Eşzamanlılık – Konsey (Mesaj 127)

Bugün bazılarınızın “o eski konu” dediği bir şey hakkında konuşacağız. Lütfen aranızda “ilerlemiş” olanlardan çok daha fazla yeni uyanış yaşayanlar olduğu anlayışıyla okuyun. Ve bizler “ilerlemiş” kelimesinin tırnak içine alınmasını istedik, çünkü bu sadece bazılarınız hepinizin bildiği yüksek seviyeleri sadece bir an (dakika) önce hatırladığınız anlamına geliyor. (Mor Alev: Yani, diğerlerinden daha ileri ya da arkada kalmış kimse yok, gerçekte herkes her şeyi biliyor, sadece biraz daha önce hatırlayanlar var.)

Bugün bizlerden bir kişinin son zamanlarda oldukça fazla deneyimlediği, tekrarlayan rakamların taşıdığı anlamlar, uykudan hemen önceki vizyonlar ve yaşadığı eşzamanlılıklarla ilgili açıklama yapmamız istendi. Ve biz bunun şimdi konuşulmasının iyi bir şey olduğunu düşünüyoruz.

Rakamlarla gelen “işaretlere” bir bakalım. Saatler, araba plakaları bu rakamları her zaman taşıyor, bunda açık olalım. Bunları biz yaratmıyoruz. Bizim, yani biz olarak Sizin yarattığınız şey uygun anda ona bakmanız ve farkına varmanızdır. Örnek verirsek, bir başka farkındalık halinde, saate bakıp onun 11:11’i gösterdiğini fark etmeyebilirsiniz, ya da bunun önemini kendinize hatırlatmayabilirsiniz. Siz görmeden üzerinde kocaman 444-4444 ya da 777-7777 telefon numaraları yazılmış kaç tane taksi geçti önünüzden? Gerçekten plakasını okuduğunuz kaç araba oldu? Yani bu şeyler görüş alanınıza girdiğinde, Yüksek Benliğiniz “Hey, şuna bak!” diyordur (bunu söyleyen bir his yolluyordur).

Bunu her zaman şöyle yorumlayabilirsiniz, “Ben buradayım”. Siz daha fazlasını aramaya başlayana kadar, bu bir başlangıç mesajıdır. Ve bir başlangıç mesajı olarak çok önemlidir. Bu, aranızdan birisinin inandırıldığından çok, çok daha fazla ve engin olduğunu idrak etmesinin ilk anı olabilir.

Bu lisanda öğreneceğiniz bir sonraki kelime “Charlie!”, “Bob!”, “Fran!” vs. gibi, iç kulağınıza kendi isminizle seslenildiğini duymanızdır. Yine, bunu “Ben buradayım” olarak yorumlayabilirsiniz.

Gördüğünüz rakamlarla basit mesajlar almak istiyorsanız, bir numerolojik yorum sistemi seçin ve ona bağlı kalın. Biz kendimizi ona göre ayarlarız.

Bu noktaya geldiğinizde, bazı şeylerin açıklanamaz şekilde yolunuzu açacak halde gittiğini fark etmeye başlarsınız. Bu da büyümekte olan dağarcığınızdaki üçüncü “kelimedir”. Bu da “Ben buradayım” anlamına gelmekle beraber, artık buradaki “Ben” sözcüğünün kendi Benliğinize eşit olduğunu görmeye başlamalısınız. Şunu anlamalısınız ki, SİZ, siz olarak hayatınızı adım adım yaratıyorsunuz. Olabilecek en erken şekilde, bu daha büyük parçanızla süregelen bir zihinsel sohbetinizin olması yardımcı olacaktır. Buna onun ihtiyacı yoktur. Ama duyulduğunuzu kendinize öğretmek için sizin buna ihtiyacınız var.

Şimdi, şu ana kadar söylediklerimiz oldukça basit ve temel bilgiler. Fakat bir adım daha ilerleyelim. Bu söylediklerimiz her birinizle uygundur. Ancak, adına İnsanlık denilen varlığa ne oluyor? Amerikalı denilen varlığa ne oluyor? Ya da Fransız denilen? Görüyorsunuz değil mi, hepiniz bilincin daha da büyük alanlarının parçasısınız.

Kendi yarattığınız şartların sınırlarını anlamayı öğreniyorsunuz. (Mor Alev: Böylece yeni şartlar yaratabileceğinizi de öğreniyorsunuz.) Bir sonra anlaşılması gereken şey, Fransız bilincinin, Amerikan bilincinin, Çin bilincinin, vs. nin, tamamen kendi katılımcıları tarafından oluşturulduğudur. (Bu toplu bilinçler) iyi ya da kötü, nasıl algılıyorsanız algılayın, tamamı İnsanlık bilincini oluştururlar.

Ve katılımcısı olduğunuz enerji alanları bundan çok çok daha fazla geniştir. Fakat bunun için doktora eğitiminizi bekleyeceğiz!

Bu neden oluyor? Bu oluyor çünkü daha büyük Benliğiniz siz olarak yaşamak istiyor, bunu sizin istediğinizden bile daha fazla arzuluyor. Ve bu, sizlerin andaki yaşamınızda her şeyi kapsayan hayat amacınızdır. Siz buna Yükseliş diyorsunuz.

Yani bu hakkında konuşmuş olduğumuz rakamlar “Ben buradayım” demekle beraber aynı zamanda “Çok iyi iş başardınız!” diyorlar.

Bugünlük, bu kadarının yeterli olduğunu hissediyoruz. Size lütuflar diliyoruz.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2017 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

17 comments

  1. Sayın Mor Alev, yazılarınızı uzun bir zamandan beri zevkle izlemekteyim. Başka sitelerdeki yazıları da okurum. Kafama takılan ve henüz netleşmemiş bir düşünce var, bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
    Konu; insan idrakinin yükselmesi ve genişlemesi ya da açılması. Edindiğim bir intibayı sorguluyorum, tabii yanılmış da olabilirim.
    İnsan idraki,
    *gerçekten yeni oluşarak, yükselerek, genişleyerek, açılan bir ‘hal’mi?
    *Yoksa zihnimiz açıldıkça Yüksek İdrak seviyelerinde zaten yer aldığı belirtilen Yüksek Benliklerimizin seviyelerini mi algılar hale mi geliyoruz?
    Yani kısaca, yeni oluşan bir durum mu, yoksa zaten var olan durumların bizlerin 3.B. zihnimizdeki açılmalar nedeniyle algılar hale gelmemiz mi?
    Cibril de denilen Hz. Muhammed’e Kur’an’ı indiren Cebrail için Hz.M.’in Yüksek Akıl’ı da denir diye duymuştum.
    Saygılar ve sevgiler… Teşekkür ederim.
    Mehmet Örendil

    Beğen

    1. Sevgili Mehmet, ikinci şık benim anlayışıma göre geçerli olan görüş. Yani gitgide daha fazla Yüksek Benliğimiz haline geliyoruz ve böylece algılarımız, farkındalığımız değişiyor. Sevgilerimle

      Beğen

  2. Aylardir 00:00 saatine denk gelirim cogu gece…yeni baslangic diye yorumlarim ama gelemedi bi turlu o baslangic…

    Beğen

    1. Sevgili Melinda, başlangıçlar biz başlatmadan gelmiyor. Yani açılan o kapıya adım atmalıyız. Aktif katılımcı olmalıyız. Bir dikkat edin, gözden kaçırdığınız fırsat kapıları, yeni başlangıç olasılıkları var mı? Sevgilerimle

      Beğen

  3. sanki arada kirmizi bir simsek cakiyor gibi zihinde.. ne degisken duygular.. cok gelgitli hani resetlenmistik? bu acayip guclu yikici yeni hisler niye diye sorsam? ben mutluluk nese huzuru yuklemeye calisirken kendime dunden beri sert esen poyrazda oraya buraya carpip ucusan bir yaprak gibiyim

    Beğen

    1. Sevgili Sinem, Resetlenme de bir süreç. Tutulmaların hepsinde olduğu gibi önümüzdeki altı ayı kapsayan bir enerji söz konusu. Duygularınızı sakince işlemden geçirirseniz, onlarla savrulmazsınız. Bu konuda arşivlerde 5-6 adet yazım var. Anahtar kelimelere tıklayabilir ya da arama kutusuna yazarak bu yazıları görebilirsiniz. Sevgilerimle

      Beğen

      1. Yaşadığın Duyguları üzülmek için degil,”anlamak” için yaşadığını farkettiğin zaman hiçbir duygu seni savuramaz sevgili Sinem.

        Liked by 1 kişi

  4. Belli ki çok önemli birşeyden bahsediliyor, fakat ben algıma düşüremedim anlatılanları. Numerolojik yorum sistemi seçin derken ne anlatılmak isteniyor ve “Ben buradayım” ifadesinden çıkarmamız gereken farkındalık “anda olmak” mı? Teşekkürler Moralev

    Beğen

    1. Sevgili Kürşat, bu çevrilmesi de biraz zor bir kısa mesajdı. Elimden geldiğince temiz olmasına çalıştım ama yine de mesaj biraz daha berrak olabilirdi sanırım. Numerolojik yorum sistemleri bildiğiniz gibi birden fazla. Rakamların anlamlarını anlatan çok sayıda kitap ve araştırma var. Bazıları birbirine uymuyor. Konsey diyor ki, “bunlardan birini seçin, hangisi olursa olsun, biz mesajları sizin yorumlama yönteminize göre ayarlarız”.
      “Ben buradayım” diyen ise Yüksek Benliğimiz. Yüksek Benliğimize artık çok yaklaştık, yani algı alanımızı, anlayışımızı öyle geliştirdik ki, Yüksek Benliğimiz olarak davranmak kolaylaştı ve onunla birleşmek üzereyiz. Tam birleşme ise Yükseliş anlamına geliyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgilerimle

      Beğen

  5. Yıllardır sadece 11 rakamı var yaşamımda. Saaate günde bir kere bakıyorum 11:11, doktor, banka sırası 11, hiç bilmediğim bir ülkede odama götürdüklerinde 11, operada,sinemada, 11. sıra 11. koltuk, 11 kişi, 11 yıl, daha önceki evlerim 11(hele melek apt 11) , oturduğum evin ilk 2 rakamı ve asıl sayamayacağım birçok spiritüel durumda karşımda 11, 111, 11:11. Hala mesajı alamadım aaa diyerek aval aval bakıyorum ve meraktan çatlıyorum desem, ne derdiniz??

    Beğen

    1. Sevgili Şebnem, blogda tekrarlayan rakamlar hakkındaki ilk yazı bu değil. Numeroloji etiketine tıklarsanız anlamları okuyabileceğiniz yazıları görebilirsiniz. Sevgilerimle

      Beğen

  6. Yaşadığım son günleri anlamama yardım ettiğiniz için çook teşekkür ederim
    EŞZAMANLILIK 😊

    Liked by 1 kişi

  7. Uzun yıllardan beridır bu sayılardan biri olan 23 ve tersi 32 sayıları hayatimin çok önemli noktalarında hep karsima çıkmıştır. Bir ara gün içerisinde o kadar cok karşıma çıkıyordu ki çevremde bu durumu bilen bir iki kişi bile çok sasiriyordu bu duruma. İlk zamanlar hep bir sorgu içerisindeydim ya ben bu sayıyı üzerime çekiyordum ya da bu bana bir işaretti. Yıllar sonra bu işi kendimce deneyimlerim ve okuduğum bir kitap dogrultusunda bu durumu çözdügümü düşünüyorum. Bu sayınin kaç olduğunun bir önemi yoktu ya da bir anlam yüklemek gerekmiyordu ama bu sayılar beni bir farkındalığa götürdü. Yasajimsa hiç birseyin tesadüf olmadığını, kollandigimi ve spirituel olarak yükselmeye hazır olduğumu artık bilmem gerekiyordu. Bu farkındalıkla beraber kendi ilerleyisimde karşıma çıkan insanlar, olaylar ya da bir takim isaretler beni yeni bir farkındalığa goturebilecegini bunlara dikkat etmemin gerektiğini farkına vardım. Bu durum bu doğrultu ile algılarimi daha açık bir şekilde bakmami sağladı. Konsey mesajının “Bunu herzaman şöyle yorumlayabilirsiniz…” ile başlayan 4. paragrafında bu bahsettiğim durumu açık şekilde anlatmaktadır. Kendi numaranızı bulma dileğiyle. Sevgiler.

    Liked by 1 kişi

  8. Merhaba, bahsettiğiniz gibi saat zaman yada rakamlara normalde çok da fazla anlam yüklemezdim ama bu yazınızı okuduktan sonra uzun zamandır yaşadığım bir sıkıntım sebebiyle farkındalığımı arttırıcı önde çalışmalar, siteniz sayesinde mediasyonlar ve melek çalışmaları yapıyorum. Ve ne hikmettir ki, ne zaman telefona baksam saat hep 11:11, 15:15, 16:16 vb. sürekli aynı tekrarlayan rakamlara rastlıyorum. yolda yada başka yerde tabelada farketmiyor. Bazıları buna algıda seçicilik diyebilir ama ben ilahi bir mesaj olduğunu düşünüyorum. Ve size teşekkür ediyorum. Yazılarınızı merak ve heyecanla bekliyorum. Dualarınızı ve o güzel enerjilerinizi bizlerden eksik etmeyin. Sevgiyle kalın ..

    Liked by 1 kişi

    1. Ve yazıyı şimdi tekrar okuduğumda evet dedim gerçekten ara ara kendime seslenen bir ses duyuyorum ve acaba birimi seslendi diye etrafıma bakıyorum. Rakam konusuna odaklandığım için farketmemişim. BEN BURADAYIM. Şükürler olsun

      Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.