Bolluğunuzun Gerçekten Bulunduğu Yer

 

Michael (Mikail), Hermes ve Radyan Işık Konseyi’nden bir mesaj

Arkadaşlar, zaman zaman gelenler kutumda “para” ve bolluk konulu e-mailler çoğalır. İşte bu son haftalar yine bu konuda oldukça fazla soru gelmeye başladı. O yüzden, bu sabah gelen aşağıdaki mesajı derhal çevirip, haftaya bu mesajla başlamaya karar verdim.

Mesajda doğrudan “ivme” ya da “hızlanan ritmik hareket” yerine momentum kelimesini kullanmayı seçtim.  Momentumun anlamı gittikçe sürat kazanan hareket, hızlanan enerji akışı, ivmedir. Buna vakum etkisi de diyebiliriz. Dikkatimizi ne çeşit enerjiye veriyorsak, o bir vakum etkisi yapar ve bizi içine çeker. İçine çekerken de genişler. Gitgide o enerji çoğalır ve biz de o enerji haline geliriz. Biliyorsunuz, benzer benzeri çeker. Bu zihinsel resim, çekim gücü yasasını da çok güzel anlatıyor. Michael ve dostları da aşağıda nasıl olumlu momentum yaratacağımızı açıklıyorlar.

Bunlar bildiğiniz konular. Ama bu mesajda farklı bir bakış açısı da mevcut. Özellikle para kelimesini kullanıyorlar. Bu benim de hoşuma gitti çünkü parayla ilgili çok karışık duygu, düşünce ve inançlarımız var. Aşağıda göreceğiniz gibi karışık duygular yaratımın önüne geçiyor, momentumu olumsuza çeviriyor. İşte bu yüzden kelime seçimi bir tesadüf değil.

Kanalımız Ailia Mira’ya, Michael’a, Hermes’e ve Radyan Işık Konseyine çok teşekkürler. (expectwonderful.com ya da ailiamira.com)

***

Sevgili Dostlar,

Sizi sevgiyle selamlıyoruz. Hayatınızda belli çeşitlerde momentum yaratmanız ve bunun size nasıl yardımcı olacağı konusunda konuşmayı istiyoruz. Ve şu anda sahip olmayı istediğiniz, doğmasını arzuladığınız, deneyiminiz olmasını dilediğiniz bolluk tecrübesine ulaşmak için süper basit bir yaklaşımdan bahsetmek istiyoruz.

Diyoruz ki, ya kendi kendinize şöyle düşünmeye başlasanız ne olurdu? “Hayatımı yeni bir şekilde deneyimlemenin vakti geldi. Bu oluyor. Bu şimdi oluyor.” Bu ekilmesi çok faydalı bir tohum olurdu. Bunu gerçek kılabilirsiniz.

Ve sonra bu tohumun gerçekleşmesine (çiçek açmasına) izin verebilirsiniz, çünkü her şeyi gerçek yapabilirsiniz ve gerçek olan her şeyi dikkatinizle aktive edip hareketlendirebilirsiniz. Bir kesinti yaratmanız, kalıpları kırmanız, araya ekleme noktası yaratarak yeni bir hikâye başlatmanız fikrini seviyoruz ve size sıklıkla bunu öneriyoruz. Bilinçli olarak. Düşüncelerinizi kullanma şeklinizle seçim yapabilir ve olayların kasti olarak yeni bir yöne gitmesini sağlayabilirsiniz.

Bunu olasılıklara dayanan düşüncelerle yapabilirsiniz. Örneğin, “Evet, hissediyorum. Benim için vakit geldi. Hayatımı yeni şekillerde deneyimlemeye başlıyorum.” Dikkatinizi buna benzer olasılıklara verebilir ve odaklanmanızla bunu gerçeğiniz haline getirebilirsiniz.

Tekrar tekrar bizden önem verdiğiniz şeyleri gerçek haline getirebildiğinizi duyuyorsunuz. Gerçek haline getirdiğiniz şey sonra size doğal geliyor. En doğal halinizle beklentide olduğunuz şey haline dönüşüyor. Çünkü enerjinizle yatırım yaptığınız şey bu oluyor, bunun çevresinde bir momentum yaratıyorsunuz. Bu yüzden size bolluğun sizin için doğal olduğunu, gerçek kişi ve haliniz olduğunu söyleyebiliyoruz. Ancak farklı bir şey uyguluyorsanız (Mor Alev: Örneğin, olumsuzluk ya da belirsizlik konularına odaklanıyorsanız), onu gerçeğiniz haline getirirsiniz. Ve işte herhangi bir şekilde arzuladığınızdan daha az para, daha az bolluk deneyimliyorsanız, olmuş olan şey budur.

Biz sizlerin gerçekten şunu anlayıp içselleştirmenizi istiyoruz: Eğer istediğinizi deneyimlemiyorsanız olanlar bundan ibarettir.

Eğer başka bir şey uyguluyorsanız ve hepiniz bir şekilde para konularında, bolluk konularında bunu yaptınız, sadece bilin ve deyin ki, “Ah, şimdi anlıyorum. Olan buydu. Ben güçlüyüm ve ben başka bir konuya dikkatimi uyguladım. Kendimi böylece kısıtladım. O kısıtlamayı gerçek yaptım. Ve bunu değiştirebilirim.”

Sonra da şöyle diyerek devam edin: “Ve ben bunu değiştiriyorum, çünkü hayatımı yeni bir şekilde deneyimleme zamanım geldi, özellikle de para ve bolluk konularında. Dikkatimi bu yeni alana veriyorum. Bunu gerçek yapıyorum.” Nasıl olduğunu görüyor musunuz?

Bugün bolluktan bahsetmek istiyoruz, çünkü bolluk neredeyse tam önünüzde. Ama hepiniz bunu görmüyorsunuz. Bolluğunuz enerji akışınızda yatıyor.

Paranız size enerji akışınızla geliyor dediğimizi düşünebilirsiniz. Ve evet bunu söylüyoruz ama bundan çok daha büyük bir şey daha söylüyoruz. İzninizle açıklayalım, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız bu konuda. Biliyoruz, tam anlamıyla anlayıp içselleştirdiğinizde bu sizi çok heyecanlandıracak.

Bolluğunuz enerji akışınızdadır. Bolluğunuz sizin seçtiğiniz herhangi bir şeye istediğiniz kadar dikkatinizle yatırım yapmak üzere sahip olduğunuz sonsuz kapasitede yatar. İşte bu yüzden, dikkatinizi verdiğinizi gerçek yaparsınız ve çoğaltırsınız.

Yani kendinizi bir yatırımcı gibi düşünebilirsiniz. Hatta kendinize bir melek yatırımcı bile diyebilirsiniz. (gülümseme) Bununla eş titreşimde olanlarınıza bu düşünce neşe-keyif-coşku dolu gelecektir. Veya kozmik yatırımcı. Kendinizi bir yatırımcı olarak düşünmeniz mümkündür çünkü bir anlamda bir şeylere hiç durmadan kaynak/sermaye sağlıyorsunuz, her anınızda daha fazla şeyler yaratıyorsunuz, bir şeyleri destekliyorsunuz, onları büyütüyorsunuz, genişletiyorsunuz, geliştiriyorsunuz. Sonsuza dek. Dikkatiniz aracılığıyla enerjinizi akıtarak ebediyen, durmadan ve defalarca dünyanızda bir şeyler yaratıyorsunuz.

Yani, bolluğunuz ve sonsuz kapasitenize dair en güçlü ve saf anlayışınız, neye dikkatinizi vereceğinizi, neye daha fazla yatırımda bulunacağınızı seçme kabiliyetinizde bulunmaktadır.

Bolluğunuz, sonsuz anlamda enerjiye odaklanma ve ona düşüncelerinizi akıtma kapasitenizde yatar.

Dikkatinizi verdiğiniz şeye bilincinizin ezeli, ebedi, hiç sona ermeyen akışı var ya? İşte bolluğunuzun kaynağı da odur.

Bu yüzden, öyle bir odaklanmayı seçebilirsiniz ki, bu odaklanma sizin para konusundaki bolluğunuzu ifade edebilir. Dikkatlerinizi size bol para gibi gelen şeylere, sadece yeterliden fazla paraya, istediğiniz her şekil, yer ve zamanda bol paraya verebilirsiniz.

Eğer bu şeyleri karışık enerji olmadan saf ve temiz bir şekilde hissedebilirseniz, bu hayatlarınızda daha fazla deneyimlemenize yardımcı olacaktır. Fakat pek çoklarınız için bu seçenek işe yaramayacaktır, çünkü daha önceki yaşamlarınız ve andaki hayatınızdan, elinizdekilere ve geçmişinize bakma alışkanlığınızdan dolayı para konusundaki fikirleriniz enerjik açıdan karışıktır.

Parayı düşündüğünüzde karışık hisler hissedersiniz.

İşte bu yüzden merak edersiniz ve yılgın hatta öfkeli hissedebilirsiniz. “Nasıl o noktaya ulaşacağım? Nasıl bolluk frekansına girebilirim ki böylece daha fazla bolluğa sahip olayım? Özellikle içinde bulunduğum momentumdan (olumsuz/yokluk momentumundan) çıkmak böyle zorken bunu nasıl yapabilirim?” Ve bugün sizlere bunu nasıl yapacağınızı anlatacağız.

Cevabınız şudur: Hayatınızda saf neşe, saf mutluluk, saf coşku hissettiğiniz herhangi bir konuya odaklanarak onu momentumunuz haline getirerek. Bunu yaptığınızda, hayatınızda her şeyin onunla eş-titreşime kaymasına izin verirsiniz. Aktive etmediğiniz her şey, değişme ve bir anlamda bulunduğunuz titreşimde sizinle buluşma şansına sahip olur.

Görüyorsunuz değil mi, iyi hissettiğinizde izin veriyorsunuz. Alıcı/kabul edicisiniz. Ve eğer daha fazla para istediyseniz, onu almalı/kabul etmelisiniz. Bunun için de izin vermelisiniz. Ve iyi hissederken, iyinin akışına izin verirsiniz. Ve kolaylık, rahatlık hissederseniz, kolaylık ve rahatlığa izin verirsiniz. Ve özgür hissettiğinizde, özgürlüğe izin verirsiniz.

Yani uygulamakta olduğunuz titreşim, sizi gerçekten iyi hissettiriyorsa izin verirsiniz. Eğer size daha fazla para ve bolluğun gelmesine izin verme halinde olmak istiyorsanız, hayatınızı istediğiniz gibi yaşama özgürlüğü istiyorsanız ve bütün bunlar borç, harç, faturalarla ve şu anda nasıl olduğuyla, geçmişte neler olduğuyla karışıyorsa, hepsi bir arada karışıksa zor hissettirir. Bir sürü kopuk ve parçalanmış enerjiyle karman çorman hale geldiyse, uzun zamandır bunu başarmaya çalışıp da dikkatinizi veriyorsanız, bu iş en kolay dikkatinizi o konudan tamamen çekip, hayatınızda sıfır direnç hissettiğiniz bir konuya vererek olur.

Sıfır direnç. Ve hepinizin hayatında bu şeylerden var. Hayattaki en basit şeyleri alabilirsiniz, sokaktaki güzel ağaç, bayıldığınız harika evcil hayvanınız, dinlediğinizde sizi hissettirme şeklini çok sevdiğiniz mükemmel bir müzik parçası, evinizde en sevdiğiniz yer ve o yerde yapmayı en çok sevdiğiniz şey, sadece bu şeyler sizin her şeye giden aracınız olabilir. Deneyimlediğinizde, dikkatinizi vererek yatırım yaptığınızda sizi saf mutluluk, saf neşe-keyif-coşku, saf akış ve rahatlık hissettiğiniz herhangi bir şey, ne olursa olsun, sizin her şeye gidiş yolunuz olabilir. Bu muhteşem bir şey, değil mi?

Yani, pek çok kişinin bolluğun gerçeğini en kolay keşfettikleri ve bolluğun gelişinin – bir defa istediniz, o zaman geliyor – en güvenilir yolu titreşiminizi istediğiniz noktaya çıkarmanızdır. Oraya nasıl getirirseniz getirin, orada nasıl tutarsanız, tutun.

Belki bu sizin için sadece bir ya da iki konu düşünmek ve diğer her şeyden dikkatlerinizi geri çekmek anlamına gelebilir. Biz diyoruz ki, o zaman öyle yapın!

Biz diyoruz ki, bunu cesurca, korkmadan yapın, bir macera hissiyle yapın, bunu merakla yapın. Sözümüze güvenin ve dikkatinizi istediğini düşündüğünüz (olumsuz) konulardan dikkatleri geri çekin. Sizi rahatsız eden ve uyumunuzu yok eden konulardan uzak durun.

Hiç direncinizin olmadığı konulara odaklanın, enerji ve dikkat yatırımınızı onlara yapın. Ne kadar olağan ve basit olursa bu konular o kadar iyi iş çıkaracaksınız çünkü o kadar daha kolay bir halde saf mutluluk, saf kolaylık, saf rahatlık, saf neşe-keyif-coşku ve saf memnuniyet hissedeceksiniz.

Yani, sizi o noktaya getiren konulara odaklanın. Ve orada kalın. Onu geliştirin. Onu büyütün. Onun keyfini çıkarın. Ona geri dönün. Aslında, olabilecek herhangi bir şekilde iyi hissetmenizi kronik (sürekli) titreşiminiz haline getirin. Ve bunu yaptığınızda hayatınızdaki diğer her şey bu kronik akışta kalmak, izin vermek, neşe-keyif-coşkuda olmak titreşiminde size katılacaktır.

Her şeyi yükseltmenin ve tam önünüzde bulunan genişleyici, ışıldayan bolluğa döne döne katılmasını sağlamanın ve yaratmanın yolu budur. Sizin için saf harikalık taşıyan şeylere yatırım yapmanız, onlara odaklanmanızdır.

Aktarımımız burada tamamlanmıştır.


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın veya moralev@outlook.com adresine yazın.


Telif Hakkı©2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2017 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

7 comments

  1. Nasıl yapabileceğim konusunda endişelerim oluyor en başta ama hepsi ısrarım karşısında yok olan bir hal alıyor. En güzeli de çocuklarıma da deneyimlerimi aktarabiliyor ve onların da kendi hayatlarında kendi deneyimlerini edinmelerinin önünü açabiliyorum. Muhteşem bir şey bu. Tüm aracılara minnet ve şükranlarımla. Teşekkürler Mor Alev 💗💕💗

    Liked by 1 kişi

  2. İşte şimdi oldu. Tamamen kafamda oturdu. Teşekkürler…. Teşekkürler…. Teşekkürler.💐

    Liked by 1 kişi

  3. Abraham-Hicks sürekli bu konuyu anlatıyor,momentumu ve vortex içinde olmayı,moralim bozulduğunda onları dinliyorum ben de

    Liked by 1 kişi

  4. Bu mesaj her şeyi özetliyor özellikle son 6 yıldır hayatımdaki açılımların nasıl geliştiğini. İnanın depresyondan, çok düşünmekten yürüyemeyecek haldeydim. O günlerde sadece doğaya, bulutlara baktıkça rahatlayabiliyordum ve elimdeki tek şey buydu. Şimdi ise kendime inanarak severek güvenerek hayatımda bolluğu yaratıyorum, sıkıntılardan arınmış tam hissettiğimi halimi yaratıma sokabiliyorum ve biliyorum bu yaratımlar ben yarattığım an gerçekleştiler bile…

    Liked by 1 kişi

    1. Paylaştığınız için çok teşekkürler. Bu gibi paylaşımlar arkadaşların umudunda ve enerjisinde gerçekten fark yaratıyor.

      Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.