Melekler: Hisleriniz…

Sevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz

Bu, gezegeninizde devasa değişim zamanı. Yıllarca pek çokları durağanlık, cansızlık veya hissizlik içinde varoldu. Şimdi büyük hareket var! Neredeyse herkes kalbini yüzeye çıkarıyor. Her gün daha fazla insan kendi fikirlerini paylaşıyor- bazıları güzelce ve sevgiyle, bazıları o kadar da kibar olmayan şekillerde. Hislerini görmezden gelenler biraz psikotik hale giriyor, çünkü enerji o kadar güçlü ki kişinin kendi hislerine direnmesi acı veriyor.

Pek çoklarınız hayatta birden bire ortaya çıkan kaos, adlandırılmamış anksiyete ve hatta garip fiziksel rahatsızlıklar deneyimliyorsunuz. Aynı zamanda, pek çoklarınız çok daha büyük bir huzur, özgürlük ve berraklık deneyimliyor.

Bu heyecan verici ve yoğun enerjilerde kendinize hislerinizin tamamını hissetme izni vermeniz önemlidir. Onları bir kenara itmemek, bağımlılık şeklindeki davranışlarla ya da gerçekte olmadığınız biri davranarak onları görmezden gelmemek çok önemlidir.

Düşünün, kudretle gelen su bir borudan doğru hızla akıyor. Eğer boru “hislerini bastırırsa” tıkanır. Su basıncı artar da artar, ta ki boru patlayana kadar. Yani, hislerinizin sağlıklı şekilde akmasına izin vermezseniz, içinizden akan enerji patlamanıza sebep olabilir – öfke, gözyaşları, ya da garip haller veya fiziksel rahatsızlık patlamalarıyla.

Geçmişte bastırdığınız duygular bile gün yüzüne çıkıyor, kendinizi anlamadığınız bir duyguyla bulursanız, içinizden sağlıklı bir şekilde akmasına izin verin. Fazlasıyla analiz etmeyin, yargılamayın.

Hisler sizi bunaltırsa, oturun ve meleklerinizle konuşun. Bize sorunlarınızı anlatın. İzin verin yardım edelim. Şöyle bir deyiş vardır; “Cennetin krallığına girmek için çocuk gibi olun.” Çocuklar hislerine izin verirler. Yardım isterler.

Sevgililer, hislerinizden korkmayın. Onlar size yardım ediyorlar. Kendinize nerede daha zarif ve kibar olabileceğinizi, nerede değişme ihtiyacınız olduğunu, nerede farklı davranabileceğinizi, farklı düşünmeniz gerektiğini ya hayatınızın neresinde değişimi başlatma ihtiyacında olduğunuzu gösterirler. Nerede düşüncelerinizin hedef ve hayallerinizle uyum içinde olmadığını anlatırlar. Onlar birer armağandır. Bırakın aksınlar. Salıverin gitsinler. Ve böylece bir defa daha berraklıkla ve kesinlik hissiyle yaratmak istediğinize odaklanabilirsiniz.

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Arkadaşlar, hislerin birer gösterge, mesaj taşıyan birer ulak olduğu konusunu geçen yıl tam da bu zamanlar konuşmuştuk. Bu konuyla ilgili yazımın bağlantısını burada veriyorum. Bence bu çok önemli bir konu. Zaman zaman hislerini o kadar çok bastırmış ki, hissetmeyi bile unutmuş, en ufak neşe, hüzün ya da huzurun tadını bile bilemeyen kişilerle çalışıyorum. Bu bizi neredeyse insanlıktan çıkaran bir durum. Hislerini göz ardı etmek, onları tanımamak gösterge paneli çalışmayan bir uçağı kullanmaya benziyor. Radar çalışmıyor, pusulayı görmüyoruz, yakıtımız var mı, bilmiyoruz… Nereye gittiğimizi bile bilmiyoruz.  Bizler buraya birer robot olmaya gelseydik, robot olarak gelirdik. Oysa bizler yelpazedeki bütün hisleri hissetme yeteneği olan birer mucizevi yaşam şekliyiz. Hisler sizi incitmeyecek, onları tanıdığınızda akıp gidecekler. Gösterge panelimize iyi bakalım, onu dinleyelim. Bu mesaj için Ann Albers’a ve Meleklere çok teşekkürler. (www.VisionsofHeaven.com)

Enerjilerin çok yoğun olduğu bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, hayatınızı tam potansiyeliyle yaşamak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın ilişki kurabilmek ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2017 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

7 comments

  1. Merhabalar. Sizi uzun zamandır takip ediyorum ve gercekten cok uyumlu yazılarınız iç dünyamla. Bu aralar sürekli geçmiş duygularım ortaya cıkıyor sürekli ağlama halindeyim. Uyuşuk birşey yapmak istemiyorum ilgi bağımlısı oldum çok yakın olmadığım bir insandan sürekli ilgi bekliyorum bunun yanlış olduğunu biliyorum ama engel olamıyorum. Sonra varolan hersryi kabul ediyorum sevgiyle kabul ediyorum bir sebebi vardır inanıyorum diyorum meleklerimden yardım istiyorum. İnanılmaz yogun duygular içindeyim işime ve derslerime odaklanamıyorum. Yaklaşık 2 -3 aydır böyleyim aglıyorum rahatlıyorum bi gün sonra aynı oluyorum. Çok uZun yıllar hiç bi olaya ağlayamamıştım sanki onların yerine aglıyormuşum gibi hissediyorum neredeyse hergün meditasyon yapıyorum kendimce ama hala kötü hissediyorum kendimi lütfen yardım edin … tesekkürler… sevgiyle kalın

    Beğen

    1. Sevgili Pervin, yanlış diye bir şey yok. Neden ilgi beklediğinizi sorun kendinize. Büyük ihtimale sevgi istiyorsunuz ama bunun sebebi nedir? Kendi kendinizi sevmiyor musunuz? İçinizdeki ağlayan küçük kıza sorun; “ne istiyorsun?” Çünkü cevap gelecek. Ben size yöntemler bölümündeki kalp meditasyonunu da öneririm. Dışarıya çıkmak isteyen, dönüşmek isteyen bir şey var. Ve onu salıvermelisiniz. Uzun yıllardır ağlamadınız, oysa ağlamak iyi bir arınmadır. Belki de yıllardır reddettiğiniz hisler de var bu denklemin içinde. Çok fazla ağlamak ise belli bir kalıp yaratmıştır. Şimdi, burada biraz da depresyon belirtileri var gibi geliyor. Sizi tanımadığım için bilmiyorum tabii. Ama bunun için bir terapiste görünmeniz de gerekebilir. Sevgilerimle

      Beğen

  2. Merhaba Mor Alev. Öz-güven eksikliği ile ilgili ya da fiziksel kusurlarımızla ılgili memnuniyetsizligimiz nasıl bir çalışmayla şifa bulur? Arınma topraklanma nefes çalışmaları tamam ama dışarı çıkınca insanların bakışlarının enerji dengemizi bozması.. Bakışlarda bi mana aramak.. Ya da şöyle sorsam başkalarının düşünceleri ve onların onayını önemsemek durumu nasıl kırılır?? Şimdiden teşekkürler.

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.