Yeni Ay Yay’da: Galaktik Merkezde Büyük Toplantı – Mor Alev Gökyüzü ile Yükseliş Raporu

Aurora and the Milky Way, Sisimiut, GreenlandSevgili Dostlar, eğer yıldızlara bakmayı seviyorsanız, Samanyolu’nu bir şekilde tanıyorsanız, ortadaki karanlık çatlağa bakın. Orası Galaktik Merkezdir. 18 Aralık günü sabah 09.30’da gerçekleşecek olan yeni ay tam Galaktik Merkezde olacak. Ayı göremeyeceksiniz, yeni ayda ay karanlıktır çünkü güneşle birleşmiştir. Bu sefer yanlarındaki Satürn ve Venüs de görünmez olacak ama yine de merkeze bakın. Çünkü orada, yeni ayın karanlığında, perdenin arkasında gözümüzle göremediğimiz fakat hepimizi 2018’e taşıyacak olan çok önemli bir toplantı gerçekleşiyor.

Galaktik Merkez, galaksinin çok boyutlu kalbi. Ona verilen pek çok isim var. Onunla bağlantıya geçtiğimizde filtrelenmemiş saf bilgi benliğimize akar. Bu yeni ay çok dolu, upuzun bir mesaj alıyoruz, sadece mesaj mı, bu yeni ay aynı zamanda yoğun güncellemelerin indirildiği zaman olacak. 1 Ocak’taki dolunaya kadar bu indirmeler devam edecek.

2018 başka hiçbir seneye benzemeyen bir yıl, bunu sanırım geçen gün yayınladığım Satürn/Oğlak ve daha önce paylaşmış olduğum Jüpiter/Akrep yazılarından anladınız. 2018 de başka büyük hareketler de var, onları da zamanı gelince paylaşacağım. Şimdi bu yeni aya dönelim.

Yay’da Galaktik Merkez’de güneş, ay, Venüs ve Satürn kümeleniyor dedik. Fakat yeni ay aynı zamanda Uranüs’le üçgen ve Chiron’la kare açıda. Her ikisi de bizi derin uzaya bağlayan iki varlık.

Bu yeni ay 2017’nin büyük finalini getiriyor, sadece yılın son yeni ayı olduğu için değil, aynı zamanda Satürn’ün Yay’da olduğu son yeni ay olması dolayısıyla. Bu da ilginç bir tat verecek, çünkü yeni ay tohumu ektiğimiz, dolunay ve sonrası da o tohumun ürünüyle çalıştığımız zamandır. Bu yeni ay sırasında Satürn hala daha Yay’da olduğu ve dolunay sırasında ise Oğlak’ta olacağı için olaylar beklenenden çok daha farklı bir şekle bürünebilir. Yani havuç ekip patates alabilirsiniz ya da tam tersi. Ancak bu olumsuz görülmemelidir, çünkü ne olursa olsun Satürn size ürününüzü verecektir.

Yay’ın son derecelerinde gerçekleşen bu yeni ay hem bitişlere hem de başlangıçlara işaret edecektir. Yay evrensel gerçeğin peşindedir, beş duyuyla algılayabileceğimiz kişisel gerçeğin ötesindeki gerçeği arar. Beş duyu İkizlerin alanıdır. Yay’ın aradığı gerçek içinse bilinmeyene doğru yola çıkarız, hepimiz birer kâşif oluruz. Bütüne uygulanabilecek gerçeği bulana dek arayıp keşfetme ihtiyacındayızdır. İşin ilginci genelde hayatın en büyük gerçekleri tam önümüzdedir ama onları tanıyamayabiliriz. Yay’ın büyük gerçek arayışına en güzel örneklerden biri olarak aklıma Paulo Coelho’nun Simyacı romanı geliyor.

Peki, Yay yeni ayında gerçek nedir? Cevabı Galaktik Merkezdeki Venüs ve Satürn verirken , Küçük Prens’teki tilkiyle aynı şeyi işaret ediyor:

“Sadece kalbinizle doğru görebilirsiniz. Hayati ve esas olan şey göze görünmezdir.”

Galaksinin merkezinden gelecek olan özel mesajınız gözle görülmeyecek ama bileceksiniz, hissedeceksiniz ve şifreyi kalbinizin yardımıyla çözeceksiniz.

Bu yeni ayın Sabian sembolü: “Heykeltıraş”

Artist Richard MacDonald at work

Aynı sevgi gibi, sanat da kararlılık ve öngörü becerisi ister. Bu sembol bizlerin çok güzel bir yaratımda bulunabileceğimizi anlatıyor. Sembol diyor ki; “Hayatınızı ve deneyiminizi kalıcı ve çok önemli bir şeye çevirmeye çağrılıyorsunuz. Elinizde ham malzeme var, şimdi her şey sizin hayal gücünüze, becerinize, çalışma disiplininize kalmış. Yılmayın. Yarıda bırakmayın. Bir şeyleri beklemeyin. Yapın. Ya da en başından üşenip fikirleri harekete dönüştürmekten kaçınmayın. Fırsat burada, işaretler evrensel ve çok olumlu. Hayatınızı nasıl şekillendirdiğinize odaklanın. Beklentileriniz gerçeğiniz olur. Olumlu beklentilerde kalın ve davranın. Bu dönemdeki davranış ve kararlarınız yaşam değiştirici olabilir.”

Hepsini bir araya getirirsek:

Çok güzel bir şey yaratılıyor (Venüs). Kaya parçasının içindeki figürü görmek vizyon ister (Yay). Onu ortaya çıkarmak için yontmak, bizi bloke edeni ufalayıp yok etmek ise zaman ve disiplin ister (Satürn). Bazen hatalar olabilir (Chiron). Ama kaderin eş-zamanlı cilveleriyle (Uranüs) kendine özgü heykelinize, sanat eserinize karakter ve farklılık katılır.

İşte şu anda geçerli olan enerjiyi böyle özetleyebiliriz. Bu yeni ayda bir heykeltıraş gibi düşünün, kayanın içindeki heykeli gözünüzde canlandırın. Vizyon çok önemli. Niyet çok önemli. Yılbaşı gecesiymiş gibi niyetlerinizi sıralayın, eleyin, mükemmelleştirin. Boş, hiçbir şey yapmadan oturup bekleyeceğiniz dilekler değil, niyetler… Harekete geçeceğiniz ve geçireceğiniz istekler. Oğlak ve Satürn bunu gerektiriyor. 2018’e hazırlanın. Çünkü Oğlak’taki Satürn’le çok çabuk düşüncelerinizin üç boyutlu dünyada beden bulduğunu göreceksiniz.

Hayatınızı sonsuza dek değiştirecek bir şeyin tam kıyısındasınız. Satürn de sizin en büyük desteğiniz olmaya hazır. Küçük düşünmeyin. Kendi şaheserinizi yaratabilirsiniz. Ustalığınızı konuşturabilirsiniz. İnancınıza, çalışma ve yaratma arzunuza sarılın.

İlham almak için Samanyolu’nun ortasındaki o karanlığa odaklanın. Saf sevgi, güç, bilgi, bilgelik, cesaret ve metanet, hatta yeni beceriler tam o sihirli bölgeden bize akıyor.

Hepinize harika bir yeni ay diliyorum.

©Mor Alev 2017

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, ruhunuzun potansiyelini tam anlamıyla hayata geçirmek, Yüksek Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

14 comments

  1. Muhteşemsin değerli varlık her gün merakla bekliyorum değerine paha biçilemez sevgi yolumuzu aydınlatan paylaşımlarını ve çevremdeki herkesle paylaşmaya çalışıyorum…Namaste

    Liked by 4 people

    1. Emeğinize sağlık. Muhteşemsiniz. İyi ki varsınız. İlaç oluyorsunuz hepimize şifa olsun. Sevgiler. 💫

      Liked by 2 people

  2. Mor Alev, uzun süredir danışmak istediğim bir konu var, ben tam bir senedir bu senenin 2018 olduğunu ve 2019 a gireceğimizi sanıyorum ve bunun böyle olmadığını bilsem de bunun önüne geçemiyorum üstelik şaşırıyorum ve inanamıyorum, böyle bir şey neden olur? Son bir aydır daha yoğun yaşıyorum bunu. Bu yazıyı okuduktan sonra da aynı şeyleri yoğun şekilde hissettim. Bu hafta da iki kez 00.00 gördüm.

    Beğen

    1. Sevgili Zeynep, benzer bir durum bende de söz konusu bir süredir tarih yazarken 2018 yazacakken durup 2017 yazıyorum. Zaman zaten dağıldı gitti. Çizgisel zaman gerçekte hiç olmadı. Ben bu gibi insani hataları çok doğal buluyorum. Zaman çizelgesinde zıplayıp sıçrıyoruz. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  3. Sevgili mor alev… Haritama baktım şimdi..

    Venüs : 22 boylam İkizler 28′ 26″ 7.ev
    Yay : yükselen burcum
    Satürn : 03 boylam balık 56′ 54″ R 3.ev
    Chiron : 18 boylam Balık 22′ 14″ R 3.ev
    Uranüs :07 boylam başak 55′ 54″ 9.ev

    Bugün yürüyüşümü yaparken saf niyetle tüm kalbimle istedim.. Elimi kalbime koydum hem yardım istedim hem onayladım niyetimi ve kendimi.. Teşekkür ettim… ❤
    Haritam yanımda mı bu konuda sizde bir şey söyleyin bana.. Sevgimi yolladım.. 💜

    Beğen

    1. Sevgili Sibel,
      Haritanız her zaman yanınızda. Bunun aksi düşünülemez bile çünkü bu haritayı zaten siz belirlediniz. Eğer doğum haritanızla çalışmak ve kendinizi biraz daha iyi anlamak istiyorsanız bir astrologla çalışmanız yardımcı olacaktır. Ancak dün bir önceki Satürn yazısına bırakılan bir yoruma verdiğim cevabın bir kısmını buraya kopyalamak istiyorum. Çünkü bu tür sorular sizlerin “güçsüz” hissettiğinize, dışarıdan müdahale beklediğinize işaret ediyor olabilir. Dün o arkadaşa şöyle yazdım:
      “Herkes buna benzer açılara sahip. Herkesin, 7.5 milyar insandan bahsediyoruz, haritasının bir yerinden Satürn geçecek. Bunu kolay, eğlenceli, verimli yapmak da bizim elimizde, yapmamak da. Bazıları bunu doğal olarak yapar, o yüzden ilk Satürn döngülerinin tamamlandığı sene muhteşem geçer. Bazıları ise direnir. Olay felakete dönüşür. Burada söz konusu olan şey egonuzdur. Ne kadar esneksiniz? Ne kadar kaygılısınız? Ne kadar iyimsersiniz? Ne kadar şikayetçisiniz? Ne kadar çözüm odaklısınız? Bunlar sadece sizin cevap verebileceğiniz şeyler.
      Acaba ne olacak demekten dolayı yaşama ara veriyor olabilir misiniz? Çünkü sizin dışınızda hiçbir şey olmayacak. Ne olursa bunu SİZ YAPACAKSINIZ. Yapacağınız şeyi pasif olarak da yapabilirsiniz. Hiçbir şey yapmamak da bir şey yapmaktır. Mesela rejime başlamayın. Bu da yapılan bir şeydir. Ya da rejime başlayın… Her iki olasılıkta da sizin seçim hakkınız vardır. Anlatabiliyor muyum? Satürn başınıza kayalar atmıyor, ya da çiçekler. Her ikisini de siz yaratıyorsunuz. Burada önemli olan Satürn’ün enerjisini olumlu kullanmaktır. O yüzden bu yazıları yayınlıyorum. Korkun ve yaşamdan kaçının diye değil.”
      Yani Sibel, siz de diğer dostlarımız gibi kendinize özgü, eşi benzeri hem olmayan, hem de olan bir haritaya sahipsiniz. Elinizdekiyle ne yapacağınız tamamen sizin seçiminiz. Sihir haritada değil, sizin özgür iradenizde, beklentileriniz ve enerjinizde. Sevgilerimle

      Liked by 2 people

      1. Böyle bir şey mümkün olabilir mi? Yine tam zamanında aynı şeylere cevaplar:)
        İlk defa merak edip satürn hangi evimdeymiş dedim, 8. ev öyle zorlu böyle sınavlı derken kendime sordum. Nerde titreşiyorsun? Korkuda. Neden korkuyorsun? Deneyimlerden. Kimin seçtiği deneyimler? Kendimin. Neden? İlerlemek öğrenmek derinleşmek listem uzadı. Sonra gülümsedim güldüm kendime. Sevgili Saturn, bütünde parçam! iş birliğine ve akışa hazırım. Bana beraber yaratma ve seçme farkındalığını demirle yeter dedim:)

        Yani; Sevgili Arkadaşlarım,
        İnsanız korkuyoruz. Kendimiz seçsek bile niye parasızlık hastalık acı yaratayım diyoruz? Yaratma! bu kadar basit. ama bunu korku ve dirençle değil ancak o yaratım olmasını gerektirecek dersi zaten almış ve merkezlemiş olmakla yapabiliriz. Bana bugun Saturn öyle dedi;)

        Sevgiler

        Liked by 4 people

        1. Sevgili Bilge , ismin gibi bilgesin.
          Yorumlarin da harika oluyor. Bu konularla ilgili oldugun anlasiliyor.
          Kisisel olarak mi ilgileniyorsun , profesyonel calismalarinda var mi merak ettim.
          Tesekkur ederim. Sevgilerimle

          Beğen

          1. Merhaba Bluesnice,
            Nazik tanımlaman için çok teşekkürler. Kendim, kendi kabımca ilgileniyorum. Profesyonel çalışma alanım çok alakasız bir alan:) Ama aslında hersey birbirine örgülü değil mi?

            Sevgiler,
            Bilge

            Liked by 1 kişi

  4. Sevgili Mor Alev,
    Kalbimin sesiyle egomun sesi ni bir ayirt etmeyi basarirsam hersey daha guzel olacak.
    Bu ayrim konusunda oneriniz var mi?
    Tesekkurler

    Liked by 1 kişi

  5. En içten sevgilerimle ışık elçisi ❤
    Ve hazır olanların sizinle karşılaşması muhteşem
    bir eş zamanlılık ❤

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.