8-8 Aslan Kapısıyla Işığa Adım Atalım

Sevgili Dostlar, 2017 senesinin Aslan Kapısına hoş geldiniz! Umarım dün harika bir ay tutulması yaşadınız. Böylece etkileri önümüzdeki 6 ay ve ötesine sürecek yeni bir döneme tamamen girdik. Bugün, bu yeni dönemi Aslan asaleti ve dinamizmiyle taçlandırıyoruz.

Aslan Kapısı denince öncelikle aklımıza gelen üç şey vardır: Sirius Yıldızı, Aslan Burcu ve Eski Mısır Medeniyeti! Bu konuda geçmişte pek çok yazı yazdım. Oradaki bilgileri tekrarlamamak amacıyla bir araştırma yaptım ve bugün bu blogla eş-titreşimde olan kaynaklardan aldığım bilgileri paylaşmaya karar verdim.

Astrolojide Sirius

Sirius gökyüzündeki en parlak ve en kutsal yıldız olarak kabul edilir. Yengeç takımyıldızında yer alan Sirius Yengeç tarafından yönetilen psikolojik ve ruhani süreçler arasında parlayan yüksek bilincin ışığı olarak kabul edilir. Sirius, Yengeç’in içinden doğru Ruhani Sezgi ışığını gönderir, bize iç görü, destek ve rehberlik sağlar. Zodyak’ta güçlü bir Sirius, berrak, güçlü, durmak bilmeyen bir ruhani görev hissini açığa çıkarır. Hayat değiştiren olaylar yaşayabilir, böylece yaşam yolumuzu gitmemiz gereken hedefe yönlendirebiliriz.

Sirius, bu tutulma döneminde, yani dün akşamki ve 21 Ağustos Güneş Tutulmasında oldukça seçkin bir pozisyona yerleşmiş durumda. Bu konuda Carl Boudreau şunları söylüyor:

“Her iki tutulmada da Sirius güçlü ve ruhanileştiren bir etki yapacak. ‘Sıradan/dünyevi’ olanı ‘yakıp dönüştürecek’. Bu yüzden Ağustos tutulmalarının sadece bireysel olarak kökten iç ve dış değişimi getirmesini değil, aynı zamanda bütün dünyayı etkileyecek şekilde ruhani yükselişi getirmesini bekleyebiliriz.

Kadim ezoterik bilginlere göre, Sirius ‘Ruhani Duyarlılığın Yıldızıdır’. Aynı zamanda, Yeryüzünün ruhani hiyerarşisini de yönetir. Sirius, sevgi bilinci enerjisinin ya da ‘kurtuluş’ enerjisinin, daha da basitçe söylersek, İlahi Sevgi enerjisinin bizim güneş sistemimize akmasının, güneş sistemimiz içinde yayılmasının kaynağıdır. Sirius, en derinden ve en yakından gezegenimizin ruhanileşmesi için çalışır.

Sirius bu tutulmalarda diyor ki, şartlarımız, siyasi ve ekonomik değerlerimiz ruhani bir yöne doğru ilerleyecektir. Fikrimce, bu demek oluyor ki, siyasi ve ekonomik güçte günümüzde gördüğümüz dengesizlikler devam edemeyecektir. Ağustos’tan itibaren gerekli olan her şekilde buna bir son verilecektir. Hatırlamakta fayda var, Aslan burcu kişiliğimizin yüksek benlikle uyumlanmasını yönetir. Bu anlamda, Sirius ve Aslan burcunun etkileri ezoterik olarak benzerdir.

Sirius’un Ağustos tutulma haritalarındaki yerleşiminin mutlak gücü, bu tutulmaları gezegenin ruhani evrimleşmesinde özel anlar haline getirmektedir.”

Carl, Sirius etkisinin uzun süreli bir dönüşüm sürecini hızlandıracağına inanıyor. Yani 25-30 yılda olacak gelişim 5-6 yıla düşebilir.

Sirius’tan bir mesaj var:

Sirius’un insan DNA’sına katkılarını ve ilk insan tohumunun ortak galaktik çalışmanın bir ürünü olduğunu biliyoruz. Henüz kanıtlayamasak da bu bize doğru geliyor, hissediyoruz ve en derinlerde bir yerde kabul ediyoruz, çünkü hatırlıyoruz! Evrimleşmemizdeki “kayıp bağlantıyı” arayan bilim insanları da bunun galaktik müdahale ile gerçekleştirildiğini bir gün elbette bulacaklar. Sirius pek çok varlığı gezegenimize taşıyarak buranın canlı hayatına, çeşitliliğine katkıda bulundu. Kedigiller, yunus ve balinalar bunlardan bir kaçı. Irma K. Sawyer’ın 5 Ağustos tarihinde kanallığını yaptığı mesaj bize şunları iletiyor:

“Sevgililer, öncekinden çok daha derin, gerçek ve samimi şekilde kendinizi sevmeye çağrılıyorsunuz.

Sizi gezegeninizde ve bireysel rollerinizde ‘küçük’ tutan korku ve travma kâbuslarını tüm diğer bozuk gelişim titreşimlerini salıverin. Suç yok. Sadece kim olduğunuzu unuttunuz. Bunu teşvik eden güçler ve hizipler vardı. Biz size hatırlatmak için buradayız.

Öğrenme eğrisini dönüştürmenin yolu, kendinizi dönüştürmenizdir. Ve böyle yaparak yeni seçenekler yaratırsınız.

Sizlere muhakeme becerisini destekleyecek enerjileri bir armağan olarak getiriyoruz, böylece ilahi ve ebedi varlıklar olduğunuzu bilebilirsiniz. Deneyimlerin arasında geçiyorsunuz fakat deneyimler “siz” değildir. Aynı zamanda gerçek olmayandan sevgiyle kopma niteliğini de getiriyoruz. – Sirius’lu Aslan Varlıklar”

8-8 Aslan Kapısı

Meg Benedicte, yıllardır Sirius enerjisiyle çalışan bir öğretmen ve kanal. O, 2017 Aslan Kapısı enerjisini şöyle anlatıyor:

“Yıllık 8-8 Aslan Kapısı, 8 Ağustos’ta Aslan döneminde gerçekleşiyor. Bu, gezegenimizin Sirius yıldızı ve Galaktik Merkezle hizalandığı ve “madde ile anti maddeyi” birleştiren uyumlu bir portalın yaratıldığı bir dönemdir. Bu, ilahi benliğimizi fiziksel varlığımızda bütünüyle bedenlendirme yeteneğimizi geliştiren özel bir galaktik olaydır. Aslan Kapısı portalının güçlü enerjileri, Gaia’nın ‘Zaman Kapılarından’ yol alarak, ‘Dünün ve Yarının Sirius Kraliyet Aslanları’ tarafından korunan yüksek boyutlara geçişine yardımcı olur.

8-8 Aslan Kapısı, Sirius’lu ustaların yeryüzüne seyahat ederek, Eski Mısır’ın Zep Tepi medeniyetine ait Bilgelik Okullarında Yükseliş prensiplerini öğrettiği tarihe giden ‘zaman koridorlarını’ açar. Onlar,  kutsal parşömenlere, piramit duvarlarına ve Amenti salonlarına kaydettikleri kayıp Simya Sanatını insanlığa öğrettiler.

Mavi yıldız Sirius, Yükselişe giden yolu başlatan ve ileri Işık Varlıklarına ait olan indigo mavi ışık kodlarını Gaia ve insanlığa iletir. Sirius’lu Ustalar, Büyük Merkez Güneşteki 12 Galaktik Kabile ve yeryüzündeki yeni insan ırkı arasında aracı olarak rol almışlardır. Sirius’lu Ustalar, “Sevgi Bilincini” insanlığa tanıtmışlardır. Giza’daki piramit kompleksine Kristal Işığın akımını sağlayarak, yeryüzü enerji ağlarına kodların iletmiş ve böylece ilahi enerjilerin pürüzsüzce akışını sağlamışlardır.

Ben, Sirius’lu Ustalarla son 15 yıldır çalışarak, kutsal geometri, vorteks gücü ve ileri Yükseliş güncellemeleri konusundaki becerilerimi geliştiriyorum. Derin indigo mavisi Sirius ışığı çakraların açılması, patojenlerin dönüştürülmesi, hücrelerin kristalizasyonunun geliştirilmesi ve insan-melez genetik kodun dönüştürülmesi konusunda yardımcı oluyor.

DNA artık şimdi, ışıldayan dalga formunda konfigürasyonu olarak tanınıyor… ışığa uyumlanabilen ve ışık, radyasyon, manyetik alanlar ya da sonik ritimlerle değişim yapılabilen bir biyolojik kuantum alan bilgisayarı.  Uyuyan “çöp DNA’nız” gelen galaktik ışık karışımıyla uyandırılıyor. Kadim Thoth/Enoch/Metatron mirası, ‘Işık Dilinin’ yani eskilerin frekans geometrisi ve harmonik bilimin gerçekte insan DNA’sını değiştirdiğini hatırlatıyor.

26 Temmuz’dan beri momentumunu inşa eden Galaktik SüperDalga 8-8 portalından akarken insanlığı çok güçlü bir Yükseliş güncellemesiyle kutsuyor. Yanılsama ve aldanma perdelerini paramparça yaparken içimizde gizli ve sinsice duran gölgeleri açığa çıkarıyor. Galaktik SüperDalga, galaktik ışık gücünün gerilim darbesidir ve tüm ruhları varolduğunu hiç bilmedikleri bir dünya gerçekliğine uyandırıyor!

Bu kapı mucizevi bir hızlandırılmış Yükseliş  Dönemi yaratır. Bu 8 Ağustos’ta tüm diğer Işık Savaşçılarıyla altın oran spiralinin kuantum akışında birlik olup, Galaktik Merkeze yolculuk yapacağız. Büyük Merkez Güneş’teki kristal yıldız kapısından geçip 8-8 Aslan Kapısı – Ay Tutulması portalıyla bağlantıya geçeceğiz, böylece saf bilince, dokunulmamış potansiyele adım atacağız… Kaynak Yaratan’la bağlanacağız. Zihin-beden bağlantımızı demirleme noktaları olarak kullanarak, gezegendeki tüm yaşamlar için Kozmik Yükselişin aktive edilmesine yardımcı olacağız. Bütün dünyadaki Işık Savaşçılarına birleşik ‘grup zihni’ halinde gelecekteki 5D dünyamızın eş-yaratımında bulunmak üzere katılın.”

Sevgili Dostlar, bu son paragrafta Meg bir meditasyon anlatıyor. Buna, Meg’in internet sitesinden doğru katılabilirsiniz. (newearthcentral.com) Ya da, zihninizde bu meditasyonu canlandırıp akışla birlikte kendinizi Aslan Kapısı enerjilerine bütünün hayrı için açabilirsiniz.

Ayrıca, Meg’in Galaktik SüperDalga dediği enerji aslında benim bu sene başından beri yazdığım Yeni Enerji Spektrumunu anlatıyor. Yeni Enerji Spektrumu güçlenerek akıyor ve tüm bu enerjiler ortak bir karışımla bizleri eskiden alıp yeniye taşıyor.

Ağrı Dağı?

Yukarıda verdiğim bilgilerin hepsini aslında hem insani açıdan yani okuyup çalışarak, hem de sezgisel olarak ve kendi kanallıklarım dolayısıyla biliyordum. Yani, benim açımdan sürpriz olacak bir bilgi yok.  Fakat bütün bu ekstra araştırmayı karşıma çıkan çok ilginç Avustralya kökenli bir blog başlattı. Ve inanın o yazının nasıl karşıma çıktığını bilmiyorum, çünkü aramıyordum bile! Ben bunu bizlerin şu anda coğrafi bir misyonda olabileceğimize bağlıyorum. Bundan 36 saat önce bunun farkında değildim.

Başlangıçta çok da dikkatle okumadığım sadece göz gezdirdiğim bir yazıydı, Arkturuslular, Sirius Aslan Varlıklar ve Meleklerden bahsediyor ve 8-8 Aslan Kapısının özelliklerini anlatıyordu. Yazıda aşağılara doğru bir fotoğraf gördüm ve “burayı biliyorum” diye düşündüm. Altına baktığımda Ağrı Dağının, yani aslında Büyük ve Küçük Ağrı Dağlarının bir fotoğrafı olduğunu anladım. Mısır, Giza, vs. fotoğrafları beklerken Ağrı burada ne arıyordu? Büyük bir mesajlar, makaleler, saatlerce okuma zinciri ve detaylardan sonra size özetle şunu anlatmak istiyorum:

Bu yazı diyordu ki, bu 8-8 Aslan Kapısı meditasyonunda enerji zirveye çıktığında bütün dikkatlerimizi Ağrı Dağına verelim. Burası önemli bir enerji portalıdır, Nuh’un gemisinin konakladığı, yeniden doğuşun başladığı noktadır. Eski Urartu ve Asur uygarlıklarına göre burası şafaktır, yeniden doğan güneşin enerjisini taşır. Sanskritçe yazıtlarda da aynı bilgiye rastlanır. Bu doğuş özellikle haksızlıkların ışığa çıktığı adalet niteliğini de taşır. Adalet ve denge olmadan yeniden doğuş olamaz, gizli kalanlar açığa çıkmadan arınma tamamlanamaz. Yeni doğan saftır ve önce temizlik olmalıdır. (Bütün yazılar için heartstar.org adresine gidip detayları okuyabilirsiniz, uzun bir okuma olacağını söylemeliyim…)

Yani dostlar, bugün Büyük ve Küçük Ağrı Dağı özellikle aktive edilecek ve bunun nasıl sonuçlar doğuracağını gerçekten merak ediyorum. Ağrı çok uzun zamandır uyuyor ve ona bugün enerjimizle hoş geldin diyebiliriz. Bu iki dağı kapıdaki birer ışık sütunu gibi düşünebilirsiniz.

8-8 Aslan Kapısı Meditasyonu

Sevgili dostlar, sizi taç ve ruh yıldızı çakranız aracılığıyla Yaratan enerjisine ve sevgisine, taban ve yeryüzü yıldız çakranız aracılığıyla dünyanın kalbine bağladığı ve kalbinizi merkez alarak kendinizi değişime açtığı sürece istediğiniz meditasyonu yapabilirsiniz. Hatta serbest uçuş bugün çok daha güzel olacaktır. Belki arınmaya odaklanacaksınız, belki DNA’nızın aktive edilmesine… Önemli değil. İçinizden ne geliyorsa onu yapın, çünkü hepsinin bütüne hizmeti var. Kendinizi 8-8 Aslan Kapısına uyumlamak için niyet etmeyi unutmayın. En sonunda da dikkatlerimizi Ağrı’ya çevirelim ve sevgimizi bu özel dağa yöneltelim. İlginç vizyonlar ya da hisler deneyimlerseniz, açık olun. İhtiyaç duyarsanız bunları paylaşın.

Irma K. Sawyer (irmaksawyer.com), Carl Boudreau (internet sitesi yok, facebook’ta bulabilirsiniz), Meg Benedicte (newearthcentral.com) ve Joanna & Ashura’ya (heartstar.org) çok teşekkürler.

Hepinize harika bir Aslan Kapısı dönemi ve harika bir gün diliyorum.

©Mor Alev 2017

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, ruhunuzun potansiyelini tam anlamıyla hayata geçirmek, Yüksek Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

15 comments

  1. Olağanüstü bilgilerin içerisinde uçtum, Sevgili Mor Alev. Beynine ve yüreğine sağlık, nokta atış kaynak paylaşımların içinde sonsuz şükranlarımı iletiyorum. Bu günkü yazı DNA lar hakkında, kafamı karıştırdı. Bu durumda kedigiller, yunuslar ve balinalar orjinal. İnsan ve diğer Varlıkların DNA sı yeryüzün de tohumlanmış. Ruhlar Sirius ta mı? Anlamaya çalışıyorum ama bir noktayı atlıyorum sanırım. Beni anlamaya yönlendirirsen, çok mutlu olurum.
    Sonsuz şükranlarımla…
    Namaste 💚💛💜

    Beğen

    1. Sevgili Ferayr, konu hakkında çok çeşitli kitaplar var. Dolores Cannon kitaplarından başlayabilirsiniz örneğin. Burada anlatmam uzunluk ve yoğunluk açısından mümkün değil. Benim de bir kitapla size cevap vermem gerekir. Sevgilerimle

      Beğen

  2. “DNA’mızdaki karbon, dişlerimizdeki kalsiyum, kanımızdaki demir, içtiğimiz sudaki oksijen… Hepsi kendi içine çökmüş bir yıldızda yapılmıştır.
    Bu da bizi yıldız tozu yapar.” – Carl Sagan

    İçimizdeki derin uzayın farkına varabilmemizin niyetiyle kapıyorum gözlerimi; Ağrı Dağı’nda açarım artık 😁

    Sizi seviyorum. 🙏 🕊

    Liked by 1 kişi

  3. Çok teşekkür ederim. Sabah, bir dağcının haberini yapmıştım. Şimdi yazınızda Ağrı dağı var. Eş-zamanlı dağlardayım. Kainatın sesi içimde sanki.

    Liked by 1 kişi

  4. Merhaba ve teşekkürler.
    8-8 Aslan Kapısına uyumlanma meditasyonumda Gaia’ ya bağlanma isteği geldi ve oradayken zihnimde 1 3 7 2 rakamları canlandı. Şimdilik ne olduğunu bilmiyorum sadece paylaşmak istedim ve sizin bir yorumunuz olursa almayı çok isterim sevgili Mor Alev.☺

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili betlakyrek, oldukça özgün bir rakam dizisi. Önerim bir sonraki meditasyonunuzda verilen mesajı tam anlamadığınızı ve anlayabileceğiniz şekilde yeniden vermelerini istemeniz olabilir. Bu bir tarihe de benziyor. O yıl neler olmuş araştırabilirsiniz. Numerolojisine bakabilirsiniz. Sonra da hislerinizi takip edin. Sevgilerimle

      Beğen

  5. Bundan aylar önce Yaşar Kemal’in Ağrı Dağı Efsanesi’ni tekrar tekrar tüylerim diken diken gözlerim bulutlu okumuştum.

    “Üç kere seslendim. Üç kere ulu dağ sesime karşılık verdi. Som kırmızı, som mavi, som sarı açmış çiçeklerin, som yeşilin üstüne, balkıyan, dağın doruğundaki yıldız harmanının altına diz çöktüm. Dağın sırtına, karlı yüreğine diz çöktüm… Büyük sevdalara yüreğini açmış dağın aydınlığına, ışığına diz çöktüm. Ulaşılmaz öfkenin türküsünü söyledim. Karanlık bulutun altına, başımı döndüren kokunun içine diz çöktüm. Uçsuz bucaksız, dağdan akan bir ulu yalım selinin üstüne diz çöktüm. Üç kere seslendim dağa, üç kere seslendim bin yıllık bahar toprağının yüreğine, üç kere seslendim bin yıllık sevda toprağının kulağına. Çoban dedim, çoban nerdesin?”

    Sizinle paylaşmak istedim. Hepinize sevgiler. ❤️💜

    Liked by 1 kişi

    1. “Ağrının tam tepesinde bir ateş harmanı vardır. Doruğun tam ortasından bir kuyu dünyanın ortasına iner. İlk ateş bu kuyudan alınmıştır. İnsanoğlunun gördüğü ilk ateş Ağrıdağının yüreğindeki ateştir. İnsanlar bu ateşi almak istemişler, almışlar da…”. Ah efsanelerimiz 🙂 Bu topraklar, efsanelerimiz, deyişlerimiz yani kısaca sözlü kültür ürünlerimiz gerçekleri aydınlatacak. Önce Göbeklitepe şimdi Ağrı Dağı…Medeniyetler beşiği Anadolu…

      Beğen

  6. Merhaba, Ben meditasyonumu şaman rüyası ile yaptım. İçinde kalmakta çok.zorlandim. vücudumu ateş bastı, midem bulandı, hızla çıkmak istesem de sabredip kaldım. Bir yorumunuz olursa çok memnun olurum. Derin bilgi ve paylasimlariniz için çok teşekkürler. Sevgiler

    Beğen

    1. Sevgili Kamuran, sizin şaman rüyanız size ait. O yüzden doğrusunu söylemek gerekirse yapacağım yorumun spekülasyondan öte bir anlamı olmayacaktır. Arınma yaşamış olabilirsiniz. Direnç yaşamış da olabilirsiniz. Aslında, bu gibi meditasyon ve benzeri çalışmalarda bir beklenti olmamalı, yaşanan yaşanmalı. Siz de öyle yapmışsınız zaten. Eminim şifasını bir şekilde hissedeceksiniz. Sevgilerimle

      Beğen

  7. Merhaba, sayfanızı araştırma yaparken keşfettim ve hemen abone olup yazılarınızı takibe aldım. Çok derin içerikli bilgilere sahip oldum ancak yeni araştırmaya başladığım bu konu üzerinde kendimi geliştirebileceğimi düşünmeme rağmen bazı sorularım var.

    Meditasyona yeni başlayacağım, başlamadan önce de ne yapmam gerekir ve nelere dikkat etmem gerekir tek bir yerde toplanmış bir yazı bulamadım. Nereden başlamam gerektiği konusunda yardımcı olursanız bende bu yoldaki ışığımı bulup öz benliğimi keşfetmek istiyorum.

    Şimdiden teşekkür ediyorum. Sevgiyle kalın.

    Beğen

    1. Sevgili Tuba,
      Meditasyon kategorisine tıkladığınızda “meditasyon nedir” sorusundan, nasıl meditasyon yapılır, neler beklenmelidir, meditasyon yöntemleri konulu çok sayıda yazı göreceksiniz. Bunun için sağ sütundaki tüm konular atındaki meditasyon kategorisine tıklayabilir, sol sütundaki anahtar kelimeleri ya da bloğun arama kutusunu kullanabilirsiniz. Ana menüdeki yöntemler bölümünde mutlu ve sağlıklı günler için başlığı altında yine bu konulardan bir seçme bulabilirsiniz. Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.