Yeni Enerji Spektrumu – Bu hafta!

Sevgili Dostlar, dün bu haftanın ve bu ayın enerjilerinin dinamik, yoğun ve değişken olacağından konuşmuştuk. (Bağlantısı burada) Aynı zamanda 22 galaksinin kalbinden gelen “Yeni Enerji Spektrumu” konusunda da sıklıkla konuşuyoruz. Yardımcı olması amacıyla bu enerjiyle ilgili tüm bilgileri yeni bir kategoride topladım, en sağ sütunda “bütün konular” başlığı altında ya da ana menüdeki “seçme konular” bölümünde diğer yazıları görebilirsiniz.

Haber şu ki, dünkü yazımı yayınlar yayınlamaz yeni bir mesaj geldi. Bu mesaj dün Judy Satori’ye 22 Galaksiden gelen enerji hakkındaki bilgileri bizlere ileten bilinç (buna ilgili konsey de diyebilirsiniz) tarafından verilmiş, o da iletebildiği herkese göndermiş. Aslında bu mesajı bekliyordum denebilir.

Müthiş güçlü günlere girdik! Bunu bir süredir belirtiyorum, elimden geldiğince berrak  ve anlamlı şekilde iletmeye çalışıyorum. Yeni Enerji Spektrumunun üçüncü dalgasının ilk parçasını hemen Haziran başında yaşadık. Şimdi ikinci evresini yaşamaya hazırlanın! Bu dolunay ve dün belirtmiş olduğum tüm astrolojik etkenlerle birlikte hızlıdan da hızlı, güçlüden de güçlü bir zamandayız ve biraz yorulabiliriz, biraz dağınık hissedebiliriz. Sizlere Judy’nin kanallığını yapmış olduğu kısa mesajı iletiyorum:

“Biz sizinleyiz. Neden bazılarınızın bu kadar tereddütlü, bu kadar huzursuz hissettiğinizi, neden bazılarınızın enerjilerinde dağınık, hatta pek de olumlu hissetmediğini anlamanızı istiyoruz. İki gün içinde, 7 Haziran’da, yeryüzünün derinlerindeki yaratım merkezi Amenti’den ve 22 galaksinin kalbindeki yaratılış merkezinden gelen enerjilerin birleşmesi gerçekleşecek.

Sizler gökyüzü ve yeryüzü arasında birer iletim hattı, birer kanal, enerji aktarım aracı olduğunuzdan, içinizde toplandığını hissettiğiniz baskı büyük ihtimalle daha da kuvvetlenecek. Önümüzdeki 2-3 gün içinde çok iyi hissetmeyebilirsiniz. Kendinize iyi davranın. Hemen ardından bilmemenin perdesi aralanacak ve sizler yeni yönünüzü, hayattaki yeni yerinizi göreceksiniz. Farklı titreşeceksiniz. Yeni enerji titreşiminiz YENİ SİZin parçası olacak, bu da yeni bir hayat döngüsünü başlatacak… Yaşamınızda yepyeni bir bölüm ve çok daha genişlemiş bir benlik hissiniz olacak.”

Arkadaşlar, bu dolunay yaşadığımız hiçbir dolunaya benzemeyebilir. Judy bir astroloji uzmanı değil ve bu zamandaki açıları, hizalanmaları ya da bize anlattığı 22 Galaksinin çevresinde toplandığı alanın derin uzay astrolojisinde çoktan yerini almış  olduğunu da bilmiyor. Ama her şey, her şey birbirini tamamlıyor! Hepsi bizi aynı yöne doğru götürüyor. Bu mükemmel evrensel dansı, birbirine eklenen bilgilerin bütünlüğünü fark ettiğimde içimden yükselen hisleri anlatacak kelime bulamıyorum. Ben, aşağıda yazacaklarımı bir-iki gün sonra yayınlayacağım dolunay yazısına saklıyordum ama şimdi belirtmekte bence fayda var:

Yay’daki Ay, “Büyük Çekici” adı verilen bölgede bir geçiş yapacak ve Cuma günü (9 Haziran) Büyük Çekiciyle birleşerek dolunay haline gelecek. Büyük Çekici, aynı zamanda “Yaratanın Sesi”nin dalga boyu olarak bilinir. Gerçeklik, Doğruluk ve Birliktelik Bilincinin mistik ve metafizik niteliklerini taşır. Yani dolunay “Yeni Enerji Spektrumunu” tam anlamıyla bizlere yansıtacak. Bu da enerjiyi çok daha güçlü kılacak. Unutmayın, Satürn de Galaktik Merkezle hizalanmış durumda.

Lütfen, dün paylaşmış olduğum gibi Jüpiter’in önerisini dinleyip zaman zaman mola verin, birazcık “siesta” hepimize faydalı gelebilir. Tuhaf hissederseniz, karamsarlığa kapılmayın, bilin ki en derin varlığımızda, hücresel, hatta atom-altı alanda büyük değişiklikler oluyor. Bol su içerek, sağlıklı beslenerek, elinizden gelen sıklıkta topraklanarak trilyonlarca hücrenize yardımcı olun. Bedeninizi dinleyin. Baş Melek Metatron’dan veya diğer meleklerden yardım isteyin ve gelen yardımı kabul edin. İlk etapta biraz sıkıntı hissetseniz de sonrası çok aydınlık olacak. Bizlere bu kanallığı ilettiği için Judy Satori’ye çok teşekkürler.

Geçen hafta söylemiş olduğum gibi; Kaynaktan gelen saf enerji bizlerle. İnanın. Güvendesiniz. Size, bize bakılıyor. Yardım burada. Asla yalnız değilsiniz ve çok seviliyorsunuz.

©Mor Alev 2017

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, ruhunuzun potansiyelini tam anlamıyla hayata geçirmek, Yüksek Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

15 comments

  1. Sevgili Mor Alev,
    Bu bilgi tam zamanında geldi.Yaklaşık 1 haftadır Haziran başından beri bende yoğun enerjileri hissediyorum.Hissiyat olarak daha iyiyim ama bedenimi çok yorgun hissediyorum.Kendime izin veriyorum ve bol bol dinleniyorum.Sürekli soruyordum neler oluyor neden böyleyim diye cevabını bugün aldım.
    Varlığınız için teşekkürler
    Sevgiler

    Liked by 1 kişi

  2. Merhabalar,
    Artık iyice ihtiyacımız olan; hayal ettigimiz olasılıklara odaklanmak, EVET demek istediklerimizi resme katmak ve bütün olmak…

    Sevgili Mor Alev ve Sevgili Arkadaşlar,
    Sürekli medyada korku yayan haberlerle sarılıyız. Bu yüzden, çok güzel umutlar taşıyan haberler bilgiler bazen geçip gidiyor. Bizler birbirimizle link paylaşalım yorumlarda ne dersiniz?
    Mesela aşağıdaki haber benim içimi kıpır kıpır yaptı. EVET çok daha güzel bir gelecek mümkün, bizi korkuttukları gibi olmak zorunda değil çünkü farkındalıkla seçersek (ki seçmeye başladık:)) HERŞEY MÜMKÜN…

    http://www.bundlehaber.com/detay/c7d79fa6-fa35-42a5-8a53-627127e23813?t=1

    Sevgiler
    Bilge

    Liked by 1 kişi

  3. Aynı yoğunluğu MART ayından beri yaşıyorum.
    Bazen kemiklerim adeta birbirleriyle birleşiyor.
    Titreme nobetlerini yaşıyorum. Sizce bunların hepsi normal mi? Sevgiyle kalın.

    Beğen

    1. Sevgili Gülseren, bir doktor kontrolünden geçip sağlıklı olup olmadığınızı öğrendiniz mi? Ne olursa olsun, bedenlerimizle hala daha 3D dünyadayız ve beden bize bir şeyler söylüyor. Önce doktor kontrolü bence önemli. Eğer sağlıklı olduğunuzu bulursanız ve bu titremelerin (ki sıklıkla rastlandığı gibi bu insülin dengesizliği bile olabilir, çaresi ise daha dengeli beslenmektir) yükseliş semptomu olduğunu söyleyebiliriz. Ama lütfen önce tam bir kontrolden geçin. Sevgilerimle

      Beğen

  4. Çoook teşekkür ederim Mor Alev. Son dönemdeki endişe dolu ruh halime sifa olan cok güzel bir mesaj. En güzel dönüşümleri yaşayalım. Yeni bir dönem başlasın en güzelinden 🙂

    Liked by 1 kişi

  5. daha okurken yardım istedim…demin yürüyüş yaptım bir saat tempolu çam ağacım var ona giderim….niyetlerim hücrelerimi yenilerim onun kokusunda..ama eve geldim son bir aydır olan hatta 2 aydır aniden uykulu oluyorum…hiç olmazdım…umarım geçer…sevgimi yolladım…teşekkür ederim..

    Liked by 1 kişi

  6. Çok hassas bir yapıya sahip olmama rağmen (şükürler olsun ki bu sefer) yazılanların tam tersine,kendimi ćok enerjık ve pozitif hissetmem ,benim bu degışimin neresinde olduğumu gösterir?Sevgiler…

    Beğen

    1. Sevgili Zerefşan, değişimi herkes kendine göre yaşadığı için neresinde olduğunuz konusunda bir derecelendirme bulunmuyor. Çünkü bu karşılaştırma ve yargı gerektirir ki, artık bunu yapmıyoruz. İyi sağlığınızın, rahat günlerinizin keyfini çıkarın. Harika bir yaz geçirin. Bu çok güzel bir haber! Sevgilerimle

      Beğen

  7. Aşırı terlemeler normalmi? bunu yaşayan varmı arkadaşlar . Bugün yataktan kalktığım da savaşa gitmiş gibi yorgun ve uykusuzuz kalktım halen uykum var.

    Beğen

    1. Sevgili Nuray, siz artık biliyorsunuz. Cevap hem evet olabilir, hem de hayır. Genel olarak sağlığınızla ve bedeninizle aranız nasıl? Uykusuzluğunuzun 3D sebepleri olabilir mi? Son zamanlarda stresli durumlar yaşıyor musunuz? Beslenme alışkanlıklarınızda herhangi bir değişim oldu mu? En son ne zaman doktor kontrolünden geçtiniz? Bütün bunlar önemlidir. Hepsinden pekiyi ile geçtiğimizde, enerjik sebeplere yoğunlaşabiliriz. Sevgilerimle

      Beğen

  8. Sevgili moralev, bu aksam yogun bir hissiyatla Kutsal Anne kendisine kanallik etmemi istedi ve gelenleri sizinle paylasmami. Daha cok insanin soylediklerini duymasini istediginden sizinle baglantiya gecmem gerekiyormus. Gelenleri burada mi paylasmaliyim? Sevgilerimle

    Beğen

    1. Sevgili Banu, çok güzel bir gelişme! Kanal sayısının iyice yükseleceğinden eminim. Özellikle yeni enerji spektrumu bunu bize sağlayacak. Önerim kendi bloğunuzu açmanız ve kanallıklarınızı hepimizle öyle paylaşmanızdır. Böylece gelebilecek sorulara kaynağın ve aracının kendisi olarak cevap verebilirsiniz. Başarılar dilerim. Gerçekten çok sevindim.

      Beğen

  9. Günaydın 🙂
    Umarım bizi mutlu eden iyi,eğlenceli ve ihtişamlı hediyelerle dolu bir dolunay olur Yay dolunayı.
    Ancak okuduğum burç yorumları içimi karartıyor. Korku uyandırıyor.
    Ne yapabilirim Sevgili Moralev?

    Beğen

    1. Sevgili Nagi, içinize korku salıyorsa, bilgi aldığınız kaynaklar hakkında daha seçici olabilirsiniz. Deneyimimiz ve bilgilere karşı verdiğimiz tepki her zaman bizim seçimimize bağlıdır. Bu korkuları salıvermenizi özellikle öneririm. Ama siz uzun zamandır okuyucumsunuz ve bunları zaten biliyorsunuz. Sevgilerimle harika bir dolunay yaşamanızı dilerim.

      Beğen

      1. Bir uyanış oldu cevabınızla beraber. Bakış açımdan dolayı o yorumları okudum belki de. Gerçekten düşünce inanç cok önemli. Bir kere daha deneyimledim. Sayenizde fark ettim.
        Nasıl teşekkür etsem bilmiyorum size.
        İyki varsınız:)

        Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.