Melekler: Sureti ve resminde…

Arkadaşlar, aşağıdaki bu zamanda Meleklerden pek de beklemediğim bir mesaj ama sizlerle paylaşmak istedim. Çünkü ne olursa olsun, bizler bazen kendimizi 3D’nin ve zıtlıkların tam ortasında bulabiliyoruz. Bazen bu zıtlıklar en güzel şekilde bize salıvermemiz gerekenleri gösteriyor. Bazen bunu uzun süre anlayamasak da bir başkasının gelişim aracı olarak kendimizi hizmete sunmuş olduğumuzu fark ediyoruz. Bazen bu gibi durumlar bütünün gelişimine hizmet ediyor.

Evet, bir başkası sizi mutsuz ettiğinde, size kaba, acımasız, kötü veya tam anlamıyla zalimce davrandığında ne yapmalı? Ya da birinin diğerlerine böyle davrandığına şahit olduğunuzda içinizdeki ateş gerçekte sizi ne yapmaya çağırıyor? Baş Melek Michael’ın çok sevdiği “Kutsal Hayır!” nasıl bir davranış şeklidir? Aşağıda Melekler kendi önerilerini sunuyor. Bu mesaj belki aranızda tartışma yaratacak, belki farklı fikirler öne süreceksiniz. Önemli olan da budur; zihnimizi çalıştırmak, kalbimizin sesini dinlemek ve kendimiz için en iyi olanı bulmak, değil mi?

Bu mesaj için Ann Albers’a ve Meleklere çok teşekkürler. (www.VisionsofHeaven.com)

***

Sevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz

Siz, sevgiden az olan hiçbir şey değilsiniz. Siz, Yaratan’ın sureti ve resminde yaratıldınız, fiziksel görüntünüz anlamında değil, ama enerjiniz anlamında. Saf sevgiden yapıldınız. İçinizdeki her şey olabileceğiniz en iyi, en sevecen kişi olmayı istiyor. İçinizdeki her şey diğerleriyle uyum içinde yaşamak istiyor. İçinizdeki her şey biraz daha fazlasını yaratmak istiyor.

Mutsuzluk sadece sevginin akışı engellendiğinde ortaya çıkar. Öfke, üzüntü ve sıkıntı, sevgi enerjisini deneyimlemeye karşı kendinize engel koyduğunuzda yükselir. Lütfen dikkat edin, biz kendinize engel koyuyorsunuz diyoruz, çünkü gerçekte ne dünyayı ne de dünyadaki bir başkasını yönetebilirsiniz. İnsanların kibar ya da sevecen olmamasını engelleyemezsiniz. Ama ne olursa olsun, kendinize sevgi ve şefkatle davranmayı seçebilirsiniz. Diğerlerine onların öfke, üzüntü ve karanlık danslarında katılmayı seçebilirsiniz. Ya da kendi sevginizde, neşe-keyif-coşkunuzda ve ışığınızda kalmayı seçebilirsiniz.

Her zaman “sevginin sureti ve resminde” bulunmak ya da gerçek doğanızdan kopmak üzere gücünüz bulunuyor.

Dünya ne derse desin, ne yaparsa yapsın, kendinize “sevginin sureti ve resminde” yaratıldığınızı hatırlatmanız büyük önem taşıyor. Sıklıkla kendinize şunları hatırlatmanız önemlidir:

“Ben sevgiden yaratıldım. Ben sevgiyle birim. Herhangi birinin söyleyeceği ya da yapacağı hiçbir şey beni kim ve ne olduğum gerçeğinden uzaklaştıramaz. Ben, küllerden güzelliğe, yalanlardan gerçeğe, karanlıktan ışığa döneceğim. Dünyanın beni denge merkezimden, gerçeğimden, neşe-keyif-coşkumdan ya da sevecen doğamdan çekip almasına izin vermeyeceğim.”

Sevgi enerjisindeyken, dünyanın zalimliğine ait enerji size zarar veremez. Diğerleri sevmezken bile kendinizi sevmeyi seçerseniz, sizi aşağı çekemezler. Gösterdikleri tek şey karanlık olsa bile, diğerlerinin onların içindeki ışığa iç-gözünüzle şahit olmayı seçerseniz, sizi kendi hazin gerçekliklerine çekemeyeceklerini anlayacaklar ve birkaç defa daha teşebbüs etseler bile sonra sizi kendi halinize bırakacaklardır. Onların davranışları sizi artık sevecen merkezinizden başka bir yöne sallayamayacaktır.

Sevgi en büyük gücünüzdür, karanlığa karşı en büyük silahınız ve en büyük koruyucunuzdur.

Eğer bir başkasının karanlığının kendi ruhunuza sızmasına izin verirseniz, derhal kendiniz için, kendinize karşı sevgi ve şefkat uygulamaya başlayın. Örneğin, diyelim ki birisinin davranışları konusunda çok rahatsız oluyorsunuz. Onları düzeltmeye çalışırsanız, onların karanlığını onaylamış olursunuz. Onlardan nefret ederseniz ya da onlarla kavga ederseniz, onların karanlığında onlara katılmış olursunuz. Eğer onları suçlarsanız, onların karanlığına kendi ışığınızın gücünü vermiş olursunuz. Peki, ne yapacaksınız?

Düşüncelerinizi daha büyük gerçeğe doğru değiştirmekle başlayın.

  • Onların nasıl davrandığı konusu beni üzüyor.
  • Bu kırıcıydı. Dilerim değişirler.
  • Ancak ben kimseyi değiştiremem.
  • Onların kelimeleri veya davranışları benimle ilgili bir anlam taşımıyor.

Ve şimdi daha büyük gerçeğe dalın…

  • Onlara kızıyorum (kırgınım), çünkü onların beni ışığımdan uzaklaştırmalarına izin verdim.
  • Sanırım, gerçekte onlara izin verdiğim için kendime kırgınım.
  • Onların davranışları onlarla ilgili.
  • Onların davranışları benimle ilgili hiçbir şey anlatmıyor.
  • Bir daha asla mutlu olma gücümü başkalarına vermeyeceğim.
  • Bir daha onların karanlığının beni ışığımdan uzaklaştırmasına izin vermeyeceğim!
  • Onlar benim hakkımda öyle hissetmeseler de, benim kendim hakkında iyi hissetme hakkım var.
  • Onlar beğenmeseler de, benim kendi seçimlerimi yapma hakkım var.
  • Onlar olmasa da, benim mutlu olma hakkım var.

Tamam, şimdi daha iyi hissediyorsunuz…

O zaman bir de şunu deneyin…

  • Bir daha karanlıklarını bana yönelttiklerinde, ben de onların kalplerindeki o minik ışık kıvılcımını büyütmeye odaklanacağım.
  • Düşünüyorum da, sessiz kalacağım.
  • Zarif, sağlam ve en kararlı halimde, en uygun düzeltici davranışı harekete geçireceğim ve gerisini göz ardı edeceğim!
  • İzin vereceğim, söyledikleri akıp gitsin.
  • Onların davranışlarına benim neşe-keyif-coşkumdan daha fazla güç vermeyeceğim.
  • Onların karanlığının benim için hiçbir anlamı yok.
  • Bu onları ilgilendirir.
  • Ben kendi ışığıma, kendi neşe-keyif-coşkuma, kendi hayatıma odaklanacağım!

Ve eğer gerçekten İlahi Güce doğru gelişmek ve orada kalmak istiyorsanız…

  • Onların kim olduklarını görüyorum, onlar görmese bile.
  • Biliyorum, ruhları sevgi arıyor ama sadece bunun farkında değiller.
  • Sevildiklerini bilmedikleri için üzülüyorum.
  • Onlara katılmayacağım.
  • Mümkün olduğu kadar onların çevresinde olmaktan kaçınacağım.
  • Ama onların karanlık, yalnız, sefil, öfkeli gerçekliklerine şefkat duyuyorum. Onlar için dua edeceğim.

İşte bu şekilde sevgililer, İlahi Mükemmellikte mutlulukla kalırsınız, farkındasınızdır, siz gerçekten de “sevginin sureti ve resminden” yapıldınız.

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Enerjilerin çok yoğun olduğu bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, hayatınızı tam potansiyeliyle yaşamak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın ilişki kurabilmek ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2017 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

28 comments

  1. Inanilmaz bir mesaj bu! Mucize gibi… 1 aydir bana yapılan acımasızlığın üzüntüsünü yasarken ve bundan nasıl kurtarabilirim? diye kendi kendimi yerken gelen bir mesaj! Sadece kendim icin degil, karsı tarafın insafsızlıği karsisinda, o kisi icinde cok üzüldüm.
    Bu mesaj benim icin tam zamanın da ve tam yerinde geldi.
    Minnettarım Allahima. Minnettarım Meleklerine. Minnettarım bu mesaj icin vesile olan herkese.
    Tesekkur ederim Mor Alev iyi ki paylastın. Sevgilerimi gönderiyorum ❤

    Liked by 1 kişi

  2. Harika:) tekrar kendimi bana htırlattığınız için meleklere ve size teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız MorAlev:)

    Liked by 1 kişi

  3. Günaydıııııın Herkese,
    Mesajın içindeki bilgi çok net. Çelişki gibi görünen ‘onlar ve ben’ ayrımı. Onlar da ben de birim, ve onlar tum yaptıkları ile benim bir yansımam, içimin dış dünyada tezahürü… o yüzden ben nacizane bu mesajı bir adım daha öteye götürüp, içimde bütünlenmemiş sevilmemiş dönüşmemiş hangi parçam hangi kalıbım var acaba diyerek neşeli bir merakla kendi iç dünyamı da keşfe çıkmayı tercih ediyorum. Kendimi ya da başkalarını suçlama frekansından değil, burası çok hassas bir denge, yaşamı yeni gözlemleyen bir çocuğun coşkusu ile gözlemleyici olarak kalmak, keyifle keşfetmek…
    Benim şu andaki deneyimim bana enerjiye müdahele et ama müdahil olma diyor. Yani Kutsal HAYIR de ama bunu derken sakın suçlayan yargılayan Bilge olarak deme, kibir bulaştırma, niyet onlar veya ben ayrımı degil, Bİz icin bütünün hayrına…

    Son olarak, artık hersey enerji alanlarında ‘translate’ ediliyor. Bunu defalarca deneyimledim. Dolayısı ile susmak, sessizlik, akış gercekten kabul vererek merkezde ve dengede kalarak yapılırsa anlamlı. Yoksa enerji alanımızdan akanlarla sözlerden daha tesirli bir iletişim başlayıveriyor…

    🙂 ne güzel bir maceranın deneyimler havuzunun içine geldik biz böyle:)

    Liked by 1 kişi

    1. Süper! İşte böylece kendi kalbinize ve anlayışınıza baş vurarak kendi anlamınızı çıkarmış oldunuz. Çok teşekkür ederim. Sevgilerimle

      Beğen

  4. Bende dün bana yapıldığını düşündüğüm bir davranışla karşılaştım ve öfkelendim. Kendi kendime bunun yapılmasına izin verdiğim için kendime kızdım. Bu sabah bu siteye bakmak geldi içimden. Kendimi gördüm yazıda. Çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız ❤

    Liked by 1 kişi

  5. Bu mesaj benim için verilmiş. Sevgi eksikliği yaşadığını bildiğim kişilerin baskılarına maruz kaldım son zamanlarda. Ruhsal gelişimde epey yol aldığımı düşünürken bu durumdan çok etkilenmiş olmak canımı sıktı. Bu sabah “tamam buraya kadar, artık hayatımı bu gibi durumlarda da mutlu yaşamanın yolunu bulacağım, yeter!” diye kalktım. Bu mesajla karşılaştım , teşekkürler Melekler, teşekkür ederim Mor Alev.

    Liked by 1 kişi

  6. Sonsuz sevgi ve teşekkürlerle… ❤️ Son derece zamanında gelmiş olan bir mesaj. İki gecedir, bilinçaltı şablonlar ve arınma konularında meleklerden uykumda yardım etmelerini istiyorum. İki konuyla ilgili. İlk gece, rüyamda net bir şekilde yakın çevremden biri aracılığıyla rehberlik gönderdiler ilk konuyla ilgili. İkinci konuyla ilgili ise durumu net olarak göremedim, sabah tuhaf görünen üç ipucu geldi ama parçaları pek birleştiremedim. Dün gece yine bu ikinci konu için daha net yardım istedim. Ve sabah bu mesajı aldım! Her ne kadar kendi yaşamımda bu tür karanlık veya can sıkıcı davranışlara maruz kalmasam da, çok uzağımdaki ama en yakınımdaki bir kişiyle ilgili bu durumu bir süredir gözlemleyip, “ne yapabilirim?” diye soruyordum içsel olarak. Biliyorum ki o da benim bir parçamın yansıması. Mesajı okurken, hep rehberlik içgüdüsüyle o kişinin gözünden okuma eğilimim oldu, genelde olduğu gibi, ama “kendin için oku, önce kendin!” diyerek uyardım kendimi… ve almam gerekeni almaya niyet ettim. Muhteşem zamanlarda yaşıyoruz… Gerçekten şükürler olsun! Meleklere, kanallık edenlere ve çevirenlere, bize mesajları ulaştıranlara, her türlü aracı olanlara, size Mor Alev, birliğe ve bütüne teşekkürler…

    Beğen

  7. öyle bir zamanlama ki
    melekler bana özel mesaj yazmış zannettim.
    yorumlara baktım birçok arkadaş benim durumumda…
    acımış, incinmiş ,biraz da affet ,salıver gitsin,başına gelenler senden dolayı,içine bak,sen değerlisin,kendini sev vs derken önüme gelen bu yazı için
    teşekkürler melekler
    teşekkürler mor alev

    Liked by 1 kişi

  8. Yine eş zamanlılık sevgili moralev! Ben de bu konuda düşünüp kendi kendimi üzüyordum. Bu yılın başında uzaklaşmamın mümkün olmadığı biriyle çok üzücü şeyler yaşadım. Bir insan karşısındakini neden dinlemez yada anlamaz? Sanki farklı frekanslardaydık da beni duyamıyordu.
    Hala o insan aklıma gelince kalbim acıyor ve gözlerim doluyor, bu yazınız ilaç gibi geldi 🙂 iyiki varsınız şükürler olsun!

    Liked by 1 kişi

  9. Bir gün “dışarı” da birşey olmadığını idrak edeceğiz, fakat o güne kadar kendi ÖZ’ümüzde kalmamız ve herşeyi Kutsal ÖZ’ümüz ile ele alıp değerlendirmemiz özellikle şu dönem kritik önem taşıyor. Dışarıda olan bitenin yarattığı dalgalara kapılanlar sarsıntıdan, ters yüz olmaktan kurtulamıyorlar, bu kısır döngü maalesef çok yıpratıcı ve dışına çıkmadan farkedilemiyor.
    Bu güzel yazı için çok teşekkürler Sevgili Mor Alev!…

    Liked by 1 kişi

  10. Nasıl oluyor bilmiyorum ama ne zaman kafamda yoğun olarak bir düşünce belirse, sanki cevap olarak bir yazı paylaşıyorsunuz; belki de ben kendime yoruyorum, bilmiyorum. Belki zamanın ruhuyla ilgilidir, belki de sadece benimle ilgili, bunu da bilmiyorum ama size yazmak istedim. Teşekkür ederim yazılarınız için.

    Ben

    Yaşayamıyorum

    Yaşamak istiyorum,

    Yaşamayı seviyorum ama

    Yaşatamıyorum artık kendimi.

    Ben ben ben.

    Her şey benimle ilgili

    Ben

    Benim

    Benimle

    Bana dair

    Ve bensiz.

    Seviyorum, ben

    Sevilmek istiyorum, ben

    Sevilmeyi seviyorum, ben

    Kayıbım

    Kayboldum

    Kaybolmuş hissediyorum, ben

    Duygum var

    Mutluyum, ben

    Mutlu olmak istiyorum, ben

    Neşeliyim, huzurluyum, ben

    Huzursuzum, ben

    Duygusuzum

    Duyum yok, ben

    Duygum yok, ben

    Zarar vermek istemezken, ben

    Acımayı istemezken

    Acıtmayı istemezken, ben

    Bazen şöyle,

    Bazen böyleyken,

    Bazen şöyle, bazen böyle olmayı isterken, ben

    “Ben kimim?”, derken,

    “Ben benim.”, derken,

    “Ben miyim?”, derken, ben

    Bağlılığım,

    Bağımsızlığım,

    Bağımlılığım,

    Bıraktıklarım,

    Bırakmadıklarım ve bırakamadıklarım, ben

    Elim dolu zamanlarım ve/ile

    Ellerim bomboş,

    Benim ellerim.

    Benim filmlerim,

    Benim şarkılarım,

    Benim mekanlarım,

    Benim anılarım, Benim an’larım, Benim otobüs duraklarım,

    Benim çocukluğum, benim ilk gençliğim, benim erişkinliğim,

    Benim sokaklarım, benim sokak aralarım ve benim apartmanlarım,

    Benim kızlarım, hepsi benim.

    Az’larım ile ben.

    Çok’larım ile ben.

    Yakın yollarıma ve

    Uzak yollarıma yüklediklerim hep ben, benim.

    Korkularım ile

    Korkularıma döktüğüm şaraplarım, benim.

    Derinliğim,

    Derin düşüncelerim,

    Derinliğimde kendimi bulamadığım, bulmak istediğim,

    Kendimi sevdiğim ve kendimi suçladığım; benim.

    Ben gidiyorum.

    Düşündüm. Düşündüm. Düşündüm. Düşündüm. Düşündüm. Düşündüm.

    Çok yoruldum düşünmekten.

    Ve çok sıkıldım.

    İstemiyorum artık.

    Boşver.

    İyi akşamlar 🙂

    ________________________________

    Beğen

  11. pardon bir şarkı linki de paylaşacaktım, unuttuğum için eklemeyi tekrar atıyorum maili.

    [https://i.ytimg.com/vi/8sSJS0fn1BM/maxresdefault.jpg]

    Demir Demirkan – Resim – YouTube http://www.youtube.com Music video by Demir Demirkan performing Resim. (C) 2002 Sony Music Entertainment Turkey.

    ________________________________ Gönderen: sinem kortay Gönderildi: 23 Mayıs 2017 Salı 20:12 Kime: Mor Alev Konu: Ynt: [Yeni yazı] Melekler: Sureti ve resminde…

    Nasıl oluyor bilmiyorum ama ne zaman kafamda yoğun olarak bir düşünce belirse, sanki cevap olarak bir yazı paylaşıyorsunuz; belki de ben kendime yoruyorum, bilmiyorum. Belki zamanın ruhuyla ilgilidir, belki de sadece benimle ilgili, bunu da bilmiyorum ama size yazmak istedim. Teşekkür ederim yazılarınız için.

    Ben

    Yaşayamıyorum

    Yaşamak istiyorum,

    Yaşamayı seviyorum ama

    Yaşatamıyorum artık kendimi.

    Ben ben ben.

    Her şey benimle ilgili

    Ben

    Benim

    Benimle

    Bana dair

    Ve bensiz.

    Seviyorum, ben

    Sevilmek istiyorum, ben

    Sevilmeyi seviyorum, ben

    Kayıbım

    Kayboldum

    Kaybolmuş hissediyorum, ben

    Duygum var

    Mutluyum, ben

    Mutlu olmak istiyorum, ben

    Neşeliyim, huzurluyum, ben

    Huzursuzum, ben

    Duygusuzum

    Duyum yok, ben

    Duygum yok, ben

    Zarar vermek istemezken, ben

    Acımayı istemezken

    Acıtmayı istemezken, ben

    Bazen şöyle,

    Bazen böyleyken,

    Bazen şöyle, bazen böyle olmayı isterken, ben

    “Ben kimim?”, derken,

    “Ben benim.”, derken,

    “Ben miyim?”, derken, ben

    Bağlılığım,

    Bağımsızlığım,

    Bağımlılığım,

    Bıraktıklarım,

    Bırakmadıklarım ve bırakamadıklarım, ben

    Elim dolu zamanlarım ve/ile

    Ellerim bomboş,

    Benim ellerim.

    Benim filmlerim,

    Benim şarkılarım,

    Benim mekanlarım,

    Benim anılarım, Benim an’larım, Benim otobüs duraklarım,

    Benim çocukluğum, benim ilk gençliğim, benim erişkinliğim,

    Benim sokaklarım, benim sokak aralarım ve benim apartmanlarım,

    Benim kızlarım, hepsi benim.

    Az’larım ile ben.

    Çok’larım ile ben.

    Yakın yollarıma ve

    Uzak yollarıma yüklediklerim hep ben, benim.

    Korkularım ile

    Korkularıma döktüğüm şaraplarım, benim.

    Derinliğim,

    Derin düşüncelerim,

    Derinliğimde kendimi bulamadığım, bulmak istediğim,

    Kendimi sevdiğim ve kendimi suçladığım; benim.

    Ben gidiyorum.

    Düşündüm. Düşündüm. Düşündüm. Düşündüm. Düşündüm. Düşündüm.

    Çok yoruldum düşünmekten.

    Ve çok sıkıldım.

    İstemiyorum artık.

    Boşver.

    İyi akşamlar 🙂

    ________________________________

    Beğen

  12. Sevgili Mor Alev öncelikle Teşekkürler. ‘Onların davranışları onlarla ilgili.
    Onların davranışları benimle ilgili hiçbir şey anlatmıyor.’ mesajıyla ilgili aklıma şu takıldı. Bizde olmayanı başkasında göremezdik ya da bi şey bize rahatsızlık veriyorsa bizde karşılığı var deniyor çeşitli yazılarda. Benzer benzeri çeker yasası gereği diyelim ki gölge yönümüzü tanıdık bıraktık, kendi içimizdekini keşfettik dersi anladık yine karşımıza çıkacak mı? Bu yazı bana önceki yazılardan farklı geldi çelişkili gibi. Teşekkür ediyorum şimdiden var olun. ❤️

    Beğen

    1. Sevgili Fd, evet, zaten ön yorumumda da bunu belirtmiştim. Ben bu yazıyı düşünceyi ve konu hakkında tartışmayı tetiklemek üzere yayınladım. Sevgilerimle

      Beğen

        1. Merhaba,
          aynı kısımda ben de tetiklendim hatta üstte yorumumu da yazdım.
          Kalbime gore buradaki ‘onlarla ilgili’ kısım onların titresimi enerji alanı… ama hala bizimle ilgili ‘haberci’ ve ‘ayna’ olma vazifeleri devam ediyor.
          bizler de baskalarına aynayız. aynı yazıyı benden rahatsız olan biri de benim icin dusunup uygulayacak… ve ben ona ayna oldugumu bile bilmeyecegim.
          Dolayısı ile bendeki yankısı bana gelen msj su oldu : “girdaba kapılma ama girdabın neden senin hayatına geldigini anlamayı da atlama. bunu yaparken girdabı gırdaplığı için suclama, kendini de girdaptan neden korkuyorum diye suclama. neden oldu nasıl yapar keske olmasaydı kim suclu gibi duruma kabul vermeyi onleyen ve enerjini bosa harcayan dusuncelere odaklanma. girdap var, ve benim yasamımda yansıması da var. Bu kabulu verdikten sonra kesfet bakalım, bu girdap SENİN İÇİN ne anlatmaya ne öğretmeye gelmiş?”
          yukardaki yazı “acknowledge” yani ilk kısıma odaklı sanki. cunku 2. kısma ilk kısmı aşmadan geçemiyoruz;)

          Liked by 1 kişi

    2. Burada şu da mümkün bazen test de edilebiliyoruz mesela bıraktığımız bir konu tekrar karşımıza çıkıyor bu evrenin “Bakalım sen bu konuyu gerçekten bırakabildin mi? Bıraktım, dersimi aldım diyerek kendini mi kandırıyorsun? Yoksa halâ gözüne takılıyor da görünce dayanamayıp bunun üzerinde durup ona enerji mi veriyorsun?” Deme şeklidir :)))

      Liked by 1 kişi

  13. Sevgili moralev.com.
    Nasıl da ve tam da bugünlerde yoğun hissettiklerime, duygularıma bir yanıt olmuşsunuz… Bir süredir facebookta Ilker Durmaz beyin paylasimları, şifa enerji calısmalarina katılarak, sizin varlığinizdan da haberdar olarak, paylasimlariniz hep de bana ” tam da zamanında ” dedigim anlarda bir yanıt olarak karşıma çıkıyor…Tesekkür ediyorum…Sonsuz ve en derin sevgi hislerimle…

    Liked by 1 kişi

  14. ben ve bir arkadasim da tam bu yazi oncesinde birseyler yasadik acip yaziyi okudugumda sasirdim acikcasi gerci duduklu tencerenin kapagini acmak yazisinda da aynini yasamistim artik alismam gerek ama :)) arkadasimla paylastim yaziyi neler yapmamiz gerektigini okuduk birazda uygulamaya calisicaz 😉 moralev tesekkurler

    Liked by 1 kişi

  15. ” Mümkün olduğu kadar onların çevresinde olmaktan kaçınacağım. ” cümlesinde kastettiğinizi pek anlayamadım. Biraz açabilir misiniz ? Sevgiler…

    Beğen

    1. Sevgili Meriç, bu cümle aynen söylemek istediğinizi anlatıyor. İkincil bir anlamı yok. “Bu kişilerle mümkün olduğunca vakit geçirmeyeceğim” bir başka şekilde söylenmesi olurdu herhalde. Sevgilerimle

      Beğen

  16. Bu bir arınma ve dengelenme enerjisi bence. İçinde bulunduğun durum, girdap, olay her neyse onun içinde didinip durmanın bir anlamı yok. Bütüne, nedenlere, niçinlere ve bizdeki kaynaklarına bakabilmek icin önce düştüğümüz enerjilerden arınmalı, asıl olan sevgi haline dönmeli, sevgiyle dengelenmeli ki, “ben bunu neden yarattım” sorusunun gerçekliğini tam olarak anlayabilmeli.

    Yani bu mesaj, benim için, tam da şu anda bunu ifade ediyor ve çook tesekkür ediyorum. Bir bataklığın içinde batarken veya bir akıntıda sürüklenirken, ilk yapılması geren kendini çekip çıkarmayı düşünmektir. Benim yaptığım ise bunu ben neden yarattım diye habire cevap bulmaya çalışıp boğulmayı kabullenmekti.

    Herne olursa olsun, her ne yaşanırsa yaşansın öncelik sevgiye dönmek, sevgi olmak, sevgiyle dengelenmek, sevgiden bakabilmek.

    Sevgiler

    Liked by 2 people

  17. Teşekkürler moralev melekler suretini okudun güzel bir makale bazen hayat bana bizlere neler getitiriyo bazende neler götürüyor hayat benden çok götürdü çünkü bana karşı yapılan kötülükleri af etim afetikçe karşımdakı kişi hep açımasız olsu ama artık iyi niyetin yeri yok diyerek noktayı koydum çünkü hoş görülü olduğum süreçte karşılıgı kötülük hainlik beni küçümseme velası yoruldum kafam karışık bazende böyle makaleyi okumak iyi geliyor

    Beğen

  18. Hepimizi Seviyorum ve birkaç gündür Hepimize kızıyorum. Yani bireysel çizgimde bana da beklenmedik ve eş-zamanlı geldi bu mesaj.

    Dünya diliyle en sevdiklerim, en yakınlarım dediklerim de dahil kızdıklarıma. Kızmam kızmış olmam beklenmedikti. Sanki kimseleri beğenmez bir hale mi girmiştim?
    Bu durum; Mezuniyetten yıllar sonra tek harfin yazılımının gösterilişi gibi ya da okyanusları uçarak kolaylıkla aşmışken cılız bir derecikde çırpınmak gibi hissettirdi.

    Üstelik kendimi bildim bileli doğamdan içimden geldiği için, gıcık olunası sevecen sevgi böceği gibi birşeyim, herşeyi herkesi kalpten sahici seven.

    Şimdi ne olmuştu böyle? Kızmamış olduğum tek bir kişi yoktu sanki dünya üzerinde. Bir “öteki” olmadığı farkındalığıma rağmen. Yıllardır “Hata yapamam hata yapamazsın hata yapamaz” dememe rağmen.

    Ne yapacağımı bilemedim. Onun dilinden konuşmayı seçtim: Sessizlik ve Dinginlik. Çünkü huzurdayım. Her daim onun huzurundayım. Çünkü O şu anda, şimdi ve burada, “ve şu anda Ondan gayrı hiçbir şey yok”.

    Çok çok uzun süredir, aynalık hizmeti almıyorum, çok şükür. O yüzden ayna da diyemiyorum. Hatırlıyorum da kolay olmayan deneyimlerdi. Ne demek istedi, bende neyi işaret ediyor? En karanlıkları ara, Gölgelerini, gizlileri bul kabul et bağışla. Tek tek her köyü barışla. Şimdi bu deneyim de dönüştü çok şükür. Hala ayna olarak isim vermem gerekirse, Tanrının aynası herbir şey. Bazen ufak da olsa mutlaka onun parıltısını yansıtıyorlar bana her seferinde, çok şükür. Haberci olarak da algılamadım birkaç gündür ben. Birer “hatırlatıcı” diyebilirim şimdi yazarken.

    Mesajın öğütleri çok güzel ve tam zamanında. Hepimiz hepimizi görmese de hepimizi görüyorum ve hepimiz için dua ediyorum sevgiyle. Bir sonraki yaratıcı mesajı tamamladı netleştirdi bu mesajı: “Tekrar Başla. Hatırla ve tekrar Başla. Senin ve bütünün Hayrı için.”

    Sevgi ve Teşekkürlerimle, Hepimize. Herkesin deneyimi kutlu olsun. Ve tüm bu deneyimlerden öte ve ayrı-gayrısız aydınlanışımız. Güzel günler görelim.

    Liked by 1 kişi

  19. Tesekkür ederim sevgili Meleklerim,tesekkür ederim ilgili herkese,hepimize 🙏🏼

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.