Kış Gündönümünde Tanrıça Enerjisiyle Akaşik Kayıtlarda Arınma ve Potansiyel Yaratımı

Artwork by Jeffrey SmithSevgili Dostlar, aşağıdaki Shelley Dressel’in kanallığını yaptığı Tanrıça çalışmasını görür görmez bunun Blog tarafından Kış Gündönümünde yayınlanacağını biliyordum. Genelde bu derin bilme hissini kurcalamıyorum, neden, niçin diye sormuyorum çünkü bir süre sonra zaten sebepler ortaya çıkıyor. Bu kanallığı bir kenara çevirmek üzere ayırdığımda tarih 1 Ekim’di ve biz hala daha Ağustos Güneş Tutulmasının etkilerini konuşuyorduk.

Şimdi biliyorum ki, 12-12’yle başlayan yılın bu son günleri büyük, çok büyük bir arınma enerjisi içeriyor. Bir kısmımız bu arınmayı sadece enerjik ya da sadece duygusal veya zihinsel açıdan yaşamıyoruz. Pazartesi sabahı sizlere biraz soğuk algınlığı ya da sindirim sorunları yaşayabilirsiniz derken, kendimin de de bu trene bineceğini hiç düşünmemiştim. Ama işte şimdi buradayım, bu yazıyı yazıyorum, Salı gününden beri nezle, vs., ne dilerseniz var bende, litrelerce su içiyorum, litrelerce suyla arınıyorum. Bedenim arıtma sistemi gibi çalışıyor. Temizliyor. Temizliyor. Evet, pek de iyi hissettirmiyor kendini bu durum ama geçecek biliyorum. Hücresel temizlik yaşıyoruz.

2017 büyük bir yıl oldu. Bu hafta enerji tam olarak değişmeden önce bütün son işleri bitirme peşinde. Bir yıldır piknik yaptığınız yeri darmadağınık, bakımsız ve kirli bırakmazsınız, değil mi? İşte bu son günlerde yeni enerjiye hazırlanırken arınmamız yine birkaç oktav daha derinleşti.

Benim adına Kutsal Anne dediğim, Shelley Dressel’in ise “Yaratılışın Tanrıçası” olarak tanıdığı, Yaratan’ın Dişi Yönünün verdiği aşağıdaki yöntem bir enerji çalışması, onun için bu kanallığı sakin bir yerde kendinizi vererek okumanızı, okurken zihninizin size sunduğu resimlere ve hislere güvenmenizi öneririm. Bu şekilde bu kanallığın da görevini yerine getirmesine izin vermiş olursunuz. Akaşik Kayıtlara ulaşmamızı sağlayan bu çalışma, aşağıdaki konularda yardımcı oluyor:

  • Size destek olan yönlerinize daha fazla sahip çıkmanız ve onların sizi geliştirmesine izin vermeniz
  • Sizi bloke eden, yardım etmeyen parçalarınızı arındırmanız
  • Bütüne dair Akaşik Kayıtlara ulaşarak büyük resmi anlamanız
  • Bir geçmiş yaşamın size mi, yoksa kolektife mi ait olduğunu bularak kolektife olan hizmetinizi anlamanız
  • Çok boyutlu benlik ve hayatlarınızı anlamanız ve bu boyuta indirgemeniz

Herkesin Akaşik Kayıtlarda saklanan bir yaşam kitabı var. Hayatınız hakkında biraz daha bilgi sahibi olmanın yollarından biri de Akaşik Kayıtlara girmekten geçiyor. Ancak, bu kayıtlara aynı zamanda “Var Olan Her Şey” seviyesinden doğru giriş yapabilir, daha geniş bir bakış açısına da sahip olabilirsiniz.

Akaşik kayıtlarda, başarılı, mutlu, neşe-keyif-coşkuyla yaşanmış geçmiş yaşamlarınızı da bulabilir ve o yaşamdaki bilgeliğinizi şimdiki hayatınıza aktarabilirsiniz. Arkadaşlar, bu benim geçmiş yaşam çalışmalarımda da sıklıkla olan bir durum. Geçmiş yaşamlar denince nedense akla dramlar, melodramlar ve trajediler geliyor oysa mutlu, rahat, esenlikle yaşadığımız öyle çok hayatımız da var ki. Danışanlar bu rahat, sevgi dolu yaşamlarda öncelikle bunun “mümkün” olabildiğini görüyorlar. Bu da çok önemli, çünkü çoğumuz mutluluk peşinde koşarken bunun mümkün olduğuna inanmıyoruz bile! Buna şahit olmak, bunu hissetmek ise ruh seviyesinde, en derin benliğimizden gelen en sağlam şekilde güncel yaşamımızda neşe-keyif-coşkuyu yaratabileceğimiz desteği sağlıyor.

Şimdi, Tanrıça’ya dönelim. Evet, derin bir nefes alın, bu Kış Gündönümünün sihirli enerjisinde kendinizi sevgiye ve bilgeliğe, öz-bilincinize açmaya niyet edin. Bu çalışma Kış Gündönümüne çok uygun ancak bu zamanla sınırlı değil. İstediğiniz zaman uygulayabilirsiniz.

***

Nama sika Venia benya, BEN Birim, BEN bütünüm

Selamlar sevgili ailem. Kendi kalbimden sizinkine uzanıyorum. Sizleri ve hayatınızda ne oluyorsa, onları kucaklamaya uzanıyorum.

Günlerin arasından geçerken, değişim halinde olan şeyler her zaman vardır. Aynı şekilde, günlerin arasından ilerlerken, her zaman bulmacanın o parçası, hep çekirdek özünüz olarak kalan varoluş parçanız da vardır. O parçanız ruh benliğiniz, ilahi benliğinizdir.

Enerjiler devamlı aktıkça daha fazlanız ve daha fazlanız evrimleşiyor. İşte yeryüzünde hayatınızı yaşamak için doğan, yükselen parçanız da budur. Bu size nasıl görünecek? Bu sizi nasıl hissettirecek? Bu durumda ne olmasını, neye sahip olmayı arıyorsunuz, durum ne olursa olsun?

Kendinize “andaki şimdide nerede olabilirim?”, “andaki şimdide benim için en önemli şey nedir?” sorularını sorma alışkanlığını kazandıkça, hayatınızda ne olursa olsun, anında “bu benim dışımda mı, içimde mi?” sorusunun cevabını tanımaya başlayacaksınız. Bundan dolayı da, “oh, bu benim içimde” diyerek içinizdekileri tanımanıza izin veriyorsunuz.  İşte böyle olduğunda bu, kendinizi daha fazla sevmeniz, beslemeniz, onurlandırmanız ve saygı göstermeniz için bir anahtar, bir ipucudur.

Herhangi bir durumda enerjinizi dışarıya mı veriyorsunuz? Kendinizi daha az mı düşünüyorsunuz? Odaklanma noktanız kendi dışınızdaki durumlarda mı ve dramaya mı takılıyorsunuz ya da odak noktanız sizi destekleyende mi? Hayat çekişmelerini, ittirmelerini hissettiğinizde bu soruları da her zaman kendinize sorabilirsiniz.

Hakkında konuşmakta olduğum enerjilerin içinize süzülüp yerleşmesine izin verirken, sizleri derin bir nefes almaya davet ediyorum. Burnunuzdan nefes alın ve nefesinizin içinizde aşağılara kadar inmesine, iyice aşağılarda yeryüzüne akmasına izin verin. Yeryüzüyle uyumlanırken, bunun nasıl bir şey olduğunu hissedin.  Şimdi farklı yönlere yayılan enerjinizi hissedin. Bu önce topraklanmanıza yardımcı olurken odağı yeniden size getiriyor ve başınızın tepesinden yukarıya yolluyor. Başınızın üzerinden yükselen ışık akımının Yüksek Benliğinizle en doğal şekilde birleşip hizalandığını hissedebilir ya da imgeleyebilirsiniz.

Bir dakikanızı ayırın ve bu yerin sizin için ne anlama geldiğini anlayın. Bu noktadan bilincinizin daha da ileriye akmasına izin verin. İlahiliğinizle kaynaşabilmeniz için bilinciniz o ışık kordonunu, o enerji kordonunu takip ediyor.  Odaklanmanız, bilinciniz ve farkındalığınızın daha da ileriye genişleyebilmesi için enerjileriniz Gerçek BEN (Yaratan) varlığınızla doğalca birleştiğiniz yere geliyor.

Kendinizi yaşamış olduğunuz çok çeşitli hayatlarla desteklediğinizi bildiğiniz enerjinin özünü hissetmenize izin verin.

Ben Tanrıça, her birinizin içinde ve arasında yürüyorum. Sizi kucaklamak için uzanıyorum. Bunu yaparken enerjinizi hissediyorum. Sizi Yaratan Kaynak olarak hissediyorum. Sizi bu yaşamınızdaki insan olarak hissediyorum. Varolan Her Şey’e geçmenize izin verin. Bir dakikanızı etrafınıza bakmaya ayırın. Melekleriniz ve Rehberlerinizle yeniden bağlantıya geçin. Bu yerin sizin için ne olduğunun özünü hissedin.

İnsanlardan sürekli değişikliklerin olduğunu duyuyorum. Aynı zamanda sürekli olarak aynı kişilerin hep onları geride tutan bir şeyler olduğunu söylediğini duyuyorum. İşte bu yüzden, bugün Akaşik kayıtlara bir yolculuk yapacağız.

Akaşik kayıtlar, herkesin yaşamlarının kayıtlarıdır. Akaşik kayıtlarda aynı zamanda toplum için hayati önem taşıyan önemli varoluşların da kayıtları vardır, örneğin Rönesans, İnkalar, Mayalar, Bağımsızlık Bildirgesi, dünya çapında pek çok halklar kendi özel deneyimlerini yaşamışlardır ve bazen bunlar da kendi Akaşik kitabını yaratır. İşte bundan dolayı, bir kişi kendi yaşamını düşünürken, ilgili kitaptan da bir sayfa alabilir.

Geçmiş hayatlara bakmanızın bir başka yolu da kendi ilahiliğinizi keşfe çıkmanızdır. İlahiliğinizin içine ve çevresine akan enerjiyi yükselttim, böylece bu noktaya her çıktığınızda daha fazla bilgi algılamanız mümkündür.  İşte bu yüzden Akaşik kayıtlara girerken, bir geçmiş yaşam deneyimini Yaratan Benliğiniz, kişisel tarihiniz ya da grup bilinci açısından görüp görmediğinizi, hissedip hissetmediğinizi soracağım.

akashic records

Pekâlâ, sevgili ailem, ben Akaşik kayıtların bulunduğu alana geçiş yaparken, düşüncelerinizi, bilincinizi, nefesinizi yumuşakça kelimelerimi takip etmeye çağırıyorum. Yumuşakça ve kolayca solurken, bir derin nefes alın ve o derin nefesi bırakırken bilincinizin sizi büyük bir kütüphanenin önüne götürmesine izin verin. Bakarken, sizi içeriye götüren merdivenler görebilirsiniz. Bina çok yüksek olabilir. Farklı yönlere giden kanatları olabilir. Sizin perspektifiniz daha farklı olabilir. Her zaman kendi perspektifinizi takip edin.

Tam girişte durana kadar merdivenden yukarıya çıkıyorsunuz. Hayal edebileceğiniz kadar devasa bir yer. Tek ihtiyacınız olan şey, kendi hayat kitabınızı görmeyi istemek. Ve bunu yaparken, hayat kitabınızın önünde belirdiğinizi görüyorsunuz. Akaşik kayıtların farklı farklı kütüphanecileri vardır. Eğer isterseniz, bu kütüphanecilerden biriyle buluşmayı isteyebilirsiniz. Bunu sadece düşünmeniz yeterlidir, önünüzde belirirler.

Ve şimdi hepsi bir adım geri çekiliyorlar, böylece hayat kitabınızla zaman geçirebilirsiniz. Bazılarınız çoktan kitabınızı açıp sayfaların arasında geziniyorsunuz. İşte bu yüzden sizleri bir dakikalığına kitabınızı kapayıp ellerinizi üzerine koymaya davet ediyorum. Bu şekilde bilinciniz ve kitap arasında açık bir akış ve hizalanma yaratırsınız.

Bu dönüşümü hissediyor musunuz? Kitabınızın içinde yol alan enerjinizden dolayı içinizden doğru ışığınız yanmış gibi. Şimdi kitabınızdan ellerinizi çekip onu açıyorsunuz. Derin bir nefes alın ve izin verin sayfalar nereye açılmak istiyorsa, açılsın.

Deneyiminize böyle başlamak istiyorum çünkü bu sizin için şu anda hayati önemde olan bir yaşamı gösterecek. Sözcükleri okuyabilirsiniz. Elinizi sayfaya koyup enerjisini hissedebilirsiniz. Bazılarınız resimler görecek. Bazılarınız hisler alacak. Bazılarınız ise sezecek. “Bu yaşam nerede yer alıyor?” Bazılarınız için bu Evrende herhangi bir yerde bulunabilir.

Önünüzde açılmış olan sayfayı düşünürken, sorun, “Bu benim kişisel tarihimden mi yoksa kolektif bilince mi dair bir sayfa?” Kolektif bilince ait olduğu bilgisini alanlarınız, bunun ne olduğu konusunda bilginin akması için birkaç dakikanızı ayırın. Yeryüzünde o kadar çok şey oluyor ki bu dönemde. Belki bu geçmiş yaşam yüzünden bu durumların birinde takılmış olabilirsiniz.

Kendinize sorun, “bu durumdan öğrenebileceğim bir şey var mı?”. Eğer hayır cevabı alırsanız, bu sizin için tamamlanmış ancak bu grubun parçası olduğunuz için henüz çözümlenmemiş ya da radarınızdan çıkmamıştır. Bu yüzden, bir defa daha sizi içinize davet ediyorum. Bunun grup enerjisi olduğunu düşünün. “Bundan ihtiyacım olanı aldım ve bu yüzden içine giriyorum ve bağlanıyorum.” Derin bir nefes verin. “Şimdi bu Akaşik hatıra ile olan bağlantımı kesiyorum, bunu hala daha onunla çalışanlara bırakıyorum ve şimdi kitabımda ona “tamamlandı” kaşesi vuruyorum.”

Eğer bir sayfaya bakıyorsanız ve bunun sizin kişisel yaşamınız olduğunu teyit ettiyseniz, durumun içinde derinlere çağırıyorum sizi. O hayatta olan bir şey var ve o şey sizi geride tutmaya devam ediyor ya da size bir cevap vermeye çalışıyor ki siz de ilerleyebilesiniz.

Geçmiş yaşam Akaşik anıları ve deneyimleri sadece salıverilme ihtiyacında olan şeyler değildir. Yelpazenin her köşesinde, çoklu, çok sayıda deneyimler yaşadınız. Örneğin, bu size çoktan yoksulluk, yokluk konusunda çalışıp onu geçtiğinizi söyleyen bir geçmiş yaşam olabilir. Belki yalnızlık konusunda çoktan çalıştığınızı söylüyor. Olan ne ise onun hakkında çoktan çalıştınız ama bu yaşamda onunla ilgili tetiklenen bir hücresel hatıra var. Bu sayfa ise o durumu kapanışa getirmenize yardımcı olmak için açıldı.

Derin bir nefesle daha da içeriye gidin. Sayfada gördüğünüz şeyi düşünün, inceleyin. Şu anda yaşadığınız hayatı düşünün. Öğrenilecek bir ders mi var, yoksa bu salıverilmesi gereken bir şey mi? Derin nefese devam edin ve bilincinizin her hücrenize süzülüp akmasına izin verin. Bu sizin geçmiş yaşam deneyiminizden öğrenme ihtiyacında olduğunuz bir şey mi?

Şimdi, birkaç dakika ayırın ve yeniden gözlerinizin önünde oynandığını görün, belki insanlar, belki de durumlar. O enerjilerin akmasına izin verin böylece şu soruyu sorabilirsiniz; “Anlamadığım şey nedir? Neden hala daha buradasın? Neden bu şey hala daha beni zorluyor?” Durun ve cevabı alın. Cevap derhal gelebilir. Önümüzdeki saatler, günler, haftalar süresince cevap damla damla akabilir.

Eğer sizin perspektifinizden bu tamamlanmışsa, sayfanıza “tamamlandı” kaşesi basabilirsiniz. Göreceğiniz şey şudur; eğer enerjik açıdan her şey sizinle uyumluysa, evet diyorsa, kaşe orada kalır. Eğer tamamlandı kaşesini basarsanız ama yazı kaybolursa, hala daha bu durumla ilgili yapılması gereken şeyler vardır. Biraz daha derinlere inme ihtiyacındasınızdır. Şimdilik, buna daha fazla vakit ayırabileceğiniz bir zamanda geri dönmenizi öneriyorum.

Kitapla bağlantınızın kesildiğini hissedin ve bir adım geriye çekilin. Derin bir nefes alın ve kitaba sormak istediğiniz özel bir soru düşünün. Belki, neden belli bir durumun sürekli tekrarlandığını bilmek istersiniz. Belki, “bu hayatta kimlerle karşılaşmayı niyet ettim?” diye sormak istersiniz. Ya da “neden işim, ailem, ya da herhangi bir şey hayatımda bu kadar çetin ve zorlu?” diye sorarsınız.

Soruyu düşünürken, yeniden kitaba gidin ve kitabı açarak sayfaların istediği yerlere gitmesine izin verin. Belki tek bir sayfa olacak, belki de bazı belli kişileri sadece bir sayfada değil, pek çok yaşamlarda ve sayfalarda göreceksiniz. Yani size aynı durumu birden fazla hayatta yaşadığınızı gösteriyor olabilir. Bilmeniz gerekenin ne olduğunu öğrenmeyi isteyin. Ve bu sefer o özel niyeti vurgulayın. Ruhtan ruha. Egoyu dışarıda bırakın. Kişiliğinizin bir kenara çekilmesine izin verin. Böylece bu bilgiyi doğrudan Kaynak’tan alabilirsiniz. Sizi yıkamasına izin verin.

Bu bilgilendirmeyi aldığınızda, onu entegre etmek için birkaç dakika ayırın. Entegrasyon oluşurken, bilinçli niyetinizin içinizde hareket ettiğini, aktığını ve bu deneyimle etkilenen tüm diğer yaşamlarınızın, bilincinizin ve ilahiliğinizin içinden de geçtiğini, değiştirdiğini hissedin. İzin verin enerji aksın. Şimdi bu uyumlanmanın, bu bilinç açılımının ve yeni farkındalığın sizi aradığınız cevaba götürdüğünü görebilirsiniz. O bilginin içinize akmasına izin verin. Cevap ne olursa olsun, şefkat ve sevgiyle kabul edin. Eğer o deneyim, o yaşam ya da yaşamlar size tamamlanmış geliyorsa, “tamamlandı” kaşesini vurabilirsiniz.

Ruhunuzun belli bir deneyimi ya da şartı çalışıp onu tamamladığı, onunla ilgili her şeyi çözümlediği durumlar var, ama pek çok zaman siz insanlar bunlara hala daha tutunup “daha bitmedi” diyorsunuz. “Daha fazla çalışmalıyım” diyorsunuz. Şimdi, Akaşik kayıtlarda sadece size ait olan hayat kitabınızın alanına geçiyoruz. Bu size neyin tamamlandığını ve neyin henüz tamamlanmadığını söyleyecek. Kalbinizle dinleyin. Bilginin hücresel seviyede içinizden aktığını hissedin. Böylece içinizden dışınıza akan her şey uyumlu olacak.

books

Kitabınızdan yine bir adım geri çekilin. Bu sefer kitabınıza bilinçli olarak çoklu boyutlarda bakın. Belki arınmanız artık uyumlu olmadığınız bir boyutta gerçekleşti. Belki de bu durumun sürekli olarak etrafınızda dolanmasının sebebi içinde yaşamayı seçtiğiniz boyuttur. Bu bilgiyi alabileceğinizi ve cevabınızın bir parçası olabileceğini onaylayın.

Bir dakikalığına duralım. Kitaptan ayrılın ve onun yerine herkesi şu anda yaşadığınız hayatı düşünmeye davet ediyorum. Sizler, hepiniz buraya, yeryüzüne özellikle Yükseliş Sürecinde yardımcı olmak niyetiyle geldiniz.

Şimdi, yükseliş sürecinden bireysel ya da grup olarak geçtiğiniz bir yaşamı ya da deneyimi çağırmaya davet ediyorum sizi. Kitabınız bu yaşamınıza açılırken, bakın, kaç sayfa, kaç satır, kaç paragraf sizin burada bir grup bilincinin parçası olarak bulunduğunuzu söylüyor. Bilgiyi alın ve yine bakın. Acaba yükseliş sürecinden çoktan geçtiniz mi? Bunu bir kenara koyun ve yine sorun. Bu hayatım hakkında ne bilmeliyim? Neden geri gelmeyi seçtim? Neden bu yaşama sahibim? Şu anda bilmem gereken şey nedir? Kalbinizi açın ve cevaplarınızı hissedin.

Bütün o sayfalar, paragraflar, satırlar Yükseliş Sürecinin grup bilincine aittir. Bu parçaya sahip olan herkesin bunların hepsini bir araya getirmeye davet ediyorum. Bu Yükseliş oldu. Yeryüzü geçişini tamamlandı. Ve şimdi de olan tek şey entegrasyondur. Yani, bu konuda grup anlaşması olan herkes için bu çoktan oldu, tamamlandı ve nefes alın, nefesi verin, bu belli deneyimlerde sizi tutan tüm o eski anlaşmaları salıverin.

Şimdi, bir daha kitaba bakın. Bu sefer şunu sorun, “acaba grup anlaşmamın bilmem gereken bir başka seviyesi var mı?” Bu özellikle insanların iki farklı boyutta bocaladıkları ve sizi düşük boyuta demirleyen şeyler taşıdığınız durumları öğrenmek için faydalıdır. Bunu temizleyerek, salıvererek, herkesi de özgürleştirirsiniz. Bunu kendinizi açarak ve bazılarınızın artık işi tamamlandığını işini bitirdiğini anlayarak yaparsınız. Ama bazılarınız ise burada işleri bir sonraki seviyeye, daha da yükseğe taşımak üzere buradasınız. Eğer sizin anlaşmanız buysa, ya da bunu seçmek istiyorsanız, şimdi bu yüksek boyutların titreşimine adım atabilir, bunu daha önce yapmış ve yapmakta olan herkesin sevgi, destek ve enerjisini kabul edebilirsiniz. Böylece siz onlara yardımcı olurken, onlar da sizi destekler. Yüksek boyutlardayken bu enerjilere çok daha hassas hale gelirsiniz ve böylece şimdi ve ileride kolaylıkla onlara bağlanabilirsiniz.

Bir defa daha kitabınıza bakın. Anlayın, bilin, buraya istediğiniz zaman gelebilirsiniz. Bu kitap burada kalacaktır. Ancak onunla doğrudan hizalanma yaratırsanız, ne zaman düşünseniz sizin olduğunuz yere de gelecektir. Fakat günlük hayatınızdaki titreşimle ona bağlanırsanız bir takım kısıtlamalar olabilir, çünkü gündelik titreşiminiz her şeyi görmenize izin vermeyebilir. İşte bu yüzden, sizleri bugün çalışmış olduğumuz alana gelerek bağlanmaya teşvik ediyorum. Bu sayede devasa çok boyutlu gelişim de yaşayabileceksiniz. Çoklu boyutların size yardımcı olduğunu göreceksiniz.

Bu yerde, bu akışta, insanların daha fazla, daha fazla dediğini duyuyorum, kalmak istiyorum diyorlar, gitmek istemiyorum. Fakat şimdilik sizleri Akaşik kayıtları salıvermeye davet ediyorum. Bazılarınız derhal Varolan Her Şey’e geri döndü. Bazılarınız kütüphaneden çıkıp yürüdüğü hissine sahip. Basamaklardan aşağıya iniyorsunuz, bağlantınızı kapatıyorsunuz. Kendi alanınıza dönerken, Varolan Her Şey sizin alanınıza geliyor.

Nasıl hissediyorsunuz? Bu alanın sizin için ne anlama geldiğini fark edebiliyorsunuz? İçinizde gerçekleşmiş olan değişim ve dönüşümü daha fazla ve daha fazla entegre olurken hissedebiliyor musunuz? Akaşik kayıtlar size günlük hayatınızda yardımcı olmak için bir araya gelmiş bilgilerdir. Onu seçtiğiniz kadar sık kullanabilirsiniz.

world balancingŞimdi herkesin bir grup olarak bir araya gelmesini rica ediyorum. Bunu yaparken, etrafınızda kimlerin olduğuna da bakınıyorsunuz. Derin bir nefesle eski enerjileri arındırıp yenilerini entegre ettiğiniz bir dönüşümden geçmiş olduğunuzu anlamaya çağırıyorum sizi. Çember olun. Ve çemberinizin ortasında yeryüzünün bir hologramı var. Bu hologram belirginleştikçe, enerjiye şimdi daha da yükselmiş dengenizi aşıladığınızı görün.

Herkes holograma bakarken, bilinçli niyetiniz artık yardımcı olmayan eski enerjileri temizlemek ve potansiyelin yüksek, hafif titreşimini aşılamak.

Hologram değişiyor ve bir parçası evrene gidiyor, bir parçası da yeryüzüne gidiyor. Yeryüzünün manyetik alanına girince kolektif bilinci arındırmaya başlıyor. Genel titreşimi bugün üzerinde çalışmış olduğunuz yeni potansiyel titreşimine taşıyor. Bilinçli olarak kolektif enerjiyi temizlerken, o ışık topu aşağıya doğru inmeye devam ediyor. Yeryüzünün içine iniyor. Yeryüzünün merkezinde kristallerle birleşiyor, çekirdek enerjiyle birleşiyor ve şimdi genişliyor. Enerji yukarılara çıkarken size ulaşıyor. Bedeninizde yükseliyor. Her hücrenize ulaşıyor. Hissedin. Yeni potansiyel ve fırsatları almanıza izin verin. Sudan yükseliyor, çayırlar, ağaçlar, çiçeklere akıyor. Dünyanın tamamının potansiyeli her şeyden her şeye akıyor.

Tüm bunlar devam ederken Varolan Her Şey alanında kalmış olan enerji parçanız varsa onun da geri gelmesine izin verin. Derin nefesinizle yeryüzünün etrafınızda sizi toprakladığını, yardımcı olduğunu hissedeceksiniz. Bütün bu enerjinin sizinle buraya geri gelmesine izin verdiniz. İlahiliğinizden, Yüksek Benliğinize ve içinize demirliyor. Bedeninizin kendini ayarlamasına izin verin. Bu şimdiye gelin ve bilinçli ya da bilinçsiz Akaşik kayıtlarda yapmış olduğunuz her şeyin farkında olun. Günlük yaşamınızda size yardımcı olması için gereken yerlere geçmesine izin verin.

Sevgili ailem, yeryüzündeki günlerinizden geçerken, hayat kitabınızın enerjisinin sizinle olmasını ve bu akışı açık tutmanızı öneririm. Aklınızın karıştığı, hangi yöne döneceğinizi bilmediğiniz zamanlarda izin verin bilinciniz İlahiliğinize yükselsin ve orada cevapları alacaksınız.

İnsan olarak pek çoğunuz bir kitaba bakmak, bir kitap okumak algısını seviyorsunuz. Bu yüzden bilinçli seviyede sizin için ne işe yarıyorsa o şekilde ve tutarlı olarak çalışın. Böylece pek çok dönüşümün olduğunu göreceksiniz. Hepiniz mucizevi, evrimleşmiş bireylersiniz. Bu değişikliklerin gerçekleşmesi için ihtiyaç duyulan alanı siz yarattınız. Sizleri bilinçli olarak geçmişi salıvermeye ve şimdinin enerjilerini büyük potansiyellerle birlikte kabul etmeye çağırıyorum.

Her zaman sizinleyim, her zaman içinizdeyim.

Ansaluia

***

Hepinize harika bir Kış Gündönümü diliyorum. Shelley Dressel ve Tanrıça’ya çok teşekkürler. (goddesslight.com)

Enerjilerin çok yoğun olduğu bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, hayatınızı tam potansiyeliyle yaşamak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın ilişki kurabilmek ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2017 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

10 comments

  1. Merhaba, bu etkileyici kütüphane ve kitap konusunu geçen yıldan bu yana rüyamda görüyorum paylaak istedim Moralev, Sevgiler

    Liked by 3 people

  2. Sevgili Mor Alev, çalismayi yapmaya niyet ettim , yazi cok uzun , hem okuyup hem yontemi uygulamak konsantrasyon acisindan zor oluyor. Bu konularda deneyimsiz oldugum icin nasil yapilacagi yonunde oneriniz olabilir mi ?
    Cok tesekkur ederim, sevgiyle kalın

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Bluesnice, bu çalışmayı bir romanı nasıl okuyorsanız öyle okuyabilirsiniz. Romanı okurken hipnotize oluruz, hikayenin içine gireriz, kahramanın hislerini hisseder, gittiği yerleri ister istemez gözümüzde canlandırırız. Bu doğal olarak gelişen bir durumdur.
      Veya bu zor geliyorsa, cep telefonunuza okuyup sonra kulaklıklardan kendi sesinizi dinleyerek de yapabilirsiniz. Kimi okumayı, kimi kendi sesinden dinlemeyi tercih ediyor. Sevgilerimle

      Liked by 3 people

  3. Calismayi okurken sizin bu calismayi seslendirdiginizi ve bu kaydi dinleyip uygulayan okurlarinizla birlikte calismayi tamamladigimi hayal ettim😊 Simdi bir kez daha okuyarak kisa notlar alip uygulamayi deneyecegim. Harika paylasim icin cok tesekkurler😇

    Liked by 4 people

  4. Ben de birkaç gün önce gördüm 🙂 tıpkı bunun gibi kapısı olmayan dört duvar üzerinde gökyüzünün olduğu bir kütüphaneydi, raflara tırmanıp çıkmaya çalışıyordum. Resimler de en az yazı kadar güzel, özellikle ilki, emeğinize sağlık ❤

    Liked by 3 people

  5. Bloğun Gündönümü tercihi muhteşem. Çok teşekkür ederim. Yorum yazsam kanallık kadar uzun olacak😊. kalpten kalbe, kalpten Kalbe, Kalpten kalbe aksın o yüzden, güzellik güzellik güzellik, ilk görseldeki gibi.

    Çok geçmiş olsun. Sabah geçmiş olarak sağlık sevincine uyanırsınız dilerim. Size geçmiş olsun çiçeklerim, 🌹🌸🌺🌼🌻🌷, bu boyutta böyle görünüyorlar.

    Sevgi, Hepimiz için, Hepimize.

    Liked by 2 people

  6. Nihayet oldu,😊 kayıtlara ulaştım ve sorularıma cevapları aldım. TEŞEKKÜRLER. Ben BİRim, BEN BÜTÜNüm

    Liked by 2 people

  7. Birlik bilincine hizmet eden paylaşımlarınız harika ❤ Çalışmayı kendi sesimle kaydederek yaptım . Önümüzdeki hafta eğitimimde öğrencilerimle yapacağız ve kalbinizi anıp kulaklarınızı çınlatacağız.
    Yüreğinizden öperim ❤

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.