Melekler: Para ve Sevgi

Sevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz

Bugün sizlerle para hakkında konuşmak istiyoruz. Onu seviyorsunuz. Ondan nefret ediyorsunuz. Ona sahip olmaya çalışırken günleriniz üzerinden ona güç veriyorsunuz. Onun hakkında kaygılanıyorsunuz, yeterince paranız olacak mı merak ediyorsunuz, daha fazlasını istiyorsunuz. Onu harcıyorsunuz, onu armağan ediyorsunuz, onu biriktiriyorsunuz ve onun için değerli hayatınızdan sayısız saati kurban ediyorsunuz.

Gerçekte, sevgililer, eğer sevginizi temsil etmiyorsa para ruhunuz için hiçbir anlam taşımaz. İnsan seviyesinde, o eğer sevgi sembolüyse büyük bir lütuftur, eğer korku sembolü haline gelirse büyük bir lanet halini alır.

Para için dua etmek yerine, deneyimlemek istediğiniz şey için dua edin. Keyif alacağınız şeyler için dua edin. Dünya ile paylaşmak istediğiniz şeyler için dua edin. Para, tek başına, kendi hayatınızda ve diğerlerinin hayatında sevecen deneyimler yaratmak için kullanılmadıkça tamamen faydasızdır.

Arabayı almak için para için dua edeceğinize, araba için dua edin ve onu kullanırken hissedeceğiniz neşe-keyif-coşkuyu zihninizde canlandırın! Faturaları ödemek için para isteyeceğinize, faturaları ödeme gücü için, rahatça yaşamak için dua edin ve her zaman İlahi olan tarafından size bakıldığına dair bilme hissine güvenle, emniyetle yaslanın… Ve zihninizde canlandırın o emniyetin nasıl hissettirebileceğini.

Kendi yaratımları üzerinde o kadar da çalışmayan çocuklarınız için dua etmek yerine – onlar için sizin istedikleriniz üzerinde çalışmayan (evet, bunu söyledik, sizin onlar için istedikleriniz, çünkü eğer bir şeyi derinlerden isteseler yaratırlardı!)- çocuklarınızın mutlu olması ve tüm hayallerinin gerçekleşmesi için dua edin… ve onları zihninizde mutlu ve memnun olarak canlandırın.

İlahi olan esrarengiz, anlaşılamayan şekillerde çalışabilir. Diyelim ki hayvanları kurtarmak ya da fakirleri beslemek istiyorsunuz, evsiz hayvanlar için bir sığınak ya da satınalma gücü olmayanlar için açık mutfak kurmak için birkaç yüz bin lira istiyorsunuz.  Böylece, para için dua ediyorsunuz. Hiç fark etmeden, İlahi Sevginin hayatınıza akışını ve duanızı cevaplamasını sınırlıyorsunuz! Şöyle dua etmek çok daha iyi olur: “Sevgili Yaratanım, Beni senin sevginin bir aracı yap. Ben hayvanlara yardım etmek istiyorum. Ben fakirleri beslemek istiyorum. Bunu mümkün olan en büyük ve en anlamlı şekilde yapmak istiyorum. Bunu aynı fikirde olan kişilerle ortaklaşa yapmak istiyorum. Ben kabilemi bulmak (aynı düşüncede dostlar bulmak) ve bu dünyaya katkıda bulunmak istiyorum. Lütfen beni yönlendir.”

Böyle bir dua, sizi açar ve bir sürü harika olasılığın, hem siz, hem de diğerleri için fırsatların gelmesine izin verir. Yaratan’ın sevgisinin hayatınıza akması için musluğu açtınız! Mucizeler için yer açtınız! Belki yiyecek bağışlamak isteyen bir çiftçiye ya da restoran sahibine rastlarsınız ve o da bunu onun için yapabilecek birisini arıyordur. Bir hayvan sığınağı işleten birisine rastlayabilirsiniz, onun da bağış toplamak için yardıma ihtiyacı vardır. Sizin yapmak istediğiniz şeyleri yapan birisiyle evlenebilirsiniz bile! İlahi Sevgi sınırlı değildir ama sadece para için dua ettiğinizde alacağınız İlahi Sevginin akış şeklini kısıtlıyorsunuz!

İşte bir örnek daha. Diyelim ki bir faturayı nasıl ödeyeceğinizi bilmiyorsunuz. Korkudasınız. Korku ve yokluk hissederken para için dua etmeye başlıyorsunuz. Sevgililer, biz bunu söyler söylemez siz de görüyorsunuz değil mi, kendi duanızı kendi enerjinizle olumsuza çeviriyorsunuz. Şöyle demek çok daha iyidir; “Yaratan sana şükürler olsun. Şu anda lütuflarla dolu bir hayatım var. Başımın üzerinde bir çatı var. Ayaklarımda ayakkabılarım var. Rahat kıyafetlerim ve dünya da iyi insanlar var. Dün bakkalda bana gülümseyen kişi için teşekkür ederim. Güneşin ışığı için teşekkür ederim. İşte şimdi bolluk içinde hissetmeye başladım! Ah, bu arada, benim bir faturam var ama sen bu evreni yönettiğine göre güveniyorum, bana da yardım edeceksin.” Bu çok güçlüdür sevgililer! Bu kendinden emin ve güven içindeki enerjiyle, faturalarınızı ödemek üzere gelecek yardımı çekmemenizin imkânı yoktur.

Sevecen enerjiniz, paranızdan çok, çok daha fazla güçlüdür. Kendinize çektiğiniz ve yönelttiğiniz eşyalar, durumlar ve insanlar enerjinize cevap verecektir. Bundan dolayı, yaratmak istediğinize odaklanın, onun için dua edin, onu “alacak” para için değil.

Para, yeryüzünde sevgi değiş tokuşu yapabilmeniz için İlahi olanın size yardım edebileceği sonsuz yollardan sadece birisidir. Parayı her zaman sevginin sembolü olarak kullanın ve böyle yaparak sadece paraya değil, aynı zamanda hayatınızda deneyimlemek ve ifade etmek istediğiniz sevgiye de sahip olursunuz.

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Bu mesaj için Ann Albers’a ve Meleklere çok teşekkürler. (www.VisionsofHeaven.com)


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı© 2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2017 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

14 comments

  1. Merhaba Moralev harika bir mesaj tüm kalbimle teşekkür ediyorum 🙂 O kadar kalbimde hissettim ki yazıyı çok mutlu oldum.. meleklere sana ve tüm ilahi yardımcılarımıza sonsuz teşekkürler sevgilerimle 💕

    Liked by 1 kişi

  2. Günaydin Herkese:)
    tam meditasyon sonrası bunu okurken içimden, “bu hal yapılmaz OLUNUR” geçti.
    Kendi sevdiklerimi düşündüm gördüm (hepsi de yansımam degil mi? birileri parada bolluk yaratamıyor baska biri dostlukta baska biri sağlıkta ama kaynak aynı) çünkü mücadele veriyorlar, çünkü hep ivme endişeyle başlıyor. Aslında inanmadan mış gibilerle baslanan çalışmalar da tali yol açıyor inanç şablonlarında ama benim nacizane deneyimim ve önerim her turden bolluğa GERÇEKTEN kabul vermek. Gerçekten akışa denge ile teslim olurken tadını çıkarabilecek inancta titreşmek…
    o zaman peki neden olmuyor ya nasıl olmaz soruları çözülür dağılır ve ortada nasıla gerek kalmayan bir dans baslar!!!
    ve öyle de oldu.

    Liked by 1 kişi

  3. Sevgili Mor Alev
    Gene muhteşem bı yazi çok ama o çok iyi geldi Bize ulaştıran herkese sonsuz teşekkürler
    Sevgiler

    Liked by 1 kişi

  4. sevgili mor alev yazdıklarınızı sevgiyle takip ediyorum gercekten yararlı ve insana iyi gelen yazılar teşekkürler.. size bir sorum olucak bu döneminde insanların düşünce yapıları ve yaşam tarzları istekleri bana cok bos ve anlamsız geliyor sanki ben bambaşka bir dünyaya aitmisim gibi hissediyorum..nasıl bir yol almam gerekir? teşekkürler şimdiden..

    Beğen

    1. Sevgili Boncuk90, önerim başkaları hakkında yargılarda bulunmamanızdır. Olabilir, diğer insanlarla aynı şeyleri hissetmeyebiliriz, aynı düşünmeyebiliriz ve buna zorunlu da değiliz. Onlar da bizimle aynı düşünmeye zorunlu değil. Herkes aynı müziği, aynı yemeği, aynı tip giysiyi, aynı aktiviteleri ve aynı yaşam tarzını beğense tek renkli sıkıcı bir dünyada yaşardık. Siz kendi neşe-keyif-coşkunuza yönelin. Yargılamayı bıraktığınızda diğerleriyle aynı şeylere odaklanmamanızın sizi rahatsız etmediğini, hepimizin aynı dünyaya severek geldiğini ve renk kattığını göreceksiniz. Sevgilerimle

      Beğen

  5. Çok teşekkürler Mor Alev benim için çok güzel bir yazı. Hayatta benim de takıldığım, çok fazla aşamadığım bi konu para , umarım senin yazılarınla ve ilahi yardımcı dostlar sayesinde aşacağım. Sevgilerimle…

    Liked by 1 kişi

  6. Kendime bir hedef koydum maddi anlamda,ev kredisi borcumuzu Allah izin verirse, 3 sene sonra kapatmayı diliyorum ve bunun için de para biriktiriyorum…Acaba doğru mu yapıyorum? Para biriktirmek ile ilgili tavsiyeleriniz varsa okumak isterim..Teşekkürler…

    Beğen

    1. Sevgili Aslı, konuyla ilgili yazıları arama kutusunu kullanarak, sol sütundaki anahtar kelimelere tıklayarak bulabilirsiniz. Bereket konusunda öne çıkan yöntemler ise ana menüdeki yöntemler seçeneğinde bulunuyor. İsterseniz, niyetiniz para biriktirmek olmasın. Niyetiniz en rahat ve sağlıklı şekilde, mümkün olan en kısa zamanda evinizin tam sahibi olmak olsun. Böylece aynı bu yazıda söylediği gibi tek yolla çözümü kısıtlamış olmazsınız. Belki biriktirmenin dışında da yollar vardır, belki iki sene değil de bir yılda da kapanabilir borç. Örneğin, bir yerden yüksek miktarda ikramiye gelmesi, yeni ve daha yüksek gelirli bir işe geçilmesi, vs gibi… Sevgilerimle

      Beğen

      1. Teşekkürler tavsiyeleriniz için..İlgili yazıları bulup okuycam..Bir müddettir, dileklerime-dualarıma “niyet ettim – niyet eyledim – niyet ediyorum…..” diye başlıyorum..Bu bana daha iyi hissettiriyor..

        Liked by 1 kişi

  7. Yeni bir ufuk actiniz bana . Cok tesekkurler 🙏🙏🙏

    Sent from my iPhone

    >

    Liked by 1 kişi

  8. Çok faydalı bir yazı bence de. Önemli bir kaynak, parayı ve asıl bolluğu yaratma konusunda güçlü bir özet.

    Güzel şeyler gerçekleşiyor, ne mutlu bize
    Sevgiler…

    Liked by 1 kişi

  9. Sevgili Değerli MorAlev Emeğinize Yüreğize
    Sevginize Sağlık😘 Tüm gönderilerinizi Sevgiyle Şevkatle Şükranla okuyorum.Sonsuz Teşekkürler. Okuduklarımı Hal edinmeye gayret ediyorum. Benim çok sıkıntılı biryaşamım oldu şükrediyorum. Sağlık Para Ayrılık hasret yokluk
    Şükürle şükranla gayretle yaşamımı idame ediyorum. Bana yardımcı ol lütfen . Oğlum a da geçti bu 10 yıldır evladım Irak ta ve de aynı deneyimin içinde. Hem yokluk hem hasret !
    Neyse ben Sevgi ve Şükranlarımla 💓🙏🏽🙏🏽

    Beğen

    1. Sevgili Gülay,
      Bütün bir bloğun ve bu yorumunuzu okuyanların koşulsuz sevgileri sizinle. Mor Alev enerjisi sizinle olsun!

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.