Mola…

Creator's Playground GrafolioSevgili Dostlar, Bilge Baykuşlar,

Blog ufak bir molaya giriyor. Dolunay’dan hemen önce yeniden yazmayı planlıyorum. Bu arada internet hayatına da bir ara veriyorum, o yüzden bu süre zarfında mesajlarınıza ve yorumlarınıza cevap veremeyeceğim.

Bu sırada umarım siz de gidip harika şeyler yaşarsınız ya da sessiz anların ve molaların keyfini çıkarırsınız. Tutulma enerjilerinin baştan aşağıya yenilediği hayatınızdaki taze enerjilere uyum sağlarsınız.

Fakat eğer hızla yaşamaya veya tam tersi sessizliğe kısa bir ara vermek isterseniz, lütfen buraya geri gelin. Arşivlerde bini aşkın mesaj ve makale bulunuyor. Onlarla biraz zaman geçirin. Blog hamilerinin her zaman size ayıracak vakti var.

Sevgilerimle

Mor Alev

13 comments

  1. Bugün ve bundan sonraki hergün kendimi,yaşamımı güzelleştirmeye adıyorum. Benim elim sevginin bir kanalı olsun istiyorum ve dokunduğu herşeyi güzelleştirsin. İlişkilerim,kendime bakışım, dünyaya bakışım, herşey ama herşey sevgi ve kabulden geçsin… Sevginin dokunmadığı,solumadığı tek bir yer bile kalmasın yaşamımda.
    Benim her sabah güne başlarkenki duam oldu… Herkes için kelimelerin anlamı farklı olabilir ya benim içinde bu kelimeler, bana amacımı hatırlatan bir etki yaratıyor. Mutlu günler,Mutlu bayramlar, mutlu hayatlar…

    Liked by 2 people

  2. İyi Bayramlar dilerim. Hepimize sevgiler iyilikler güzellikler dilerim. Hepimizi Seviyorum. İyi tatiller Mor Alevim.
    💜🌼💜🌼💜🌼💜🌼💜🌼💜🌼💜
    Pencerenize Bahçenize Ağacınıza Çiçeğinize kuşlar bırakıyorum.
    🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.