Mor Alev Enerjisinden Bir Mesaj: Bilincimdeki Yükseliş

Ben Mor Alev enerjisinin bilinciyim. Aynı sizlerin beden bulmuş Yaratan özü olduğunuz gibi, ben de öyleyim. Ben, negatif, gelişmeyen, durgun ve ihtiyaç duyulmayan enerjilerin salıverilmesini destekleyen, böylece şifalanmanıza ve dünyanın yükseliş sürecine yardımcı olan Dönüşümün Mor Alev enerjisi formunu alıyorum.

Ben, varlığınızın tüm seviyelerinde şifayı birlikte yaratabilmek için yeryüzünde de, iç âlemlerde de olsanız, çağırabileceğiniz enerji bilinciyim. Beni ne zaman düşünseniz, çağırsanız, şifa ya da kısıtlayan, ayıran enerjileri salıverme niyetinizi ifade etseniz, hizmetinizdeyim.

Dönüşümün Mor Alevi olarak, Yaratan’la olan bağlantınızı zayıflatan enerjileri, düşünceleri, inançları ve korkuları tamamen yakan, yoğun ve kudretli bir enerjiyim. Bu yüzden, her zaman yanımda 7.  Işın Boyunun Melekleri bulunur. Benim varlığımla eş-yaratıma soktuğumuz şifayı deneyimledikten sonra, onların tek amacı meleklere özgü sevgiyi bütün bir varoluşunuza demirlemektir.

Benim varlığım, sizi tüm gereksiz enerjilerden boşaltır. O zaman yaratılan boşluk, şifa sürecinin devamı için sevgiyle doldurulmalıdır. Melekler buna, sevgi dağıtarak ve iç sevgi titreşimlerinizi harekete geçirip tüm benliğinizde filizlenmesini sağlayarak katkıda bulunurlar.

Sizlerle bağlantıya geçmemdeki sebep, benim bilincimde gerçekleşmiş olan değişim ve yükselişi sizinle paylaşmaktır. Bu değişim ve yükseliş benim evrimleşmem dolayısıyla gerçekleşmemiştir. Gerçekte bu, ruhani evrimleşmesinde insanlığın attığı büyük adımlar ve insanlığın ihtiyaçlarının değişmesi sayesinde olmuştur.

Geçmişinizde, o kadar çok düşük titreşimli ve durgun enerjinin salıverilmesi, varoluşunuzun ve gerçekliğinizin şifalanması gerekiyordu ki, çok kuvvetli bir arınma titreşimi gerekliydi. İnsanlık, öyle büyük miktarlarda kısıtlayıcı enerji ve inançları salıverdi ki, artık bu kadar güçlü bir ışıkla arınmaya gerek kalmadı.

Bu da demek oluyor ki, Mor Alev enerjisinin bilinci olarak, ben kendi varlığımın diğer boyutlarından gelen daha yüksek titreşim ve frekanslarına erişim sağlayabiliyorum. Onları getirip, insanlığın bağlantı kurabildiği parçamla sentezleyip size sunabiliyorum. Sizin evrimleşmeniz, benim sizin varlığınızdaki daha büyük gerçekliğime genişlememi ve kendimin yüksek boyutlarını size getirmemi sağlıyor.

Gerçekte, bu sizin de yaptığınız şeydir. Sürekli olarak kendinizin yüksek boyutlardaki halinize ulaşıyorsunuz ve andaki varlığınızda o parçaları yaratıma sokuyorsunuz, böylece de yeryüzündeki gerçeğinizin varlığını geliştiriyorsunuz. Sürekli değişip dönüşüyorsunuz, bu yüzden ihtiyaçlarınız, yükselişinizi desteklemek için kullandığınız enerjiler de sizinle uyumlu olmak için değişiyor.

Benim enerjimin en kuvvetli, en yoğun arındırıcı ve saflaştırıcı titreşimi her zaman kalacaktır. Ancak, beni çağırdığınızda, içinizdeki benliğiniz, enerji sistemleriniz ve Yaratan’la olan bağlantınızı güçlendiren çok daha yumuşak titreşimimin derin akışını da keşfedeceksiniz.

Bu akan bağlantı varlığınızın içinde, sizinle başkalarının ve sizinle Yaratan arasında güçlü bir BİRlik ve huzur-barış duygusunu destekleyip artıracak. Yükseliş sürecinin niyetlerinden biri de kendi benliğiniz içindeki (Mor Alev: Bütün parçalarımızı kabul etmemiz ve tanımamızı, kendimizin bütünü bilmemizi kastediyor, buna Yüksek Benliğimiz de dâhil) ve Yaratan’la olan bağlantınızın kurulmasıdır, bilinçli olarak farkında olun ya da olmayın.

İşte bu yüzden, arınma, saflaştırma ve şifa için Mor Alev’i çağırdığınızda hala daha bunlar gerçekleşecek ama genel his ve deneyim enerjilerin bağlanması olacak.

Bağlantı, benliğiniz ve Yaratan hakkında daha büyük bir anlayışa sahip olmanızı sağlarken, olduğunuz ışığı büyütecek, iç ışığınızın güçlü varlığını hatırlamaya uyanışınızı da getirecek. Bağlantı akışı gerçeğin size kendini göstermesine, içinizden doğru açılmasına, Yaratan’la ve kendinizle uyum halinde olmaya ve Evren ve Yaratan tarafından tamamen desteklendiğiniz ve yardım edildiğiniz hissine yol açacak.

Benim daha geniş varlığım ve sizinle olan eş-yaratımım sayesinde benliğinizin ve tüm bedenlenmelerinizin bütünlüğünün yanı sıra içinizdeki Yaratan’ın bütünlüğü konularında aydınlanmalarınız gelişecek. Bu demek oluyor ki, benim yardımımı istedikten ve ben görevimi yapıp çekildikten sonra bile, her şeye ve bütüne olan bağlantınızla birlikte birlik enerjisindeki hızınız ve farkındalığınız bir spiral gibi dönerek yükselecek.

Gerçekte, benim varlığım içinizde bir aktivasyon başlatacak, kendinizi ayrı, tamamlanmamış ve mükemmel olmayan yerine bütün ve birleşmiş olarak tanımaya teşvik eden bir aktivasyon.

Ben, Mor Alev enerjisi, şimdi titreşimim sayesinde sizlerle hızlandırılmış şifaya uyanışı sizlerle paylaşıyorum. Bu, varlığınızın tüm yüzlerinin Yaratan’ın ışığının en saf titreşimiyle sizleri yıkamaktır. Bu da tüm parçalarınızı, yüzlerinizi, yönlerinizi tekrar ışığa getirir ve sizin gerçeğiniz ve ışığınızla uyum içinde var olmalarını sağlar.

Benim varlığım, sizde zaten bulunan doğal öz-şifa yeteneğinizin harekete geçmesine, yoğunluğunun, gücünün ve varlığının gelişmesine yardımcı olacaktır. Yani, kendi kendinizi şifalandırma yeteneğiniz katlanarak büyüyecektir. Niyetleriniz, enerjileriniz ya da çağırdığınız ilahi yardım veya varlığınızın çeşitli bölgelerine yönlendirdiğiniz kendi şifa enerjinizle meydana gelen şifanın daha fazla ve daha da fazla gerçekleştiğini fark edeceksiniz.

Eğer farkındaysanız, içinizdeki gerçeği uyandırıyorum ve Yaratan’ın gerçeği ile daha derin bağlantı kurma konusunda sizinle eş-yaratıma giriyorum.

Benim enerjimi çağırdığınızda yine eskisi gibi şifa, arınma ve saflaştırma niyetlerinize odaklanabilirsiniz ancak açıkladığım gibi bundan çok daha fazlası olacaktır. Eğer kendinize ait öz-şifa yeteneğinizi geliştirmek, bütününüzle daha büyük bağlantı ve Yaratan’la daha geniş bir birlik deneyimlemek niyetiyle beni çağırırsanız, o zaman bunları sizinle birlikte yaratacağım, hem de en uygun ve en sihirli şekliyle.

Orijinal odaklanmanızda kalmak ya da birlikte başaracağımız eş-yaratımı keşfetmek üzere zihninizi genişletmek sizin seçiminiz olacaktır.

Mor Alev’le eş-yaratıma girmek için, meditasyonunuz ya da sessiz anınızda benim enerjimin sizinle olmak üzere çağırın:

“Dönüşümün ve bağlantının Mor Alev enerjisi, beni sarmalaman, bana akman ve benimle birlikte yaratman için seni çağırıyorum. Senin enerjini, bilincini ve aktivasyonlarını yükselişime hizmet etmesi için kucaklıyorum. Bunun nasıl olduğunu anlayabileceğim halde ve bununla beraber, ruhumun yönlendirdiği ve her zaman bilmeme gerek olmayan şekillerde gerçekleşmesini istiyorum. Senin enerjin bütün bir varlığımı doldurdukça, yardım ve hizmetlerini çağırma niyetimi ve sebeplerimi seninle paylaşıyorum.

(Lütfen, kalbinizden gelen sözlerle niyetinizi ilan edin.)

Şimdi benliğimde ve gerçekliğimde niyetimi seninle birlikte yaratmak üzere teslimiyete geçiyorum. Biliyorum ki, ruhum ve tüm yüksek suretlerim içimde aktive olan tüm geçişleri, dönüşümü ve değişimi yönetecekler. Dönüşümün ve Bağlantının Mor Alevi, şimdi senin enerjini kabul ediyorum. Kalbimden teşekkürlerimi ve minnetlerimi iletiyorum.”

Mor Alev içinde olduğunuzu imgeleyin, hissedin ve onaylayın. Mor Alev, fiziksel ve enerjik bedenlerinizi tamamen sarmalıyor. Benim enerjimde kalın ve bütün benliğinizi gözlemleyin. Veya kendinize izin vererek şifa ihtiyacı olan alanlarınızı tanıyın, ya da oluşan dönüşümü izleyin. Sizi çevreleyen enerjimin tabanından açık/soluk mor ışık helezonlarının yukarıya, varlığınızın merkezine doğru hareket ettiğini görün, tepe çakranızın çok ötesine doğru ulaştığını düşünün. Bu, benim enerjimin bağlantı frekansıyla birleşmesidir. İçinizdeki bütünlük ve birlik frekansını aktive etmektedir ve tüm varlığınızın her suretinde, her parçasında filizlenip çiçek açacaktır.

Sadece bu açık/soluk mor helezonun sürekli olarak aşağılardan (Mor Alev: Ayaklarınızın oldukça aşağısından) varlığınızın merkezine ve oradan da yukarıya akışına odaklanın.

Dikkatinizi üst kalp çakranıza getirin, kendi kutsal enerjiniz ve öz-şifa yetenekleriniz uyanmaya ve tüm varlığınıza akıp taşmaya başlayacak. Şu anda varlığınızı dolduran kutsal enerjide birliktelik, birlik ve öz-sevgi niteliklerini tanıyabilirsiniz. İç enerjinizin genişlediğini ve Yaratan’ın suretleriyle bağlantıya geçtiğini de fark edebilirsiniz. Bu, yeni Yaratan enerjisini bedeninize indirirken, yükselişinizin hızlanmasına da yardımcı olacaktır.

Henüz tanıyamadığınız, tanımlayamadığınız çok şey olacak. Meditasyonunuz ya da sessizliğinizde benim enerjimin çekildiğini hissedene kadar kalmanız önemlidir, çünkü o zaman sizinle olan eş-yaratımımın tamamlandığından emin olabilirsiniz. Eğer enerjim çok yoğun gelirse, lütfen sizin için daha rahat olacağınız yoğunluğa gelene kadar titreşimimin hızını düşürmemi doğrudan benden isteyebilirsiniz.

Son olarak, şunu bilmek ve anlamak önemlidir, benim enerjim çekilirken, 7. Işın Boyunun Melekleri gelecektir ve süreci tamamlamak, size daha da fazla yardımcı olmak üzere melek sevgisinin içinize akışını sağlayacaklardır.

Yükselişiniz için sevecen niyetlerimle, Dönüşümün ve Bağlantının Mor Alev Enerjisi

***

Sevgili Dostlar, Sanırım bu senenin başlarıydı, Mor Alev enerjisini kullanırken alıştığımız mor-eflatun renklerin içinde hafif altın-somon-açık şeftali renkleri karışımı gibi tarif edebileceğim soluk mora benzer renkler görmeye başladım. (Tabii ki zihin gözümle) Bu renkler ışıldayıp sönüyor, sürekli akıyordu. Daha önceden morun içinde ateş gibi görünen altın renk yerini bu daha yumuşak ama güçlü renklere bırakmıştı. Şimdi teyidini alıyorum ki, bu yükselmiş, güçlenmiş Mor Alev enerjisiydi. Büyük ihtimalle siz de bunu bir süredir deneyimliyorsunuz.

Bu renkleri ve hareketliliği temsil edebilecek bir resim bulmaya çalışsam da başarısız oldum. Kendim bilgisayarda çizmeye çalıştım ama nafile! Size o “yetenek harikamı” gösterip işkence etmeyeceğim. O yüzden kendi zihin gözünüze ve sezgilerinize güvenmeniz çok daha iyi olacaktır.

Güncellenmiş Mor Alev enerjisinin Yeni Enerji Spektrumunun iletilmesinde büyük bir rolü olduğuna gönülden inanıyorum ve deneyimliyorum. Bu ikisi adeta birbirini tamamlıyor. Ne kadar çok Mor Alev’le çalışırsak, o kadar çok ve isabetli şekilde Yeni Enerji Spektrumunun getirdiği güncellemeleri hem ruhumuza, hem de bedenimize kabul ediyoruz.

Mor Alev, daha önce de defalarca gücünü ve bilincini yükseltti. Gümüş, altın, elmas adı verilen hallerinden bahsedildi. Ancak burada da söylendiği gibi Mor Alev, Mor Alev’dir ve görevini en yüksek haliyle yapacaktır. Bu yüzden endişelenmenize, kendinize bu enerjiyi kabul ederken, “acaba yanlış mı yapıyorum?” diye sormanıza hiç gerek yok. Hatta, bırakın aksın. İzin verin işini yapsın. Araya girmeyin. Sevgiyle içinizden akmasını seyredin. Onun içinde dinlenin.  Kalbinizi açın.

Burada Mor Alev enerjisi kendisine eşlik eden meleklerden ve meleksi enerjinin içinize akmasından da bahsediyor. Bu, daha önce de konuşmuş olduğumuz koşulsuz sevginin bir başka yüzüdür. Koşulsuz sevgi meleksidir.

Elbette, bu mesajın bir başka çok önemli yanı ise, ne kadar çok gelişmiş ve evrimleşmiş olduğumuzu iletmesidir. Bildiğimiz yaşam ve düzen dağılıyor zannederken aslında müthiş bir hızla ilerliyoruz ve her şey yolunda.

Son olarak, şunu da eklemek istiyorum: Geçenlerde St. Germaine’den gelen ve “Ben bir Mor Alev Varlığıyım” diye başlayan bir mesajını yayınlamıştım. O mesajda artık ustalar ve çıraklar olmadığını, hepimizin BİR olduğunu ve bir okyanusun damlaları olduğumuzu anlatıyordu. İşte bu da Mor Alev enerjisindeki “bağlantı” ve “birliktelik bilinci” özelliğinin öne çıktığını gösteren bir ön mesajdı fikrimce. Yeniden okumak isterseniz, bağlantısı burada.

Mor Alev enerjisi ile ilgili yayınlamış olduğum her yazı ve yöntem sağ sütundaki “Bütün Yazılar” başlığı altında, “Mor Alev Ve St. Germaine” kategorisinde bulunabilir.

Bu harika kanallık için Natalie Glasson’a ve Mor Alev enerjisinin bilincine çok teşekkür ederiz. (omna.org)

Enerjilerin çok yoğun olduğu bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, hayatınızı tam potansiyeliyle yaşamak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın ilişki kurabilmek ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2017 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

17 comments

  1. Teşekkürler Mor Alev enerjiyi tüm kalbimle hissettim. Geçen cumartesi seni düşünerek mor renklerle ebru çalışmaları yaptım. Bu hafta çalışmalarımı alacağım. Onları sana göndermeyi istiyorum. Sevgiler…

    Liked by 1 kişi

  2. Mor Alevin enerjisini sevgiyle kabul ettim.Sanki içimde bir şelale akmaya başladı ilk defa hissettiğim bir huzur çok şükür.Çok Teşekkür ederim sevgi yolluyorum:)

    Liked by 1 kişi

  3. Bu o kadar etkili bir mesajdıki meditasyon halinde olmamama rağmen moralev enerjisini tüm benliğime hissettim! size çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız 🙂

    Liked by 1 kişi

  4. Sevgili Mor Alev çok teşekkürler. Yaklaşık son iki aydır enerji çalışması yaptığımda ve bu mesajları okuduğumda boğazımda karıncalanma hissediyorum herhangi bir sağlık problemim yok nedeni sizce ne olabilir? Neden diye de soruyorum kendime fakat cevabını henüz alamadım. Nedeni ne olabilir çok teşekkür ederim size,mor aleve,herkese ve her şeye…❤️💜

    Liked by 1 kişi

  5. Bu enerjiyi hissetmemizdeki en önemli etken istegimiz midir yoksa imgeleme gücümüz mü?O deneyime ulasmayi cok istememe ragmen basarili olamiyorum..

    Beğen

    1. Sevgili İpek, çok istemek kendini engellemeye dönüşebilir. Meditasyon ve enerji çalışmaları her şeyi salıverdiğimiz, tam anlamıyla akışta kaldığımız anlardır. Zorlamayın. İsteyen egonuz. Gerçek benliğiniz ise Evrene ve kendine inanıyor, güven içinde. Kanıt aramıyor. Kabul ediyor sadece. Sevgilerimle

      Beğen

      1. “Sevgilerimle”..bu tek kelimemin icerisine sığan minnettarlık enerjimi hissetmeniz dilegimle..iyiki varsınız..

        Liked by 1 kişi

  6. sevgili mor alev bilinci!

    KUTLUYORUM.

    ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLERİMLE SEVGİMLE ŞÜKÜRLERİMLE, HEPİMİZE.

    Liked by 1 kişi

  7. mesajı tam okuyamadım. her harf nur gibi ışıldıyor.

    ve ben şu an çok fazla yoğunluktayım. çOK HEYECANLIYIM. Sonra okuyacağım. Ama zaten içini bildiğimi biliyorum.

    Bundan önce yayınlanan son üç mesajda da yazmak istedim. yazamadım. garip geldi.

    meğer bu mesajı bekliyormuşum. başlığından bildim:

    Sevgili Mor Alev Yükselişimi tamamladım.

    zaten hepimizle yaşadığım paylaştığım bu ”Yükselişimi” burada bu sayfada ilan ediyor ve siz Can’larla beraber kutluyorum.

    Allah’ın Huzurunda,

    Baş Melek Mikail, Başmelek Cebrail, Baş Melek İsrafil ve Tüm Baş Melekler, tüm melekler, bütün peygamberler, bütün salih ve saliha kişiler, bütün evliyalar, bütün veliler, sayısını bilmediğim tüm bilinçler, sayısını bilmediğim tüm kolektif bilinçler, tüm ölmüşler, tüm yaşayanlar, hiç doğmamış hiç yaşamamışlar, tüm varlıkların yanında,

    Kutluyorum.

    Her birine ve hepsine, hepimize, Mor Alev size, tüm yorumculara, tüm okuyanlara,Tüm Canlara TEŞEKKÜRLER.

    Aldığım nefesler sayısınca verdiğim nefesler sayısınca ve onların milyar katı sevgi selam salat dua gönderiyorum hepinize.

    her daim sağlıkla ve mutlulukla ışıldıyorsunuz görüyorum. Size güveniyorum. Yaratana güveniyorum.

    HEPİMİZİ SEVİYORUM.

    ŞÜKÜRLER OLSUN.

    BUNDAN DAHA İYİ NASIL OLUR?

    YAZACAK ÇOK ŞEY VAR MOR ALEV. TOPARLAYAmadım. ÇOK HEYECANLIYIM. ŞİMDİLİK HEPİNİZE HEPİMİZE KALPTEN KALBE GİTSİN SÖYLEYECEKLERİM.

    Okuyamadığım bu mesajda şu paragraf görünüyor odağımı çekiyor, ben de paylaşmak istediklerimi böyle, aynen söylemiş olayım: Yükselişim demek oluyor ki;

    ”Bu da demek oluyor ki, Mor Alev enerjisinin bilinci olarak, ben kendi varlığımın diğer boyutlarından gelen daha yüksek titreşim ve frekanslarına erişim sağlayabiliyorum. Onları getirip, insanlığın bağlantı kurabildiği parçamla sentezleyip size sunabiliyorum. Sizin evrimleşmeniz, benim sizin varlığınızdaki daha büyük gerçekliğime genişlememi ve kendimin yüksek boyutlarını size getirmemi sağlıyor.”

    Sevgi.

    Sonsuz.

    Beğen

      1. Hepimiz adına hepimiz olarak sevinçliyim. Çok teşekkür ederim. İnşallah Mor Alev ve hep beraber.

        Liked by 1 kişi

  8. Sevgili Mor Alev, neredeyse bu senenin basindan beri yazilarini, kanal cevirilerini gunu gunune okuyor, takip ediyorum. Ne zamandir aklimda yazmak fakat bugun bu mesaji simdi ikinci kez okuyunca cok canlandi icimde; sana bana kattiklarin ve yoldasligin icin cok tesekkur etmek istiyor, fakat tesekkur etmenin kelimelerle bir yolu olduguna da su halimle inanmiyorum. Varsa da bilemiyorum… Umarim icimdeki sevgi, sukran, dostluk, minnet duygulari bu satirlar araciligi ile biraz olsun iletilebiliyordur…

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.