Oluyor – Konsey (Mesaj 131)

Uzun zamandır istediğiniz ve bizlerin de zaten gerçekleştiğini söylemiş olduğumuz değişiklikler, hem hızını hem de bunlardan etkilenenlerinizin sayısını yükseltti. Deneyimlemekte olduğunuz bu güncel hizalanmalar sistemi (astrolojik ve enerjik hizalanmalar) en ciddi şekilde olayları başlattı.

Lütfen anlayın, her biriniz bu zamanda en çok ihtiyacınız olanı alıyorsunuz. Düşünülmesi gereken pek çok unsur var. Ve sizin katılımınız, hala daha pek çoğunuz farkında olmasa bile, ilerleyişinizin nasıl olacağına kararlaştırılmasına yardımcı oldu. Öncelikle göz önüne alınan esenliğiniz için nelere ihtiyacınız olacağıdır, bundan sonra da gelecekte vereceğiniz hizmetleriniz (göreviniz) için neler planlamış olduğunuzdur.

“Ama ben ihtiyacım olanı almıyorum!” diyorsunuz.  “Ben hiçbir şey almıyorum ki!” İlk söylediğiniz için, elimizden gelen en kibar şekilde şu gerçeğe işaret edebilir miyiz; kişilik benliğiniz (küçük benliğiniz) ihtiyacınız olanın ne olduğu konusunda oldukça bihaber. Bunun en iyi işareti ise işte bu şekilde hissetmenizdir. İkinci söylediğiniz için, önerimiz aldığınız enerjilere olan hassaslığınızı artırmanızdır. Gezegeninizde bu frekansların içinde yüzmeyen tek bir şey, tek bir kişi bile yoktur. Böyle bir durum mümkün bile değildir. Her bir varlığın verdiği tepki ise kendine özgüdür. Kendinize ait özgünlüğünüz bunu belirler. Eğer çağlar boyu şifacı olduğunuz bir tarihiniz varsa değişime verdiğiniz tepki, çağlar boyu ürün yetiştirmiş olan birisiyle aynı olmayacaktır. Şimdi, bütün bu konular hakkındaki önyargılarınızı biraz rahatlatalım. Çiftçiler sıklıkla şifalanma ihtiyacındadırlar, şifacılar ise yemelidir. En nihayetinde, uzmanlaşarak deneyimini artırmak konusunda karar verenler sizlersiniz.

Geliştirdiğiniz beceri yelpazeniz ne olursa olsun, çok yakında oldukça fazla enginleşeceğini göreceksiniz. Bununla birlikte, neye razı olacağınıza karar vermenizin ise oldukça kısıtlayıcı ve ters tepkiler yaratan hale geldiğini de bulacaksınız. (Mor Alev: Potansiyelinizden daha azına razı olmayın) Benliğinizin baskın olarak öz BENLİĞİNİZ haline geldiğinde nasıl bir kişi olacağını belirlemeniz, şu anda yapabileceğiniz bir şey değil, çünkü geçmiş 3D hayatlarınıza dair anılarınız bulunmuyor. Ve tüm gelecek öngörüleriniz ise bu yaşamınızdaki geçmişinizi ve eskileri yeniden oynatan bir film gibi.

Teslimiyet, genellikle yanlış anlama eğiliminiz olan bir kelime. Her gün daha da fazla fizikselleşme ve “siz” olarak yaratıma girme sürecinde olan Yüksek Benliklerinizin rehberliğine ve yaptığı işe teslimiyet, gerçekten şu anda niyet edebileceğiniz en iyi şeydir. Bu konuda çekinilecek hiçbir şey bulunmamaktadır. Sonuçta, söz konusu olan sizin öz BENLİĞİNİZDİR. O sizin en büyük parçanızdır. Belki, bu resmi sizin için tersine çevirmek daha yardımcı olabilir. Siz, onun en ufak parçasısınız. Ve planlarınız darmaduman olduğunda yardım etmesi için koştuğunuz da odur.

Uzun zamandır sizlere bu içinde bulunduğunuz zamanın gelmekte olduğunu söyledik. Bizim için çoktan oldu bile. Biz değişimi sizin gördüğünüzden çok farklı görüyoruz. Sizin geçen seneniz, bu seneniz ve gelecek seneniz, hepsi bizim gözlerimizin önünde. Ve size diyoruz ki, bu da geçecek. Geleceğiniz görkemli. Sadece akışın ve yolculuğun keyfini çıkarırsanız, bu sizin için de mucizelerle dolu bir geçiş olacak. İhtiyaçlarınız karşılanacak. Yakın gelecekte, istekleriniz göz açıp kapayana kadar yaratıma girecek. Söylediklerimize güvenin. Biz siziz ve biz aynen böyle yaşıyoruz.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2017 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

5 comments

  1. Çok güzeldi. Tam da beklediğim bu yazı için çok Teşekkür ederim… Seviyorum sizi Mor Alev. İyi ki varsınız. ❤

    Liked by 1 kişi

  2. BU BLOGUN DÜNYAYI DEĞİŞTİRMEK İSTEYEN İNSANLARIN GÜCÜ İLE OLUŞTUĞUNU NASIL BİLİYORSAK ŞİMDİ DE İSTİYORUM VE GÖZ AÇIP KAPANINCAYA KADAR YARATIMA GEÇMESİNİ TÜM KALBİMLE DİLİYORUM Kİ BU BLOG TAKİPÇİLERİ ,ONLARIN YAKINLARI VE ONLARINDA YAKINLARI TOPLU MEDİTASYON YAPALIM..

    SEVGİLİ MOR ALEV;
    ALACAĞIN REHBERLİK DOĞRULTUSUNDA LÜTFEN BİZLERİ YÖNLENDİR ŞU TARİH ŞU SAATTE ŞU NİYETLE BİRLİK OLALIM DİYE.
    VE TÜM KALPLERİMİZDEN GELEN IŞIĞI DÜNYA YA TOPRAKLAYALIM..
    HERŞEY BİR OLSUN HEPİMİZ BİR OLALIM..

    SEVGİYLE,
    YAĞMUR

    Beğen

  3. Oluyor oluyor evet gerçekten vaadettiğiniz şeyler oluyor… Yazılarınızla hissettiklerim paralel gidiyor diye öyle seviniyorumki… Hemde herşey tam zamanında çokta güzel bi şekilde oluyor. Evren bir yolunu buluyor sizi kabuğunuzdan çıkarmanın. Bu sabah birden bire durduk yere günümün çoğunu aslında huzursuz geçirdiğimi farkettim. “Benmişim” dedim gerçekten benmişim herşeyin sebebi… O andan itibaren sanki hiçbirşey eskisi gibi olamayack gibi… Hep insanların üzerimdeki etkilerinden,zihinsel koşullanmalarımdan arınmak istedim. Kendim olmak istedim,özgür olmak ve ben bunu isterken sanki imkansız bir hayal kuruyorum gibi geliyordu. Ama şuan mucize gibi oluyor… Başlığı görür görmez anladım neyden bahsettiğinizi,iyiki varsınız sizi çok seviyorum💐 Ve sanırım dünyayla ilgili kurduğum hayallerde gerçek olacak,meğer bu hayali kuran başkalarıda varmış sizin gibi,pekçokları gibi ❤

    Liked by 1 kişi

  4. “ol” mak..uzun upuzun bi kelime… Nihayet… Olmakta… Oldu bile… ❤ ❤ sevgimi yolladım kalpten 💜

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.