Dinliyorum…

Featured Image -- 29245Önünüzdeki haftalar ve aylarda, (bazıları size çok yakın) dış kaynaklar olacak, bunlar nasıl hissetmeniz, nasıl davranmanız ve şu anda gelmekte olan değişikliklere nasıl cevap vermeniz gerektiğini söyleme girişiminde bulunacaklar. Bazıları duygularınızı “pek de önemli olmadıklarını” söyleyerek azımsayacaklar. Bazıları fiziksel görünümünüzün olması gerektiği gibi olmadığını, verdiğiniz kararların yanlış olduğunu veya aslında sizin için hiç faydası olmayan bir takım şeylere ihtiyacınız olduğunu söyleyecekler. Bu yorumlar kendinizi ve hayatınızı sorgulamanız ve güveninizi kaybetmeniz için yapılan çabalardır.
Hatırlayın sevdiğim, sizin için en iyisini siz biliyorsunuz! Size doğrultulmuş sürekli negatif geri bildirim bunaltırsa eğer, biraz vakit ayırın ve kalbinizi dinleyin. İçinizdeki o yumuşak sesi bulun ve bir de onun diyeceklerini dinleyin! Evrenin son derece belirgin bir imzası vardır… onu duyduğunuzda/hissettiğinizde bileceksiniz. Ve orada, o seste, andaki yönünüzü ve seçme ihtiyacında olduğunuz yolu bulacaksınız. Bu mümkündür, bu yapılabilir. Evrene güvenin, aynı onun size güvendiği gibi.- Yaratan

The Creator Writings

During the next few weeks and months, there will be outside sources (some very close to you) attempting to tell you how you should feel, act, behave and

View original post 162 kelime daha

9 comments

  1. Mesajda ”nasıl hissetmemiz , nasıl davranmamız..”gerektiğini söyleyecek dış kaynaklar olacak deniliyor. Sizin sitenizde de çoğunlukla ne yapmamız gerektiğine dair yazılar oluyor. Bu durumda Mor Alevde mesajda belirtilen dış kaynak sayılacak mı ?

    Teşekkür ederim.

    Beğen

    1. Sevgili Bluesnice, ben “öneririm”, zorlamam. Böyle bir şey yapmak çok anlamsız olurdu, nasıl bir gücüm var ki okuyucular üzerinde? Aslında hiç yok. Özellikle de özgür iradeye bu blogda verilen değer göz önüne alındığında, o kadar ters bir bakış açısı ki… Ama size zorlama gibi gelen önerilerim varsa lütfen onları uygulamayın. Daha önce defalarca tekrarladığım, binden fazla yazıda yazdığım gibi size gerçeği kalbiniz söyler. O yüzden kalbinizi dinleyin. Her yazıyı kendi filtrenizden geçirin. Ama şimdi yine öneride bulunmuş oldum!

      Beğen

      1. Sevgili Bluesnice
        Bu yorumu okuyunca yazma isteği hissettim. Aslında “dış kaynaklar” konusunda kafanızın karışmasını anlıyorum. Neticede ayrılık bilincinin bir teyidi gibi oluyor bu. Oysa BIRsek nasıl dış kaynak olabilir? Dolayısı ile Mor Alevin bizlere ilettiği herşeyi de bu kapsamda değerlendirmiş ve hatta deneyimlemiş olabilirsiniz. Ben kendime bunu şu şekilde anlatıyorum ( ki artık sadece zihinsel analizle diğil kalbimle hissederek:)) Kalbimizin özümüzün benliğimizin yaydigi bir titreşim frekans renk muzik (yani enerji) var. Bu enerji ile uyumlu olmayan herşey maalesef uyumlu olmayan eş-titreşim yaratır ki bu da “meli malı”larla dolu ama yolculuğumuza hizmet etmeyen bir geciktirme getirir. Tabii bu da “olması gereken hersey olandır” inancı ile çelişiyor gibi görünse de özde çelişmez çünkü tam farkındalık ve bilinçte “özgür irade” aktive olur. Farkındalık olmadığında özgür irade devre dışı kaldığı için kendimizi her türlü iletiye maruz bırakırız.
        Bu yüzden kaynakları iç dış diye ayırmadan, sizinle uyum içinde eş titreşimde olmayan ama farkındalığınız ve özgür iradeniz aktive olmadigi icin maruz kaldiginiz enerjilere /titreşimlere dikkat edin demiş yazıda. Yoksa hiç bir şey mutlak doğru veya mutlak yanlış değil. O dış seslerin çok geçerli olduğu kişiler de vardır ve onlar için tam da olması gerekendir.
        Sevgiler

        Liked by 1 kişi

  2. Ah, ne sıcacık bir mesaj 🙂
    kar taneleri düşerken ekranda..ve okurken sanki evren bana kocaman ve sıcacık sarıldı…
    Teşekkürler Mor Alev, sana da kocaman sarılıyorum…iyi ki varsın

    Liked by 1 kişi

  3. Tam da yakınlarımın karşı çıkacağı anlamayacağı bir karar almışken üstüne bu yazıyı okumak ne kadar anlamlı bilseniz. Herkes sizin için en doğruyu bildiğini sanıyor oysaki kalp en derin gerçeği biliyor… Günlük hayatın üstünü örttüğü, insanların göremediği aksini iddaa ettiği gerçeği…
    Dinliyorum…
    Beni ait olduğum yere götürecek biliyorum…

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.