Sonbahar Ekinoksu: Tanrıça Enerjileriyle Denge Çalışması ve Enerji Uyumlaması

Sevgili Dostlar,

Bugün sizlere bir enerji şöleni sunuluyor! Aşağıda Shelly Dressel’in Tanrıça adını verdiği ve benim Kutsal Anne olarak tanıdığım Yaratan’ın dişi enerjisinin bir enerji uyumlaması kanallığını iletiyorum. Wesak Dolunayında da yine buna benzer bir meditatif çalışma yapmıştık, hatırlarsınız. Bu harika bir denge çalışması ama aynı zamanda uyanış, anlayış sıçraması, öz sevginin yeniden inşası, yaratım gücünün muazzam yükselmesi gibi etkileri de var.

Bu yüzden bu mesaja hakkını vermek, enerji uyumlamasını kabul etmek ve dengelenmeyi sağlamak için kendinize rahat ve sessiz bir köşe bulun, biraz vakit ayırın (15-20 dakika sürebilir) ve Tanrıçayla uçuşa hazır olun!

Bu kanallık için Shelly şu ön notu düşmüş:

“Tanrıça son zamanlarda gerçekliğimiz ve yaydığımız frekans konusunda birkaç sefer konuştu. Bu kanallık sizi diğerlerinden çok daha derine götürüyor ve böylece fiziksel, zihinsel, ruhani ve kristalin enerjiler açısından yaşamınızın farkındalığına gerçekten ulaşabilirsiniz. Diyelim ki düşüncelerimizi ve inançlarımızı değiştirmeye çalışıyoruz, buna odaklanıyoruz, fakat ilerlememiz sadece belli bir miktarda oluyor. Duygularınız hala daha eski inançlarınızla uyumlu olabilir ve bundan dolayı değişim yaratmaya çalışırken bu durum sizi sürekli geri çekecektir.

Yeryüzü bu değişimden geçerken sürekli titreşim ve frekans terimlerini duyuyoruz. Beşinci ve daha yüksek boyutlardan doğru daha fazla kristalin unsurlar kullanılabilir olmaya başlıyor. Bilincimizde yükselmeye devam ediyoruz, fakat bu arada zaman zaman enerji bedenimizin bir başka parçası bizi aşağıya çekiyor, bu bazen örneğin bir inanç sistemi, bir duygusal blokaj ya da fiziksel sorun olabiliyor. Bu mesaj tüm enerji bedenlerinizden doğru hareket edecek bir denge yaratacaktır ve bu denge günlük gerçekliğinize entegre olacaktır.”

Şimdi sizleri Tanrıça (Kutsal Anne) ile baş başa bırakıyorum.

Gerçekliğiniz ve Dengeli bir Frekans

Nama sika; venia benya, BEN birim, BEN her şeyim

Sizleri selamlıyorum sevgili ailem. Kendi kalbimden sizinkine uzanıyorum. Bu şimdide sizlerle zamanı paylaşmaya çağırıyorum. Hepiniz için anlatılamaz bir sevgi hissediyorum. Yaşamınızı yaşayan sizler, yolunda ilerleyen sizler, her birinize anlatılamaz bir saygı hissediyorum ve yine anlatılamaz derecede onurlanıyorum. Aynı mesajı dinleyen yüz kişi olabilir ve her biri onu yüz farklı şekilde yorumlayacaktır çünkü her biriniz kendi özgün yolunuzdasınız. Siz, sizi hayatınızda ilerleten kendi yolculuğunuzdasınız.

Her zaman yeryüzünde milyarlarca insan olabilmesini takdir ediyorum. Siz, tüm insanlar, düşüncelerinizle, duygularınızla, fizikselliğinizle ve evet benzer yollarda bulunan insanlar arasında ortak özellikler de olabilir, fakat her biriniz, deneyimleriniz, yolunuz, gerçekliğinizle özgünsünüz. Bunların hepsi sizin gerçekliğinizdir. Bundan dolayı şimdi bir anlığına bir ara verin ve etrafınıza bir bakın, hayatınızı bir düşünün. Gerçekliğinizi ifade eden tek bir sözcük nedir?

Gülümsüyorum çünkü her zaman şöyle insanlar da oluyor, “Bir dakika, düşüneyim”. “Hmm, şu olabilir, bu olabilir”. Yaşamınızı düşündüğünüzde ve o anda gerçekliğiniz neye odaklanıyorsa, bu analiz etmek, düşünmek ya da buna bir sürü niyet yüklemekle alakalı değildir; bu anda olmak ve ne düşünce süreci gelirse onun gerçekliğiniz olmasına izin vermektir.

Pek çoğunuzun dikkatini dağıtan şeyler var. Sizi oyalayan, dikkatinizi dağıtan şeyler, sizi yolunuzdan alıkoymak üzere egonuz tarafından yaratılmıştır. Bazen insanlar dikkatlerini dağıtan şeylerle o kadar meşguller ki yollarının ne olduğunu bile bilmiyorlar.

Yolunuz, tekrar ve tekrar ve tekrar kendi ilahiliğinizle olan bağlantınız ve iletişiminizle yaratılır. Bu kanallıklarda bir araya geldiğimiz her seferinde, olduğunuz insan olarak başlarsınız. Yüksek benliğinize ait alana kayarsınız ki bu sizin fiziksel gerçekliğinizden daha yüksek bir titreşimdir fakat sizin ilahiliğiniz kadar yüksek değildir ve sonra bizler sizin gerçek BEN varlığınıza doğru geçeriz. (Mor Alev: Yaratan’la bir olan ya da Yaratan katındaki parçanıza veya buna Tanrı Benliğiniz de denebilir)

Bundan dolayı size şunu söylemek isterim, hayatınızı yaşamanızdaki nihai göreviniz veya hedefiniz veya niyetiniz, günlük gerçekliğinizde kendi ilahi benliğinizin ifadesi olmanızdır. İnsan olan siz, muhteşem bir bireysiniz. İlahi olan siz, tamamen algılayabileceğinizden çok daha ihtişamlısınız. Ve bunu söylüyorum, çünkü bu kelimeyi anlayabiliyorsunuz, bu birinin diğerinden daha iyi ya da daha kötü olduğu konusunda bir yargılama değildir. Bu, daha çok bir insan olarak, yaşayıp, deneyimlerinizi deneyimlemenizle ilgilidir. Biz bu deneyimlerden her zaman istifade ediyoruz ve siz hayat üstüne, hayat üstüne ve hayat üstüne biriktirdiklerinizin toplamısınız. Bütün bunların biriktiği Yaratan kaynağınızın toplamı sonsuz şekilde devasadır, bunu böyle düşünmek ya da yüksek titreşimde bir varlık olarak görmek isterseniz eğer. İşte bu yüzden şu cümle yaratılmıştır: “Siz sadece bu hayattan çok daha fazlasısınız.” ve işte bu yüzden şu da söylenir, “Siz ruhani bir deneyim yaşayan bir insan mı, insan deneyimi yaşayan ruhani varlık mısınız?” Bu soru 90larda çok modaydı.

Sonuçta, bu zamanda sadece hayatını yaşayan bir insandan fazlası olduğunuzu ve ilahi benliğinizin bir ifadesi olduğunuzu tanımanız şimdiye kadar olan tüm zamanlardan daha önemli.

O akışa geri dönmek için, o ritme yeniden katılmak için ve onun kim olduğunu anlamak için yapabileceğiniz her şey sizin yaşamınızda gerçekten olmayı istediğiniz kişi olmanıza yardımcı olacaktır.

Sizin için yaratıma giren şeyler hakkındaysa, buna hayatınızın içinden doğru akan bir nehir ya da bir enerji dalgası olarak bakabilirsiniz. Ve onun içinde oynamayı, içine canla başla dalmayı seçebilirsiniz ya da kenarda durup sadece gözlemlemeyi de seçebilirsiniz.

Ben herkesi onun gerçekliğinizin her parçasında ifade bulması için ilahiliğinin dalgası haline gelmesini öneririm.

Biliyorum, başlangıçta bu kadar fazla konuşmam genelde ama bu mesaj verilmeliydi.

Şimdi, her birinizi bir nefes daha almaya davet ediyorum. İçinizde iyice aşağılara doğru nefes alın ve enerjinin yeryüzünün içine doğru gitmesine izin verin, ki böylece Gaia ile birleşebilirsiniz. Enerjinizin farklı yönlere doğru genişlediğini hissederken, bilincinize bağlanıyorsunuz ve fizikselliğinizi de dünyaya demirliyorsunuz.

Bütün bunların içinizden doğru yükselmesine izin verirken, yukarıya doğru çıkan bir ışın gönderin. İşte birkaç dakika önce bundan bahsediyordum. Tüm yapmanız gereken bir ışın göndermenizdir. Kalp merkezinizde bir enerji topu yaratmayı niyet edin. Ve o enerji topunu başınızın tepesinden yukarıya gönderin. O bedenden dışarıya çıkıyor ve doğal bir şekilde yüksek benliğinizle birleşiyor.

İşte bu olduğunda, bilincinizin yüksek benliğinizle birleşirken genişlediğini hissedin.

Bu enerjiyi hissederken, kendinizi daha da büyük bir şeye doğru değişirken, genişlerken bulabilirsiniz. Yüksek benliğiniz sıklıkla geldiğiniz ve sorunları çözümlediğiniz ya da çözüm bulduğunuz yerdir. Bundan dolayı, etrafınızda eski şeyler bulursanız, temizleyin, izin verin gitsinler, böylece bugün, bu şimdide, berrak ve doğrudan iletişiminiz olsun.

Yukarıya, yüksek benliğinize gönderdiğiniz o küçük ışık topu yoluna devam ediyor. İnsan olan sizin içinde bir bağ var, sizi ilahiliğinizle bağlıyor. O bilinç (o enerji topu) şimdi o bağı takip ediyor, bağ ise ta yukarılara doğru çıkıyor, daha yüksek titreşimlere ve/veya daha yüksek boyutlara. Kendinizi ruh aleminde buluyorsunuz. (Mor Alev: Türkçede anladığımız “ruhlar alemi” değil, ruh alemi yani ruh seviyesinde) Bu alem, ruhunuzun bulunduğu varoluş alemidir ve bu bilincin birleşmesini hissederken, size sanki ruhunuz, ilahiliğiniz içinizden doğru o alana yükselen bu enerjiyi, bu düşünceyi ya da bu bilinçli farkındalığı kucaklamak üzere açılıyormuş gibi geliyor.

Ruh alemi, aynı Var Olan Her Şey gibidir; engin ve sonsuz bir yerdir. Pek çok boyutları vardır, o yüzden ne zaman gerçek BEN varlığınızla (Tanrı Benliğinizle) ya da ilahiliğinizle bağlantıya geçseniz, andaki bulunduğunuz yerle en fazla uyumda olanla birleşiyorsunuz, ancak gerçek BEN varlığınızın daha da derinlerine doğru giderseniz ya da daha da derinleriyle bağlantıya geçerseniz, farklı deneyimler de bulabilirsiniz.

Ben, Tanrıça (Kutsal Anne enerjisi), her birinizin arasında yürüyorum. Ve bunu yaparken, olduğunuz kişiyi kucaklamak üzere uzanıyorum. Enerjileriniz birbiriyle iç içe geçerken, bir enginleşme hissi var, bir farkındalık hissi var.

Enerjilerimiz birleşirken, her şey, “Var Olan Her Şey”e yerleşiyor.

Burada “Var Olan Her Şey” de, kendinize ait bir yer yarattınız. İzin verin burayı biraz hareketlendirelim. Arınma için bir enerji dalgası gönderiyorum. (Derin bir üfleme sesi)

Ve ben bunu yaparken, bir dakikanızı ayırın ve oradaki her şeyi görün.

“Var Olan Her Şey” çok yüksek bir titreşimdir, kim olursanız olun, deneyiminiz ne olursa olsun, sizin titreştiğiniz seviyeye bir bağlantı, bir hizalanma yaratabilir ve kendinizi o alanla birleşirken bulabilirsiniz ve Tanrıçanın koşulsuz sevgisini hissedebilirsiniz. Tam desteği ve ilahiliğinizin tam kabulünü hissedersiniz.

“Var Olan Her Şey” bir yaratım yeridir. Bu yer, pek çok farklı ışık varlığının sizinle ya da birbiriyle çalışmaya geldiği yerdir. Burada bir sürü Melek var. Buraya gelen kristalin enerjiler de var; böylece burayı özel bir hizalanma ve uyumlanma frekansı yayan bir yer olarak düşünebilirsiniz.

Sizleri dikkatinizi vermeye davet ediyorum ve bunu yaparken gerçekten dinleyin. Dinlerken farklı şeyler duyabilirsiniz. Evet şimdi herkes gözlerini bir dakikalığına kapatsın, “Var Olan Her Şey”in enerjisiyle süzüldüğünüzü hissedin. Duymaya açık olmanıza izin verin. Belki hissedeceksiniz; belki bir iç görüye sahip olacaksınız. Bu yerdeki bu enerjiler sizinle iletişime geçiyor. Bazıları çok derin bilinçaltı seviyede ve bazıları da içinizde sizin tarafınızdan tercüme edilip yorumlanmak üzere gerçekten duyabileceğiniz bir ses ya da bir bilme hissi halinde olabilir. (Bir-iki dakika sessizlik)

Dışarıda, evrende, yıldızlarınız, gezegenleriniz var; ışık ve enerji akımları var, hepsinin kendine özgü frekansları var.

Sizler bir birey olarak, sayısız potansiyeller ve fırsatlarla bağlanmanıza izin veren çok farklı frekansların içinde ve arasında yukarı-aşağı akma yeteneğine sahipsiniz.

Yıldızların ve gezegenlerin hizalanmalarında büyük değişimler oluyor ve değişimler yeryüzündeki enerjiyi geliştirip büyütüyor. (Mor Alev: Son aylarda yaşadığımız, önümüzdeki aylarda da yaşayacağımız büyük astrolojik açıları ve tutulmaları kastediyor.) Ve işte şimdi burada, sadece enerjide süzülmenize, akmanıza izin verdiğiniz halde sizleri bir soru sormaya çağırıyorum: “Bu şimdide, neyi anlamam en yüksek hayrıma hizmet eder?”

Bu soruyu sorarken, anında bir cevap alabilirsiniz ya da bu enerji dalgasını “Var Olan Her Şey”e yollarsınız ve siz cevabınızı alana dek belki birkaç gün geçebilir, ya da birkaç saat geçebilir. Anlayın ki, cevap bilinçsizliğiniz aracılığıyla da gelebilir (Mor Alev: Örneğin uykunuzda). O yüzden şu soruyu da sorun; “Bilinçli veya bilinçsiz olabileceğim cevabımın bu zamanda farkındalığıma gelmesini rica ediyorum.” Ah, işte böyle, şimdi bilgiye açılan bir sürü insan görüyorum.

Evrende çok ince ve detaylı bir denge vardır. Bu yıldızlar, gezegenler arasında ve onların yeryüzüyle olan ilişki ve hizalanmalarında var olan bir dengedir. Siz kendi hayatınızda enerjik açıdan dengede misiniz?

Biliyorum, belki insanlar der ki, “Ben de çok şu var ve o yüzden bunu yapmalıyım” ya da olanlar hakkında bir analitik anlayışa sahip olabilirsiniz. Burada, “Var Olan Her Şey” de, içinizde entegre ettiğiniz enerjiden bahsediyorum. Enerjiniz dengeli mi?

Ve duyduğum şey şu: “Bazen öyle”, “Hayır, dengede değilim”, “Sindirim sistemim sorunlu”, “Adrenalinim sorunlu”, “Stres düzeyim çok yüksek”, “Kortisolüm çok yüksek”. Peki o zaman bir resetleme yapalım.

Yine, “Var Olan Her Şey”in ve evrenin ince dengelerini sürekli olarak içinize soluyun. Bilincinizde derinden nefesler alırken o titreşimin ve denge frekansının içinizden aktığını hissedin. Ve başlamak üzere. Başınızın tepesinden başlayarak bedeninizde aşağılara doğru inerken, bu ince denge taşıdığınız her şeyi düzenleyecek. Böylece fiziksel bedeniniz şu anda çalıştığınız enerji bedeninizin enerjik dengesine sahip olacak. (Bir-iki dakika sessizlik)

Yine, bu dengeli titreşimin ve frekansın bir defa daha içinizden geçtiğini hissediyorsunuz.  Ve bunu yaparken, dalga üzerine dalga boşaltıp temizliyor, arındırıyor ve içinizde yeni bir denge yaratıyor.

Gerçekliğiniz olan fiziksel frekans ve titreşimden bahsettik, şimdi zihinsel bedeninize gidelim.

Düşünceleriniz gerçekliğinizi yaratır, inanç sistemleriniz ise düşüncelerinizi. O yüzden önce inanç sistemlerinize bakalım. Eğer eski inançlarınız artık size hayatınızda yardımcı olmuyorsa, ne olurlarsa olsunlar, ona bağlanalım. Onu yukarıya çıkarın, yukarı, derinlerden yukarı ve onun çekilip gitmesine izin verin. (Derin bir üfleme sesi)

Egonuz özellikle bu eski inanç sistemlerine tutunmak istiyor çünkü bildiği tek şey budur. Bu yüzden derhal denge frekansının, düşünceleriniz ve inançlarınızdan geçmesine izin verin. O boşalmış, temizlenmiş yerleri dengenin, sevginin ve yeni potansiyellerin titreşimleri dolduruyor.

Düşünceleriniz ve inançlarınızda bu yeni frekansı özümserken, bedeninizin de rahatladığını görüyorum. Çünkü, sizin için zorlu olan bir şeyleri başarmanız gerektiğini söyleyen inanç sisteminizden dolayı strese girmiyor. Böylece gerçekliğinizin – bu meditasyondan sonraki gerçekliğiniz bambaşka olabilir – ama bu şimdide uzandığınız gerçekliğinizin titreşim ve frekansının düşüncelerinize ve inançlarınıza akmasına izin verin. Birden fazla olabilir, tek bir inanç ya da düşünce olabilir.

Aradığınız, istediğiniz yüksek dengedeki frekans ve titreşimin düşünce ve inançlarınızla kaynaşmasına izin verin. Tamam…

Bunu söyler söylemez, bazılarınızın şöyle tepki verdiğini duydum, “Bu benim için işe yaramıyor, ben bunu daha önce de yaptım”, “Bu vakit kaybı”. Eğer inanç sisteminizin bir parçası böyle diyorsa, o ne olursa olsun, nasıl olursa olsun, ona uzanın ve onu toplayıp atın. (Derin bir üfleme sesi)

Eğer tekrar tekrar bir şeyi yaratmaya çalıştıysanız ya da yaratma niyetiniz olduysa ve bir türlü gerçekleştiremediyseniz, haydi şimdi onu ayarlayalım. Belki, nasıl görüneceğini düşündüğünüzden biraz daha farklı görünme ihtiyacındadır. Belki, nasıl hissettireceğini düşündüğünüzden biraz daha farklı hissettirecektir. Bunun için, şu anda bir dakikanızı ayırın, istediğiniz şeye dair niyetinizi veya vizyonunuzu boşaltıp temizleyin, böylece bir defa daha evrene ne arzuladığınızı bildirebilirsiniz fakat bunu yaparken evrenin ya da ilahiliğinizin kendine ait versiyonunu size sunmasına izin verirsiniz, egonun versiyonunu değil. Sıklıkla bu ikisi birbirinden farklıdır.

Duygularınızın düşünce ve inançlarınızdan farklı kendi frekansı vardır. Sizin için sıklıkla ortaya çıkan duygularınız var mı?

Bunun ne olabileceğini düşünürken, duygularınız düşüncelerinizle veya fiziksel bedeninizin ifade ettiği şeylerle ilgili olabilir. Duygularınızı boşaltıp temizleyin. (Derin bir üfleme sesi) Ve tekrar mutluluk, heyecan, heves, güven, neşe-keyif-coşku gibi sizi güçlendirip geliştiren duygulara izin verin; bu duyguların ve onların yaydığı frekansların içinize akmasına ve içinizden gelmesine izin verin.

Kendinizi açın. Bu duygular sizi yıkarken, içinizden akarken, onları hissedin.

Ruhani bedeniniz bütün bunların temsilidir. Ruhani bedeniniz, gerçek BEN varlığınızın (Tanrı Benliğinizin) varoluşunu sizden doğru ifade etmesidir. Bundan dolayı, ruhani bedeniniz sizi desteklemek için öne çıkarken diyor ki, “beni unutma, ben burada potansiyel taşıyorum, ben değişimi getiriyorum, ben fırsatları getiriyorum, görevimi yapmama izin ver” ve yine destek ve yardım hissini nefesinizle aşağılara doğru indirin. İlahiliğinizin enerjisi gelirken düşüncelerinizi, inançlarınızı, fizikselliğinizi, duygularınızı hizalıyor, uyumluyor ve dengeliyor. Siz olan bu muazzam karışımın bütünü ilahi benliğiniz tarafından tam olarak destekleniyor, aynı en başta belirtmiş olduğum gibi. İşte bu parçanız güçlenecek ve daha da fazla akışta olmanızı, kim olduğunuz konuda daha da fazla anlayışa sahip olmanızı sağlayacak.

Kristalin beden, yüksek boyutlu titreşimdeki SİZdir. Tüm diğer frekanslarla ve kristalin enerjinin titreşim ve frekanslarına uyumlanmak istiyor. Kristalin enerji yeryüzünde gelişen tüm değişimin temelidir ve işte burada “Var Olan Her Şey” de baktığınızda, kristalin titreşimin nereden geldiğini görüyorsunuz. Bir parçası omni-evrenden geliyor, yani diğer evrenlerden. Diğer parçaları ise olduğunuz varlığın titreşimleri ve ifadelerinden geliyor. (Mor Alev: Hepimiz çok boyutlu, galaktik, meleksi, yaratıcı varlıklarız, enerjimiz tüm bu kimliklerimizden geliyor) Kristalin enerji her bir parçanızdan geçerken, bir defa daha frekansınızın daha yüksek seviyelere ulaştığını hissediyorsunuz.

Yani, kristalin titreşim ve gerçek BEN varlığınız spektrumun bu ucunda, burası en yüksek ışık titreşiminden oluşuyor ve sizi tamamen destekleyen, yardımcı olan tüm potansiyellerin dengeli olduğu yer. Şimdi bu enerji aşağıya doğru akıyor, inançlarınıza, düşüneceklerinize ve sizi yeryüzünde temsil eden fiziksel bedeninize. Sıklıkla bunlar farklı titreşim veya frekanslardadır. Bunun sonucunda, siz içinizdeki her şeyi bir araya getirirken, neredeyse hepsi birlikte bir girdap gibi helezoni şekilde dönüyor, içinizden içinize akıyor. O yüksek titreşimle, olduğunuz varlığın daha aşağıdaki enerjisini bir araya getiriyor ve yukarıya çıkarıyorsunuz.  Böylece o yüksek ışık titreşimlerini günlük hayatınıza demirliyorsunuz.

Biliyorum, bazılarınız bu şeffaf titreşimde olmayı ve bunun günlük gerçekliğiniz olmasını çok istersiniz. O zaman bunun günlük gerçekliğiniz olmasına izin verin. Fakat aynı zamanda anlıyorum, farklı titreşimlerdeki diğerleriyle yaşıyorsunuz, onlarla iletişime giriyorsunuz ve bu yüzden de dengeye ihtiyacınız var.

Bu akımı hissedebilirsiniz ve bu akışın içinizden geçerken sürekli olarak size kristalin enerjilerin titreşimini, frekansını ve dengesini getirecek. Sizinle birlikte düşünceleriniz, duygularınız, inançlarınız ve fizikselliğiniz üzerinde çalışıyor. Ve öyle bir şekilde çalışıyor ki, onlara sizi içten doğru iyi hissettirecek şeylere geçiş, değişim ve dönüşüm potansiyeli veriyor. İyice derinlere doğru bu enerjiyi soluyun. İşte böyle.

Bu enerjide bilincinizin genişlediğini hissedebilirsiniz ve şimdi çemberi tamamladık. Şimdi sizleri kendinize şu soruyu sormaya davet ediyorum, “Bu şimdide neyi bilmem ve anlamam en yüksek hayrımadır, çünkü içimde, hayatımda ve hayatımın çevresinde ne olduğunu anlamayı seçiyorum. Gidebileceğim en iyi yer neresidir?” Akış içinizde hareket ediyor. Hissedebiliyorsunuz.

Bu genişlemiş engin bilinç ve denge aracılığıyla bu evrende olan her şey hakkındaki bilgilere bağlanabilirsiniz. Uzanıp melekleri davet edebilirsiniz, rehberlerinizi konuşmaya çağırabilirsiniz. Bu titreşim ve dengeler bilinçsizliğiniz değil, bilinciniz aracılığıyla daha fazla ve daha fazla yeryüzüne doğal olarak entegre oldukça, etrafınızda her zaman bulunmuş olan şeyler size kendilerini gösterecek ve hayret edeceksiniz. “Bu da nereden geldi? Hep burada mıydı? Bu ne zaman buraya eklendi?” Çünkü, gerçekliğiniz değiştikçe, frekansınız da değişiyor.

Bütün bir yazı kişi olarak kim olduğunuzu nasıl anlayıp bileceğinizi konuşarak geçirdik ve daha önce de frekanslar konusunu kapsadık. Sizi gerçekten ve önemle bunun şu anda sizin gerçekliğiniz olduğunu bilmeye ve güvenmeye davet ediyorum.

Nefes alın, nefes verin. Etrafınızdakilere bakın. Belki de kendi rehberlerinize bakın ve idrak edin, yüksek titreşimle yeni bir ilişki yaratıyorsunuz; Bundan dolayı bilgiyi de daha farklı alacaksınız.

Bilicinize daha fazla bilgi gelecek, bir anda aklınıza fikirler gelecek. Bir şeyler görebilirsiniz, bir şeyler görürken bazı şeylerin yazılmış olduğunu da görebilirsiniz, o yazılar daha önce de oradaydı ama siz şimdi fark ediyorsunuz. Bir şeyler duyabilirsiniz. Üçüncü gözünü geliştirmeyi veya ışık beden merkezlerini açmak isteyen herkes burada. Bu oluyor. Bunun zamanı şimdi.

Ve sizin kendi gerçekliğinizi yaratmanızın yolu, tüm bedenlerinizi dengeleyen ve sonra da sizden doğru yansıyan o titreşimsel frekansa sahip olmaktır.

Bu, aynı bugün yaptığımız gibi bilinçli şekilde uygulayabileceğiniz mükemmel bir yöntemdir. Fakat bu aynı zamanda bir defa yapıldığında, her zaman arka planda çalışacaktır. Her zaman sizin için çalışıyor, onu sürekli analiz etmeye ihtiyacınız yok. Eğer çabaladığınız, zorlandığınız ya da işe yaramadığı bilgisine dikkatiniz çekilirse, bir adım geri çekilin. Bilinçli olarak tüm enerji alanlarınızı boşaltarak temizleyin ve bir defa daha bu titreşim ve frekansın sizi dengelemesini ve yeniden ayarlamasını isteyin. Bunu ne kadar çok yaparsanız, o kadar kolay olacaktır.

Şu anda her birinize bakarken, gördüğüm en güzel şey hepinizin “Var Olan Her Şey” de olduğunuzdur fakat aynı zamanda sizleri fiziksel hayatınızda, fiziksel gerçekliğinizde görüyorum ve fiziksel hayatınız ve gerçekliğiniz burada sahip olduğunuz her şeyi temsil ediyor. Bunun gerçekliğiniz olması için sizleri bu potansiyele adım atmaya davet ediyorum.

Sizleri bir daha grup olarak bir araya gelmeye çağırıyorum. (Mor Alev: Birbirinden habersiz de olsa bu enerji çalışmasını yapan her insanın enerjik açıdan bir araya gelmesinden bahsediyor.) Ve şimdi sizler bunu yaparken, tam ortanızda yeryüzünün bir hologramı beliriyor. İçinizde bu hologram belirirken, nasıl göründüğüne, neye benzediğine dikkat edin. Şimdiden hologramın bir parçası olan titreşimi size gösteriyor, fakat belki bunu daha önce fark etmediniz çünkü siz farklı bir titreşimdeydiniz. O yüzden, şimdi bu yeni gözlerle ve bu yeni dengenizle ona bakın. Ve bunu yaparken, yeryüzünde olan her şeye daha da fazla dengeli frekans gelmesini, dengeli frekansın büyümesini sağladığınızı anlayın.

Kendi doğal ve temel dengenizi holograma gönderirken, her şey bir araya geliyor. Sizinle birlikte aynı zamanda burada olan tüm melekler ve ışık varlıkları da bu holograma ışık gönderiyorlar. Işık akmaya başlıyor. Işığın bir yolu var, bir parçası evrene yayılırken, gerisi de yeryüzüne ve içine yayılıyor.

Bu hologramı gözlemlerken, yeryüzünü sarmalayan kolektif bilinci temizliyor, arındırıyor ve yeryüzünün içine doğru ilerliyor. Yeryüzünün merkezine demirledikten sonra yeryüzünün pek çok katmanından ve içinizden doğru tekrar yukarıya çıkıyor. Enerjinizi çoktan toprakladınız ve yeryüzünün içine yerleştirdiniz. İşte bundan dolayı onunla birleşirken, yeniden içinize dönüyor. İçinizde yukarılara çıkarken kalbinizde demirliyor. Kendinizi bu enerjiye bağlanmak üzere izin verirken, nasıl kendi titreşim ve frekansınızın da arındığını hissedin. Belki biraz çer çöp ya da eski enerji tanecikleri kalmıştır. Hepsi temizlenip gidiyor.

Kendinize bir dakika verin ve içinizden geçerken dengeyi hissedin. Fiziksel, zihinsel, duygusal, ruhani ve ışık beden enerjilerinizin içinden geçiyor. Olduğunuz tüm seviyelerden. Ve görüyorsunuz ki, “Var Olan Her Şey” de sahip olduğunuz dengeli frekansın aynısı burada da var. Bulunduğunuz yerde farklı hissettirebilir çünkü şimdi yeryüzünün titreşimlerini de entegre ediyorsunuz. Fakat o dengeli enerjinin mümkün olan en yüksek miktarıyla bağlanmaya ve özümsemeye çalışın. (Bir dakika sessizlik)

İşte bu enerji de dünyanın geri kalanında yol almaya başladı. Saplanıp kalmış eski enerji ceplerini arındırıyor, salıverilmesine yardımcı oluyor. Kolektif bilinçte o titreşimi aktive ediyor ki böylece insanlar doğal olarak ve gerçekten buradaki dengeli frekans ve titreşimi istesinler ve ona bağlansınlar. Ve şimdi enerji tüm yönlere dağılmaya başlıyor.

Bir defa daha, yukarıya, “Var Olan Her Şey”e uzanma hissini yaşıyorsunuz. Ve şimdi bilincinizin geri kalanını da getiriyorsunuz. Kalp merkezinize derin nefesler alırken, hepsi geriye akıyor. Gerçek Ben varlığınızdan doğru geçiyor. Yüksek Benliğinizden doğru geçiyor ve kişi olarak sizin içinize dönüyor.

Bir dakika bu enerjide oturun, bedeninizdeki her hücrenin yaydığınız her titreşime yeniden ayarlandığını ve uyumlandığını hissedin. İlahiliğinizin akışında olmaya izin verin. Tüm enerji alanlarınızın dengeli enerjisine izin verin.

Siz kimsiniz? Bu soruyu kendinize sorun. Ve anlayın ki şimdi dengeli bir kişinin frekansında titreşiyorsunuz, insan gerçekliğinde bir kişi, “Var Olan Her Şey”deki kişi, ışık beden, sizinle alakalı her şey içinizde dengeli.

Gerçekliğinizi dengeden doğru yaratın. İşte şimdi buradayız, bu zaman-mekân gerçekliğinde, “Var Olan Her Şey” de sizin frekansınız konusunda çalıştık ve şimdi bunu sizin gerçekliğinize veya diğer adıyla sizin frekansınızı algılama şeklinize getiriyoruz.

Siz, doğal ve gerçek insan, siz ruhunuzun ve ilahiliğinizin kişisi, siz o çekirdek merkezsiniz, insan olduğunuz kişinin merkezisiniz ve bu tüm düşünceleriniz, duygularınız, fizikselliğiniz tarafından yansıtılıyor. İşte bu yüzden şimdi bu zamanı şuna ayırın: Sadece hissedin ve niyet edin, frekansınız her zaman ilahiliğinizin frekansında ve dengesinde olsun.

Eğer ilahiliğinizde titreşirseniz, bu her şeyin çaresine bakar ve bunun aracılığıyla o kristalin enerjiyi, o kristalin titreşimin daha da fazlasını getirebilirsiniz. O burada, o size açık. Onun sizi bir pelerin gibi sarmalamasına izin verin. Kendi en doğal haliyle çalışmasına imkân verin. Analizi çıkarın, zihinsel planlamayı bırakın, onun ruhunuz olarak olduğunuz frekans ve denge olun.

Sevgili, ben her zaman sizinleyim ve sizin içinizdeyim.

Ansaluia

Tanrıçaya (Kutsal Anneye) ve Shelly Dressel’e çok teşekkürler. (goddesslight.net)

Sonbahar Ekinoksu bu akşam (22 Eylül) saat 23.01 de gerçekleşiyor. Büyük bir denge enerjisi şu anda dünyaya akıyor fakat bu çalışmayı her zaman yapabilirsiniz, ekinoks enerjilerine de istediğiniz zaman bağlanabilirsiniz.


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.


Telif Hakkı© 2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2017 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

12 comments

  1. Gördüm gülümsedim, okudum mutlu oldum, çalışmayı yapsam neler olacak kimbilir 🙂 Bir gün görmesek özlüyoruz sizi,eskileri okuyoruz bizde, blog o kadar zenginki… Emeğinize, elinize, yüreğinize sağlık bir kez daha…

    Liked by 1 kişi

  2. Sevgili Mor alev bu mesajda değişik bir durum var. Ne zaman modum düşse açıp okuyorum beni o an düzeltiyor. Üstelik okuduğumu da anlamadığıma eminim. Çünkü okumaya başlar başlamaz üzerime bir hoşluk geliyor güzel bir duygu kaplıyor tamamen beni. Çok çok teşekkürler size, bana ne yaptığınızı bir bilseniz…Kendimi size karşı borçlu hissediyorum.

    Liked by 1 kişi

  3. O kadar iyi geldi ki bu mesaj, bu denge. Şimdimde. Olanda. Deneyimde.

    3Dyi görmekte zorlanıyordum örneğin. Görmek için dikkatimi yoğunlaştırmam odaklanmam odaklanmam gerekiyor. Hikâyenin tersi gibi ruhum zaman zaman durup bedenimi bekliyor. Sanki ışık kristal karbon, üç beden salınımda varmış gibi. Bedenin talebi ve kabulümle yıllardır inşasında bulunmama rağmen yalpalıyorum.

    Bu mesaj ve içeriği ve uygulaması ve deneyimlerim üç gündür mucize gibi. İlaç gibi. Harikaydı. Çok teşekkür ederim. Sevgi ve Şükran gönderiyorum Hepimize. Hepimiz için. Hepimiz için deneyimlerin kolayını ve dengelilerini niyet ve talep ediyorum. Sevgiyle, Teşekkürle, Ben Benim, Ben Buradayım.

    Liked by 1 kişi

    1. Selam ,bölüm bölüm okuyabildigim bu muhtesem kanallikta evini ziyaret eden çocuk gibi hissettim.Gözlerimi her kapattigimda korkutmayan uçurumlar .super bir deneyimdi her zaman ki gibi. sevgilerimle..

      Liked by 1 kişi

  4. İlk okuyuşumda sonunu getirememiştim ama bu akşam hakkını vererek okudum… Tamamen farklı biri gibi hissediyorum. Bunu açıklayacak kelime bulamıyorum. Sonsuz teşekkürler ve sevgiler moralev ❤ iyiki varsınız

    Liked by 1 kişi

    1. Bunu ben de çok farklı deneyimliyorum. Harika bir çalışma. Shelly Dressel’e de teşekkürlerinizi ileteceğim. Sevgilerimle

      Beğen

      1. Shelly Dressel’e de çok teşekkür ediyorum ama size ayrıca teşekkür etmek istedim bu mesajları Türkçe’ye çevirip bizimle paylaşmasaydınız büyük ihtimalle okuyamazdık 😊❤

        Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.