Hiç unutmam hala canlı..

    Liked by 2 people

  14. İki üç gündür yine enerjiler bomba!
    Artık dalgalı denizde kıyıda dalgalarla oynamaya benzetiyorum durumumu.
    Bazen dalgalarla oynarken keyiften çıttırıyorum 😀
    Bazen de dalgayla senkron olamıyorum ve öyle bi çarpıyo ki beni suyun altında ters çeviriyo, içimi dışıma çıkarıyo 😛
    Bu ara ne dalga yaptı yahu ^^

    Sevgiler, iyi oyunlar herkese :))

    Liked by 2 people

  15. Uyuyacağım ve uyandığım anda kürelerin müziğini duyuyorum..Herşeyi geçmiş yaşamlarımı hatırlıyorum.Bazen coşkuyu o kadar artırıyorlar ki rica ediyorum biraz sesi azaltmalari için..Evi hatırlıyorum.Evi özlüyorum.Ama aynı anda coşkulu,cesur,sevgi dolu olduğumu da hatırlıyorum.Neden katkı sağlamadan gideyim?Neden yaratmayım ki?Anladım ki komuta benim..Benim beynim,kalbim,DNA’am vücüdümdaki her hücre..Etrafımda ve dünyada açık bir noktalı cümle duymak istiyorum insanlıktan,uyanış sürecinde destek olmak için..İstemeden etrafımda var olan ve dünyeviye önem verenlerin enerji alanlarına girebiliyorum,ama anlıyorum bizleri uyanışa götüren ışık varlıklarının bu süreçteki belki hislerini..Bende göremedim,onlar göremiyorlar ve görecekleri zaman geldi..Eskisi gibi etkide kalmasamda meleklerle ilgili bir soru,benden duyacakları bir cümle belki en büyük katkıyı sağlayacak.Bekliyorum..Dilerim en kısa zamanda herkes Yaratımın direksiyonunu eline alır…

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.