Neredesiniz? – Konsey (Mesaj 134)

Şu anda gezegeninizde dev bir “Aman Tanrım, neler oluyor?” enerjisi var. Nereye baksanız, gördüğünüz, duyduğunuz her şeyde daha fazla felaket varmış gibi görünüyor. Müsaadenizle bu konuda konuşmak istiyoruz.

Öncelikle, izin verin işaret edelim, pek çok şey oluyor ancak bundan çok daha fazla sevecen, olumlu ve yardımcı şey oluyor. Bu her zaman böyledir. Her zaman.

Her zaman çocukların yüzünü yalayan köpek yavruları var. Her zaman kalpleri sevgi dolu anneler var. Her zaman aileleri için elinden gelenin en iyisini yapan babalar var. Ve evet, biliyoruz, istisnalar da var. Bütünü de görebilmenizi diliyoruz.

Şimdi, size “biz söylemiştik” diye bilmişlik ediyormuş gibi görünmeden elimizden gelen en iyi şekilde anlatmaya çalışacağız. Pek çok kanal yıllar boyu size bu zamanların geleceği konusunda uyarılar yaptı. Siz büyük değişim zamanındasınız, bunun tam ortasındasınız. Yükseliş, geçiş, büyük değişim terimlerini neredeyse her gün kullanıyorsunuz. Buna rağmen, biz bunun getirdiği görünüşteki saf kaosa işaret ettiğimizde her zaman “haydi, ne duruyorsunuz!” dediniz. Peki, sevgili dostlar, şimdi diyoruz ki, bu sefer tam anlamıyla başladı. Lütfen başlıyor değil, “başladı” dediğimizi not alın.

Dünyanızın bütünü yeniden yaratılma ihtiyacında. Tekrar düzenlenmeli. Sizlere söylenen, dünyanızın size hizmet edecek şekilde, size yardımcı olacak şekilde geliştirilmiş olduğudur. Aslında sizin hizmet edeceğiniz şekilde tasarlanmıştı.

Yüzyıllarca tasarımcı rolünü oynayanlarınız, onlara hizmet etmenizi istediler, hala daha da istiyorlar. Buna da liderlik diyorlar. Sonuçta, sizin için neyin iyi olduğunu onlar biliyorlar, değil mi?

Tüm aydınlanmış toplumların her zaman bildiği gibi, gerçek liderlik hizmet etmektir. İhtiyaç olduğunda bu ihtiyaç bitene dek grubun lideri her zaman en arkada bulunabilir. Fakat bu basit kuralı yanlış anlamış olanlar var. Kolektif olarak kendileri hakkında daha yüksek fikirleri var. Buna izin vermenin zamanı bitmiştir.

Fakat sizin de deyişlerinizi kullanırsak, yumurtaları kırmadan pasta yapamazsınız. Şu anda dev yumurtalar kırılıyor. Kralın tüm atları ve kralın tüm adamları onları büyük bir güçle bir arada tutmaya çalışıyorlar. O hikâyenin sonunu biliyorsunuz. Fakat, şu ana kadar görünüşte hiçbir şey gerçekten değişmedi. Onun için sıkı durun. Kollarınızı, bacaklarınızı yol boyunca hep içeride tutun dostlar. (Mor Alev: Konsey çok benzettiği lunapark treni benzetmesini yine yapıyor.) Çünkü şarkının da söylediği gibi “Değişim geliyor”.

Şimdi, tam pencerenizin dışındayken, ağır ekipmanı ve kaya matkaplarını görmezden gelmeye çalışmak aşırı derecede zordur. Fakat biz dikkatlerinizi sizi çevreleyen iyi olana, huzura ve sevgiye odaklamanızı rica ediyoruz. Siz görmüyorsunuz, fakat dünyanızın yeniden inşa edilmesinin yakıtı bunlardır. Kolektifinizin sahip olduğu hayallerinizden çok daha büyük gücünüzü anlatmaya çalışıyoruz. Dikkatlerinizi kendiniz ve tüm dünya aileniz için ihtiyacınız olana, arzuladığınıza ve niyetlerinize odaklayın.

Bunu ne kadar çok yaparsanız, ne kadar çok meditasyonla, duayla buna odaklanırsanız, o kadar çok birbirinize yardım etmiş olursunuz. Ne kadar çok ışığın bedenlenmiş hali olursanız, bu değişim o kadar daha büyük boyutta ve hızla gerçekleşir.

Bunu okuyup da bedeninin her zerresinde gerçek olduğunu bilenleriniz var. O bilme hissine hemen sıkıca tutunun. Biliyoruz, bu sözlere ihtiyacınız yok. Sayısız zamanlarda sıkıca tutundunuz. O bahsettiğimiz sevgi, bahsettiğimiz ışık sizsiniz.

Olun. Burada olun. Şimdi, şu anda burada olun. Bunun için geldiniz.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2017 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

8 comments

  1. Kendimi mesajlarınızı merakla ve heyecanla beklerken buluyorum bunu da her sabah msjları kontrol edip MorAlev başlığını görünce hissettiğim heyecandan anladım…💕🙏

    Windows Phone’umdan gönderildi
    ________________________________

    Liked by 1 kişi

  2. Günaydın Sevgililer

    Bazen çaresizlikten bazen öfkeden bazen korkudan bazen suçluluktan bazen dirençten sorardık ya birbirimize; merak ediyorum derdik, başka bir ülkede mi yaşıyorsun? Şimdi güzel sorular içinde güzel sorular barındıran kocaman bir cevap var: Başka bir dünyada yaşıyorum, başka bir gezegende, başka bir evrende.

    Sevgiyle, Şükürle.

    Şimdi, şu anda, buradayım. Bunun için geldim.

    Teşekkürler, Hepimize.

    Liked by 1 kişi

  3. Sizin mesajınızı görünce yüzüme bir gülümseme yayılıyor. Sanki sürekli birşeyler yayınlasanız hiç bıkmadan okuyacak gibiyim. Anda kalmak zor oluyordu başlarda., sanırım bugüne dek zihnimize kaçmaya alıştık. Düşünene tutunmaya, çeşitli aktivitelerle oyalanmaya… Ama dün ilk defa zor olmadığını gördüm. Ve hayatımda bunu bugüne dek hiç başarabildim mi diye düşündüm ama hayır başaramamıştım. Sizinde bunda payınız olduğunu inkar edemem gönülden teşekkür ederim. ❤

    Liked by 1 kişi

  4. Aglattiniz beni Mor Alev… Korku, endise, huzun, ama bir yandan da mutluluk, umut, heyecan hissediyorum. Guzellikler, degisim ve huzur icin dua ediyorum, hepimize, hepinize…

    Liked by 1 kişi

  5. Su anda An dayim,burdayim🤗Her nefes alip vermem Bedenim titresime geciyor,Tesekkür ederim Moralev🙏Giris,genisleme Ve sonuctaki müzik ruhumu oksadi👼Hepimizi seviyorum.💜

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.