Gölge Korkular…

Sevgililer, pek çoklarınız korkularınızın medya tarafından sergilendiğini görüyorsunuz. Belki benzer durumları geçmiş yaşamlarınızda yaşadınız, o yüzden oynanan oyunları görmek yerine, kendiniz ya da diğerleri tarafından sebep olunan korku ve acıya geri dönüyorsunuz.

Şimdi, dün değil, beş dakika öncesi bile değil. O yüzden şimdi olanları ne politik açıdan, küresel ya da kişisel açıdan karşılaştıracak bir şey yok. Olaylar daha önce olmuş olanların gölge anılarını geri getirebilse de, o olaylar aynı olamaz, çünkü siz farklısınız ve bu zamanda yeryüzünde yaşayan büyük çoğunluk farklı.

Korku tarihiniz TEKRARLANAMAZ. Bu sadece bir ders vurgulandığında ve tüm katılımcılar söz konusu derse topluca onay verdiğinde olur. Geçmiş çağlarda korku öne çıkan dersti ve bundan dolayı her bir yeryüzü yaşamınıza defalarca ve tekrarlayarak dokundu.

Ama o, o zamandı. Şimdiki ders sevgidir. Ve milyonlarcanız kendinizi sevgi dersine adadınız, çok daha fazlanız da bunu takip edecekler. İşte şimdi kişisel veya küresel olarak hissettiğiniz korku eskiden, dersin korku olduğu zamanlarda vardığı sonuçlara ulaşamayacak.

Elbette, korkularınıza yeni bir yaklaşımla yönelerek mümkün olan en sevecen sonucu belirleyebilirsiniz. Çünkü bu, bütün dış korkulara rağmen iç varlığınızın şimdi yaptığı şeydir.

Bir ihtimal, bu düşünceyi zihninizde canlandırmayı zor buluyorsunuz, çünkü bazı parçalarınız hala daha mucizelerin mümkün olmadığına, olamayacağına inanıyor. Mucizenin – ve şimdilik korku olmayan her şeye mucize diyorsunuz – korkularınızın hızla ve sevgi dolu sona ulaşmasının sizin için mümkün olmadığını düşünüyorsunuz, çünkü DIŞ-VARLIĞINIZIN her bir parçasıyla her şeyin ve herkesin yanlış olduğunu ve korkuyu takip edeceğinizi biliyorsunuz. Oysa pek çok kanalın “çığırtkanlığını yaptığı görünüşte imkânsız” sevgi yolunu seçebilirsiniz.

Bunun sebebi, sizin hala daha medya tarafından vurgulanan korkuyla bağlantı kurabilmeniz ve bununla beraber bu birkaç korkunun tüm köşeler ve çatlakların etrafında gürlemesidir.

Hepiniz korkuyu hissedebilirsiniz, eğer istiyorsanız. Fakat bu artık gerekli değil. Çünkü korkularınız her geçen gün daha da küçülüyor. Ve sevgiye ihtiyacınız, sevgi arzunuz hayal edebileceğinizden çok daha fazla genişliyor.

Hissetmeye devam ettiğiniz korkular geçmişte olduğunuz kişinin tortularıdır, anda olduğunuz kişiye ait değildir. Bu biraz, yeterli donanıma sahip olduğunuza inanmadan işinizde yeni bir pozisyonu kabul etmeniz gibidir, oysa sizi seçenler şüphesiz sizin bu iş için donanımlı olduğunuzu biliyorlardı. Böylece yeni görevinizde ilk birkaç hafta şüphe kenardan köşeden kendini gösterir, ta ki siz olduğunuz kişiyi ve becerilerinizi en sonunda kabul edene dek.

İşte “yeni siz” le durum da böyledir. Yeni bir varlık olduğunuzu biliyorsunuz, fakat yeni varlığınızla ilgili şüpheler zaman zaman sessizce geliyor. Bu şüpheleri yeni benliğinize doğru geliştiğinize dair bilgi olarak kabul edin. Bu gelişim tamamlanana dek şüpheleriniz olacaktır.

Bu da bizi küresel korku ve kaygılara getiriyor. Bu korku ve kaygı şu anda olduğunuz kişinin bir yansımasıdır ama kesinlikle olacağınız kişinin yansıması değildir.

Yeni işinizle ilgili örneğe dönelim. Korkudayken, becerilerinizi sorgulayan her varlık korkularınızın kalbine saplanacaktır. Zamanla anlarsınız ki, becerilerinizi ve yeterliliğinizi sorgulayanlar yanılmışlardır. Ama onların değerlendirmesinin doğru olmadığını belirlemeniz için önce bunu kendinize kanıtlamalısınız.

İşte şimdi de durum böyledir. Kendiniz için sevgi dolu yepyeni bir yaşam yaratmak için bütün becerilere sahip olduğunuzu söylüyoruz. Ancak, “yeni siz”in tarifinde korku olmadığına güvenene dek, şüphe ve korkunun tortularını bulmaya devam edeceksiniz. Korku, hiç durmadan gelişip genişleyen öz-sevginiz ve küresel sevginizden çok daha zayıf olduğu halde, orada burada sıkışmış tek tük korkudan çok daha güçlü, sevecen, neşe-keyif-coşkulu olduğunuza siz bütün varlığınızda güvenmeden, sevgiyi köstekleyecektir.

Yeni sizin gerçekliğini kendinize kanıtlamalısınız. Bu da dünyanızda yolunda gitmeyen şeylerle ilgili ufak korkularınıza rağmen an be an gerçekleşecektir.

Çünkü kendinizi bütünüyle sevgiye sarmalamak arzunuz korkularınızı yenecektir. Gün be gün, öz-sevginiz, küresel sevginiz önü alınamaz şekilde gelişip büyüyor, kokularınız da bu sırada dağılıp gidiyor. Ama o zamana kadar arda kalan korkular için kendinizi azarlamayın, sadece bilin, onlar da yakında kaybolacaklar.

Şimdi sizden istenen tek şey sevgide ve neşe-keyif-coşkuda yaşamanızdır. Böyle yaparak sadece odaklanmanızı korkudan sevgiye kaydırmıyorsunuz, dünyanızı da sevgiyle yıkanan Yeni Dünyaya doğru geliştiriyorsunuz. Öyle de oldu. Âmin.

Bu mesajı ileten Brenda Hoffman ve aracılık ettiği Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (www.LifeTapestryCreations.com). 

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak, böylece potansiyelinizin tamamını gerçekleştirmek üzere Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2017  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

3 comments

  1. Gerçekten de korkular küçülüyor. Bu ne inanılmaz birşey. Bazen evet denge kaçabiliyor ama farkına varmak eskisinden çok daha kısa sürüyor. Ve sevgi giderek çoğalıyor. Yanlız kalma isteği çok baskın. Doğanın kalbinde minik bir klubede birazcık yanlız kalabilsem hissi ile yaşıyorum.

    Liked by 2 people

  2. Daha düne kadar geçmişte yaşadığım olumsuzlukları gelecekte de yaşayacağına dair endişelerim vardı. Ama söylediğiniz gibi sadece tortu. Artık onlarla vedalasiyorum… Çok teşekkürler mor alev size sevgiler…

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.