11-11: Savaş Bitti!

peaceSevgili Dostlar,

Benim için 11-11 yumuşacık bir gün oldu. Oldukça uzun zamandır böylesini yaşamamıştım. Sanki atmosferi ılık, kucaklayan bir enerji kapladı ve o yumuşak hal inanılmaz bir rahatlıkla aktı, aktı, aktı… Cumartesi ve Pazar günleri olağanın dışında bir şey programlamadığım, alelade bir hafta sonuydu. Her şey çoğunlukla olduğu gibiydi. Ama farklıydı, derin huzuru hissettim. Her iki gün de kendime göre inanılmaz verimliydim. Haftalardır yapamadığım bir sürü şeyi yaptım, işlerimi tamamladım, fiziksel olarak yoruldum fakat bu güzel bir yorgunluktu. Bana göre geçtiğimiz hafta sonunun kokusu bile farklıydı. Biliyorsunuz, böyle bir şey deneyimleyince ben susuyorum. Susup dinliyorum. Çünkü burada bir mesaj var ve anlamlı bir şekilde sizlere aktarmam gerekiyor.

Pazartesi henüz yazılacak bir şey yoktu. Salı günü Michael’a başvurduğumda içinde yoğrulduğumuz güçlü yaratım enerjisini ve olumlu düşünceyi hatırlattı bize. Onu yayınladıktan hemen sonra iki gün önce gelmiş olan ve henüz okuyacak zaman bulamadığım aşağıdaki mesajı açtım ve her şey yerine oturdu. “Oh, bitti!” dedim. “Bu iş bitti.” Sonra da önümüzdeki devasa yeniden yaratım dönemini düşünüp içimden ekledim, “Asıl iş şimdi başlıyor!”.

Brenda Hoffman’ın kanallığını yaptığı Işık Varlıkları bu mesajda savaş benzetmesini kullanmışlar. Aslında bir şekilde savaş vardı, içimizdeki savaş. Mücadele, mücadele, mücadele… Kendimizle, inançlarımızla, sevgilerimizle mücadele. Yorulduk. Çünkü her halimizi sevemedik. Her şeyi ikiye ayırdık. Sonra da ayrı olmadıklarını yeniden keşfettik. Arkadaşlar, çok konuştum, eminim daha da konuşulacak çok şey var ama şimdilik buyurun aşağıda siz de kendiniz için okuyun ve sadece kendiniz için, kendi açınızdan değerlendirin.

Bu mesaj için Brenda Hoffman ve aracılık ettiği Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (lifetapestrycreations.com)

***

Sevgililer,

Belki yeryüzünün “iyi” ve “kötü” olarak iki varlığa ayrıldığına ve kendinizin de “iyi” yeryüzüne layık olmadığına inanıyorsunuz. O yeryüzü ayrımı çoğunun şimdi aklında canlandırdığı gibi değil. Yeryüzü, bireyler beşinci boyut ve ötesi haline geldikçe perdeleri açılan çeşitli boyutlara sahip tek bir konumdur. Yani şimdi gerçek olandan sadece biraz farklıdır.

Pek çoklarınız 3D dünyada görünür olmadıkları halde bu değişimden geçerken meleklerinizin ve rehberlerinizin size yardım etmiş olduğunu biliyorsunuz. Bundan dolayı tekrarlayan rakamlar, tüyler, işaretler, müzik ve daha başka farklı işaretlerle yalnız olmadığınıza dair mesajlar aldınız.

Bazıları için bu işaretler bu hayatta ve diğerlerinde karşılaştığınız her şeyi temize çıkarıyor. Yalnız değilsiniz – gerçekten de çok rahatlatan bir söylem.

Fakat özenle ve sebatla çalıştığınız “yeni siz” sürecinizin çetin emeklerinize değer bir şeyler yarattığını bilmek istiyorsunuz. İşte böylece perdenin ardından size verilen yardımı sorgulamaya başlıyorsunuz.

“Ben bunu uyduruyor muyum?” “Pek çoklarının duyurduğu bu görkemli Yeni Dünya gerçek mi? Yoksa bu hayatta devam etmemi sağlayan bir aldatma mı?”

Yolculuğunuzun bilgeliğini sorguluyorsunuz çünkü defalarca ilan edilmiş olan neşe-keyif-coşkuya ne dokunabiliyorsunuz, ne de hissedebiliyorsunuz. Boyutlar arası perdelerin biraz ayrılması için yalvarıyorsunuz ve bunun hayalini kuruyorsunuz – bu aylarca okyanusta yol alan kâşiflerin toprak görmeyi talep etmelerine çok benziyor.

Sizler arayışınızla bitkin düşmüş Yeni Dünya kâşiflerisiniz. Zor yolculuğunuz süresince olumlu mesajlar, iddialar ve garantiler almış olsanız da, yeni gerçekliğinize dair hiçbir algı yok – en azından görüp, tadıp, hissedeceğiniz bir algı yok. Kabul etmeliyiz ki, yeni dünyanıza dair bir takım neşe-keyif-coşkular deneyimlediniz ama birkaç yıl önce beklediğinizden çok daha az oldu bu anlar.

Kendiniz ve diğerleriyle asla bitmeyecek bir çatışmada savaşıyor gibi görünüyorsunuz. Nerede yeni gerçekliğiniz, nerede sürekli neşe-keyif-coşkunuz?

O yeni gerçekliğin tam ortasındasınız ama henüz bunu tanıyıp onaylamadınız. Aynı resmi savaşın son günü gibi. Barış anlaşması imzalandı ve ateş kesildi, savaşı bitirmek istemeyen birkaç azınlık dışında. Böyle olsa da, o savaşta yer alan ülkeler, anlaşmanın imzalandığı gün bir gün önceden farklı görünmüyor. İşte bulunduğunuz yer budur.

Manzaranız o kadar farklı görünmüyor, çünkü yıkılmış olanı yeniden inşa etmelisiniz ve kurşunlar oraya buraya uçmaya devam ediyor. Herkes savaşı durdurmak istemese de, yeterince insan istedi ve yeni barış anlaşması imzalandı. İşte 11 Kasım 2017’de olan budur.

Savaş bitti ve yeniden yapılanma başlıyor – bugün olmak zorunda değil ama kesinlikle yarın inşaattasınız. Çünkü ışığın egemenliğine dair coşkulu ilanlar, onaylar olacak ve nasıl sevgi ve neşe-keyif-coşkuyla yenisini kuracağınız konusunda dev kitlesel ama sözsüz konuşmalar olacak.

Siz, Işıktan gelenler, savaşı kazandınız, bundan dolayı küresel ışık ve sevgi göreviniz ön plana çıkıyor.

Fakat yeni becerilerinize inandığınızdan çok daha hızla ihtiyaç var. Her savaşta olduğu gibi, muharebelerin sonrasında ihtiyaç duyulan dönüşüm hakkında düşünmek yerine kutlamak istiyorsunuz.

Diğerlerinin – kendilerinin doğru ve sizin yanlış olduğunuzu düşünmeye devam ettiklerinden – savaşın bitişiyle sizin kadar zaferle neşe-keyif-coşku dolu olmadığını bilmeyi kesinlikle istemiyorsunuz. Doğrusu, büyük ihtimalle öyle bir kasvetle teslim olacaklar ki, bu değişimin bilgeliği konusunda şüphe edeceksiniz.

Naif sorunuz, “savaşın bittiğine nasıl birileri sevinmez?” olacak. Lütfen hatırlayın, savaşlarının acısını ve öfkesini takibe devam edenler sizlerin kontrpuanınız, sizin lütuflarınızdır. Aydınlık ve karanlık arasındaki bu savaşı başlatmaya sizi teşvik eden onlardır. Aynı zamanda, bu yeryüzü yaşamınıza giriş yapmadan önce sizlerin ve bizlerin düşünemeyeceği kadar ışıkta ileriye gitmeye zorlayanlar da onlardır.

Çatışmalarına devam etmek isteyenler bir süre daha sizi de buna çekmek umuduyla devam edeceklerdir. Fakat elbette, siz neşe-keyif-coşku dolu bir hayat yaratmakla o kadar meşgul olacaksınız ki, bu küçük cansız karanlık parçalarıyla uğraşamayacaksınız.

Muharebeler, mücadeleler bitti. Ufak bir çatışmaya çağrıldığınızda, eğer çağrılırsanız, bunu bileceksiniz. Bu ufak çatışmalar size sersemce ve zaman kaybı olarak görünecek – ve öyle de olacak.

Binlerce yıldan beri manzaranızdaki karanlık kocaman ve korkunç görünmüştü ama şimdi havasını kaybetmiş bir balon gibi. Savaş bitti. Ufak tefek çatışmalar hakkında kaygılanmaya ihtiyacınız yok çünkü siz tam anlamıyla hayatınızı yeniden inşa etmekle ve “yeni siz” uzmanlık parçalarınızı geliştirmekle meşgul olacaksınız.

Yeni uzmanlık parçalarınız beklemiş olduğunuzdan farklı görünürse endişe etmeyin, çünkü hayatınızı ve ışıkta yaşamayı isteyenlerin hayatlarını şimdiye dek yeryüzünde deneyimlenmemiş halde yeniden kuruyorsunuz.

Eğer birisine veya bir şeye ilgi duyduğunuzu hissederseniz ve o kişi ya da şey yeniden kuruluş aktiviteniz için mantıklı görünmüyorsa da endişelenmeyin. Çünkü o şey, o aktivite sizin ve yeryüzündeki diğerlerinin tam olarak ihtiyaç duyduğu şeydir.

Bu Yeni Dünya ve burada artık a’dan z’ye düz bir çizgide giden başarılar dizisi bulunmuyor. Ve sizler yeni yaratıcılarsınız.

Ay ışığında dans etmenize ve yaratım yıldızlarının altında kıkırdamanıza izin verin, bilin ki bu yaşamınızın geri kalanında güneşin ve ayın ışığında ışıldayacaksınız. Savaş bitti ve ışık sonsuza dek baskın tek yeryüzü temasıdır. Öyle de oldu. Âmin.

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak, böylece potansiyelinizin tamamını gerçekleştirmek üzere Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2017  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

13 comments

  1. Çoook teşekkürler Mor Alev bu harika birşey. Tekrar tekrar okuyorum ve her defasında içimde kelebekler ucusuyor. 🙂

    Liked by 3 people

  2. Merhaba sevgili Moralev , tüm kalbimle teşekkür ediyorum… bu yazıya katkısı olan yorum yapan okuyan herkese , Cumartesi gününün o harika enerjisi ve huzuru tüm zamanlarımıza aksın, o hissi herzaman yaşıyor olma düşüncesi beni çok heyecanlandırıyor… iyiki varsın… 💜

    Liked by 3 people

  3. Merhaba Mor Alev, son zamanlardaki sorularıma cevap gibi oldu. İçimden tekrar tekrar okumak geliyor. Teşekkürler, sevgilerimle 💜💜💜

    Liked by 1 kişi

  4. Yazı Harika. Teşekkürler. Benim için cumartesi ve pazar oldukça gergin geçti diyebilirim. Keyifli koşturmacalar da vardı ama gergindim. Enerji çarptı mı acaba beni? 🙂

    Liked by 1 kişi

  5. Sevgili Mor Alev ve arkadaşlar iyi akşamlar. Ben mumlarımı yaktım, çok güzel uzun bir meditasyon yaptıktan sonra yattım. Sevgili Baş Melek Michael den yardım istedim . Benim yanımda ve beni duyuyor isen çekmecede olan kopuk inci kolyemin bir tanesini avcuma koymasını istiyorum dedim , uykuya dalmışım. Sabah kalktığımda inci tanesi yerdeydi. İnanılmaz bir huzur ve sevinçle dolaştım akşama kadar . Sizi çok seviyorum sevgili baş meleklerim .:))

    Liked by 2 people

  6. O kadar güzel ve anlamlı bir mesaj ki… Benim günlüğüme yazdığım kelimeyi burada da görmek ; BİTTİ! Benim için çok çılgınca geçti diyebilirim ama resmen hayatımın düğümü çözüldü. Pazar günü özellikle birşeylerin yine değiştiğini hissettim. Bu tıpkı ocaktaki hazirandaki gibi birşeydi. Böyle zamanlarda yaptığım herşeyi bırakıp durup ne olduğuna bakıyorum. Herkes bir şekilde etkileniyor biliyorum bende başından beri geçişi içimde yoğun bir şekilde hissettim. Buradan ilan etmenize de bayıldımm… İyiki varsınız iyiki varız… Şükürler olsun 🙏

    Liked by 2 people

  7. Dediğiniz gibi kendimle inancimla sevgimle çok uzun süredir mücadele veriyorum ve 13 kasımda birden mücadele ettiğim sucladığım herkesi her şeyi ve kendimi affettim ve içimden hepsine teşekkür etmek geldi.Uzun zamandan sonra ilk defa zihnim bu kadar rahat fakat uzun zamandır hep sorduğum ben neden yaşıyorum,neden yaşıyoruz sorusuna tam bir cevap bulamıyorum ve sanırım bu yüzden bir yol çözemiyorum.Sizin bu konuda fikriniz nedir?Bunun cevabı benim için çok kıymetli.Cevaplarsaniz cok sevineceğim Şimdiden teşekkür ediyorum.

    Beğen

    1. Sevgili Bahar, sorduğunuz sorunun cevabını çeşitli Konsey mesajlarında bulabilirsiniz. Arşivlerde Konsey mesajlarına tıklayın ve biraz gezinin. Cevabınız orada. Sevgilerimle

      Beğen

  8. Sevgili Mor Alev
    Demek ki 10 kasımdan beri havada hissettiğim huzur farklılık bundanmis.bu kadar harika bı mesaj olur.gercekten hava ılık ,huzurlu, insanı sarıp sarmaliyor.ve sanırım uzun zaman sonra neşe,keyif ve coskudayim.hayatima akan tüm güzellikler için şükürler olsun.tum insanlık ve bütünün en yüksek hayrına gerçekleşsin tüm olacak olanlar.kalpten biliyorum artık olan herşey bizim hayrimiza.ve şu an birine yada birseye cekiliyorsak olması gerektiği içindir.biliyor musunuz çok büyük bir yargimi geçen hafta bitirdim.dedim ki bu yargı 3 d dünyada geçerli idi benim Dünyam da şu an geçerli değil.bu müthiş ozgurlestirdi beni
    Binkere şükürler olsun geldiğimiz noktaya
    Sevgiler

    Liked by 1 kişi

  9. Ooo, bu mesajbir sanat eseri! Hele bunlar Ata’nin asıl ve asil soylemlerine benziyor:

    “Çatışmalarına devam etmek isteyenler bir süre daha sizi de buna çekmek umuduyla devam edeceklerdir. Fakat elbette, siz neşe-keyif-coşku dolu bir hayat yaratmakla o kadar meşgul olacaksınız ki, bu küçük cansız karanlık parçalarıyla uğraşamayacaksınız…”

    “Bu ufak çatışmalar size sersemce ve zaman kaybı olarak görünecek – ve öyle de olacak.”

    Hepsi hepsi…

    Liked by 2 people

Yorumlar kapatıldı.