Bütünüz

Perfect Diving FormSevgililer,

Son günlerdeki derin rahatsızlığınız yeni 5D benliğinize hizalanmanızın bir sonucudur. Hem siz, hem de yeryüzü 5D’ye ait olduğuna göre böyle bir uyumlama oldukça kolay olacak gibi göründü, fakat siz sorun çözümü ve diğer alanlar için 3D’ye geri dönüyordunuz. Ancak son birkaç günden beri, artık 3D’ye dönemiyorsunuz.

Dünyanın yükü omuzlarınızdaymış gibi hissediyorsunuz. Çünkü 5D konumunuzu bütün bir benliğinizle kabul edene dek, korku ve kaygıyla başa çıkacak becerileriniz bulunmuyor.

Belki, böyle bir değişimin siz ve çevrenizdekiler için zararlı olduğunu çünkü savunma duvarlarınızın olmadığını düşünüyorsunuz. Tam tersine, yeryüzünde bulunduğunuz sürece sahip olduğunuz en sağlam ve kuvvetli savunmalara sahipsiniz. Evet, tekrar ve tekrar o güçleri kabul etmekte tereddüt ediyorsunuz.

Cezalandırılma, sevdiklerinizi kaybetme veya fazlasıyla güçlü olma korkularınız sizi 5D’de bir sürü 3D davranışlar ve hareketlerle olmaya zorladı. Sonuç olarak, topluca 3D güvenlik örtünüzün kaldırılması için yardım dilediniz. İşte bundan dolayı, boş, yalnız ve korkmuş hissediyorsunuz. Öyle hissetmek zorunda olduğunuz için değil, yeni sizi (yeni benliğinizi) tam olarak kabul edip sahip çıkmaktan korktuğunuz için.

Hepiniz değilse bile çoğunuz 3D’li iken gerçek gücünüzü gösterdiğinizden dolayı cezalandırıldınız, orası kesin. Fakat onlar başka zamanlardı, farklı bir sizdiniz.

Bu hayatınız için yeryüzüne gelmeden önce, birkaç gün öncesine kadar bir koruyucu kalkan yaratmıştınız. Bu kalkan sizin 3D ve 5D arasında süzülmenize izin veriyordu.

Bu yaşamda yeryüzüne girmeden önceki inançlarınıza göre, bir defa belli bir 5D seviyeye eriştiğinizde kolaylıkla koruyucu kalkanınızı süpürüp atabilecektiniz. O 5D seviyeler bir süre önce geldiği halde, 3D alışkanlıklara tutunmaya devam ettiniz. Çağlar boyu yeryüzü yaşamlarınızda geliştirmiş olduğunuz artık verimli olmayan alışkanlıklarınıza.

Ve böylece onlar alındı, sonuç olarak sizi beklediğinizden daha fazla korkuya sevk etti. Belki uygun bir benzetme evden çıktığınızda fiziksel güvenliğiniz için korktuğunuz bir mahallede yaşamış olmanızdır. Bundan dolayı başka bir semtte kendiniz ve aileniz için korkulacak hiçbir şey olmayan güvenli bir yuva yarattınız. Ama eski mahallenize geri döndüğünüzde yanınızda kendinizi korumak için bir silah ya da bıçak taşıma zorunluluğu hissettiniz. Henüz idrak edemediğiniz şey ise o mahalleye geri dönmek zorunda olmadığınızdır. Ya da sizi ve çevrenizi otomatikman koruyacak aklınıza gelen herhangi bir “cihaz” veya bir tankla gidebilirsiniz.

Artık bıçak veya silah gibi 3D korumalara ihtiyacınız bulunmuyor, çünkü toplumsal korumalarınız çok daha olgun ve fiziksel olarak zarar veren cinsinden değil. Buna rağmen, yeni korumalarınızı uygulamaya korkuyorsunuz ve bu yüzden çıplak ve kolaylıkla zarar görebilecekmiş gibi hissediyorsunuz. Aslında yeni gerçekliğinizde bunun tam da tersi geçerli.

Yeni becerilerinizi göstermenize izin verin. Bu aynen bilgisayarda yeni uygulama indirip hala daha eski uygulamanın artık çalışmayan düğmelerine tıklamak gibi.

Eski dünyanızın, artık rahat olmayan eski becerilerinin kaybı hakkında şikâyet etmek yerine, yeni becerilerinize akmanıza izin verin.

Yeni bir bedende yeni bir varlıksınız. 3D dünya ve belki de başka 3D gezegenler dışında sonsuzluk boyunca sahip olduğunuz bütün nitelik ve ayrıntıların açığa çıkmasına imkân verin.

Ne siz, ne de becerileriniz 3D’ye ait. Evrenlerden ufacık bir ittirme gelmeden bunun açığa çıkmasına cüret edemediğiniz için, şimdi kaotik dünyanızda çıplak hissediyorsunuz.

Etrafınıza bakın ve sonra da içinize. Ne siz, ne de becerileriniz artık 3D’ye ait. Bu gerçeğin yeni sizin bir parçası olmasına izin verin. Ve sonra da, yeni becerilerinize yumuşakça geçmenize imkân tanıyın.

Elbette, adanmış ışık tutucular olarak, yeni becerilerinize giriş yapma arzunuzun derhal cevaplanmasını istiyorsunuz. Pek çoklarınızın son zamanlarda keşfettiği gibi bu bir öğrenme eğrisidir. İşte böylece yalnız, korunmasız ve kırılgan hissediyorsunuz, oysa 3D ortamda olduğunuzdan çok daha fazla güvendesiniz ve çok daha fazla beceriniz bulunuyor.

O düğmeyi ya da bu tuşu yumruklamanızın, eğer anlamını bilmiyorsanız size hiçbir faydası yok. Bundan dolayı “yeni siz” kullanma kılavuzunuza uykunuzda veya günlük sessizlik/inziva/hayal zamanlarınızda ulaşıyorsunuz.

Bilgiye 3D ve 5D ‘de ulaşmanın farkı bilgi akışıdır. 3D’de “-meli,”, “-malı”lar ve zorunluluklar, 5D’de ise bilgi akışının rahatça ve kolaylıkla akmasına izin vermek vardır.

Bu zamandaki korkularınız temelsiz ve oldukça da gereksizdir, yeni benliğinizle yeni bir yerde olmanızdan dolayı biraz da tahmin edilmiş olsa bile. Kendi kendinize yetebiliyorsunuz ve dolayısıyla da zaten kendi korumanız altındasınız. Sadece bu düşüncenin inanç haline gelmesine izin verin – bu da önümüzdeki birkaç günde olacaktır.

İşte o zaman korkularınız geçmişte kalacak ve biraz da gülünecek duruma düşecekler, aynı diğer eski korkular gibi, örneğin okulun ilk günlerinde asla okumayı öğrenemeyeceğinizden endişelenmeniz gibi.

Arzuladığınız her beceride yeteneklisiniz. O beceriler yeni benliğinizin bir parçası olmasaydı onları istemezdiniz. İşte böylece 5D’ye ait olduğunuz düşüncesine akmanıza izin verin – 5D ile kaplanmış 3D parçalar değil – ama bütünüyle 5D, yeni ilgiler, beceriler ve güçlerle. Öyle de oldu. Âmin.

Bu mesaj için Brenda Hoffman ve aracılık ettiği Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (lifetapestrycreations.com)

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak, böylece potansiyelinizin tamamını gerçekleştirmek üzere Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2018  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

8 comments

  1. Sevgili Mor Alev
    Kanallık için çok teşekkür ederim. Bu çok ihtiyacım olan bir hatirlatma idi. Örneklerin bile birebir hayatimdan kesitler içeriyor. Defalarca ve dönem dönem tekrar okumam gereken bir yazı. Bir tarafta istediğim her şeyi gerceklestirebilecegimi bilme diğer yanda ise 3d düşüncelerle korku içinde yaşama hali. Bu farkındalık ve bilinclilik seviyesi henüz tam olarak zihnimi oturmadigi için 2 yıldır gelgitler yaşıyorum. Tekrar tekrar kendimi ve özümü hatirlamam gerekiyor. Her şey için teşekkürler

    Liked by 4 people

  2. Teşekkürler,Mor Alev son bir haftadır geçmiş deneyemler,görüntüler,meli malılar arasında gidiyorum,odaklanma ve gün içinde anda kalmaktan sürükleniyorum nerdeyse,bu gönderdiğiniz mesajla çakıştı sanki veya ben yanılıyorum ne önerirsiniz.? Sevgiler.

    Liked by 2 people

    1. Yazıdaki önerilerin dışında başka ekleyecek bir şeyim yok sevgili Şeyma. Korkularınız 3d kaynaklı ve onlara artık tutunmayın deniliyor. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  3. Sevgili Mor Alev harika bir zamanlamayla gene aracı oluyorsunuz… son dönemlerde bu bahsi geçen bulgular arasında gelip giderken aynı şekilde kendimi aşırı yalnız hissederken, etrafımdaki tüm duvarların yıkıldığını ve kendimi çıplak hissettiğimi söyleyebilirim… Her defasında kendime bunun değişim dönüşüm ve çözülme olduğunu belirtiyorum… kendimin uzun zamandır hiç bu kadar kırılgan olduğumu hatırlamıyorum…Son bir haftadır boğazım ağrıyor… Ve dengede akışta merkezimde kalmaya özen gösterdiğim bu dönemde mesajınız ilacım oldu…Teşekkür ediyorum…

    Liked by 2 people

  4. Merhaba Mor Alev 👐
    Sizin yazılarınız öylesine ihtiyacımız olan yerlere dokunuyor ki besleniyor göneniyor ruhlarımız. Ve tek okuma yetmiyor çoğu kez. Bu da öyle. 3D ye tutunmak, eski bir alışkanlık. Oysa 5D sakin, akıcı, yaratıcı ve yüksek… Hayatın kollarına bırakırsak kendimizi bunun mümkün ve güvenli olduğunu anlıyoruz. Bambaşka bir frekans. Sürüngenlikten kanatlı olmaya geçiş gibi bir şey. Daha hafif ve olanaklı bir yaşam. Ben bu geçişi sizden aldığım seanstan sonra gerçekleştirdim. Tüm hücrelerimle hissederek hem de. Son günlerdeki sarsıntının farkındayım. Rüyalarım çok yoğun. Ama buradayım, köklerim dünya ananın kalbinde. Dallarım budaklanıyor. Tez zamanda yapraklarım yeşerecek, çiçeğe duracak benliğim. Eski yüklerden kurtulmuş, temizlenmiş ruhum mavi sonsuz göğü selamlayacak aşkla… 🌿🌸🌿

    Liked by 3 people

  5. Yeni yaşamıma kolayıkla ve sağlıkla geçmeye niyet ediyorum vekabul ediyorum öylede oldu teşekkür ediyorum

    iOS için Outlook uygulamasını edinin ________________________________

    Liked by 1 kişi

  6. Merhaba sevgili Mor Alev,
    Yine o kadar zamanında geldi ki cevap, çok teşekkür ederim:) Cuma günü yazıyı okuduğumda son günlerde beni acılar içinde bırakan omuz ve sırt ağrılarıma (tıbbi sebep olmadığını biliyorum) sebep olanı ruhani olarak anlamaya niyet etmiş ve sormuştum. Cevap senden geldi:) “Hımm anladım” dedim ve kısa bir meditasyon ve takiben “5D varlığımı sevgiyle kabul ediyorum. Varlığımı tüm zaman ve boyutlara doğru sevgiyle kabul ediyorum. Beni olduğum ve olmam gereken varlıktan uzaklaştıran her türlü enerjiyi şimdi serbest bırakıyorum. Özgürüm ve güvendeyim. Şükürler olsun.” olumlamasını da sıklıkla tekrarlayarak bu konuda çalıştım. Ve hatta bunu eğlenceli hale getirerek “5D hayat, oh ne rahat :)” diyerek neşe-keyif-coşkuya bile geçirdim kendimi 🙂 3 günün sonunda bildiriyorum: Sırt ağrısı mı, omuz ağrısımı? O da ne? 🙂 5 D hayat oh ne rahat !!! Çok teşekkürler Mor Alev :))

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.