Haftanın Enerjisi – İsis

“Hayalleriniz ve hedefleriniz gerçek olma yolunda. Odaklanmanızı bozmayın.”

IsisSevgili Dostlar, İsis güçlü, zeki ve amaçlarına odaklanmış bir Mısır Tanrıçası olarak bilinir. Simya, sihir ve annelik onun alanlarına girer. Efsaneye göre karanlıktan aydınlığa geçmeyi ve yeraltı dünyalarında seyahat etmeyi, oradan cennet ve dünyaya geçmeyi bilirdi. İşte bu yüzden, ne zaman bize gelirse biliriz ki, kendi korkumuzun cehenneminden, kendi sevgimizin cennetine geçişimize yardım edecektir.

İsis, aşkı Osiris’i ölümden geri getirmeyi başarmıştır. Bu aslında sembolik bir hikâyedir ve daha önce kendimize olan inancımızın eksikliğinden ya da korkularımızdan dolayı “öldürmüş” olduğumuz bir parçamızı, bir hayalimizi ya da yönümüzü yeniden canlandırmaya yardımcı olabilir. Yani izin verirsek, özel yetenekleriyle hayallerimizi gerçekleştirmemiz için gerekli yönlendirmeyi yapacaktır.

Bu hafta İsis enerjisi diyor ki, hayal gerçekliğinizin dış gerçekliğiniz olacağı noktaya doğru geçiş yapıyorsunuz. Bu olağanüstü güçlü bir zaman ve bütünün en yüksek hayrına odaklanmanız hayati önem taşıyor. Kendi geçmişinizi yeniden yaşamayı ya da desteklenmediğinizi hissetmeyi istemiyorsunuz.

Bir zamanlar bulunmuş olduğunuz yeri ve nasıl durumu değiştirmiş olduğunuzu tanımanız ve onaylamanız, sizleri şükran hisleri ve düşüncelerine getirir. Ve bu şükran enerjisi ise sizi her alanda evrensel bolluk ve bereketle uyumlar.

Şu anda disiplin ve adanmışlık önemli. Şöyle düşünün, dünyalar arasında taşınıyorsunuz, birisi hayallerinizi hayal ettiğiniz, zihninizde yeni olasılıklar yarattığınız dünya, diğeri ise hayatınızı geliştirecek fikirlerinizi gerçekliğe getirdiğiniz dünya. Gerçekleşen sihirle sarmalanıyorsunuz, bu harika ve bir o kadar da heyecan verici!

***

Arkadaşlar, yazının buraya kadar olan bölümünü dün hazırlamıştım. Bu sabah ise bir arkadaşım şu aşağıdakini göndermiş. Yazarı bilinmiyor ama bunun bu mesaja eklenmek istediğini ben biliyorum:

Şışşşşş, ruhunuzu dinleyin…

Zihin: Kaygılıyım

Kalp: Rahatla biraz

Zihin: Ama şu anda tamamen kayboldum

Kalp: Beni takip et

Zihin: Ama sen oraya daha önce hiç gitmedin

Kalp: Güven bana, çok seveceksin

Ruh: Siz ikiniz biraz susar mısınız? Yol haritasını göstereceğim

Önümüzdeki 4 hafta için yeni ay yazısında dedik ki;

“Zaman yeraltına dalma zamanıdır, en çok korktuğunuz şeyi yapma ve davranışlarınızın sonuçlarıyla yüzleşme zamanı. Buradasınız, canavarlarınız size ait, meşaleniz ise bilgeliğiniz ve deneyiminiz. Zaman kendi kendinizin tanrısı olma ve kendine inanma zamanı.

Şimdi güçlü bir geri tepkiye hazır olun. Ustalığınızın her bir parçasını kullanacağınız, sürekli merkezde ve farkında olmanızı isteyen bir yolculuk olacak bu. Enerjinizi özenle yönetin, kendinizi dağıtmayın. Saldırıya savunmayla cevap vermeyin. Veya kendinizi kapatıp gizlenmeyin. Sadece ve sadece KENDİNİZ OLUN.  Merkezde kalın. Merkezde ve dengede. Buna bilinçli ve olumlu teslimiyet diyebiliriz. Derinlerde yol alırken, önünüze ne çıkacağını bilmemekte rahatlayabilir misiniz? İnancınız ne kadar güçlü?”

Üstüne üstlük şu anda ve önümüzdeki günlerde Satürn Galaktik Merkezdeki varlığını sürdürürken çekim gücü yasası ekstra güçlü. Bugün Venüs ve Plüton tatlı bir üçgen açı oluşturuyor. Bu iki gezegenin enerjileri birlikte akıyor ve yeni olasılıkları ve bağlantıları mümkün kılıyor.

Ve böyle bir ayda İsis’in güçlü dişi enerjisiyle yardıma gelmesi ne kadar anlamlı, değil mi? Nasıl merkezde kalırız ve nasıl ruhumuza, en derin bilincimize, yüksek benliğimize yakınlaşıp yol haritasını görürüz? Dış dünyada ne olursa olsun, nasıl odaklanmamızı koruruz? Düzenli günlük meditasyon, gün içindeki ufak nefes çalışmaları, niyetler… Bu çok zor değil, sadece alışkanlık meselesi.

Bu yazının hemen üzerinde, blog başlığının altında Ana Menü var. Ve ana menüde de bir sürü temel metotların bulunduğu yöntemler bölümü bulunuyor. Oradaki bazı sayfalara çok az tıklandığını biliyorum, belki farkında değilsiniz… Belki de bu yüzden bazı sorular defalarca soruluyor. Bu yöntemlere bir bakın. Yaratımdan çakralara, Mor Alev enerjisinden, meleklere pek çok bilinen ve bilinmeyen yöntem orada. Ama hayalleri gerçekleştirmek için odaklanmaya ve yüksek benliğini dinlemeye dönersek, o menüde bulunan şu sayfadaki yöntemleri her zaman öneririm:

Mutlu ve Sağlıklı Günler için Sabah Önerileri

©Mor Alev 2017

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, ruhunuzun potansiyelini tam anlamıyla hayata geçirmek, Yüksek Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

12 comments

  1. Meditasyon yaparken normalde çok sık görmediğim renkleri görürüm bazen. Dün akşam odaklanamadım ama önceki akşam turuncu renkler hakimdi. Böyle zamanların hemen ertesinde siz aynı renklere sahip bir görsel paylaşırsınız, sık oluyor bu. Çok ilginç. Ve yaklaşık 2,5 seneden sonra yeniden nefes almaya başladığım bir zamana girmiş gibi hissediyorum. Yazınız için teşekkürler.

    Liked by 3 people

  2. Sabah birşey düşünüyorum mesela sonra öğlen yada akşam açıp sizi okuyorum bana evet aynen öyle der gibi yazılar paylaşıyorsunuz. Cevap gibi, teyit gibi çok teşekkürler iyiki varsınız…

    Liked by 1 kişi

  3. Tam bu kelimelerle olmasa da şöyle bir tabir hatırlıyorum: “Kim olduğunuzu bilmek için kim olmadığınızı bilin. Olmadığınız şeylerden geriye kalan, sizsinizdir.”

    Liked by 1 kişi

  4. Mor Alev, nasıl izin vereceğiz ? ” Yani izin verirsek, özel yetenekleriyle hayallerimizi gerçekleştirmemiz için gerekli yönlendirmeyi yapacaktır. ” Sevgiler.

    Beğen

    1. Sevgili Meriç, enerjiye işini yapması için izni ona direnmeyerek veririz. Direnmeyin. Akışta kalın. Bu yeterlidir.
      Sevgilerimle

      Beğen

  5. Ne kadar iyi geldi bu yaziniz Mor Alev… Cok ihtiyacim vardi. Kalbimin tekrar sevgiyle ve umutla doldugunu hissettim. Cok tesekkurler. Iyi ki varsiniz…

    Liked by 1 kişi

  6. Şükran ve sevgilerimle iyiki varsınız yaptıklarınız paylaştıklarınız ve de tabiki siz çok değerlisiniz çok…

    Liked by 1 kişi

  7. Yaşamımda bazı şeylerin değiştiği hatta u dönüşlerinin yaşandığını paylaşmak istedim sizinle. Bu zamana kadar hiç ilgimi çekmemiş şeyler ilgimi çekmeye başladı mesela çiçek bakmaya başladım, sokaklarda makyajsız en doğal halimle dolaşmaya ve bu halimi sevmeye başladım. Ve bir aradayken beni çok yoran ilişkilerde bir uyum paylaşım yakalamaya başladık. Yani hissettiğimiz o negatif duygulara öfkemize vs.. açık olalım onlar bize birşey anlatmaya çalışıyor. Zorluyor bazı günler o karanlığa girmemiz için bizi ama hep ışık getirmek için… O hisler ilk gelmeye başladığında insan ona doğru bakmak istemiyor kaçmak istiyor evet ama onları tanırsak ancak özgürleşebiliyoruz,tutsağı olmaktan kurtulabiliyoruz. Direnç göstermeyelim… Ben elimden geldiğince öyle yapmaya çabalıyorum ve yaşamımdaki yansımalarını değişimleri görmeye başladım. Hepimize candan sevgiler,özümüze doğru yol aldığımız güzel güneşli günler dilerim…

    Liked by 2 people

Yorumlar kapatıldı.