2018: Haydi başlayalım, başlatalım!

Joseph Parker - Anticipated Moment (1973)Sevgili Dostlar,

Birkaç şey bana “2018” diyor. Birincisi denge, diğeri gerçekten çalışmak, harekete geçmek, potansiyelimizin bizde bedenlenmesine izin vermek ve sonuncusu ise çok çok büyük bir enerji! O enerji hakkında söylenecek çok şey var ve önümüzdeki haftalarda bu konuya defalarca geri döneceğiz.

2018 olağanın çok dışında bir yıl olmaya aday. Alıştığımız hiçbir seneye benzemeyebilir. Tabii, görünen köy kılavuz istemez, önümüzdeki birkaç sene son derece yoğun, meşgul geçecek, bunu zaten biliyoruz. Yaratıcı kaosun en ilginç ve güçlü görüntülerine şahit olacağız. Ve bir şey daha biliyoruz, aslında bıçakla kesilmiş gibi kesin başlangıçlar ve bitişler yok, hepsi dalgalar halinde oluyor. Fakat kesin olan şu ki, yarın sabah günün tarihini atarken bir daha 2017 yazmayacağız! Yani, haydi yeni bir sayfa açalım. Yeniyi başlatalım.

2018 dendiğinde haftalardır kulaklarımda çalan şarkıyı aşağıda sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir ayı geçti, sürekli “Haydi, başlatalım, başlayalım!” diyor iç sesim. İyimserlikle, planlı olarak, hem organize, hem de değişime açık. Şarkının dediği gibi yürümeyi öğrenen çocuk gibi bazen, bazen de tökezleyen kardeşlerimizi kaldırarak. Öne geçme hırsı olmadan harekete katılalım, yükseliş hareketine. Ama başlayalım ve başlatalım! Şarkıdaki ritim gibi. Tutarlı ve sürekli. Ve burada şimdi başlayalım! Geçmiş geçmişte kaldı dostlar ve geçmişin tüm armağanları bizi bu zaman hazırladı. Geçmişe teşekkürlerle ileri!

Kısıtlamaları yok edin, sezgileri takip edin, iç ruhunuzu serbest bırakın, geleneklerden kopun

Kül olana kadar yakın

Tam açılana kadar açın

Kontrolü bırakın

Çok hızlı gitmeyin, yavaşlayın

Öne geçmeyin, sadece katılın

Haydi başlatın, haydi şapşal olun

Adım adım, küçük bir çocuk gibi

Santim santim, yeni çözümle

Haydi başlayalım

Haydi burada başlatalım

Meleklerden harika bir yeni yıl mesajı paylaşmak istiyorum, bu kısa mesaj bizleri 2018’de istediğimiz yere götürecek çok önemli öneriler içeriyor. Neşe-keyif-coşku dolu bir geleceğin sırrı anda OLmaktan geçiyor.  Ann Albers’a ve Meleklere  bu mesaj için çok teşekkürler.(www.VisionsofHeaven.com)

***

Sevgili Dostlarımız, sizleri çok seviyoruz

Kutlayın! Yeryüzü gezegeninizde aşırı çalkantılı bir yılın üstesinden geldiniz! Bu, gezegeninizde bir aşırı hareket senesiydi. Benliklerin ve ruhların doğduğu bir seneydi. Herkesin ve her şeyin açığa çıktığı, serbest kaldığı (tıpasının çıktığı) ve sevginin her zamankinden daha fazla akma girişiminde bulunduğu bir yıldı.

İnsan kalplerinde hareket vardı! Artık hislerinizi kolaylıkla bastıramıyor, sözcüklerinizi kendinize saklayamıyorsunuz. Yeryüzü gezegeninizin elektromanyetik alanında da hareket vardı, yeryüzü değişikliklerine yol açtı – depremler, seller, yangınlar ve dahası. Eski kalıplar silkelenip atıldıkça yeryüzünün dönüşünde ve çekim alanında da biraz yalpalama oldu, yeni ve daha yüksek düzeydekinin doğuşuna yer açmak için.

Hareket var, ruhunuz içinizden doğru yükselmek istiyor ve siz de her zamankinden daha fazla olduğunuz sevgiyi ifade etmek ve deneyimlemek istiyorsunuz! Dünyanızı terk eden kitlelerde de hareket var, onların bir kısmı diğer boyutlardan yardımcı olmak üzere gittiler, bir kısmı da bu heyecan verici dönemde burada kalmak istemediler. Yeryüzünüzde durgun, durağan kalmak aşırı derecede zorlaşmaya başladı. Bizim görüşümüze göre, bu gerçekten de çok iyi bir haber.

Kendinizi büyük değişime özlem duyarken bulabilirsiniz. Ya da kendinizi daha önce değişmesini gerektiğini düşündüğünüz alanda memnun bulabilirsiniz. Hayatınıza şöyle bir bakıp, kendinize “Bu kimin hayatı? Benim gerçek hayatım nerede?” diye sorarken bulabilirsiniz. Artık size hizmeti olmayanları elemek, temizleyip atmak isteyebilirsiniz; şeyleri, aktiviteleri, ilişkileri, aklınıza ne gelirse! Çünkü hayatınızda artık özgün olmayan, sahte olan hiçbir şey istemiyorsunuz. “Eski sizi” temsil eden hiçbir şeyi istemiyorsunuz. Artık kendi kalplerinizi inkar edemiyorsunuz.

2018’e doğru yürürken, kendinize sorun, “Bu yılın sonunda kim olmak istiyorum?”

Bu soruya vereceğiniz cevaba yardımcı olmak için, bir de şu soruyu sorun, “2018 sonunda hayatımın nasıl görünmesini isterim?”

Sonra da, “O hayata sahip olan kişi nasıl birisidir? Nasıl davranır? Nasıl konuşur? Eşyalarına, mali durumlarına nasıl bakar? Kendine nasıl bakar?” diye sorun.

Sonra, HALİNİ ALMAYI istediğiniz kişi OLmaya kesin karar  verin, buna azmedin. Çünkü şu anda OLduğunuz kişi, geleceğinizde OLANI dikte ediyor.

Eğer etrafınızdaki şartlar nasıl olursa olsun, bereketli bir gerçeklik deneyimleyen bir kişi OLursanız, bereket gelmek zorundadır!

Eğer sevgiye bulunduğu her şekliyle minnet duyuyorsanız, o zaman daha çok sevgi gelmek zorundadır.

Eğer kabinden cömertçe veren kişi OLursanız, daha fazla verme yeteneği, daha fazla paylaşılacak bolluk gelmek zorundadır.

Eğer en ufak kibarlık ve iyiliği bile kabul eden, takdir eden bir kişi OLursanız,  daha da fazla armağanlar gelecektir.

Eğer sevdiğiniz şeyi yapan kişi OLursanız – sanat, müzik, yemek pişirmek, kuş seyretmek – ufacık çapta bile olsa, daha büyük fırsatlar gelecektir.

Görüyorsunuz değil mi, sevgililer, HALİNİ ALMAYI istediğiniz kişi OLursanız, dış dünyanızdaki gerçeklik OLuşunuza DENK hale gelmek zorundadır!

2018’de kim olmak istiyorsunuz? O gerçekliğin bedenlenmiş hali olmak için karakterinizi buna uyumlamaya, alıştırmaya başlamalısınız. Şimdi öyle davranmaya başlayın… ve böylece çok yakında gerçekten, kalpten yaşamak istediğiniz hayata benliğinizi uyumlamış OLacaksınız!

Mutlu Yeni Yıl! Mutlu Yeni Siz! OLmak istediğiniz her şeyi destekliyoruz!

Sizleri çok seviyoruz

Melekler

***

butterfly peopleBir yıl boyunca paylaşma onurunu yaşadığım tüm kanallar, kanallıklar, bilge varlıklar ve elbette Blog Hamilerine çok teşekkür ederim. Siz Bilge Baykuşlara desteğiniz, yorumlarınız, sevginiz ve sadece değerli varoluşunuz için çok teşekkür ederim. Hayatımı değiştirdiniz. Bir hobi, bir deneme nasıl bu hale geldi, gerçekten anlamak zor. Ama görüyorsunuz değil mi, aynı meleklerin söylediği gibi, aynı Konsey’in anlattığı gibi ormanlar tek tek ağaçlardan oluşuyor. Birimiz bir çakıl taşını denizde sıçratıyor, dalga dalga hepimize etkisi yayılıyor. Yorumlarınız en az burada yayınlanan makaleler kadar değerli. 2017’de bir anda aydınlatan, insanın zihninde ve kalbinde bir ışığın yanmasına sebep olan çok yorum oldu. Bizimle onur duydum!

Bu yolda birlikteyiz. OLmaya gittiğimiz BENliklerimizi de son birkaç yılda oldukça iyi tanıdık. Haydi, BİRlikte Yüksek Benliklerimiz, ÖZÜMÜZ olalım. Bu işi 2018’de tam olarak başlatalım!

Sevgilerimle hepinize harika bir yeni yıl dilerim!

Mor Alev

Enerjilerin çok yoğun olduğu bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, hayatınızı tam potansiyeliyle yaşamak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın ilişki kurabilmek ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2017 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

31 comments

  1. Sevgili Moralev , son birkac gündür karşıma çıkan bir çok yazıda hep minnet kelimesi en öndeydi… Yaradana ve tüm yardımcılara herşey için herkes için sonsuz minnetlerimle… Sana sonsuz sevgilerimi gönderiyorum hep birlikte muhteşem bir 2018 yılı diliyorum, tüm mucizelerin gerçek olduğu… 💫💜💜💜

    Liked by 4 people

    1. Merhaba sevgili Moralev,
      geçtiğimiz yılda en çok da hissettiğim ; ” tam da zamanında sesimi/zi duyan ”yazılarınız oldu…tam da zamanında sanki bir yerlerden iç sesimizi,ağlayışlarımızı duydunuz ve bir baktığım/mız/da hemen yanıt ya da destek olmuşsunuz…
      ne güzelsiniz…iyiki VARsınız…Kim olduğunuzu bilmesem de buradan bizlere ulaşıyor oluşunuz evrenden bizlere rehberlik eden yazılarınızla bir bütünün parçaları olduğumuzu ve hepimizin birer ışık parçası gibi önce kendimizi yavaş yavaş sonrasında çevremizdekileri aydınlatmaya başladığımız süreçler içerisinde buluverdik ya da bulmaktayız halen….
      çoğu zaman burayı bulmadan önce de garip bir anda beliriveren ”hiç olmasaydım nerede nasıl olurdum ” ya da ” bu yaşamımı bir görevmiş gibi yaşamaktan yorgun düşmüşken” sizin bloğunuzdan facebookta takip ettiğim Ilker Durmaz’ın sayfasındaki paylaşımlardan haberdar olmamla ve kendisinin sayfasını izleyerek, orada yazılanları anlamaya çalışarak, uygulamaya gayret ederek çok yol aldım…Hepinizin varlığına şükran….
      Bugün de ilginç bir şeyler söyledim çocuklara, (ortaokulda görsel sanatlar dersi öğretmeniyim bu arada ) yaklaşık 3.5 aydır sabırla dersi seçmedikleri halde seçmeli resim dersinde ilgisiz olan ve daha çok gevezelik yapan iki üç çocuğa bugün şöyle dedim ”gözlerinizi biraz kapatın ve kendi dışınıza çıkıp bir bakın, bakmaya çalışın ne görüyorsunuz ? ne gözlemliyorsunuz…Önce kendinize bakın…ne yapıyorsunuz…sonra çevrenize bakın …neler görüyorsunuz…” önce komik buldular…sonra uyguladılar…bir tanesi sadece karanlık görüyorum dediğinde iyi bak…baktıkça göreceksin kendini…dedim…o an için çok algılayabildiklerini düşünmesem de küçük bir iksir gibi uygulayacaklarını düşünüyorum…çok uzattım…isterseniz yayınlamayın ya da kesin bu kısmı…ama içimdeki rehberin sesiydi diye düşünüyorum..
      İyiki blog yazamaya karar vermişsiniz,öncelikle size çok teşekkürler..
      2018 haydi yeniye başlayalım önümüze bakarak ilerleyelim sevgiyle, sevgilerle …
      teşekkürler…

      Liked by 1 kişi

  2. İçinde her zaman sevgi, pozitiflik ve umut bulunduran bu blogun sahibi;ben de size gönülden teşekkür etmek isterim. Kendimi ve ‘yolculuğumu’ sayenizde daha iyi anladım, tanımladım, hatta onunla barıştım. Yazılarınız benim için her günün 2. Güneşi. İyi ki varsınız. İyi ki olmuş bu blog. Dünyaya daha çok sevgi getiren ‘emeğinize’ Ve bu sevgiyi yayan tüm ışık işçisi kardeşlerime selamlarımla, sevgilerimle❤️🎄🌱🎁

    Liked by 7 people

  3. Sevgili Moralev
    Bir kaç defa mail attım ama sanırım spam à düştü görmediniz.
    Bana geri dönüş yaparsanız sevinirim
    Sevginin bol olduğu bir yıl diliyorum. ❤

    Liked by 3 people

    1. Sevgili İndigo, bu hafta birden bire yüzlerce mesaj aldım. Sırayla gidiyorum ama çok da gecikiyorum cevaplamakta. Yarın hepsini bitirmeye kararlıyım. Sabrınız için teşekkür ederim. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  4. Öyle kelimelerle anlatılmazsın sen. Özden hissetmek lazım, mutlu bir yeni sen diliyorum sana da, gönlünce yeni bir sen! Bu birliği, umudu, değişimi, gelişimi, desteği, birlikteliği, karanlığın aydınlığa geçişini, derinden sevgiyi yarattığın için sana; okuyan, paylaşan, hakkında konuşan, kendince burdakileri hayatına entegre eden, bu BİRliği hisseden herkese teşekkür ederim kedimce. Derinden gelen, kelimelerle eksik kalan, şöyle bir vücudu ürperten, şükranla dolu bir teşekkür. Sevgiler hepimize, haydi başlatalım,başlayalım, “mutlu yeni bir ben”+”mutlu yeni bir biz” Olmaya🙏🏻❤️

    Liked by 6 people

  5. Yıl boyunca blog da paylaştığın her bir kelime ayrı bir kapı ayrı bir enerji benim için ..Teşekkürler Moralev..❤️🙏🏻❤️ Neşe keyif coşku ile 2018’e girelim..Seni seviyorum❤️

    Liked by 4 people

  6. Ben hissi olarak bu yıl bilime daha eğileceğimizi özellikle “beyin” ile ilgili öğreneceğimiz şeylerin bizim kendimize olan inancımızı ve yaratıcı gücümüzü katlayacağını yıl ön görüyorum. Bu his içimde dolup taşıyor.
    Atacağımız yeni adımlar kutlu olsun! İyi ki varız ve iyi ki burada şimdi biraradayız.
    Farkındalığımızın daha da yükseldiği, bilinçli ve istediklerimizi yaratmayı başaracağımız şimdilerimiz olsun!
    Mor Alev, emeklerin ve bize aktardıkların için çok teşekkürler.
    Kucak dolusu sevgilerimle..

    Liked by 6 people

  7. Hepimize, Dünyamıza, Evrenimize keyifli, çoşkulu, neşeli, sevgi ve barış dolu nice mutlu yıllar dilerim.
    Namaste 💜💜💜🍀🍀🍀🎄🎶

    Liked by 4 people

  8. Yıllar yıllar boyunca adımcık adımcık yürüdüğüm yolda oluşumu, zaten olduğumu, zaten olduğumuzu seyretme şansım muhteşem bir hediye. 2017’ye çok teşekkür ederim. Yeni yeni yollar, boyutlar, sorumluluklar, yürüyüşler, dönüşler, dönüşümler, spiraller… Yükselişin bu harikalığına çok teşekkür ederim. Çok teşekkür ederim, Aşka, Varlığa, Sonsuza. Geçiciliğe ve Değişime, Hepimize teşekkür ederim. Hepimizi Seviyorum. Sevgiye teşekkür ederim. Derinde ve Yüksekte zaten bir olmamıza rağmen yüzeyde de böyle güzel parladığımız için yorumlarını paylaşan dostlara, cevapsız bırakmayan yazarımıza yıldızlı* teşekkür ederim. Olduğu gibi sizlerle paylaşan kendime teşekkür ederim. Hayat ve ötesi bizi seviyor. Biz de Onu. Teşekkür ederim. Güvene Eminliğe Hafifliğe ve yarattıkları memnuniyete çok teşekkür ederim. Başlıyoruz. Haydi. Öpüyorum Kutluyorum Sevgiyle.

    Liked by 6 people

  9. tüm kardeşlerim hepinizi çok seviyorum 😍🤗😘😘Mor Alev kanallığı ile bizleri birleştiren Güce ve tabiki emeği için Mor Alev e sonsuz teşekkürler 👭👬👫💖💝💞💙💚❤💜💛 neşe keyif ve coşku dolu yeni bir yılı karşılayalım hep birlikte 🎵🎶💐🌹🍻🎁🎉🎊🎀⛄

    Liked by 4 people

  10. 2017 zor bir yildi benim icin. Ama iyi taraflari da oldu sizi bulmak gibi Mor Alev. Bunun icin evrene karsi sukran doluyum. 2018 icin de umut ve heyecan doluyum. Hepimuz icin guzel ve iyi hatirlanacak bir yil olsun… Sevgiler…

    Liked by 3 people

  11. Mor Alev sizi takip etmeye başladıktan sonra, önceki ben arasında çok uzun bir mesafeler var.
    Her mesajında bir çok kişide olduğu gibi “Gökçe bak der” gibi konuştun benimle. ne diyebilirim sevgini enerjini hep aldım. 2018 hepimiz için önce sevgiyle dolu, barış ve huzur içinde, bereketli bir yıl olması dileklerimle, seni seviyorum
    Sevgiler, Gökçe

    Liked by 3 people

  12. Mor Alev ve bütün kanalık yapan enerjilere,insanlığın birliği ve yükselişi için kanalık yapan herşeye ve burda olan herkese çok teşekkür ve minetlerimle👐💙💜bizleri çok seviyorum,sevgi enerjisiyle 2018’de(bu günlerde hep kukandığım sözcük)YÜZELİM,mutluluklar… coşkuyla

    Liked by 3 people

  13. 2 senedir neredeyse her yazinizi okuyorum. Katkiniz cok buyuk. Kalpten tesekkurlerimi iletiyorum size. 2017 benim icin renklerin yili oldu tam da 1 sene once dediginiz gibi. 2017yi şükranla uğurlamaktan mutluluk duyuyorum. 2018i sevgiyle, inançla kabul ediyorum. Sevgili mor alev’e, tüm dostlara sevgi ile harika bir sene diliyorum.

    Liked by 3 people

  14. Şükürle uğurladığım 2017. Şükürle Karşıladığım 2018 yılı… ve Şükürle buluştuğum bloğunuzun bizleri bu harika ve merkezde hissettiren mesajlarınızın, genişleyerek çoğalarak artarak ulaşması gereken her yere ulaşmasını diliyorum.Tüm dünyaya huzurun neşenin coşkunun ve keyfin yaşandığı sevgi dolu bir yıl olsun diyorum.Akışta olmaya sevgiyle kalmaya,iyi ki varsınız.

    Liked by 3 people

  15. Hazirim!istedigim Ben OL’maya!Bollugu bereketi almaya,sevgi vermeye almaya,bilgeligimin acik olmasina kendime ve cevreme aydinlatmaya önderlik etmeye,verileni almaya,rehberlikleri almaya Ve daha Iyilerini gücüm oldukca yapmaya ISIK olmaya Ve bunlarin hepsini yapabilmek icin meleklerimden Basmeleklerimden yükselmis tüm üstadtlarin bana yardimci olmarina niyet ediyorum 🙏💜Hepimize 2018 güzelliklerle dolu melek rehberlerimizle,var olan tüm varliklarla Ve siz MORalev le BIR oldugumuz bir Yil diliyorum🙏💜sevgiyle kalin💜

    Liked by 3 people

  16. Her şey için teşekkürler Moralev iyi ki varsın. Umutsun, bir ümit oluyorsun bize her şeyi sevgiye dönüştürüyosun. Aklımda beliren sorulara hiç vakit kaybetmeden cevap oluyorsun, çoğu zaman senin aracılığınla cevaplar ve aydınlatmalar da geliyor. Bize meleklerin ve bütün ışık varlıklarının varlığını hissettiriyosun. Tabi ki moralev ailesine de teşekkür etmek isterim, öyle yorumlar oluyorki yazıdan sonra yorum okuma alışkanlığı kazandırdınız bana 🙂 anlamakta zorlandığım yerleri çoğu zaman bir yorumla anlamış oluyorum. Yeni yılımız Ben’ in Biz, Biz’in BİR olduğu bir yıl olsun. Sizle burada aynı enerjileri paylaşıyor olmaktan müteşekkirim…

    Liked by 4 people

  17. Emeğinize sağlık. Her sabah gözümü açtığımda ilk yaptığım mor alevle hayatıma başlamaktır. Bana çok şeyler kattı. Çok teşekkürler ve yeni yılınız kutlu olsun.

    Liked by 1 kişi

  18. Yılbaşından 1gün evvel çıplak ayak çimenlerin üzerinde yürürken düşündüm ne kadar çok yol aldım…şu an toprağı hissediyorum. .başka düşünce yok…tertemiz ve yepyeniyim dedim..bu halime vesile olduğunuz için kalpten teşekkür ederim. ..”Bir”olduk sevgimizle fikir kardeşiyiz burada…….sevgimi yolladım kalpten…🌹🎁❤🌿

    Liked by 1 kişi

  19. 2017’de paylaştığın bütün güzel ve yardımcı mesajlar için teşekkür ederim. 2018’de sağlıkla, keyifle, kolaylıkla rehberliğine niyet ediyorum. Ruhuna sağlık 🙂

    Liked by 1 kişi

  20. Thebilliorare ismiyle Instagram’da bu senenin beni çok yordugunu ve fare zehiri icebilecegim gibi bir mecazla yorgunlugumu tarif etmiştim ve engellemissiniz. Mutlu yıllar.

    Beğen

    1. Evet. Sizi hatırlıyorum sevgili Melisa. Milyonlarca insanın okuyabileceği açık bir platformda ve bu bloğa ait bir yazının altında böyle bir yorumun gerçekten hayatını bitirmeyi düşünecek kadar kötü hisseden kişilere duyarsızlık olduğunu düşündüm ve hala daha düşünüyorum. Bunu yazış tarzınızı da hatırlıyorum. Mizah başka bir şeydir ve bu blog mizaha kesinlikle açıktır. Sevgilerimle

      Beğen

  21. Burada buluşmak hepimizin rezonansını yükseltiyor biliyorum. Yükselişi birlikte yaşamak ,birliği yüreklerimizde hissetmek umut verici..
    Yazılarınız ilham verici minnettarız..
    Hazır olanların gün gün çoğalması içimdeki coşkuyu kabartırken ,her gittiğim yerde ,her eğitimimde yüksek bilinç hareketine katkıda bulunmak adına ışık olmaya çalışıyorum.
    İyi ki varsınız ,iyi ki varız,birlikte varız ❤

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.