2018: Gelmekte Olana Bir Bakış – Melek Rehberler

2018Sevgili Dostlar, bu sene, yeni yıl öngörülerine Melek Rehberlerle başlıyoruz. Geçen yılı değerlendirmek için eski yazılara bakmak isterseniz eğer, onları sağ sütundaki kategorilerden bulabilirsiniz.

Aşağıda Melek Rehberler çok meşgul, çok güçlü bir enerjiden bahsediyor. Yine sörf tahtamızla akışta olmaya çalışacağımız bir yıla giriyoruz ama bu sefer akım çok yüksek olacak. Birkaç gün içinde kendi öngörülerimde de yazacağım fakat şimdiden biraz bahsedebilirim. Ne zaman 2018 dense, gözlerimin önünde bir ip cambazı yürüyor. Bunu gelecek yazılarda olabildiğince açıklamaya çalışacağım. Büyük bir ya da birkaç kanyonun üzerinden bir cambaz gibi geçeceğiz. Bizi yolumuzda tutan denge ve rüzgârın esmesine, enerjinin akmasına izin vermek olacak. Öbür tarafa geçtiğimizde müthiş güzellikler yaratmış olacağız ama denge, denge, denge çok önemli!  Evet, şimdi Melek Rehberleri dinleyelim.

2018 Hasat Yılı

Gelmekte olan yeni yılın, 2018’in enerjilerine dair bakış açımızı sizlerle paylaşmamız istendi. Her yılda olduğu gibi, bu yılın da kendine ait bir titreşimsel imzası bulunuyor. Yeni yıla dair kendi perspektifimizi paylaşmaktan keyif alacağız ama önce kısaca 2017 takvim yılınıza kısaca değinmek istiyoruz.

Pek çoğunuz için, 2017 oldukça fazla çıkışlar ve inişlerle doluydu. Pek çokları için bu fırtınalı bir yıldı ama bununla birlikte pek çok değişiklik olabildi. 2017 yılınıza “itici güç senesi” adını vermiştik. Süreci yay ve oka benzetmiştik. Yılın ilk çeyreği hedef aldığınız, dikkatle hedefinizi seçtiğiniz yerdi ve yılın geri kalanı ise okun yol almasına izin vermek ve sürece güvenmekle geçti. Ok bir defa bırakıldı mı, sürece güvenmek zorundaydınız çünkü hayatınızın bir sürü alanı “havada” olacaktı.

2017 başında, sizleri ne yaratmak istediğiniz konusunda çok net olmaya teşvik ettik. Sürece güvenmek sıklıkla insanlar için zorlu bir deneyimdir. Buna rağmen, şimdi yılın başında olduğunuzdan çok daha farklı bir yerdesiniz. Katlanarak geliştiniz, bakış açılarınız inanılmaz değişti ve ilerlerken ne yaratacağınız konusunda çok ihtiyacınız olan berraklığa kavuştunuz.

Tüm enerjilerde doğal bir kabarma ve alçalma vardır; denizin dalgalarının tekrar ilerlemek için geriye çekilmesi gerekir. Pek çoklarınız 2018’i özellikle meşgul bir yıl olduğunu göreceksiniz. Bizler 2018 yılını “Hasat Yılı” olarak isimlendirdik. Geçmiş yılı sürekli ince ayar ve hizalanmanızı düzenleyerek geçirdiniz. Aynı bir çiftçinin tohumlarını ekmesi ve olgunlaştıkları zaman toplayabilmek için onlara dikkatle bakım yapması gibi, siz de aynı şeyi yapacaksınız.

Bu sene ektiğinizi biçeceksiniz. (Mor Alev: Ve böylece Satürn/Oğlak teması yeniden karşımıza çıkıyor!) Zihninizde özenle ve sebatla hazırladıklarınızın elle tutulur şekilde yaratıma girdiğini göreceksiniz.  2017, yarattığınız pek çok deneyimle ihtiyacınız olan berraklığı size sağladı. Net bir şekilde ne istemediğinizi gördünüz ve sonuç olarak gerçekten ne istediğinizi çok daha berrakça tanımlayabildiniz.

Bu yıl gerçekliğinize hâkim olacak enerjinin hareketli, yoğun doğasından dolayı, kendinize dinlenecek zamanlar yaratmanız önemli olacak. Bedeninizi dinlemeniz de sizin için çok önemli olacak çünkü yaratıcı enerji bolluğunda kendini unutmak çok kolay olacak. Hatırlayın, zihin, beden ve ruh eşit derecede önemlidir, hizalanmış ve merkezde kalmak için her birine önemle bakılmalıdır.

Meşgul programlarınız, yapılacak işler listeleriniz ve bu yılın getirdiği sorumluluklar tarafından alınıp sürüklenmek oldukça mümkündür. Fakat yapmış olduğunuz işin meyvelerinin keyfini çıkarmanız size büyük fayda sağlayacaktır. Dengeyi sağladığınızda bu yılın enerjisini yönetmekte çok daha başarılı olacaksınız.

Yılın hızlı temposu sizleri zihinsel ve bedensel açıdan bitkin bırakabilir. 2018 yılının sonunda başarmış olduklarınız karşısında hayrete düşeceksiniz. Çünkü enerji üretkenliği, ilerlemeyi, gelişimi ve hareketi destekliyor.

Çoğunuz adına yoldaki kavşak dediğiniz yere geldiniz; önemli kararlar ve büyük hayat değişiklikleri noktasına. Bu yılın enerjisi ağırdan almaya, oyalanmaya ya da tam ve kesin kararlardan kaçınmaya uygun değil. Eğer ilerlemekten çekinirseniz, şartlar ve olaylar çok çabuk tırmanacak.

2018 pek çoklarını gürül gürül akan bir nehirde güçlü, hızlı ilerleyen bir akıntıyla taşınıyormuş gibi hissettirecek. Bu güçlü enerjinin içinizden özgürce akmasına izin vermenizi öneriyoruz. Böylece en çılgınca görünen hayallerinizin bile gerçekleşebildiği mucizevi olayların önünüzde açılmasına şahit olacaksınız. Ancak, akışta kalmayı unutmak sadece zor olmayacak, çok çabuk hayatınızda büyük kargaşa ve ziyan yaratacak. Bu enerjinin içinizden akmasına izin verdiğinizde, bu yıl yaratma becerisini gösterdiklerinize şaşıracak ve adeta büyüleneceksiniz.

Potansiyeliniz sonsuz ve hayalleriniz sınırsız. Bu yılın enerjisini bilgece kullanın. Odaklanmanızı en çok istediğiniz sonuçta tutarsanız muazzam yaratıcı gücünüze şahit olacaksınız çünkü evrenin gücünün içinizden akmasına izin vereceksiniz.

Umarız, bu mesajımız size bir şekilde yardımcı olmuştur.

Sevgide ve ışıkta, bizler sizlerin Melek Rehberleri

Bu mesaj için Taryn Crimi ve Melek Rehberlere çok teşekkürler. (angelic-guides.com)

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak, böylece potansiyelinizin tamamını gerçekleştirmek üzere Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2017  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

6 comments

  1. Şu mesajı okumak nasıl merak uyandırıyor… olana… gelecek olana… deneyimlerimizde ki gerçek hakkımız olan tüm neşeye keyfe coşkuya ve sevgiye şükürler olsun… Teşekkürler

    Liked by 2 people

    1. Merhaba sevgili Moralev…2017 de yaşadıklarımızı çok iyi ifade etmişsiniz…İlerlediğim, hissettiğim iniş ve çıkışlarla kendi içimde yaşadığım med-cezirleri, yaşadığım kimi zaman cüretli kimi zaman sadece durup beklemeyi seçerek….Farkındalıklarımın arttığı…ama zaman zaman da kararsızlıklarımın girdabından çıkmaya çabalarken buluverdiğimi gördüm…2018 de , 2017 de ektiklerimizi biçeceğimiz, artık ürünlerimizi almaya başladığımızı gördüğümüz bir hasat zamanı olarak betimlemeniz , kapıdan adım atabilme cesaretini yüreğime taşıdı….sürecin içinde izin vermeyi unutmam umarım…ve …artık zihnim,bedenim ve ruhumu dediğiniz şekilde aynı derecede önem taşıdığını hatırlar ve bu yılı dediğiniz gibi ”bilgece ” yaşayarak dengede kalmayı ve diğer sürecin mucizelerine geçiş yapabilenlerden olurum….
      Sizlere de, herkese mutlu yıllar…sevgiyle.
      melek rehberler bizlerle olsun…
      içimizdeki gücün ışığıyla.
      Tutku

      Liked by 1 kişi

  2. Bunları hayatıma geçirmeye ve Melek rehberlerimin farkında olarak yürümeye niyet ediyorum,çok teşekkürler MorAlev💜çok değerlisiniz hepiniz..

    Liked by 3 people

  3. Cok heyecan verici. Yogun ama verimli ve guzel sonuclar getirecek bir yil gecirmeye niyet ediyorum. Tesekkurler Mor Alev.

    Liked by 2 people

  4. Canimiz Mor Alev 🙏 2018 de, 2017 ve oncesinde oldugu gibi bu essiz paylasimlarla yolumuza isik tutacaginizi bilmek, yanliz olmadigimizi ve ayni yolda ilerleledigimizi sevgi ve destekle sarmalandigimizi bilmek ve daha nice surprizleri beraber paylasiyor olabilmek mutluluk ve heyecan verici. Iyi ki varsiniz … 😇🙏💙

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.