Arkturus Grup Mesajı: Hazırsınız

Peter LikSevgililer,

Size sevgiyle ve bu çalkantı ve değişim döneminde pek çoklarının yüzleştiği zorlukları anlayarak geliyoruz. Korkmayın, her şey plana göre gidiyor. Bu zamanda dünyaya akan yoğun Işık frekansları hala daha üç boyutlu bilinçte rahatça yaşayan pek çok geçersiz ve yanılgı dolu inancı ifşa edip evrensel farkındalığa çıkarma görevi görüyor.

Dünyanın insanları giderek daha fazla aydınlandıkça, dış manzara da bu hali, her şeyin daha yüksek ve daha saf formu olarak yansıtacaktır, yansıtmak zorundadır. Bundan dolayı, yönetim, hükümet, tıp, eğitim, ruhani yaşam, iş, çevre vb. alanlarda henüz keşfedilmemiş ve ileri fikirler, dünya bilinci Işığa ve gerçeğe doğru evrimleştikçe yaratıma girecektir.

Yaşam şekli ve görüşünde seçim zamanı

Bu dönem, pek çoklarını seçimlerini dikkatle incelemeye zorluyor ve ruhani açıdan hazır olanların hepsini ise tamı tamına aydınlanmaya adım atmaya yönlendiriliyor. Ancak, ruhani açıdan hazır olsalar dahi, sosyal pozisyon, aile, dostlar, kariyerler vs. gibi mazeretleri öne sürerek üçüncü boyut inanç sisteminde kalmayı seçenler de bulunuyor. Kendilerine kıran kırana rekabetin olduğu (altta kalanın ezildiği) bu dünyada spiritüel yaşamanın uygulanamaz ve mantıksız olduğunu söylüyorlar.

Pek çoklarınız şu anda bu durumdasınız ve bir seçim yapmalısınız. “Gerçek hakkında öğrendiklerime gerçekten inanıyor muyum, inanmıyor muyum?” İnsan ırkı artık bir ayak spiritüel hayatta bir ayak materyal hayatta mutlulukla yaşamaya devam edemeyecek. Üçüncü boyut ve ruhani bilinçler çok uzun süredir yan yana yaşıyorlar. Ancak yeryüzü daha yüksek boyutlu titreşime yükseldikçe bu mümkün olamayacaktır. Sevgililer, seçiminizi yapma vakti geldi, hangi tarafı seçiyorsunuz?

(Mor Alev: Kısaca Arkturusluların söylediklerini şöyle anlıyorum; Artık bu konuyu konuşup düşünmek yerine hayatımıza her davranış ve seçimimizle yerleştirmenin, konuştuğumuz yüksek bilinçli insanlar olmanın vakti geldi. Yarınki ay tutulması da bu konuyu öne çıkarıyor. Aslında, bir aydır sürekli kendi gelişiminin ve hayatının sorumluluğunu alıp harekete geçmekten bahsediyoruz. En bilinen ve basit haliyle “arzuladığınız değişim siz olun.” Bu gözümüzde haddinden çok daha fazla büyüttüğümüz bir davranış değişimi. Ama içten olmayan bir yaşama artık kimsenin dayanamayacağını da biliyoruz. Ya içten 3D yaşamaya ya da bu yola tam olarak kendimizi adamaya çağrılıyoruz. Arkturuslular bu konuda kolaylaştırıcı önerilerde bulunuyorlar.)

Otomatik tepkilerin yerine bilinçli tepkileri yerleştirmek

Görünenler gerçek hakkındaki her şeyle çatışırken, gerçeği yaşamak en başlarda zor gelebilir. Bir dönem (bazen yıllarca) yaşamlar boyu programlanmış (şartlandırılmış) olmaktan dolayı otomatik tepkiler hiç düşünmeden yaratıma girmeye devam edecektir, aksilik, öfke, iğrenme, yargı ya da negatif eleştiri olarak dışarıya çıkacaktır. Bu olduğunda asla başarısız olduğunuzu düşünmeyin veya direnmeye ya da kendinizi suçlamaya gitmeyin. Onun yerine basitçe ve sakince bu tepkilerin altında yatan inancı inceleyin ve kendiniz sorun; “Ben neye inanıyorum ki, beni böyle hissettiriyor?”

Kendinizi alışkanlıklara dayanan ya da sevecen olmayan hallerde reaksiyon verirken bulduğunuzda, farkındalığınızı olumsuz olandan hızla çıkarıp gerçeğe yönlendirecek bir sözcük ya da hareket bulun. Çabucak zihninize bir kelime getirin, örneğin “yanılgı!”, “ayrılık!”, “trans!”, “şartlanma!”, vs., Ya da elinizi kalbinize koymak gibi bir hareket yapın. Seçtiğiniz sözcük ya da hareket süreci durduracak tetik olabilir ve yeniden hizalanmanızı sağlayabilir.

Belli bir sözcüğün ya da hareketin bir gücü yoktur ama sizin eski davranış alışkanlığından çıkma niyetinizi temsil eder. Sizinle eş titreşimde olan bir kelime ya da hareket seçin, eğer doğru hissettirmezse değiştirmekten korkmayın. İçinizde verilen cevapla kendiniz için mükemmel sözcük ya da hareketi bileceksiniz.

Eski kişisel programlamanıza ve onun kolaylıkla birden belirmesine karşı tetikte olun. Örneğin, bir yere gidiyorsunuz ve park yeri kalmadığını görüyorsunuz. Hiç düşünmeden diğer sürücüler  ya da yeterince park yeri bırakmamış düzene karşı huysuzlanıp öfkeleniyorsunuz. Gittiğiniz yere en sonunda ulaşınca huysuzluk ve öfke enerjilerini, bir ayrı olma hissini taşıyorsunuz.

Eski programlamanın başlamakta olduğunu anladığınız an, o özel sözcüğünüzü ya da hareketinizi kullanın. Bu sizin deyiminizle “yılanın başının küçükken ezilmesine” yardımcı olacaktır. Bir adım geri çekilmenize, durumu yeniden düşünmenize ve ona daha yüksek seviyeden giriş yapmanıza yol açacaktır.

(Mor Alev: Sevgili Dostlar, bu gibi durumlarda benim yöntemim “Bu sevgi gibi mi?” sorusunu sormaktır. “Bu düşündüğüm, yaptığım, hissettiğim şey sevgi gibi mi?”, kullandığım bir diğer soru ise “Bu duruma nasıl sevgi katabilirim?” Benim için bunlar sihirli bir şekilde işliyor, çözüm kendini sunuyor ve biliyorsunuz, bu iki soruyu sizlerle de mütemadiyen paylaşıyorum.)

Zamanla otomatik tepkileriniz artık eski programlamaları yansıtmayacak, onun yerine daha yüksek seviyeden akacak çünkü gerçekle tepki vermek üzere kendinizi yeniden eğitmiş olacaksınız.

Sıklıkla öyle durumlarla karşılaşırsınız ki, kendinizi tamamen eski programlamaya dalmış bulursunuz. Ve böyle bir şey olursa eğer, olaylar yatıştıktan sonra bir süre ayırın ve bu olayı meditasyonunuza taşıyarak onu yargılama olmadan inceleyin. Bu, tepkilerinizin nedenlerini ve nasıllarını incelemektir. Asla yargılamayın, kınamayın ya da görünüşteki hatadan dolayı kendinizden nefret etmeyin. Bundan ziyade, anlayın ki yeryüzünde bulunmak deneyimlemek ve öğrenmekle ilgilidir ve yaptığınız da tam anlamıyla bundan ibarettir.

Adım adım ruhani gelişim

Başlangıçta, ruhani uyanış çok temel ve üç boyutludur, bilgi, kitaplar, düşünüp taşınmak, kurslar, sohbetler, ders çalışmak, basit alıştırma ve tatbikatlardan oluşur. Bu çalışmalar neticede Zarafet ve Lütufların aktığı iç kapıları açarlar. Zarafet ve Lütuf, İlahi Bilincin yumuşak ve sevecen enerjisidir, kendine dair olmayan her şeyi otomatikman çözüp dönüştürür. O zaman, ruhani yolculuk belirli hareketler yerine daha fazla Zarafet ve Lütuf yoluyla açılmaya başlar. Her şey kolaylaşır.

Spiritüel yaşamak asla dostlarınız, akrabalarınız veya çalışma arkadaşlarınızın etrafında “azizmiş, kutsalmış” gibi davranıp, seçtikleri yolun yanlışlarını işaret ederek onları kurtarmaya, onarmaya ya da şifalandırmaya çalışmak değildir. Etrafınızdakiler içinizde tuttuğunuz gerçeği asla bilmek zorunda değiller ama açık olanlar sevgi, anlayış, kabullenme enerjilerinizde bunu hissedeceklerdir. İşte bu kişilerle ufak tefek de olsa paylaşmaya başlayabilirsiniz.

Sıradan bir sohbet sırasında “reenkarnasyon” kelimesini kullanmak bile, daha fazlasına hazır olan ancak korku ve gelenekler yüzünden kendini hala daha ölümün ya sonsuz lanete ya da sadece “kurallara” uyulduğunda bulutların üzerindeki hayal ürünü bir cennete giden bir portal olduğunu buyuran katı dini kurallarla zincir altında tutan kişi için ufak bir açılımın tohumunu ekebilir.

Spiritüel (ruhani) bir hayat yaşamak, günlük olağan işlerinizi gerçeğin seviyesinden doğru yerine getirmektir. Tek bir inanç sistemine yapılan yeminler olmadan yaşanan adanmış bir hayattır. O, dünyada olmak ama sadece dünyaya ait olmamaktır. Keşişhaneler ve manastırlar ruhani bir yaşam sürebilmenin tek güvenli yolu olduğu zamanlarda faydalıydı ama bu artık geçerli olan bir şey değildir.

Bu, bazıları için bugün bile doğru seçim olabilir ama kişinin gittiği her yere bilinç halini de taşıdığını bilenler için değildir. Yaratan, fiziksel bir yerde değildir ama oraya bazı bireylerin getirdiği bilinçle varlığı daha fazla hissedilir olur. İşte bu yüzden yeryüzündeki bazı yerler, tapınaklar, kutsal yerler ya da mabetler huzur ve sevgi enerjisini taşırlar.

Sevecen olmayan, olumsuz davranışlı kişilerden kaçmak için yer değiştiren bir kişi onları yeni yerde de hızla bulacaktır. Bir de bunu düşünün.

Koşulsuz sevgi ve yargı

Haberleri gördüğünüzde, yargılamanın dışında kalmak zor gelir. Ancak şunu bilin ki, koşulsuz sevgi içinde yaşamak, dert ve bela yaratanları üç boyutlu anlamda sevmek, yani duygu, çekim ve onay şeklinde sevmek demek değildir. İlahi Sevgiyle seversiniz, bunun anlamı onların Kaynakla bir olduğunu bilinçli olarak anlamak ve bunun tam zıttı görüntülere karşın onların asıl İlahi Doğasının gerçekliğini kabul etmektir.

Koşulsuz sevgi asla bilinç halinizle eş-titreşimde olmayan fikirlerle aynı hizaya geçmek değildir. Birisinin paspası olmanızı da asla gerektirmez. Ancak koşulsuz sevgi evde ya da işyerinde hayali bir kürsüye çıkıp sadece sizin doğru inançlara sahip olduğunuzu iddia etmeniz için açık kart da vermez.

Bu dağda zirveye çıkan çok yol var ve hepsi de geçerlidir. Odaklanmak ve ruhani yolculuklarına ciddiyetle eğilmek için organize dinlerin yapılarına ihtiyaç duyan bazıları vardır. Diğerleri ise başkalarının onlara neye inanıp inanmamalarını söylemesi ihtiyacının ötesine geçmişlerdir ve o noktada kalmak evrimleşmelerini engelleyecektir. Evrimleşme hep devam eden bir süreçtir ve siz yeni ve daha yüksek anlayışlara mezun olurken tuttuğunuz bazı inançlar geçersiz hale gelebilir.

Güç

Hayatınızda belli insanlar ya da şartlar üzerinizde bir güç taşıyor gibi görünebilir ve kapana kısılmış, ilerleyemez, bir şeyleri değiştiremez olduğunuza inanmanıza yol açabilir. Lütfen anlayın, gücünüzü armağan ettiğiniz her şey, ister bir başka kişi, yer ya da şey olsun, sadece ve sadece siz o gücü geri alana dek gücünüzü elinde tutacaktır. Güç bir defa verildi mi, ilgili konuların kalıcılığını, devamını ve muhafazasını sağlar çünkü korku ve inanç tarafından beslenip canlı tutulmaktadır.

Bilin, kabul edin, içselleştirin ki tüm gerçek öğretmenler ve ustaların ulaştığı gerçek, varolan tek Gücün Yaratan (Tanrı, Kaynak) olduğudur.  Siz yaratıcılarsınız ve o yüzden bir şeylerin sahip olduğu gücü siz bağışlıyorsunuz. Sadece İlahi Bilincin bütünü güç olabilir, çünkü gerçekte başka hiçbir şey yoktur. Tüm zıtlık/düalite ve ayrılık görüntüleri, iyi ya da kötü, şartlanmış zihinlerin bir İlahi Fikri yorumlayarak fiziksele yansıtmalarıdır.

Her gün yapılması gereken ne varsa onları yapın. Faturalarınızı ödeyin, çocukları okula götürün, işe gidin, sizden ne bekleniyorsa onu yapın ama bunları dış manzaraya aşırı derecede (orantısız) güç vermeden yapın. Bu demek değildir ki, ihtiyaç olduğunda veya içinizden yönlendirildiğinizde bir insan olarak dış manzaraya katılmayacaksınız, fakat bunu tek gücün içinizde zaten bulunduğunu, olduğunuz kişi ve şeyin gerçeği olduğunu bildiğiniz bilinçten doğru yapın.

Bu bir yolculuk – adımlar atmak- düşmek, adımlar-düşmek ve düşmenin kaynaklandığı yapı kalmayana dek sürecek. Gerçekte zaman yok ama üç boyutlu enerjide uyanış zaman gerektiriyormuş gibi görünüyor – düşünme fonksiyonunuzu yeniden eğitmeniz için zaman, dış görünüşün ardını görmeyi öğrenmek için zaman.

Hazırsınız

Asla henüz erişmediğiniz bilinç seviyesindeymişsiniz gibi yapmayın, elinizden gelen en iyi şekilde bildiğiniz gerçek olun, gerçek davranın. Her gün olan olayları onların ardındaki gerçekliği tercüme ederek görün. Siz hazır oldukça daha fazla ve daha derin farkındalık ve kavrayışlar gelecektir. Çünkü sadece bildiğinizi tatbik etmeniz bile akışı başlatmıştır. Hayatlarınızdaki her keyifsiz sorunu hala daha nelere güç verdiğiniz konusunu anlamak üzere inceleyin. Bir şeyler ne kadar önemsiz görünürlerse görünsünler, onu tanımak önemlidir çünkü en ufak bilinç bile kendini her zaman ifade edecektir.

Bu ileri, gelişmiş ruhaniliktir. Bu mistisizmdir (tasavvuf) ve siz hazırsınız. Bir mistik (sufi/mutasavvıf), Kaynakla bir olduğunu idrak etmiş olandır. Pek çok organize din grubu Birlik gerçeğini öğretmezler, çünkü öncelikle bunu bilmezler ve ikinci olarak bunu öğretirlerse artık insanların onlara ihtiyaç duymayacağını bilirler.

Hayatınızın her yönünde otoritenin şemsiyesi altından çıkmaya hazırsınız. Üzerinizde güç taşıyor gibi görünen fiziksel, zihinsel, duygusal ya da ruhani meselelerin temsil ettiği aydınlanmamış üçüncü boyut bilincin cehaletinden ötesini görmeye hazırsınız.

İnanç sistemlerinizi tamamen ve dürüstçe inceleyin. Bilincinizin kenarında köşesinde saklanan inanç ve kavramları bulun, gerçeğin Işığıyla onları aydınlatın.

Zamanı geldi sevgililer ve siz hazırsınız

Bizler, Arkturuslular Grubuyuz. 28.01.2018

Arkturuslulara ve mesajı ileten  Marilyn Raffaele’e çok teşekkürler. (www.onenessofall.com).

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2018 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

14 comments

  1. Sevgili Moralev, günlerdir şunları yaşıyorum : olanlar-algım-tepkilerim(alışkanlık olarak verdiğim)-tepkilerim(alışkanlıklarımdan ötürü verdiğim tepkilere karşılık kendime verdiğim)- yorgunluk….

    Bugün aracılık yaptığınız bu mesaj, benim için çok çok açıklayıcı oldu. Size ve mesaja aracılık yapanlara teşekkür ederim. Bazı yeni uygulama kararları almakla birlikte :)) bir türlü harekete geçemiyorum. Dünya yaşamımda nasıl yer vereceğim? diye çok düşünüyorum ve Başmelek Uriel’in yardımını istiyorum. Bugün ve önümüzdeki günlerde bu mesajı yeniden yeniden okumaya gayret edeceğim. Kalbimi yorgun hissettiren onlarca olay ve konuşmadan sonra, yolda ışıkları görmek ferahlattı. Teşekkür ederim..

    Liked by 4 people

  2. İki gün sonra dünyadaki 40. yılımı doldurucam. Tanrıdan hazırlıklarını tamamlamış, kalan yolculuğu üst bilinç seviyesinde bitirebilmek için yardımını diledim bu sabah yine. Sanki herşey bir anda değişecek gibi geliyor ama on küsur yıldan beri çabalıyorum. Hazır mıyım, sanırım evet. Endişelerimin de benden kaynaklı olduğunu öğrendim mesajdan. Ve halledebilirim , güç bende. Ve desteğim eşim. Diğer yarım. Onunla daha kolay olacak inşallah. Biz bu işin de üstesinden gelicez, evelallah 💕

    Liked by 3 people

  3. Tam ‘da dün artık Hazırız diye bir arkadaşım ile aramızda yazışmıştık ve sabah ”Hazırsınız ”diye senin yazın geldi teyit olarak…Çok hoş bir eş zamanlılık .Kendi gücümüzün farkına varma zamanı bütünün hayrına …Sevgiler.

    Liked by 3 people

  4. Sizi cok iyi anliyorum, cunki ben de aynen Sizin gibi hissediyorum. Yolunuz acik olsun guzel insan! Sevgiyle kalin…

    Liked by 1 kişi

  5. Farklı bir perspektif, gücümüzü veriyoruz gerçekten. Özellikle kendi gücümüze güvenmeyip daha güçlü dediklerimize veriyoruz. Kendimizi dışarıya karşı güçsüz hissedip bir güç aradığımız da oluyor. Bazen bunu spiritüellik olarak düşünüyoruz ve o da bize sen zaten güçlüsün diyor 🙂

    Bu sıralar yaşadıklarım hazırsın! Diyor ama görmüyorum hayata emin misin emin misin diye soruyorum. Düşününce çok anlam yatıyor içinde, ne geliyorsa gelsin, Hazırım!

    Liked by 1 kişi

  6. Mükemmel bir yazı, durumu anlatışı ve anlatımda bilgi akışındaki sıralama, bendeki denge sarsılmış hale bu kadar denk düşemezdi.Tüm yazı çok iyi cevap oldu.Teşekkürler.

    Liked by 1 kişi

  7. Bir haftadır yaşadığım insanlara karşı öfkem sıkıntım vardı,bunlara tutundum can sıkıntıları yaşadım.Tam böyle sorunlarım artık bitti dediğimde çıktı karşıma. Destek aradım, böyle bir yazı aradım bir haftadır bulamadım.son iki gündür içimde yüzleşerek çözdüm.Gücümü hissettim.Sonrasında bu yazıyı okuyorum. Hazır olmak için çabalıyorum ve istekliyim.Çok şükür görebiliyorum artık.Teşekkür ederim bütün destek verenlere

    Liked by 1 kişi

  8. Arkturus grup mesajı olunca başka bi enerjiyle okuyorum… bildiģim bi şey hani bunu daha evvel heyecanla konuştuk birarada gibi ..👌

    kendimi görüyorum yaşadığım durumlar da bugünlerde…kendime sorular sorarak ilerledim o durum karşısında sakince…olanı algılayarak kime ne hissettirdiğine bakarak..öfkelere sevgimi yollayarak..bu nasıl değiştiğimi seyretme… tepkilerime bakmak içimdeki o emin olmanın huzuru.. ..o anlar daki yeni kendimi kutlama “aferin Sibel ya” demek müthiş…bunları birine şu anda içimden geldiği gibi yazmak muhteşem..Iyi ki varsınız..teşekkür ederim…🌹❤🌿👋👌

    Liked by 1 kişi

  9. Bu sabah yazıyı tekrar okudum, ilk okuduğumda farkedemediğim ayrıntılar gördüm. Eminim tekrar okusam başka şeyler de görürüm. Tekrar tekrar okunabilecek yazıları yazdığınız, çevirdiğiniz, bizler için paragraflar açarak daha anlamlı hale getirdiğiniz için çok teşekkürler sevgili mor alev🤗 iyi ki varsın

    Liked by 1 kişi

  10. Haberler.. en büyük yargı ve kaygı kaynağımdı bilinçli yada bilinçsiz olarak yapılan şiddet haberleri bir yana insanların milli ve manevi duygularını sözde din adına fütursuzca sömürmelerine kayıtsız kalamıyordum sürekli yargılıyordum. Ama bu yazıyı ikici kez okurken koşulsuz sevgi penceresini görmüş oldum. Ilahi amaç her koşulda işliyor sanki, bu duygu sömürülerinin sebebi insanları bu sömürülere karşı uyandırmak bir daha kimsenin bu tarz şeylere itibar etmemesi için özellikle maksimum seviyede yaşanıyor olabilir mi acaba? Teşekkürler

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.