Melekler: Dalgalarınız nasıl?

Sevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz.

Zihninizde canlandırın, insanlığın geri kalanıyla birlikte bir havuzdasınız. Enerjinizin havuzda dalgalar yarattığını düşünün. Bazılarınız olacaktır, havuza atlayarak suyu karıştıran, maceradan büyük keyif alan ve böylece hayat ve hareket yaratan. Bazıları panikleyecekler, çırpınıp tutunacak birisini arayacaklar. Bazıları dinginlikte duruyor olacaklar. Diğerleri sakin, yumuşatan dalgaları zarifçe yollayacaklar.

Gerçekte, enerji ve bilinçten oluşan bir havuzu paylaşıyorsunuz. O havuzda bulunan diğer herkesin enerji dalgaları tarafından etkileniyorsunuz. En güçlü en yakınızda bulunanların dalgalarını hissediyorsunuz. En büyük dalgaları da hissediyorsunuz ve o zaman büyük çoğunluğun gönderdiği dalgalar da kuvvetli oluyor. Eğer siz de güçlü dalgalar gönderirseniz, en yakınınızdakilerin onunla eş-titreştiğini görüyorsunuz.

Dünyanın enerjilerinin, toplu bilincin ya da en yakınınızdakilerin dalgalarının sizi dövmesine izin verip vermemeye siz karar veriyorsunuz… Ya da kendi enerjiniz içinde güçlü bir şekilde durarak kendi dalgalarınızı yaratacaksınız.

Sizin titreşiminiz toplu bilinci olumlu ya da olumsuz etkiliyor. Bu sizin seçiminiz.

Kendinize sorun, bugün dünyaya nasıl bir enerjiyle katkıda bulunmak istiyorsunuz? Eğer huzursa, huzurun bedenlendiği hareket ve kelimeler seçin. Eğer neşe-keyif-coşkuysa, bunu bedenlendiren hareket ve sözcükler bulun. Şifaysa, kendinizi şifalandıran şeyler yapın ve ihtiyacı olan herkes için şifadan konuşun. Eğer bolluksa, kendi şükür ve bolluk hislerinize odaklanın, bolluk sözcükleri kullanın.

Her düşünce, niyet, kelime ve nefeste insan ırkına titreşimsel bir katkıda bulunuyorsunuz. Siz titreşimsel olarak ciddi önem taşıyorsunuz. Siz kayda değersiniz. Siz fark ayartıyorsunuz.

Düşünebiliyor musunuz, o havuzda birkaç çok kararlı ruhun sevgi dalgaları gönderdiğini? Kaos, korku, yıkım dalgalarının gücünü sıfırlardınız. Enerjiniz savaşları dinginleştirir, kalpleri şifalandırır ve mali sistemlerinizdeki korkuyu inançla değiştirirdi.

İşte, “ışık işçisi” olmanın anlamı budur. İnsan bilincinin havuzuna sevgi dalgaları göndermek üzere çalışıyorsunuz ve böylece dünyanızı içten dışa değiştiriyorsunuz.

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Bu mesaj için Ann Albers’a ve Meleklere çok teşekkürler. (www.VisionsofHeaven.com)

Enerjilerin çok yoğun olduğu bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, hayatınızı tam potansiyeliyle yaşamak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın ilişki kurabilmek ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2017 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

10 comments

  1. Sanki artık tamamen açıldı kapılar, daha net ve daha berrak bir yönlendirme, tüm şeffaflığı ile… YOLumuz açık oksun, ve öyle de oldu

    Liked by 1 kişi

  2. Merhaba, mailde gözüken mesajla, tıklayınca açılan farklı çıkıyor… mailde ön izleme olarak şu var: Sevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz Bu, gezegeninizde devasa değişim zamanı. Yıllarca pek çokları durağanlık, cansızlık veya hissizlik içinde varoldu. Şimdi büyük hareket var! Neredeyse herkes kalbini yüzeye çıkarıyor. Her gün daha fazla insan kendi fikirlerini paylaşıyor- bazıları güzelce ve sevgiyle, bazıları o kadar da kibar olmayan şekillerde. Hislerini görmezden gelenler biraz psikotik hale giriyor, çünkü […]

    Bunun devamını da yayınlayabilir misiniz… çok teşekkürler 🙏❤️

    Beğen

    1. Eski yazıdan kopyalanmış yanlışlıkla… Bunu birkaç hafta önce yayınlamıştım. Arşive bakarsanız, görebilirsiniz. Sevgilerimle

      Beğen

  3. Bir kuyudayiz.dibe doğru gidemiyoruz
    ..gidemeyiz çünkü biz çok şey öğrendik.yukarı,ışığa doğru niyyetimiz..ancak yol kesen bir sürü olumsuzluk var..ne yapmalı da aşamalı bu olumsuzlukları..yineliyor çünkü.. Direnç kirabiliyor çünkü.. Umut azaltıyor..ama sevgi,engerekten karincadan,ottan,dereden,kıyıcı bir insan varlığına kadar hepisine berrek akan bir merhamet istiyor bizden.ah kolaymi..değil elbet ama başarmak zorundayız.bereber kurtuluşu bu.olacak elbet.amin

    Beğen

    1. Sevgili S, kuyuda olduğumuzu hissediyorsunuz. Bence ilk olarak bu inancı salıvermek sizi biraz olsun rahatlatacaktır. Dış etkenlerin yolunuzu kestiğine inanıyorsunuz, bu inanç da elenmeli. Dalgalarınızı olumluya çevirmeniz, umutsuzluk ve bıkkınlık yerine en azından nötr olmanız hepimize yardımcı olacaktır. Bundan sonra yavaş yavaş neşe-keyif-coşkuya doğru yol alabilirsiniz. Size umut ve koşulsuz sevgiyi hissetme fırsatları diliyorum.

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.