2017’nin Nefesleri Kesen Güneş Tutulması (Bölüm 4): İnsanlığın Kalbini Şifalandırmak

Sevgili Dostlar,

Tam bu tutulma serisinin sonuncu yazısını hazırlıyordum ki, bir e-mail geldi, 4 Sabit Kraliyet Yıldızı ve bu yıldızların eski Pers astrologlarına göre temsil ettiği dört Baş Melekle yapılan bir güneş tutulması meditasyonu tarif ediyordu. Dün Arkturusluların verdiği yöntemin yanında bu meditasyondan esinlenerek yazdığım aşağıdaki çalışmayı da önermeye “çağrıldım”. Ben her iki meditasyonu da beğendim, sizler içinizden geldiği gibi çalışabilirsiniz, belki de başka farklı toplu çalışmalara katılacaksınız ama aşağıdaki seçeneği de aklınızda bulundurun.

Tara Greene’e ilham verdiği ve bu çalışmanın iskeletini oluşturduğu için çok teşekkürler. (infinitynow.wordpress.com)

Güneş Tutulması, Sabit Yıldız Regulus’la birleşerek gerçekleşiyor. (Bu konudaki detaylar serinin ilk yazısında, bağlantısı en aşağıda) Gökyüzünde dört sabit kraliyet yıldızı bulunuyor. Bunların her biri de bir Baş Meleği temsil ediyor. Regulus, Aslanın Kalbi olarak bilinir ve Baş Melek Rafael’in yerini işaret eder. Rafael, kendi kalp çakrasından bizlere güzeller ötesi zümrüt alevini sunar, bu kalp çakrasının rengidir. Her zaman şifa sevgiyle gelir. Bu devasa Baş Melek ise önce kalbimizi şifalandırır ve böylece diğer parçalarımız da şifa alır.

Bu tutulmanın kalp çakrasında olduğunu söyleyebiliriz. Tutulma enerjilerinin amacının insanlığın kalbini şifalandırmak olduğunu da çok rahat bir şekilde ifade edebiliriz. Eğer hedef Birliktelik Bilinciyse, bunu kırık kalpler, öfkeler, öz-sevgi, öz-değer eksiklikleriyle yapamayız. İşte bu yüzden, bu tutulmada kalplerimizi Rafael’in muhteşem şifasına açmamız önce kendi kalplerimizi, sonra da insanlığın kalbini orijinal haline çevirecektir. Bu çok sade meditasyonu sadece tutulma sırasında değil, istediğiniz zaman yapabilirsiniz.

Tüm tutulmalar bedenimizdeki ve yeryüzündeki elektro-manyetik frekansları değiştirirler. Tam tutulma sırasında, tabiat sessizleşir. Hayvanlar bile çıt çıkarmazlar. Büyük bir durgunluk gelir. Bu tutulma sırasında da sessiz ve durgun olmamız tabiatla uyumumuza yardımcı olur.

Bu tutulma Ateşte Büyük Bir Üçgen Açı yaratıyor. Yay’daki Galaktik Merkez ve Koç’taki Uranüs tutulmaya katılıyor. Galaktik Merkez Maya inancına göre tüm ruhların Samanyolu Galaksisine giriş yeridir. Galaksinin annesi olarak anlatabileceğimiz bir noktadır, büyük kozmik şifa ve bilgelik getirir. Benim görüşüme göre bu nokta yuvaya dönüşü de simgeler. Uranüs ise yüksek bilincin, özgürlüğün yeniliğin ve evrimleşmenin gezegenidir. Şu anda bulunduğu derece ise “Kürelerin Müziği” sembolünde, Uranüs bu tutulmada kozmik düzene yeniden uyumlanmamız için çalışıyor.

Bu tutulmada, henüz tamamını anlayamadığımız fakat sonradan bizler için anlam kazanacak kod ve frekansları indiriyoruz, farkında olalım, ya da olmayalım, tutulmadan haberimiz olsun ya da olmasın.

Bütün bu bilgileri bir araya getirdiğimizde muazzam bir şifa fırsatıyla karşı karşıya olduğumuzu görüyoruz. Güneş tutulması sırasında oluşan güneş tacı görüntüsü bize bu meditasyon için ilham veriyor. Bu ateş çemberinin kendimizi olduğumuz gibi sevmemize, takdir ve kabul etmemize engel olan bütün eski enerji tahribatını da yakarak dönüştürmesini diliyoruz.

Bunun için de dört Baş Meleğe ve dört Sabit Kraliyet Yıldızına bakıyoruz. Hepimiz bu tutulmayla Aslan Yüreklerimize dönerek, güneşin ateş çemberiyle taçlanıyoruz. Her birimiz kendimize egemen, hür, kalbinden doğru yaşayan ve bedenini, zihnini ve kalbini, ruhunu bir bütün haline getirmiş varlıklar haline gelme potansiyelinin tam ortasındayız. Böylece kendi renklerimizle ışıldayabiliriz. Bu çalışmada kalbinizi dinleyin, sizi nereye götürüyorsa doğrudur.

Belki ateşi temsilen bir mum yakmak isteyebilirsiniz, ya da güneş tutulmasına sadece enerji alanı olarak bağlanmayı tercih edebilirsiniz. Seçim size ait. Yukarıdaki şemada dört Baş Melek ve dört sabit yıldızla ilgili özet bilgileri paylaştım. Bu devasa ve her zaman yanımızda olan Baş Melekleri hepiniz çok iyi tanıyorsunuz, o yüzden detayları geçiyorum.

Baş Meleklerle kendinize bir kutsal çember yaratın. Çemberin içini, çevrenizi Mor Alev enerjisiyle arındırın (Baş Melek Zadkiel’den bunu rica edebilirsiniz). Çemberinizi çiçekler ve kokularla süsleyip bunu tam bir kutlama haline getirebilirsiniz. Nasıl içinizden geliyorsa doğrudur. Ve tek tek dört Baş Meleği çağırın. Çemberin tam ortasındasınız. Kutsal alandasınız.

Kendinizi rahatlatın. Derin nefeslerle daha da rahatlayın. Derin nefes alıp tutup sonra da yavaş yavaş geri verebilirsiniz.

Aslan burcunun enerjisiyle uyumlanın. Kalbinize ve Yüksek benliğinize bağlanın. Aslan aynı zamanda çocuktur. Çocuk olsanız nasıl hissederdiniz? Masumiyetinizi ve neşenizi çağırın. Bugün size yardımcı olacak, Aslan burcuyla bağlantılı ruh hayvanınızı da çağırın. Belki bir kaplan, belki bir kedi yavrusu ya da bir leopar gelecek… Kabul edin. Kedigillerin bize olduğumuz gibi olmak ve anda kalmak konularında öğreteceği çok şey var.

Şimdi nefeslerle kök çakraya uzanın. İyice derinlere gidin, kök çakranızın toprakla, Gaia’yla olan bağına bakın. Daha da derinlere inin. Yerkürenin merkezine, Gaia’nın kalbine. Toprak Ana’ya sizden bir şey isteyip istemediğini sorun. Cevap gelebilir, ya da gelmeyebilir, her ikisi de doğrudur.

Güçlenmiş kökünüze geri dönün ve yavaşça yukarıya çıkın, sakral çakraya. Kökten aldığınız ısıyı, toprağın enerjisini ve güvenini yukarıya doğru yavaşça yükseltin. Her seferinde birazcık. Tek tek çakralarda yukarıya çıkıyoruz.

Göbek deliğinizde biraz daha fazla vakit geçirin. Bu çakra aynı zamanda evrenle olan ruhani göbek bağımızı da taşır. Duygusal farkındalığımız ve duygusal dengemiz bu çakradadır. Burada geçirilen vakitte kozmosla olan bağınız daha da güçlenecektir.

Bir adım yukarıdaki solar pleksus çakra, güneş rengiyle benliğimizi, gücümüzü temsil eder. Şimdi nefesleri bu çakraya doğru alın. İyice yerleşin. Bu çakranın kendini yenilemesine, yeniden enerjiyle dolmasına izin verin.

Ve bir sonraki adım kalp çakramız. Zümrüt yeşili rengiyle bu çakra fiziksel varlığımızın merkezidir. Kalbinize girin. Yeşili hissedin. Yeşili yaşayın. Çevrenizi inceleyin. Rafael’i çağırın ve şifasına izin verin. Burada kalın. Kalbinizin atışıyla bir olun. Deneyimlere açık olun. Belki sadece rahatlama yaşayacaksınız, bu doğrudur. Belki akan sevgiyi hissetmek gözlerinizi yaşartacak, bu da doğrudur. Ağırlık, hafiflik, vs.. Her türlü his olması gerektiği gibidir, size özgüdür. Deneyimlerinizi karşılaştırmayın, bir beklentiniz de olmasın. Sadece hislere izin verin. Zaman değişim zamanı. Zaman salıvermek zamanı.

Kalbinizin güçlendiğini, sevgiyle büyüdüğünü görebilir, hissedebilirsiniz. İçinizdeki Aslan Kral ya da Kraliçeyle tanışabilirsiniz. Gerçekten kendinizi deneyimlere ve içgörülere açın.  Hazır olduğunuzu hissettiğinizde kendinizin ve tüm gezegenin Rafael’in zümrüt yeşili enerjisiyle yıkandığını görün. Her insan, her hayvan, bitki, her yaşayan varlık, dağ, deniz, toprak, her atom…

Şimdi, iradenizi de yöneten solar pleksus çakradan doğru (ki bu çakra aynı zamanda iç güneşimizdir) niyet edin: “Benim ve yeryüzündeki tüm insanların yüzde yüz kalpten yaşamasını, kalpten karar vermesini, kalpten davranmasını niyet ediyorum. Tüm insanlığın kendi ışığını tanımasını niyet ediyorum. Hepimizin uyanmış, aydınlanmış sevgi varlıkları olarak güneşin altında BİR olmasını niyet ediyorum. ŞİMDİ.”  Niyetinizi tüm evrene gönderin.

Size dört Baş Melekten ve Yaratan’dan doğru akmakta olan Koşulsuz Sevgiyi yeryüzündeki bütüne aktarmaya devam edin. Sevginin en büyük evrensel yasa olduğunu hatırlayın. Yaratıcılık, tutkuyla yaşamak, çocukları korumak, Toprak Anayı, Gaia’yı korumak, huzuru yaratmak bizlerin kutsal görevi.

Elektro-manyetik alan değişirken herkesin Kalp Birliğini özümsediğini, içine aldığını zihninizde canlandırın. Yumuşaklığın, zarafetin ve bununla gelen gücün kalpten tüm damarlara pompalandığını görün.

Kendinizi ve diğerlerini her gün daha fazla ve daha fazla sevmeye söz verin. Güneşin altındaki her şeyin kutsal olduğuna yemin edin. Kutsal bir sanatçı olmaya ve yaratmaya, eş-yaratmaya yemin edin. Kendi hayatınızın, kendi filminizin yıldızı olmaya söz verin. Siz kendi enerjinizde, kendi benliğinizde egemensiniz. Siz, özgürsünüz.

Tutulmanın ve bu tören-meditasyonun sonunda Baş Meleklere, yardımcı olan tüm varlıklara teşekkür edin. Ateş çemberiniz sevgi çemberiniz haline geldi. “Çemberi açıyorum ama kırmıyorum” deyin.

Deneyiminizi yazabilir,  aldığınız ilhamla resimler çizebilirsiniz. Hepimiz, tüm insanlık bu çemberde sizinleyiz.

Bu yazıyı takiben bugün tutulma serisinin final yazısı gelecek. Sonra da hep beraber sessizliğe bürüneceğiz. Umarım yukarıdaki yumuşak meditasyon/şamanik çalışmayı beğenirsiniz ve tam kalp şifasını deneyimlersiniz.

©Mor Alev 2017

NOTLAR:

  1. Yoğunluktan dolayı geçen hafta başından beri  e-mail mesajlarınıza gecikmelerle cevap verebiliyorum. Bu yoğunluk güneş tutulması ertesine kadar devam edecekmiş gibi görünüyor. O yüzden sizlerden anlayış bekliyorum. Teşekkür ederim.
  2. Yazının birinci bölümü: Neden nefesler kesiliyor?
  3. Yazının ikinci bölümü: Konsey’den tutulma mesajı
  4. Yazının üçüncü bölümü: Birliktelik Bilinci ve Resetlenme
  5. Bu güneş tutulması bundan önce paylaştığım yeni siyah ay döngüsünün bir parçasıdır. Daha fazla detay için eğer okumadıysanız, o yazıya bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.


Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

13 comments

  1. Heyecan dorukta! O kadar yorgun olmama rağmen (ev taşıyoruz ve biraz hastaydım) gece, sabaha karsı sabah, uyanıp uyanıp nefesler çalıştım… Ve hiç zor gelmedi ağır gelmedi….
    Sevgili Mor Alev,
    Gerçekten bunu sevgi dışında bir şey yaptıramaz sanırım. Abla, kardeş, anne, dost ve çocuk oluyorsunuz bizler çin.
    KOCAMAN TEŞEKKÜRLER!!!

    Liked by 2 people

  2. Sevgili Mor Alev

    Malum büyük projeye istek belirten iki büyük kuruma hazırladığım sunumu yollamak üzere mailimi açtım ki aşağıdaki post unu gördüm. 1. aylardır bitiremediğim proje bugün !!??? hazır oldu… !!!! 2. Send tuşuna yönelirken mor aleve rastladım. Duaların ve enerjinin desteği ile uzak mekiğimi ateşliyorum. Kucaklıyorum.

    >

    Beğen

    1. Sevgili Emel, hazırlık dönemi bitti. Artık başlıyoruz. Sevgilerimle uzay mekiğine en iyi dileklerimi gönderiyorum. Görüşmek üzere

      Beğen

  3. Sadece Güneş Tutulması mı? 2017 beklenti ve öngörülerinizden bu yana SİZİNLE geçen tüm bu sürecin bu yolculuğun her anı Sevgi dolu heyecan verici nefes kesici daha doğrusu dün Arkturusluların dediği gibi nefes olucuydu.

    Bilincinize gelenleri bize aktararak bizi getirdiğiniz yer gerçekten muhteşem.

    Diyecek söz bulamıyorum. Yeni bölümde yazdığınız gibi söz bitti. Sessizlik Sonsuzluk Anı. Allah razı olsun. Allah hepimizden razı olsun.

    Yeni yollara sevgiyle aşkla minnetle şükürle teşekkürle şükranla şefkatle devam etmeye niyet ediyorum, Hepimizle, Hepimizi seviyorum.

    🌐💚🌐

    Liked by 2 people

  4. İyiki varsin mor Alev.. hayatimiz aldigimız nefesimiz degisti sayende..sonsuz tessekurler.Sevgi dolu tum guzel enerjiler evrenden kainattan dunyamıza ve tüm yaratilmislarin Kalplerine Aksin birlik bilincimizle Hakka varsin..benim be bütünün en yuksek hayrina olacak sekilde..Tesekkurler.Herkese çok tesekkurler….sevgi ve dua ile..

    Liked by 2 people

  5. Sevgili mor alev,
    Güneş tutulmasına çok az kaldı..
    Bende heyecanlıyım..

    İki gündür ,aile büyükleri tarafından çok büyük baskı altındayım..

    Yapmak istenediğim bir şeyi zorla yapmam için uğraşılıyor..
    Mor alev ,ne zaman bu baskılar gidecek.
    Yoruldum..
    İnsana bu kadar zorlamak çok çirkin..

    Bu kişilere ne demeliyim artık,
    Ben ne yapıcağım.

    Beğen

    1. Sevgili Tubam, ilişkiler kategorisinde yardımcı olabilecek makaleler bulunuyor. Onlara bir bakmanızı öneririm. Sevgilerimle

      Beğen

  6. Sevgili mor alev,

    Güneş tutulmasını sevgiyle bekliyorum..
    Aslında uzun zamandır sürekli herkeze sevgi gönderiyorum.

    İki gündür ,teyzem tarafından baskı görüyorum..
    Çok Şiddetli bir zorlama ve baskı
    Bu baskı önceden hissettirmeden yapardı.şimdi öyle bir yapıyor ki.
    Meteor yağmurundayım sanki

    korkumun kaynağı hep büyük teyzemdi..
    Büyük teyzemin hayatıma müdahalesi ve zorlaması..

    Şimdi ise kendimi çok güçlü hissediyorum..
    Sanki korkumu yendiğimi düşünüyorum..
    İçimden şimdiye kadar büyüttüğünü deymezmiş,
    Başardığımı hissediyorum..

    Baskının terketmesini bekliyorum..
    anladım ve özgür bırakıyorum..
    Artık bitsin..

    Liked by 1 kişi

  7. Şu anda seyrediyorum niyetlerimi yaptım.. Kalbimi açtım.. Naklen nasadan yayına bakıyorum da muhteşem.. Sabah meditasyon yaptım.. Yüzdüm.. 7dalga aştım arındım sizi seviyorum.. 💜 💜 💜

    Liked by 1 kişi

  8. hepimizin iyiligi icin niyet ettim yogun bir gundu aklima geldikce dua ettim herkes icin aksam sevmedigim ama issiz kalan biri aklima geldi eskiden olsa etmezdim ama bu aksam iyi bir isi olmasi icin duaettim ve aklima siz geldiniz birlik bilinci geldi
    tesekkurler hersey icin

    Liked by 1 kişi

  9. Sevgili mor alev nasadan tutulmayi izledim bir guruba uyeyim orada sakin seyretmeyin yazdilar soruyorum aciklamada yapmiyorlar bunun sebebi nedir lutfen yazarmisiniz tesekkurler

    Beğen

    1. Sevgili Arzu, ben bu grubun sebebini bilemem, bunu onlar bilir. Fakat genel “sağlama” sorumuzu soralım. Bu sevgi gibi mi? Yani şöyle bir şey ortaya çıkıyor: “Sakın seyretmeyin, yoksa ……. olur” Şimdi onların vermediği bilgiye göre “….. olur” parçasını bilmiyoruz. Ne olur? Neye karşı uyarılıyorsunuz? Bu sevgi gibi mi, korku gibi mi? Bu grup ne yapmaya çalışıyor? İçinize sorun. Bir zamanlar tutulmaya bakılmazdı, gözleri koruyacak özel gözlükler yoktu, bundan dolayı bakmayın denirdi şimdi bu konuda yeterli bilgimiz var, yeterli düzeyde teknolojik evrimleşmemizi yaşadık. Karar size ait. Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.