Peki şimdi ne olacak? – Konsey (Mesaj 140)

Tony Hadley PhotographyGeçmişte, enerjilerin nasıl üst üste eklendiğini ve sonuçta nasıl hızla değişime yol açtığını betimlemek için bazı resimler ve benzetmeler kullandık. Şelaleler, çığlar, kartopları, tepeden aşağıya yuvarlanmalar ve diğerleri…

Bazen bir durum yaratıma girmeden önce aşırı detaylı planlama ve hazırlık ihtiyacı vardır. Her zaman, tüm varlıkların tam güvenliği ve en yüksek hayrı en büyük önemi taşır.

Hiçbir olay, sizlerin tanımlarına göre adına kaza dediğiniz şeylerle sonuçlanmaz. Yaratan, Kaynak, Tanrı ya da her şeyi baştan başa saran bilinç alanı için hangi ismi kullanıyorsanız, hata yapmaz, yapamaz. Doğası gereği bu bir gerçektir. Size anlamadığınız ya da hoşlanmadığınız şeyler olabilir. Bu onlar kazara oldu ya da bir hatadır anlamına gelmez.

Nihayetinde, değişim gerektiren her durumda, enerji ve hazırlık, eylemsizliğin yükselen devinime döndüğü ana ulaşır. Bunlar varoluşunuzu üzerinde inşa ettiğiniz “yasalardır”. Değişimin her ince ayrıntısını deneyimlemek üzere bir andan diğerine yaşamanız da bilinçli bir yaratımdır. Diğer bakış açılarından doğru, her değişim anda gerçekleşir, düşünce hızında diyebilirsiniz. Sadece şimdi vardır. Bu, andaki algılarınızla sizlere açıklanabilecek bir şey değildir.

Bütün bunları bugün size söylemek istediğimiz çok kısa ve basit cümle için anlatıyoruz.

Uzun zamandır özlemle beklediğiniz süreç başladı. Değişim kapınızda. Şimdi bile, belli olaylar artık sır olarak tutulamayana dek, olmakta olan ilerlemeden haberdar edilmiyorsunuz. Öyle olduğunda bile, bu ilerleme size bildirilirken sıklıkla kelimenin tam anlamıyla saçmalıklar anlatılıyor.

Biz size çok az şey söylemek istiyoruz bugün, fakat birkaç şeyi de hatırlatmak istiyoruz.

Bu, buraya yaratmaya geldiğiniz dünyanın başlangıcıdır. Bu dünya gerçeklerin dünyası olacaktır. Gerçekte korkulacak hiçbir şey yoktur. Yalanların sürekliliğini sağlamak için devasa çaba gösterilmeye devam edilse de, bu çabalar sonuç vermeyecektir.

Şimdi, biliyorsunuz günleriniz haftalar gibi geçiyor. Ve aylarınız ise göz kırpana kadar bitiyor. Siz daha anlamadan hepsi tamamlanacak. Ama eskinin yeniyle yer değiştirmesi ihtiyacından dolayı, hala daha yapılacak çok büyük iş var. Siz bunu daha önce yaptınız. Eğer bu çeşit mesajları okuyorsanız, bu kesinlikle öyledir. Bunu bir defa daha yaratacaksınız. Ve size ihtiyaç duyulduğunda, aynı şeyi başka bir yerde daha yapacaksınız. Sizin gibi savaşçılara basıl bakılıyor sizce? Belki size en yüksek onurun, en büyük sevginin verildiğini ve belki de size hayranlık duyduğumuzu düşünüyor musunuz?

Namasté, Sevgililer. Namasté

(Namasté anlamı: “İçindeki İlahi olanın/Yaratan’ın önünde eğiliyorum” veya popüler kullanılan anlamıyla “İçimdeki Yaratan, içindeki Yaratan’ı selamlıyor”.)

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2017 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

11 comments

  1. Günaydın değişim başladı kararsız devrim kapandı. Siparişi verip masadan kalkmalarım bitti ve bunda sizin paylaştıklarınızın payı çok büyük… Sevgi ve şükranla tüm moralev ailesine sevgi ve ışık olsun…

    Liked by 4 people

  2. Emeğiniz çok büyük Sevgili Mor Alev, hergün bilincimde bir ışık daha yanıyor.
    Ne istediğini bilmek, kararlı ve inançlı olmak, saf ışık olmak, saf sevgi olmak…
    💜💜💜🍀🍀🍀
    Namaste…

    Liked by 4 people

    1. Sevgili Şehirdenindimköye, Bizler deneyimli ruhlarız. Daha önce yükseldik ve buraya da yükselişe yardım için geldik. Başka bir yerde aynı şeye ya da benzerine ihtiyaç olduğunda maceracı, deneyimli, bilge ruhlar olarak o sisteme, galaksiye, evrene de gideceğiz. Şu anda çılgınlık gibi gelse de, bunu seanslarımda da görüyorum. Aslında biz bunu seviyoruz. Sevgilerimle

      Liked by 4 people

      1. :))) okurken ve sonrasında “çılgınca” bir kahkaha geldi. Teşekkür ederim, özlemişim, çok iyi geldi bunu hatırlamak. Bunu ‘biz’ seviyoruz, Görev neyse kabul, en çılgıncasından:)))

        Sevgi ve saygılarımla
        Hazan:)

        Liked by 2 people

  3. Bazen gerçekte olduğumuzu unutup ışıktan çok uzaklaşıyoruz. Böyle zamanlarda yazılarınız insanı ışığa döndürüveriyor. Teşekkürler

    Liked by 2 people

  4. ”Ama eskinin yeniyle yer değiştirmesi ihtiyacından dolayı, hala daha yapılacak çok büyük iş var… Bunu bir defa daha yaratacaksınız.” derken zorlu bir süreç bizi bekliyor olacak mı ? Son dönemlerde beni zorlayan, aşmam gereken ve bunlar karşısında sağlam durmam gereken epey durum oldu. Yorgunum belki de, o yüzden negatif yorumlamış olabilirim. Açıklayabilirseniz sevinirim. Sevgiler.

    Beğen

    1. Sevgili Meriç, yapılacak işlerin neresinden başlayayım…. Yeni benliğimize uygun yüksek sistemler kuracağız. Eğitim sistemi, devlet yönetimi, demokrasi kavramları tamamen değişecek, adalet ve “cezalandırma” sistemleri de öyle. Çevre dostu çözümlerle yaşadığımız yerler, yaşam şekillerimiz, beslenmemiz, enerji üretimimiz, tabiata bakış açımız ve ona karşı davranışlarımız değişecek, değişmeli. Seyahat etme şekillerimiz, eğlence sektörü, haberleşme şekil ve içeriği, birbirimize davranışlarımız… Aklıma gelen ilk devasa değişim ihtiyacı olan alanlar bunlar ama bunlar bile devede kulak kalıyor. Her şeyden önce, ayrımcılık kalktığında neler yapabileceğimizi düşünseniz yeterli olur. Evet, devasa bir işin ortasındayız. Yapılacak çok şey var ve bunları BİZ YAPACAĞIZ. Bizim için başkaları yapmayacak. Biz kendi özel hayatımızın derinliklerinde kaybolmayı seçebiliriz, zaman zaman bu da faydalıdır çünkü o derinlerden çıktığımızda çok daha aydınlık ve bütün hale geliriz. Bir başka seçenek ise gerçekten geniş perspektiften büyük resme bakmaktır. Bu yazı büyük resme odaklanıyor. Çünkü nihai amaç bütün dünyayı dönüştürmek. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  5. Gunumu aydinlatan isik sizin yazilariniz Mor Alev… Kendimi, cok daha aydinlik, pozitif, mutlu ve umutlu hissediyorum ve bunda sizin payiniz cok buyuk. Namaste… Namaste… Namaste…

    Liked by 1 kişi

  6. Namaste.. Ruhum ruhuna denk.. Demek geldi içimden.. Teşekkür ederim.. Elim kalbimde sevgimi yolladım 💜👋✔

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.