Yükselmiş Usta Kuthumi’den 2018 Mesajı: Yükselişinizin Bir Sonraki Aşaması

Yeni bir enerji ve hayat döngüsüne hoş geldiniz! Sizler sürekli değişerek yaşayan varlık ve enerjisiniz. Asla aynı kalmıyorsunuz, her zaman evrimleşiyorsunuz, kendinizi içinizdeki Yaratan’a uyumluyorsunuz, bazen kendinizi ilahi olandan uzak hissetseniz bile. Hiç durmayan değişiminizden dolayı yeryüzünün en güzel parçalarından birisiniz. İnsanlığı seyretmek hayranlık uyandırıcı, pek çoklarının seçtiği yollar zorlu olabiliyor ama yine de her ruhtan yükselenin güzelliği nefes kesici. Ben Usta Kuthumi ve diğer Yükselmiş Ustalar insanlığa en derin sevgi ve adanmışlığımızla minnetimizi ifade etmek istiyoruz. Lütfen enerjimizi kabul edin ve bu sırada kendi iç ihtişamınızı tanımanız için sizleri teşvik etmemize izin verin.

İhtişam (Görkem, Muhteşemlik, Yücelik)

Bir dakikanızı ayırın ve ihtişamınızı gözünüzde canlandırın, ihtişamınız nasıl görünürdü sizce? İhtişamınızı içinizdeki en parlak ışıltı olarak düşünün. Bu ışıltının genişlemesini gözlemleyin ve ihtişamınızın nasıl bütün bir varlığınızı etkileyip değiştirdiğini tanıyın, düşüncelerinizi, duygularınızı ve hareketlerinizi bile. En harika, en huşu uyandıran parçanızla bağlantıya geçiyorsunuz, Yaratan’ın muazzamlığı ve parlaklığıyla bağlanıyorsunuz.

Şimdi ve 2018 boyunca ihtişamınıza, onun ışıltısına ve üzerinizdeki etkisine odaklanmanızı öneriyoruz. Bu odaklanma, bütün bir varlığınız ve sistemlerinizde bir uyanışın gerçekleşmesine daha da fazla ışığı indirmenize yardımcı olacaktır. İhtişamınız sizi sihirle, eş-zamanlılıkla, hayranlık uyandıran fırsatlarla ve Yaratan’ın destekleyici doğasıyla da bağlanmaya teşvik edecektir. Bu kutsal niteliklere bağlanmanız Yaratan’dan gelen ilahi akışın doğal ve organik bir parçası olmanızı sağlar.

Yeryüzündeki pek çok ruh, büyük miktarlarda yükü ve eski yarayı salıverdiler, böylece ruhlarının kutsal yetenek ve becerileriyle bağlantıya geçmekte özgür oldukları aşamaya geldiler. Açıklıkla ve enerjinizi uyandırarak, ruhani yetenekleriniz ve becerilerinizin içerdiği harika fırsatları tanıyabileceksiniz. İç ihtişamınızla ne kadar çok bağlantıda olursanız, her zaman dilediğiniz yeteneklerinizi ve daha da fazlasını tanıyacaksınız.

Morning Glory. Handpainted mandala by Rosalind Gittings

Yardım ve Destek

2018’de sizlerin Hizmet Etme kavramını anlamaya, deneyimlemeye ve harekete geçirmeye devam etmenizi öneriyoruz. Bu, kutsal bir varlık olarak kendinizi ve diğerlerini desteklemeniz ve yardımcı olmanız anlamına gelir.  Her birinizin 2018’de Yaratan’ın varlığını daha fazla deneyimlemenizi diliyoruz. Özellikle Yaratan’ın her bir insana verdiği, onları sarmaladığı dev desteği ve yardımını hissetmenizi arzuluyoruz.

Yükselmiş Ustalar olarak süregelen görevimiz ayrılığı/ayrımcılığı sona erdirmektir. Yeryüzünde Yaratan’ın yardımını kabul etmeye kendini açan, onu temeli ve iç benliklerinin hiç değişmeyen çekirdeği olarak hisseden insan sayısı yükseldikçe, bütün için müthiş güçlü bir şifalanma gerçekleşecektir. Tüm varlıklar Yaratan’ın sevgi ve desteğini benliklerinde hissettiğinde, gerçeklikleri de muazzam şekillerde etkilenecektir. İlk olarak tüm varlıkların kendilerine karşı bakış açıları ve yaklaşımları değişecektir, sonra da diğerlerine. Bu da bütünde şefkat ve birliğe önayak olacaktır.

İletişim

İç ihtişamınızın varlığının yükselmesiyle, olduğunuz her şeyin zerrelerine derinleşen Yaratan desteği sızdıkça, daha büyük bir iletişim deneyimi yaratıma girecektir. Yıldız Varlıkları (Galaktikler ve diğer Yüksek Varlıklar) yeryüzüne ve insanlığa çok büyük miktarda enerji gönderiyorlar, özellikle de 2018 başında. Yıldız varlıklar ve insanlık arasındaki dostluğu, barışı ve güveni yenilemeyi arzuluyorlar. Onların enerjisi iletişim yeteneğinizde bir ilerleme başlatacaktır. Eğer ruhunuz benliğinizle daha etkin bir şekilde iletişime girmek istiyorsa, sizin için gerçekleşmesi ihtiyacınız ne ise olacaktır. Belki bu, diğerleriyle ya da rehberlerinizle olan iletişiminizde de gerçekleşecektir.

2018’de gündelik sohbetleriniz veya yaratıcı projeleriniz aracılığıyla benliğinizi ifade etmenin yeni yollarını aramaya ve gerçeğinizi iletmeye kendinizi cesaretlendirmeniz önemlidir. Ne kadar çok kendinizi ifade etmeye, gerçeğinizi paylaşmaya, özellikle de bunu ruhunuzun oturduğu yerden yapmaya odaklanırsanız, yükseliş sürecinizin 2018’de o kadar rahat olacağını bulacaksınız. Aynı zamanda bunu yaptığınızda daha büyük bir tatmin duygusu, memnuniyet ve içinizden gelen bir emin olma hissi keşfedeceksiniz. Bu da sizi kendinize ve yeteneklerinize güvenmeye teşvik edecek, böylece ruhani gerekliğinizde çok daha büyük hızla ilerleyebileceksiniz. Oldukça derinleşen bir huzur hissi de yaratıma girebilir. Yıldız Varlıklar, içinizdeki huzuru deneyimlemeniz için destek olmayı arzuluyorlar, özellikle benliğiniz ve insan/yeryüzü gerçekliğiniz arasındaki huzuru.

İç İhtişamınızla Bağlanmanız için Bir Olumlama

“Ben benim ihtişamımım. Ben sevgiyle ve tüm gücümle ihtişamımla bağlantıya geçiyorum. Onu anlamak ve deneyimlemek üzere yüzeye çıkarıyorum. Kendi ışıltımı ve içimdeki Yaratan’ın aydınlığını tanımaya hazırım. Biliyorum, bunu yaparken bu sihirli enerji bütün bir varlığımı ve gerçekliğimi en güzel, en hayranlık verici şekillerde etkileyecek. İhtişamım benim gerçeğimdir ve şimdi bunu onurlandırıyorum. Kuthumi ve diğer Yükselmiş Ustalar, iç ihtişamımla uygun olan en derin seviyede bağlantıya geçmeme yardım ediyorlar.”

Yaratan’ın Destek ve Yardımını Kabul Etmek için

“Kuthumi, Yaratan’ın beni ebediyen sarmalayan ve sürekli akan desteğine açık olmam için lütfen yardım et. Onu kabul ederken, Yaratan’ın içimde sürekli büyüyen desteğinin varlığını hissediyorum. Şimdi, bütün kalbimle Yaratan’ın yardımını kabul ediyorum, olduğum her şeyde, gerçekliğimde ve yeryüzündeki amacımda. Yaratan’ın desteği ve yardımı bütün bir varlığımı coşturup gayrete getiriyor, böylece gerçeğimi açığa çıkaran sihirli dönüşümler yaratıyorum. Teşekkür ederim.”

İç İletişim Becerilerini Geliştirmek için

“Kuthumi, Yükselmiş Ustalar ve Yıldız Varlıklar, ruhumun yönlendirip yönettiği şekilde iletişim becerilerimi geliştirmeyi diliyorum. İletişime dair doğal yeteneklerimi gerçekleştirmeme, “Var Olan Her Şey” olan Yaratan’la olan bağlantımın daha da derin seviyede oluşmasına, bütünle gelişmiş BİRlik hissetmeme, böylece gerçeğimizi kolaylıkla ve mükemmel şekillerde ifade etmeme yardımcı olun. Gerçeğimi paylaşmaya, bunun çok güzel ve coşkulu bir deneyim olacağını bilmeye hazırım. Ben usta bir iletişimciyim.”

Yeni Yıl Niyetinizi İlan Etmeniz

Zihin gözünüzde içinizdeki Yaratan’ın ihtişamına bakarken, Yaratan tarafından kesintisiz gelen destek ve yardımı kabul ettiğinizde, iletişim becerileriniz geliştiğinde, bu niteliklerin 2018’de hayatınızda nasıl yaratıma girmesini dilersiniz? Ne deneyimlemek istersiniz? İhtişamınız gerçekliğinizi nasıl etkileyecektir? İletişim becerilerinizin ne yönde gelişmesini arzuluyorsunuz? Benliğiniz ve gerçekliğinizde Yaratan’ın desteği ile nelerin meyve vermesini istersiniz? Kendinize ve dünyanıza nasıl hizmet etmek istersiniz?

Bu soruları tamamlayın ve bir niyet yaratın. Yaratan’a bir mektup yazın veya 2018’de deneyimlemeyi arzuladığınız harika fırsatları imgeleyen bir resme odaklanın.

Ben buradayım, hizmetinizdeyim.

Kuthumi

Bu mesaj için Yükselmiş Usta Kuthumi’ye ve mesajı ileten Natalie Glasson’a teşekkür ederiz. (omna.org). Bu mesaj üzerinde çalışırken radyoda Eva Cassidy Songbird’i söylüyordu. Onu da sizlerle paylaşmam gerektiğini hissettim. Sanırım bugün hepimize gökyüzünden gelen harika bir sevgi mektubu ve dua bu şarkı.

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak, böylece potansiyelinizin tamamını gerçekleştirmek üzere Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2018 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2018  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

14 comments

  1. Sevgili MorAlev şu anda enerjilerle çalışmaya niyet eden bizle kendimize hissediş olarak uygun bir hami seçip onunla mı çalışmalıyız?
    Birden fazla üstatla çalışmak karışıklık yaratır mı? Bu konuda kafam karışık..Mikail, MorAlev,Kutsal Anne gibi ..Kuthumi ile de?
    Şarkı çok güzel 💖🎈

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Şebnem, Ben aslında bütün mesajların aynı yerden, Yaratan’ın kalbinden geldiğine inanıyorum. Mesajın titreşimine göre bir varlık ya da grup öne çıkıp onu bize iletiyor. Bizler isimleri seviyoruz. 🙂 Önerim o anda içinizden gelen varlıkla çalışmanız olacaktır, hepsinin Yaratan’ın bir yansıması olduğunu bilerek tabii. Bazen benim hepsini çağırdığım bile oluyor ya da doğrudan büyük patrona, Yaratan’a döndüğüm. Bu gerçekten o anda içinizden geçenle oluşuyor. Sevgilerimle

      Liked by 4 people

  2. BİR’lik, o kadar derin ve bir o kadar da sade bir kavram ki. bizlerin alışageldiğimiz ‘yap’ma eyleminden tamamen ‘ol’ma haline geçtiğimizde, kimseye anlatmak açıklamak onaylatmak, münazara etmek durumunda kalmadan sadece olarak deneyimleyeceğimiz, ifadesi olabileceğimiz bir olma durumu.
    Karşımda öfke ile bakan bir çift gözle aramdaki boşluğu kaldırdığımda aşığa çıkacak varoluş deneyimi. Elime aldığım eşya’nın anlamdan ötesini deneyimleme, ve her Can’da paylaştığımız bütünü anlama…
    O kadar güzel bir davet, kendi özümüz ve bu özün bağlı olduğu Bir’in her bir tezahürünün özü, bundaki sadeliği ve ihtişamı görmeye niyet etmek bile çok önemli bir başlangıç.
    Onca kanaldan her seferinde yeni bir lezzetle duyduğumuz bu sözler için, vesile olduğun için çok teşekkürler Sevgili Mor Alev.

    Liked by 3 people

  3. Temizlememe rağmen kısa süre sonra yine gelen, birkaç gündür boğaz çakramda hissettiğim ağır enerjinin sebebi demek ki bu imiş 🙃🙃

    Liked by 1 kişi

  4. Eş zamanlılık buna denir… Bu mesajı okumadan evvel evde bir şükür duygusuyla dolanıp bir yandan da kaynağım sonsuz ve bu kaynaktan gelen sınırsız desteğe şükredip dururken…Bunu okumak çok güzel…Teşekkürler…teşekkürler…teşekkürler

    Liked by 1 kişi

  5. Yazınızla ve paylaştığınız şarkıyla anlarımıza ışık tuttunuz! Şu soğuk kış gününde mest olduk bir kez daha… Mutlu yıllar! Bu yeni yılda da hergün yazılarınızı okuyabilmek umuduyla 😇

    Liked by 1 kişi

  6. Guzel bir yil olsun.

    “Ne kadar çok kendinizi ifade etmeye, gerçeğinizi paylaşmaya, özellikle de bunu ruhunuzun oturduğu yerden yapmaya odaklanırsanız, yükseliş sürecinizin 2018’de o kadar rahat olacağını bulacaksınız.”

    “…ruhunuzun oturduğu yerden…” derken??? Acarsak ne soyleriz?

    Hepsi için çok tesekkurler.

    Beğen

    1. Sevgili Şebnem,
      “Ruhunuzun oturduğu yer” ya da “ruhunuzun tahtı” sıkça kullanılan bir tanımlamadır. Gerçek benliğinizin, ruhunuzun titreşimiyle, içinizden gelerek, özünüze sadık kalarak anlamına gelir. Sevgilerimle

      Beğen

  7. Birkaç gündür ben de bu ihtişamı hissettiğimde acaba kibirleniyor muyum diyordum, erdeml bir davranış olarak görmeyip hayaller kurduğumu düşünüyordum. Kendimi engellesem de yaşadıklarım da ihtişamımı açığa çıkartıyordu. Okuduktan sonra izin verebilmeye başladım kendime. Ben İhtişamım!

    Liked by 1 kişi

  8. Dün sabah uyanıp daha evden çıkmadan başlayan ve okulda da devam eden birşeylerin değiştiği, farklı bir aşamada olduğumuz ve yardımların daha da fazlalaştığı hissi ve yaşadığım güzelliklerin teyitini şimdi aldım mutluluğum katlandı. Teşekkürler Mor Alev ve teşekkürler tüm bu yardım destek ve rehberlikler.
    Şükürler olsun.

    Liked by 1 kişi

  9. Yüreğim sonsuzluğa genişledi sanki büyük bir huzur ve rahatlama… Sevgili Mor Alev en yüce Yaradan ‘ıma Kutumi’ye ,Yükselmiş Ustalara, Yıldız Varlıklara ve size sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum Sevgiler…..

    Liked by 2 people

Yorumlar kapatıldı.