2017’nin Nefesleri Kesen Güneş Tutulması (Bölüm 3): Birliktelik Bilinci ve Yüksek Bilinç Frekansına Resetlenme

Sevgili Dostlar,

Bu bölümde 21 Ağustos güneş tutulmasının etkilerine bir de Arkturusluların bakış açısından doğru göz atacağız. Aşağıda derlediğim bilgiler son haftalarda Arkturusluların bu konu hakkında sorulan sorulara cevaplarıdır. Çok saygı duyduğum, sizlerin de zaman zaman bu blogda okuduğunuz kanal Sue Lie tarafından iletilmiştir. Bu sohbetlerin tam transkriptlerine Sue’nun internet sitesi ve bloğundan ulaşabilirsiniz. (multidimensions.com)

Bu arada en aşağıda, çok sade ve rahatlıkla uygulayabileceğiniz bir meditasyon bulunuyor. Onu lütfen kaçırmayın!

Öncelikle Sue, Arkturuslulara şöyle soruyor: “Bu tutulmanın önemli olduğunu biliyoruz, bu olayın bilincimize olan etkileri nelerdir?”

Bu Tutulmanın Armağanı Birliktelik Bilincidir

“Eğer tutulmayı, “Aman ne olmuş. Tutulmalar benimle ya da hayatımla ilgili hiçbir şeyi değiştirmediler” bakış açısından doğru algılamayı seçiyorsanız, “algı birliği” fırsatını kendinizden esirgemiş olursunuz. Bu, böyle bir geniş ve büyük çeşitliliği olan bir ülkede çok ender fırsat bulunan bir durumdur. (Mor Alev: Arkturuslular bu gökyüzü olayını öncelikle ABD’de ve sonra da dünyanın geri kalanında bir birliktelik bilinci deneyimleme şansı olarak görüyorlar.)

Öte yandan, eğer tutulmayı algılayabilen veya algılamayı seçenlere uyumu tercih ederseniz, kendi algı alanınızın tutulmayı seyreden, onu düşünen kolektif bilince katılımını sağlarsınız.

Evet, düşünceleriniz “algı alanınızın” bir parçasıdır. Eğer tutulmayı ya da tutulmayı seyretmeyi seçen binlerce kişiyi düşünmezseniz, onu ALGILAYABİLCEĞİNİZ bir duruma kendinizi koymayı hatırlamazsınız.

Diyebilirsiniz ki, “onların görmüş olması, benim de görebileceğim anlamına gelmiyor. Ben tutulmanın görülebileceği bir yerde değilim.” Evet, bu doğrudur. Fiziksel bedeniniz orada olmayabilir. Ancak, görebilen pek çok kişi olacaktır, en azından bir dakikalığına. O yüzden, tek ihtiyacınız olan şey, tutulmaya dair iç algınıza ya da tutulmanın gösterildiği televizyon veya bilgisayar ekranınıza dikkatinizi vermektir. Peki neden? Çünkü “düşündüğünüzü getirirsiniz”. Bu olayı fiziksel olarak algılama şansınız olmadığı halde, bilinciniz binlerce diğer insanın bilinciyle aynı şeye odaklanmaktadır.

Bu yüzden, grup enerji alanını algılamayı seçmiş oldunuz. Pek çok kişi düşüncelerini ve beklentilerini aynı şeye verirken, tutulma olayını deneyimlemeyi seçen büyük bir kitlenin yarattığı grup enerji alanına katılmış olursunuz.

Bu derecedeki Birliktelik Bilinci zamanın ve yerin ötesine geçer. (Mor Alev: Yerin ve çizgisel zamanın önemli olmadığı çok boyutlu bir deneyim haline gelir.) Bundan dolayı, tutulmayı diğerlerinin gördüğü yer ya da saat kuşağında GÖRMEYECEKSİNİZ. Fakat bu olaya algı alanını yönlendirmeyi seçen farklı saat kuşaklarında, farklı yerlerde bulunan kişilerin grup enerji alanına katılmış olursunuz. Gerçekte, bu olayı televizyonunuzda ya da bilgisayarınızda seyrediyor olabilirsiniz, bu makineler algı alanınızın binlerce başkalarının da kendini hizaladığı aynı enerji alanına yönlendirmenizi sağlayacaktır.

İşte, bu “algı seçiminde birlik” asıl önemli olan şeydir. Tutulmayı seyretmek için aynı yerde toplanmış insanlar bile farklı yaşamlar, yaşlar ve tarihe sahip olacaklar.

Bu yüzden herkes bu olaya, kendi ilgilerinden, düşünce şekillerinden, seyretme sebeplerinden kaynaklanan kendi sübjektif alanından doğru bakacaktır. Baktıkları ise bunu seyreden ya da seyretmeyip de düşünen kişilerin birlikte yarattığı algı alanıdır.

Bu tutulmanın hediyesi BİRLİKTELİK BİLİNCİDİR.  Tutulmanın bu Birliktelik Bilincini aktive ettiğini sadece birkaç kişi hissetse bile, önemli değildir. Bu birleşik insan bilinci, sadece bir olaya odaklanarak yüksek boyutlara uzanan bir ışık feneri oluşturur ve der ki;

‘Biz, yeryüzünün insanları, gökyüzüne hiçbir korku duymadan ve batıl inanç olmadan bakmayı seçebiliyoruz. Biz, yeryüzünün insanları, bilincimizi birleştirip bir kıtanın bir ucunda başlayıp diğerinde biten bir olaya odaklayabilecek kadar evrimleştik’

Biz ŞİMDİDE size geldik, çünkü bizi SİZ çağırdınız. Aynı insanların artık güneş tutulmasının dünyanın sonunu getirdiğine inanmadığı gibi, her gün daha fazla ve daha fazlanız biz Galaktik Ailenizin burada, göklerde olduğunun, yardıma istekli ve hazır olduğunun tamamen farkındasınız.

Gaia, bir özgür irade gezegenidir ve bizler de sizin özgür iradenize saygı duyuyoruz. İsterseniz bizi görebilirsiniz, ya da istemezseniz görmeyebilirsiniz. Fakat biz sizlerleyiz. Asla yalnız değilsiniz, çünkü biz, sizin Galaktik Aileniz, sizlerleyiz.”

Bilincimizin Resetlenmesi

Yukarıdaki bilgilerin gelişinden bir-iki gün sonra bir radyo programında Sue Lie aracılığıyla Arkturuslular tutulma konusuna biraz daha açıklık getiriyorlar ve aşağıdaki bilgileri veriyorlar:

“Herhangi bir tutulmanın bilinciniz üzerindeki etkisi, tutulmanın enerji alanına karşı algılarınızı açmanıza bağlıdır. Ancak, tutulmaların enerji alanları o kadar güçlüdür ki, fiziksel olarak tutulma bölgesinde olmanıza gerek yoktur.

Bu tutulma bir resetleme gibi çalışacaktır. Bilgisayarınızı resetlediğinizde, onu kapatırsınız sonra çok çabuk yeniden açarsınız. Yani ışık kısa bir süre için kapanır ve ışıklar tekrar açılır.

Sıklıkla, bilgisayarınızın resetlenme ihtiyacı olduğunda ona çok fazla bilgi, çok hızlı bir şekilde verilmiştir. Bilgisayarınızda ışık olarak depolanan bilgi karmaşık hale gelmiştir ve zorlukla ilerler, bilgisayarın bu haldeyken çalışması ağır ve sorunludur. Ancak onu kapar ve açarsanız, resetlemiş olursunuz.

İnsanlıkta olan şeylerden biri şudur; o kadar farklı varlıklardan ve yerlerden o kadar fazla bilgi alıyorlar ki, beyin/bilgisayarlarında hepsini bir araya getirmekte zorlanıyorlar. Bir süreliğine yapmakta olduklarını “kapatmalılar” ve beyinlerinin yeni bilgileri özümsemesine izin vermeliler. (Bilgi beyinlerinde ışık sinapsları olarak saklanmaktadır.)

Bu tutulmaya, bilincinizi resetlemek üzere bir fırsat olarak bakarsanız, gelmekte olan yüksek ışığın faydalarından yararlanabilirsiniz. Bu resetleme halini günlük yaşantınıza da yerleştirme ihtiyacındasınız.

Günlük olarak meditasyon yapmaya, ağaçlık alanlarda yürümeye, gökyüzüne bakmaya, resim çizmeye ya da iyi bir dostla güzel vakit geçirmeye zaman ayırdığınızda günlük hayatın stresinden resetlenmiş olursunuz ve TEK olanın ŞİMDİSİNE giriş yaparsınız. (Mor Alev: Çizgisel zamanın dışındaki şimdiyi yaşarsınız ve birliktelik bilincine giriş yaparsınız)

Ne zaman bilincinizin böyle yükselmesine izin verirseniz, o “yüksek bilinci” depolamış olursunuz. Ve ne zaman günlük hayatınızda ihtiyacınız olsa, örneğin, işte stresli bir günden sonra ağır trafikte eve dönerken ya da çocuğunuzun okulda sorun yaşadığını öğrenirseniz veya tam yoldayken benziniz biterse, ne olursa olsun, yeryüzü aracınızda (insan vücudunun enerji alanında) depoladığınız yüksek bilinç halini fiziksel bedeninize İNDİREBİLİRSİNİZ.

Bu tutulma, insanlığı kendi bilinçlerindeki ışıkla tutulmada ortaya çıkacak olan büyük ışığı uyumlamaları için bir davettir.”

Neden ABD?

Sevgili Dostlar, bu uzun bölümü kelimesi kelimesine çevirmek yerine Arkturusluların ilettiği bilgilerin bir özetini ve kendi anlayışımı iletmek istiyorum. Arkturuslular, ABD’deki bölünmüşlük halinin şu anda bütün dünyayı yansıttığını söylüyorlar. ABD oldukça genç bir ülke ve halkı dünyanın her yerinden gelen göçmenlerden oluşuyor. Yani bir şekilde, bütün dünyanın insanlarının, toplumlarının orada temsilcileri var. Bu bir ülkeye özel bir tutulma gibi görünse de, temsilcileri dolayısıyla enerjik açıdan tüm dünyada gerçekleşen bir tutulmadır.

O kadar çok farklı kökenden gelen, farklı ilgi alanları, farklı geçmişleri ve tarihleri olan insan bu olaya odaklandığından, burada ÇEŞİTLİLİĞİN BİRLİĞİNİ de göreceğiz. Çok sayıda insan tek bir şeye odaklandığında (örneğin tutulma), Birliktelik Bilincinde büyük sıçramalar yaşanır. Gezegensel Yükselişi tamamlamak, ona doğru çalışmak ve yaratmak için en önemli parça Birliktelik Bilincidir.

Öneriler

Arkturuslulara göre, kendimizi bütün insanlığın bilincinin bir parçası olarak düşündüğümüzde, toplu bilincimizin resetlenmesi ve Birliktelik Bilincine odaklanmalıyız. Yani, tutulma meditasyonlarımızda bütünün enerji alanına adım attığımızı ve ona katkıda bulunduğumuzu bilmemiz faydalı olacaktır. Çok insan aynı anda aynı şey için meditasyon yapacak: Huzur, Barış ve Birliktelik!

Arkadaşlar, düşünün, bazen dev organizasyonlar olur, bütün dünyanın seyrettiği, bir şekilde katıldığı organizasyonlar. Ve evde televizyonlarınızdan bile seyretseniz, size verdiği his farklıdır, örneğin olimpiyat oyunlarının açılışı gibi, ya da çok büyük, milyonlarca insanın seyrettiği bir yardım konseri gibi… O noktada toplu enerji alanındasınızdır ve içinizdeki coşku çok farklıdır, bunu hissedersiniz. Pazartesi günü tutulma meditasyonunuzda böyle hisler hissetmeniz mümkündür.

Fakat bu tutulmanın bir başka yönü daha var: Kişisel gelişimimiz. Arkturuslular yeteneklerimizi daha da uyandırmamız, özellikle de Işık Dili becerilerimizi geri getirmemiz açısından kısa bir meditasyon öneriyorlar. Bu meditasyonu tutulma öncesi, sırasında ya da sonrasında, hatta günlük olarak istediğiniz zaman yapabilirsiniz.

Arkturuslulardan bir Meditasyon:  Yüksek Bilinç Frekansına Resetlenmek

Bilgisayar/zihninizi resetleme ihtiyacınız olduğu zamanları anlamanıza izin verin. Bu fazla yük sıklıkla çok fazla program açık olduğunda, aynı anda çok şey yapıldığında ortaya çıkar. O zaman bilgisayar/beyniniz yük altında boğulur, yavaşlar, tam kapasitede çalışamaz olur. Açık olan tüm farklı programları kapatmak ve bilgisayar/beynin şalterini indirip bir süreliğine çalıştırmamak iyi gelir. Bunda hiçbir sorun yoktur.

ŞİMDİ, içinize bakmak için birkaç dakika ayırın. Anda zihninizde kaç tane farklı şey oluyor? Alışveriş listesini unutabilirsiniz, çocukları okuldan almayı, yapacağınız toplantıyı, almayı ya da yapmayı unuttuğunuz şeyi, etrafınızda olanları.

UZUN bir dakika ayırın, uzun, yavaş, derin nefesler için… Uzun yavaş bir nefes alın ve nefesinizi olabildiğince tutun ve tüm dikkatinizi nefesinizi tuttuğunuz gerçeğine verin. Şimdi, aynı kontrollü şekilde, tıpkı hayatınızı kontrol altında tuttuğunuz gibi, sakince ve yavaşça nefesi verin.

Yavaş ve ağır nefesler alın, yavaş ve ağır şekilde o nefesleri geri verin. İçeriye nefesle dinginliği aldığınıza odaklanın. Dinginliği bedeninizin içlerine doğru çekin. Dinginliği nefesinizle verin. Dinginlik nefesi alın, bedene dinginliği dağıtın ve dinginliği bedende tutun ve yavaşça dinginliği nefesinizle gerçekliğinize verin.

Dinginlik nedir? Dinginlik bir sükûnet anıdır. Tam güneş doğmadan önce, tam güneş batmadan önce. Tam uyanmadan önce, tam uyumadan önce. Her zaman deneyimlemek istediğiniz şeyi deneyimlemeden hemen öncesindedir. Bu deneyim de eğer siz o deneyimden önce dingin olup da kabul edebilirseniz gerçekleşir.

Bu şimdide, sadece uzun yavaş derin bir nefes alın, içeri, içeri, içeri ve tutun, tutun, tutun.

Şimdi yavaşça dışarı, dışarı, dışarı verin ve gevşeyin. Bedeninizin gevşemesine izin verirken, beyninizin de gevşemesine izin verin. İzin verin düşünceleriniz bir mola alsın. Aynı anda düşündüğünüz yüzlerce düşünceyi tanıyın. Bu düşünceler şimdi hep birlikte “esniyor”, gözlerinden yaşlar geliyor, başlarını masalarına koyuyorlar veya koltuklarına yaslıyorlar.

Kendinizi rahat bir koltukta otururken buluyorsunuz, durdunuz ve kendinizi yol kenarına çektiniz. Uzun, yavaş, derin bir nefes alıyorsunuz. Nefesi hissediyorsunuz. Nefesi bırakıyorsunuz. Nefes oluyorsunuz. Nefesi nefes alıyorsunuz. Nefesle bütünleşiyorsunuz.  Tamamen bedeni gevşetip rahatlatıyorsunuz ve gözlerinizi kapıyorsunuz.

Şimdi, kendinize izin verin, bilincin daha yüksek frekanslarına “resetlenin”.

Aynı tutulmanın dış dünyanızı resetlediği gibi, iç dünyanızı da siz resetleyebilirsiniz!

Lütuflar diliyoruz. Biz Arkturuslularız.

Tutulma sırasında olduğu gibi bu ŞİMDİ’de de,

Dünya Huzuru ve Gezegensel Yükseliş

Üzerine meditasyon yapmanızı rica ediyoruz.

***

Sevgili Dostlar, Konsey’den sonra gördüğünüz gibi Arkturuslular da bütüne odaklanmamızı rica ediyorlar. Biz, bütünden ayrı değiliz. Bütüne olan her güzel şey, bize de oluyor. Bize olan her güzel şey, bütüne de oluyor.

Arkturuslulara ve Sue Lie’a çok teşekkürler. (multidimensions.com)

©Mor Alev 2017

NOTLAR:

  1. Yoğunluktan dolayı hafta başından beri  e-mail mesajlarınıza gecikmelerle cevap verebiliyorum. Bu yoğunluk güneş tutulması ertesine kadar devam edecekmiş gibi görünüyor. O yüzden sizlerden anlayış bekliyorum. Teşekkür ederim.
  2. Yazının birinci bölümü: Neden nefesler kesiliyor?
  3. Yazının ikinci bölümü: Konsey’den tutulma mesajı
  4. Bu güneş tutulması bundan önce paylaştığım yeni siyah ay döngüsünün bir parçasıdır. Daha fazla detay için eğer okumadıysanız, o yazıya bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.


Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

9 comments

  1. Sevgili Mor Alev,
    Bu yazıdaki meditasyonu kendim için düzenledim ve sizlerle de paylaşmak istiyorum. Benimde BİRLİKTELİK BİLİNCİNE KATKIM OLMASI DİLEĞİYLE.
    Sevgi ve ışıkla kalın…

    Ses kaydını size nasıl yollayabilirim?

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Çiğdem, kaydınızı dropbox’a yükleyip bağlantısını burada yorumlar bölümünde tüm arkadaşlarla paylaşabilirsiniz. Çok teşekkürler, sevgiler

      Beğen

  2. [audio src="https://www.dropbox.com/home?preview=Güneş+tutulması+meditasyonu.m4a" /]

    Bu meditasyonu Mor alev’in ”Birliktelik Bilinci ve Yüksek Bilinç Frekansına Resetlenme”
    yazısından esinlenerek hazırladım.
    hepimize katkı olması dileğiyle….

    Liked by 2 people

  3. Mor Alev bilgiler için çok teşekkürler!! 💝🙏

    Bir sorum olacak,

    Tutulma Türkiye saatine göre mi 15.47′ de başlayacak yoksa Amerika saatine göre 15.47′ de mi?

    Beğen

    1. Sevgili Zeynep, detaylı saat bilgileri şurada: https://www.timeanddate.com/eclipse/solar/2017-august-21
      Türkiye saati ile 15.47 henüz Amerika’da batı yakasında güneş yükselmediği için, yani gündüz olmadığı için tutulma da olmuyor. Burada geceyken, orası gündüz. Türkiye saati gece saat 21.30 civarı maksimum tutulma gerçekleşecek, tam saatler verdiğim bağlantıda. Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.