2018 Numerolojisi: Yenileri bitti mi sandınız?

2018 numSevgili Dostlar, yeni yıl çifte “1” le geliyor. 2018’de bir “USTA” sayıya terfi ediyoruz. 2017 “1” senesiydi. 2018 ise bir “11” senesi. Çifte yeni, çifte başlangıç, çifte sezgi, çifte yaratım!

11 aynı zamanda 2 rakamının da titreşimini taşır, bir ve ikinin daha yüksek ifadesidir. Yani ikinin temsil ettiği denge, uyum, zıtlıkları birleştirip bütün haline getirmek bu yılın önemli temalarından biri olacaktır. İşbirliği öne çıkacak. Bu sene 11’in getirdiklerini 2’nin yüksek ifadedeki titreşiminin verdiği yardımla gerçekleştireceğiz.

Numerolojide 11, 22 ve 33 usta sayılar olarak bilinir. Titreşimleri, etkileri ve hedefleri yüksektir. Örneğin, bir senedir gelmekte olan Yeni Enerji Spektrumu 22 usta sayı titreşiminde. Ve ne kadar güçlü olduğunu da bir yıldır deneyimliyorsunuz.  Peki ya 11-11 kapısının enerjisi? Yıllardır her sene 11 Kasım’da mucizeler deneyimliyoruz, biraz baş dönmesi ve ayakların yere basmaması hissi de oluyor tabii. Şimdi 11 enerjisinin bir yıl boyunca devam ettiğini düşünün. Geçen yıl “1” senesiydi, “1” ler bütün bir seneye yayılmıştı. Bu sefer aynısı çifte 1 enerjisiyle gerçekleşecek!

Yani, eğer “Benim yenim bu kadar mıydı? Ben 2017’de yeni başlangıç yapamadım. Geç kaldım” diyorsanız, daha da büyük yenilere hazırlanma dönemi yaşamış olabilirsiniz. Çünkü güçlü yeniler devam ediyor!

Gelin 11 usta sayısının özelliklerine ve 2018’in numerolojik açıdan taşıdığı potansiyele birlikte bakalım. Bu sırada bir not da düşmek istiyorum. Ben numerolog değilim, bir sezgisel blog yazarıyım. Aşağıdaki bilgileri yıllar boyu derledim, özümsedim. Bunlar benimle ve blogla eş-titreşimde olan bilgiler. Ancak, aranızdaki bazı numerolog arkadaşların burada yazanları geliştirecek yorumları da olabilir. Hayatımızı daha da zenginleştirebilecek olan o bilgilere de burada açığız.

11: “Aydınlatan”, “Ulak”, “Öğretmen” ve “Yaratıcı”

1111, içgüdüyü temsil eder ve tüm numaraların sezgileri en güçlü olanıdır. Bilinçaltımızla olan bağlantımızın, iç hislerimizin, bir şeyi nasıl bildiğimizi bilmeden bilmenin sayısıdır. Aynı zamanda 2 sayısının karizmasını ve ilhamını taşır.

11 son derece dinamik bir katalizördür. İçine girdiği her şeyi hızlandırır. O yüzden 11 yılında özellikle hedefe kilitlenmek önemlidir. Amaçsız, odaksız, dağınık olmak 11 sayısının potansiyelini yaşamamızı engeller hatta daha da dağılmış hissedebiliriz. Yani kendi kendimizi sabote etmemek için gerçekten kalbimizden geçenlere odaklanmamız en iyisidir.

Enerjisi tarotta Adalet kartıyla temsil edilir. Yani, daha önce birkaç sefer değinmiş olduğumuz “ne ekersen, onu biçersin” enerjisi 2018’de sadece astrolojik açıdan değil, numerolojik açıdan da destekleniyor. (Satürn/Oğlak) Bu da bizi YARATIM konusuna getiriyor. Yaratım becerimizin daha da güçlendiği bir yıla daha giriyoruz. Ektiğiniz tohum nedir? Endişe ve kaygı mı? Umut ve sevgi mi? Düşündüğümüzü hızla hayatımızda yaratılmış şekilde görebiliriz.

Hepsinden önemlisi 11, dönüşümün rakamıdır! Aydınlandığımızda, mesajı aldığımızda, öğrendiğimizde DÖNÜŞÜRÜZ.

11 çok yüksek titreşimli olduğundan merkezde kalmak ve dengeli olmak çok önemlidir. Çünkü bu enerjiyi kabul etmekte zorlandığımızda, dönüşüme direnç gösterdiğimizde çok çabuk yelpazenin diğer ucuna gidebiliriz. Yani duygularımızın bir yukarı bir aşağı inmemesi için yüksek enerjinin akabileceği bir yaratıcı ifade yolumuz olması, açık fikirli ve açık kalpli olmamız ve her zaman dengeye önem vermemiz 2018’de hayati önem taşıyor.

11 bir liderdir. Başlatır, yönetir ve sürdürür. Diğer bir deyişle, 2018 pek çok yeni şeyin başladığı bir zaman olacak. Buradaki fark şudur, bu şeyler başlayıp da birden bire bitmeyecek ya da zaman içinde ışıltısını kaybetmeyecektir. Uzun dönemli, uzun soluklu, kalıcı değişim ve yenilikler hayatımızda yer alacaktır.

11 son derece ruhani bir usta sayıdır. Birliktelik bilincinin sayısıdır. 2018 şimdiye dek yeryüzünde gördüğümüz en yüksek birliktelik bilinci gösterilerine sahne olabilir. Toplumsal birliktelik, toplu gösteriler, toplu meditasyonların sayısının çok yükselmesi, yardım derneklerinin çoğalması, oldukça aktif olması ve/veya benzer düşünen insanların geçmişte alıştığımızdan çok daha fazla bir araya gelmesi oldukça olasıdır. İşbirliği için çok uygun bir frekansta titreşiyor olacağız.

11 titreşimi atalet, tembellik, durgunlukla uyumlu değildir. Dengeyle ama hızla ilerlemeyi teşvik eder. Sizin için ilerleme ne anlama geliyor? Bu noktada hayatınızın çeşitli aynalarına bakın. Özel ilişkileriniz? İşiniz? Bereketiniz? Aileniz? Sosyal yaşamınız? Sağlığınız? Kişisel gelişiminiz? Kendinize hedefler belirleyin ve harekete geçin. Bu enerjiyi iyi kullanın. İlerlemenize inanamayacaksınız! Bu alanlarda direnip durduğunuzda ve artık işe yaramayan eskiyi salıvermediğinizde ise huzursuzluk ve olumsuz yaratımlar söz konusu olabilir.

Bu enerji etkisindeyken kesinlikle 2’nin ılımlılığına, büyük sevgi yeteneğine, anlayışına ve hizmet aşkına sahip olmalıyız. Sadece böylece usta sayının potansiyelini en iyi kullanabiliriz.  Sevgi ise öz-sevgiden başlar!

11 Melek Sayısı

angel wings artist unknownJoanne Walmsley’in Melek Sayılarına baktığımızda şunları söylüyor:

“Usta sayı 11, ruhani uyanışın, aydınlanmanın, yüksek enerjinin, idealizmin, sezginin, ilhamın, öngörü sahibi olmanın, yaratıcılığın, kendini ifade etmenin, hassaslığın ve mistisizmin prensiplerini sembolize eder. 11 sayısı yüksek benliklerimizle bağlantıda olmanın ruhumuzun görevini ve hayatımızın amacını yaşamamız olduğunu anlatır.

11 sayısının meleklerden getirdiği mesaj düşünce ve fikirlerimize özellikle dikkat etmemizdir, çünkü bunlar dualarımızın cevaplarını içerir. Olumlu düşünce ve tavırlar arzuları çok çabuk yaratıma sokar, böylece hedeflerinizi ve özlemini duyduğunuz şeyleri çok çabuk yaratabilirsiniz. Melekler aynı zamanda ruhani hayat amacınızı ve ruh görevinizi gerçekleştirmenize yardımcı olur.

11 sayısı sizleri, özgün bakış açınız ve felsefenizle yeni bilincin yaratılmasına katkıda bulunmaya teşvik eder. Aktif rol alabileceğiniz herhangi bir alan arayın, bu kendi mesleğiniz ya da bir yardım kurumu olabilir. Böylece örnek olabilir ve diğerlerine de ilham verebilirsiniz. Çünkü 11, iç bilgeliğiniz ve sezgilerinizi kullanarak doğal yeteneklerinizle insan ırkına yardımcı olmanızı ve ilham kaynağı haline gelmenizi önerir.

11, sizleri bir ruhani ışık kaynağı olmaya çağırır.”

2018 hem dış dünyamızda hem de içimizde büyük aydınlanma senesi olabilir. İç aydınlanmamız dışarıya da yansıyacaktır. Sezgilerimize her zamankinden daha fazla dikkat etmeli ve onları değerlendirmeliyiz. İç sesimiz, içimizdeki bilgeliğimiz, ister Yüksek Benliğimiz, ister çok boyutlu benliklerimiz, ister melekler ve ustalar olsun, sürekli mesajlar verecektir. Bu mesajları anlamak, davranışlarımıza ve bakış açımıza yansıtmak, egonun sesinden ayırmak için farkındalığımızı yükseltecek egzersizleri her zaman olduğu gibi bu sene de öneriyorum.

Meşgul bir seneye daha girdik. Yaratmakla meşgul olacağız. Dengeden ve merkezdeki sevgiden doğru yarattığımızda asla hayal kırıklığına uğramayacağımızı düşünüyorum. Dönüşüm ise son hızla devam edecek. Yılın sonundaki iç ve dış halimizle başındaki halimiz arasında dünyalar kadar fark olabilir.

©Mor Alev 2018

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve hayatınızı tam potansiyeli ile yaşayabilmek üzere Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

18 comments

  1. Merhaba. Harika, aydınlatıcı ve umut veren bir yazı çok teşekkürler. Mümkünse sizden sadece şunu öğrenmek istiyorum; Doğum günüm 11 Haziran. Buradaki 11’de yazınızda bahsettiğiniz özellikleri taşır mı? Teşekkürler.

    Beğen

    1. Sevgili Nilgün, aslında hem evet, hem de hayır. Çünkü pek çok sayıdan oluşuyorsunuz sadece bir günden değil. Önerim konu sizi ilgilendiriyorsa bir kitaba başvurmanız ve detaylara bakmanızdır. Dan Millman’ın Hayatınızın Amacı kitabı ya da bir başka numeroloji kitabı yardımcı olabilir. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  2. Hayatımı bir anda dönüştüren sevgili MorAlev in önerdiği gibi meditasyonumu yapıyım diye telefonumu aldım11:11 durdum şöyle sonra baktım yeni yazı var✨
    Yıllardır bu günlere hazırlandığımızı düşünüyorum içimizde (yearnings..) boşluk,hiçlik ama huzur ve şifa oluştu,yaptığımız işleri bıraktık,ama bir an bile boş duramıyoruz,sorgulamadan koşturuyoruz(niye çoğul yazıyorsam🤗)
    MorAlev ben 2772,888,777 sayılarını ararken senin gibi ona da içimden sevgi akan Joanne in bloğunu keşfetmiştim, burda onu da görünce öyle mutlu oldum ki,bütün sevgililerim burda..
    Yaradanıma,varlığınıza,yolumuza şükürler olsun…
    Birilerinin dediği gibi”Durmak yooook yola devaaağm@:))

    Liked by 6 people

    1. Merhaba! 27 şubat 1987 doğumluyum. Yıllardır benim için şüpheye yer bırakmayacak şekilde 2.27 ve 27.2 karşıma çıkıp durdular. Ki sanırım Mor Alev’i keşfedişim de bunu ararken olmuştu. Konuyla ilgili bildiğiniz, bulduğunuz birşeyler varsa öğrenmeyi çok isterim, bana somelyer@somelyer.com dan ulaşabilirsiniz… teşekkürler =)

      Liked by 1 kişi

      1. Sevgili Somelyer evet önce joanne’i sonra
        MorAlev ‘i bu arayış halindeyken buldum ..
        Daha sonra bunun 9 u temsil ettiğini ve benim hayatımın bir döneminin kapandığını anladım şimdi evlendim eski işimi bırakıyorum ve eşim orda yaşadığı için Amerika ya yerleşiyorum, kendime ışık işimi yaratıcam orda aslında opera sanatçısıyım..
        Çok güzel mucizevi dönüşümler,yeni başlangıçlar diye yorumlayabilirim

        Liked by 2 people

      2. Joanne sacred scribe ın sitesinde bütün sayılar var ve çok net oraya da bakın arada çünkü sayılar değişiyor:))Hepinizi çok seviyorum

        Liked by 2 people

  3. Doğum sayılarımın toplamı 11/2 olduğu için bana büyük bir ilham verdi.Hali hazırda bekleme de olan sanırım evveli ki gün yazdığım zerzenişimi dün kendi içimde hepimizin hayrına olacak şekilde dönüştürdüm.Beni yoran şey yüksek voltajlı bir trafo gibi hissetmem kendimi.Gözümü her kapadığımda akan morlu kırmızı yoğun enerji şelalesi ve beynimin içinde ki uğultu .Bu sene gerçekten özel olacak bunu hissediyorum her birimizin sevgiyle dönüştüğü dönüştürdüğü bir yıl OLmasını istiyorum..teşekkürler Mor alev..

    Liked by 3 people

  4. Sevgili Mor Alev, sizi her sabah veya gün içinde bir köşe yazısı gibi takip ediyorum, tikandigimda size başvuruyor tekrar tekrar okuyorum, yüreğinize sağlık saygılar

    Liked by 3 people

  5. Sevgili Mor Alev ,
    1991 yili da mi ” 11 ” senesiydi ?
    Eğer oyleyse gercekten “karma ” ya inanmaya baslayacagim ve cok heyacanlaniyorum.
    Tesekkur ederim.
    Sevgiyle kalin.

    Beğen

    1. Sevgili Bluesnice, 1+9+9+1=20, yani bir 2 senesi. Eğer bu doğduğunuz yılsa doğum tarihinizin tamamını toplamalısınız sadece yıl yeterli değil. Konuyla ilgili bir kitap alabilir ya da konuda uzman bir kişiye danışabilirsiniz. Sevgilerimle

      Beğen

  6. Merhaba,
    Sıklıkla 11:11 ve 22:22 sayılarını görüyorum saatlerde bunun anlamı nedir?

    Beğen

  7. Sevgili Mor Alev benim doğum tarihim 11. ayın 2 si bir özellik olduğunu düşünüyorum bu konuda bir tavsiyeniz olabilirmi Melek sayılar 101 Doreen Vırtue kitabını almıştım daha önceki bir mesajınızda almamızı tavsiye etmiştiniz .

    Beğen

    1. Sevgili Nuray, doğum günüyle ilgili numeroloji Melek Sayılarından biraz daha farklı. Dan Millman’ın Hayatınızın Amacı kitabı bu konuda oldukça iyidir. Ya da bir bakın fiziksel ya da on-line kitapçılara, belki sizi farklı bir kaynak çeker. Sevgilerimle

      Beğen

  8. Bugün sabah yağmur yağıyordu, evden çıktım bahçeye çam ağaçları var onların dibinde çıplak ayakla topraklanma çalışmaı yaptım kimselere aldırış etmeden çok keyfliydi. Herkese tavsiye ederim. Pazartesi günüde köyde çimlerin üzerinde çıplak ayakla yapmıştım kendi kahkaha atmama kendim bile şaşırdım. sevgiler. Yarın sabahta aynı yerde topraklanmamı uyguluyacam..

    Liked by 3 people

  9. Sevgili mor alev dün akşam ki rüyam çok ilginçti uyur uyanık bir hal iç sesim şöyle dedi 7 kat semada 8 progranlı insanlar ama sen tekamülünü tamamlamadın dendi bu nemek oluyo sizce sevgiyle .

    Beğen

    1. Sevgili Aysun, rüyanız size ait, sizin titreşiminizde ve sizin geçmişiniz, düşünceleriniz, kalıplarınızla bağlantılı. Yani burada söyleyeceğim her şey spekülasyon olacaktır. O yüzden rüya yorumu hiç yapmıyorum ve bunu her böyle rica geldiğinde uzun uzun anlatıyorum. Ama cevabınızı almanın birkaç yolu var: Meditasyonunuzda bunun ne anlama geldiğiniz sorun. Ya da bir sonraki uykunuzdan önce rüyanızda daha fazla açıklama isteyip bunu anlamaya niyet ederek uyuyun. Veya bir süre rüya günlüğü tutup, bütün rüyalarınıza geniş bakış açısından göz atın. Benzerlikler, farklar, günlük hayatınızla olan paralellikler anlamlara da ışık tutacaktır. Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.