Bilinçaltı İnançlar, Şablonlar ve Arınma (2/4)

Eğer okumadıysanız, bu yazının birinci bölümü için buraya tıklayınız.

Melek Rehberler: Bir İnancı Salıvermenin Temel Prensipleri

Bugün kısıtlayıcı inançların salıverilmesi konusuna odaklanmak istiyoruz. Bu soru oldukça sık bir şekilde geliyor ve niyetimiz artık tutmak istemediği bir inancı kişinin nasıl salıvereceği konusundaki kendi perspektifimizi paylaşmaktır.

Bu konuya bir önceki mesajımızda da dokunduk. Ancak bugün bu sürece biraz daha derin dalmak istiyoruz. Temel ve sade bir açıklamayla başlayacağız ve daha sonra bunları detaylandıracağız. Haydi, başlayalım.

Bir önceki mesajımızda bahsettiğimiz gibi, bir yeni doğan olarak tüm inançlarınız bilinçaltı zihninizde tutulmaktadır, henüz bilinçli inanç yoktur. Gerçekliğinizde yeni enkarne olmuş bir ruhun inançları doğumdan önce dikkatle seçilmiştir. Şimdi, ebeveynlerin tüm bilinçaltı ve bilinçli inançlarının nasıl çocuğa doğumda aktarıldığını biraz konuştuk, ancak bu demek değildir ki çocuğun sahip olduğu tek inançlar dizisi ebeveynlerininkidir.

Bu sadece, “ebeveynin inançları çocuğa geçer” anlamına gelir. Herhangi bir ruhun bilinçaltı inançlarının bir kısmı çeşitli “geçmiş” yaşamlardan geldiği gibi, çocuğun genetik kuşağından gelen atalarına ait inançlar da bulunur. Çocuk biraz daha büyümeye başladığında bilinçli inançlarını da oluşturmaya başlar. Hatırlayın, düşünce ve inançlarınız her zaman gerçekliğinizi belirler. Neye inanıyorsanız onu algılarsınız.

Niyetimiz, kişinin nasıl bir inancı silebileceğine dair temel prensipleri açıklamaktır.

Bir inancı temizlemek için önce onun farkında ya da onun bilincinde olmanız gerekmektedir. Sıklıkla söylediğimiz gibi, bilmediğinizi değiştiremezsiniz. Bir defa o inancın bilincine vardığınızda, onu inceleyebilir ve inanmaya devam etmeyi ya da salıvermeyi isteyip istemediğinizi belirleyebilirsiniz. İnancı, onun yarattığı ve yaratacağı deneyimlere bakarak değerlendirebilirsiniz.

Bunlar deneyimlemeye devam etmek istediğiniz şeyler mi? Ya da bu inanç, üzüntü, öfke, korku, ayrılık ya da kaygı mı yaratıyor? İlgilendiğiniz herhangi bir konudaki inançlarınızı listelemeniz bu süreçte oldukça yardımcı olacaktır. Bolluk, sağlık, sevgi, ilişkiler gibi konulardaki inançlarınızı yazmanızı öneririz.

Şimdi, bilinçli inançları saptamak zor değildir, çünkü onlar adı üzerinde onlar bilinçlidir. Bir diğer deyişle, bilinçli inançlarınızın gayet güzel farkındasınız. Herhangi bir zamanda onlara inanmayı ve böylece deneyimlemeyi sürdürüp sürdürmeyeceğinize karar verebilirsiniz. Ancak, bilinçaltı inançları incelemek biraz daha zordur, çünkü bilinçli farkındalığınızda değillerdir.

Buna rağmen, hala daha aktif olarak gerçekliğinizi yaratırlar, yani bütün inançlarınızın farkında olmasanız da onları fiziksel forma bürünmüş şekilde görmeye devam edeceksiniz çünkü her zaman deneyimlediğiniz gerçekliği yaratacaklardır. Pek çoklarınız yeni bilinç seviyelerine ulaştıkça yeni kavramlarla karşılaşıyorsunuz ve içinde bulunduğunuz gerçeklikle ilgili eski inanç sistemleriniz paramparça oluyor.

Böylece, şimdi nasıl bilinçaltı inancınızın bilinçli olarak farkında olabileceğinize değinelim. Hatırlayın, bütün inançlar gerçekliğinizi yaratır, farkında olun ya da olmayın. Bu şimdideki deneyimlerinize bakabilirsiniz; şu anda sizi çevreleyen tüm yaratımlarınız tüm inançlarınızın doğrudan yansımasıdır.  Bilinçaltı inançlarınız işte size böyle kendilerini gösterirler. Düşünce ve inançlarınız asla bir sır olarak tutulamaz.

Onlar, herkesin görmesi için fiziksel formda yaratıma gireceklerdir. Gerçekliğinizi algılama şekliniz, belli durumlarda nasıl hissettiğiniz ve bir deneyime nasıl tepki vermeyi seçtiğiniz tamamen inançlarınıza bağlıdır. Aynı ya da benzer durumu deneyimlese bile, iki zıt inanç durumu farklı algılayacaktır. Bilinçaltı zihinle, bilinçli zihin arasındaki perde de inceliyor. Bir zaman gelecek, bu ikisi arasında bir ayrım deneyimlemeyeceksiniz.

Kendinizi belli bir durumda bulduğunuzda bu, kendinize neyi çektiğiniz ve yarattığınız konusuna bakma şansıdır. Bu deneyimlemeye devam etmek istediğiniz bir şey mi? Ya da bu deneyimi değiştirip daha fazla arzuladığınız bir sonuç mu istersiniz? Bu sonucu yaratıma sokan inancınızın farkına varana dek, benzer ve çoğunlukla daha da dramatik deneyimler yaratmaya devam edeceksiniz. Bir bilinçaltı inancı daha açığa çıkardığınızda, o inancı değerlendirip, onu tutup tutmamak konusunda karar vermek üzere bir defa daha özgürsünüz.

Salıvermek istediğiniz inancı bir defa belirlediğinizde, öncelikle eskisinin yerine hangi yeni inancı yerleştireceğinize karar vermelisiniz. “Hiçbir” inancın olmaması mümkün değildir. Eğer belli konulardaki inançlarınızı yazma önerimizi yerine getirdiyseniz, şimdi yeni inancınızı da yazabilirsiniz. Bir inancı salıvermek için sadece hazır ve istekli olmanız değil ama onun yerine getirdiğiniz inanca da tamamen inanmanız gerekmektedir. Bu çok önemlidir. Artık “buna” inanmadığınızı söylemeniz işinize yaramayacaktır.

Merak ediyor olabilirsiniz, derinlerde yerleşmiş köklü bir inancı nasıl arzularınızla eş-titreşimli bir inançla değiştireceksiniz? Önerimiz yeni niyetlendiğiniz inancınızın kanıtlarını günlük hayatınızda görmeye niyet etmenizdir. Odaklandığınız şey gelişir. İnsan ırkı sıklıkla kanıt ister, inançlarını değiştirmek için somut şeyler görme ihtiyacındadırlar. Ancak, bu yaşamınızda hepiniz bir zamanlar bir takım konularda inançlarınızı değiştirdiniz.

Yeni inancınızı onaylayacak durumların beklentiniz olması en büyük yardımcınızdır. Tavsiyemiz, her seferinde tek bir inanç üzerinde çalışmanızdır. Niyet ve beklentileriniz gerçekliğinizi yönlendirir. Belli bir kısıtlayıcı inancı salıvermeyi niyet edin ve arzuladığınız değişimi de görme beklentisinde olun. Eğer farklı bir şey deneyimlemek istiyorsanız, beklentinizi de değiştirmelisiniz.

Söylediğimiz gibi, insanlar köklü inançları değiştirmek için sıklıkla “kanıt” ihtiyacındadırlar. Ancak kanıt görecelidir. Birinin kanıt olarak gördüğü, bir başkası için yeterince tatmin edici olmayabilir. Önemli olan tek şey, bulduğunuzun yerleştirmekte olduğunuz yeni inancı onaylıyor olmasıdır. Çok basit bir örnek kullanacağız, böylece size bu açıklamamızı sergileyebiliriz. Diyelim ki bütün köpeklerin çok tehlikeli ve saldırgan olduğuna dair bir inancınız var.

Bu inancı çocukluğunuzdaki travmatik bir deneyimden almış olabilirsiniz, ya da bu size öğretilmiştir. İnancın kaynağı önemli değildir. Bu inanç şüphesiz size saldırgan köpeklerle karşılaşmalar çekecektir, çünkü beklentiniz budur. Bir köpek agresif olmasa bile onun davranışları sizin onun davranışlarını algılayışınız inancınız tarafından yönlendirilecektir.

İnancınız her zaman kendinize çektiğiniz gerçeklikle onaylanır. Bunun sebebiyse, onun sizin inanç sisteminizle desteklenen “doğrunuz” olmasıdır. Şimdi, diyelim ki, bilinçli olarak bu inancınızın farkındasınız ve bu inancı gerçekten salıvermek, yerine köpeklerin doğuştan dostane olduğu inancını yerleştirmek istiyorsunuz. Bu, eski inanç sisteminin desteklediğinden çok farklı bir inançtır.  Peki, bunu nasıl yapacaksınız? İnancınızı değiştirme niyetinizle.

Odaklandığınız şey her zaman size gelir. Odağınızı “saldırgan köpeklerden” çekip, “dostane köpeklere” verdikçe, dikkatinizi dostane köpekler aramaya vereceksiniz. Size gerçekten dostane davranan köpeklerle karşılaştıkça da “inancınızı” değiştirmeniz için gerekli kanıt ve onaya sahip olacaksınız.

Belki sizin için içinize yerleşmiş korkuyu tamamen temizlemeden önce, daha inandırıcı gelecek bir orta nokta bulunabilir, örneğin “bütün köpekler saldırgan değildir” gibi. Köpeklerin nasıl olduğu konusundaki beklentilerinizi değiştirirken çok farklı deneyimlerle karşılaştınız. Bu da yeni inanç sisteminizin pekişmesine hizmet eder. Odağınız değiştikçe beklentiniz de değişecektir. Beklentiniz neyse onu yaratacaksınız.

Lütfen aklınızda tutun, bu süreci çok basitleştirilmiş şekilde anlatıyoruz. Ancak taşıdığınız inançlar verdiğimiz örnek kadar belirgin olmayabilir. Temel inanca bağlı bir sürü “alt-inanç” da olabilir ve bunların da salıverilmesi gerekebilir.

Buna rağmen biz diyoruz ki, kısıtlayıcı bir inancı derhal salıvermek mümkündür! Böyle olması için “anında dönüşümü destekleyen” bir inancınız olmalıdır. Çoğunuzun bu zamanda böyle bir inancı yok. O yüzden, inancınız değişmeden biraz daha vakit geçmesi mümkündür. Ancak, bir inancın salıverilmesi sizin izin verdiğiniz kadar çabuk ya da yavaş olacaktır. Kesinlikle bizden yardım isteyebilirsiniz ve biz de memnuniyetle yapabileceğimiz bütün yardımı veririz, fakat şunu lütfen unutmayın, kimse bir kısıtlayıcı inancı sizin için değiştiremez. Bunu sadece siz, sizin için yapabilirsiniz.

Kişi, bir inancı salıvermeyi öğrendikçe, salıverme sürecinin “tam tarifinin” diğerlerine de ulaşması için Akaşik Kayıtlara yerleştirir. Kısıtlayıcı inançları salıvermeyi ilk öğrenenleriniz, diğerleri için yolu açıyorsunuz. Diğerleri için yolu aydınlatmayı isteyerek gönüllü olanlarınız, bunu yaparak öğreniyorsunuz ve bu en çok sizin için zor. İnsanlığın büyük çoğunluğu Akaşik Kayıtlara şimdilik sadece bilinçaltında ulaşabiliyor, ancak bu dönüşüm ne olursa olsun hepinize faydalıdır. Gelişiminiz ve evrimleşmeniz devam ettikçe, şüphesiz bu bilgilere bilinçli olarak ulaşmayı da öğreneceksiniz.

Şimdi, gerçekliğinizi inançlarınız ve beklentilerinizle yarattığınızın bir defa daha farkında olduğunuza göre, gerçekliğinizin deneyimlerini bilinçli olarak yönetmekte çok daha becerikli olacaksınız. Bu bir öğrenme sürecidir. Hepiniz kendi hızınızda öğreniyorsunuz. Bu yaşamda kullanmamış olduğunuz “kaslarınızı” esnetiyorsunuz. Bu yüzden bu kadar çok ruh bu dönemde doğmayı böyle hevesle istedi, bu dramatik ve şiddetli değişim zamanı!

Şimdi yaratıcı bir varlık olarak rolünüzün farkında olduğunuz uyanışınızda çok narin bir dönemdesiniz. Fakat pek çoklarınız halen bilinçaltının derin bilgeliği hakkında pek fazla bir şey bilmiyor. Evrimleşmenizi çok ilginç buluyoruz. Siz yüksek boyutlarda doğuştan hakkınız olan hafızanızı, yeteneklerinizi ve becerilerinizi yeniden kazanırken, biz sizi hayranlıkla seyrediyoruz.

Bizler sadakatle yanınızda duruyoruz ve size karşı minnet doluyuz. Bu çok ender fırsatla Evren’e bireyin nasıl kendini en ağır enerjilere daldırıp yeniden yüksek boyutlara yükselebileceğini öğretiyorsunuz.

Umarız bu mesaj sizlere bir şekilde hizmet etmiştir.

Sevgi ve ışıkta, bizler sizlerin Melek Rehberleri

***

Sevgili Dostlar, Melek Rehberler kesinlikle bilinçaltı temizliğinde aceleyi, sorun ararken kendini sefil etmeyi ve fazla analizi önermiyor. Önerilen farkındalıktır. Yani bir durup düşünmek, anda kalmak, nasıl hissettiğine bakmak… Eğer durumun farkındaysanız, bilinçaltı inancınızın da farkına varırsınız. Kendinizi yargılamanıza gerek yok. “Neden böyle bir inanca sahip oldum?” diye kendini hırpalamaya da hiç gerek yok. Bu, tamamen yapılmak istenenin tersi bir durumdur. Eski inancı daha olumlu yeni bir inanca dönüştürebilirsiniz. Yeni inanca odaklanmak enerjinizi de onunla aynı seviyeye getirecektir. Ocak 2017’de yayınladığım şu notu buraya yeniden eklemek istiyorum:

“Pek çok insan tanıma onurunu yaşıyorum, bu insanlar bana ruhlarını açıyorlar ve hemen hemen yarısında gördüğüm şey şu: Düşünüyorlar. Tamam, bunda bir sorun yok. Analiz yapıyorlar. Bunda da bir sorun yok. Ama öyle çok deşip, o kadar ilginç ve bazen de gerçek olmayan inançlara yöneltiyorlar ki kendilerini, sadeleşip rahatlamak yerine karman çorman bir öz-psikanalizle karşılaşıyorum. Ve o odaklandıkları şey, çıkardıkları sonuç değiştirilemez mutlak bir gerçek gibi zihinlerinde, bilinçlerinde yer ediyor. İşin ilginci bunun başlangıcı hem son derece masum ve hem de bilgece. İnsanlar kendilerini tanımak istiyor. Ama onun yerine daha da fazla engel yaratmış oluyorlar. Kendilerine ve özellikle de ailelerine haşince, hatta acımasızca yaklaşıyorlar. Kendini tanımak önemli, aslında bu bence şart. Böylece ne istediğimizi, neleri sevdiğimizi, nasıl bir hayatımız olursa mutlu olacağımızı, yeteneklerimizi, tutkularımızı, bize hayat katan şeyleri buluyoruz. Ama kendimizi tanımaya çalışırken ne yapıyoruz? Bunu nasıl daha verimli şekilde yapabiliriz? Blokajlara odaklandığınızda kendinize şu soruyu sorun; Bunun neresi sevgi gibi? Bunun hangi parçası güvende, rahat, hafiflemiş hissettiriyor? Bu konuda 2015 Kasım ayında bir yayınlamış olduğum bir yazımdan alıntılarsam “Ne borçtan kurtulamamanızın sebebi babanızın bir zamanlar iflas etmiş olması, ne sabahları yürüyüşe çıkmamanızın sebebi iş yoğunluğunuz, ne de meditasyon yapmamanızın nedeni yalnız kalamamanız. Eğer bir şeyi istiyorsanız, aklınıza yatıyorsa ne olursa olsun onu yaparsınız.” O yazının sonunda da eklemiştim: “Siz bu zihin oyunlarından çok daha büyük bir ruha ve potansiyele sahipsiniz sevgili Bilge Baykuşlar.” Analizi bırakın. Ruhunuzda arkeolojik kazı yapma zamanı bitti. Bu, bizlerin enerjiler yükselmeden önce yaptığı bir şeydi, 2000’lerin başında kaldı. Şimdi sadece yumuşakça salıverme zamanı. Hayat aslında daha da kolaylaştı.”

Bu bilgiler ve öneriler için Taryn Crimi’ye, ve Melek Rehberlere çok teşekkürler. (Angelic-Guides.com)


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.


Telif Hakkı© 2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2017  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

15 comments

  1. Sevgili Mor Alev
    Varlığımın tanrisindan yardım istedigimin sabahı gelen bu mesaj sordugum sorunun yanıtı oldu.Son günlerde tüm sorularim bı şekilde yanıt buluyor .sanırım ogreniyorum:)herşeyden önce kendimi sevmeyi öğreniyorum.Mesaj için çok teşekkürler çok iyi geldi💓Sevgiler

    Liked by 1 kişi

  2. Çok teşekkür ederim.. Tam da bu şifanın içinden geçiyorum.. Farkettiğinde şifa da niyetle akmaya başlıyor.. Salıveriyorum.. Olaylara tepki verme sürem daha da azaldı.. Yükselip, karşımdaki insanın bana nasıl bir ayna olduğuna bakıyorum. Gönlüme, hissime soruyorum. Gönülden bir eyvallah ile salıverdiğimde titreşim dalga dalga her şeyi pozitife doğru dalgalandırıyor. Bu çevremizdeki insanlara, dostlara, arkadaşlara da şifa veriyor.. Hafta sonu Kıbrıs’ta bir iş gezisindeydim. Gitmeden önce 3 mutlu insan festivalinin tanıtım toplantısında yeni ay da meditasyona katılmıştım. Yeni tohumlarımda aşk vardı, bebek vardı. Otelde oda kartımı alırken, görevli kız ısrarla odanıza gelecek başka biri daha var mı diye 3 kez sordu. Gözlerimi açarak kendisine baktım. Hayırdır inşallah iş toplantısındayım. Tüm rezarvasyonlar yapılmış. Niye bir resepsiyon görevlisi bunu ısrarla sorar ki dedim.. Ve akışa bıraktım. Bir gün sonra sahilde arkadaşımla yürürken, terliğim koptu. ‘Tamir edilir belki diye terliği incelerken’ ben ‘arkadaşım, neyi değiştirmiyorsun, atamıyorsun. At o terlikleri’ dedi. Evet, ilişkim bitmiş olsa da hala bırakmamıştım. Hemen önümdeki çöp kutusuna attım.. Yol değişiyordu. Ve ben tutulmaya çalışıyordum. Evrenden uyarı gelmişti. Ve nerden nereye gece, Romanya, Venedik’te iş toplantılarına katıldığım hatta Romanya’da çok hoş bir erkek diye aklımdan geçirdiğim kişiyle, Kıbrıs’ta evren bizi yeniden karşılaştırmıştı. Venedik’te o da beni odasına davet etmişti ama ben içkinin tesiriyle söylenmiş, bu ne şimdi ya demiştim içimden ve gereksiz bir şey olarak algılayıp, görmemezlikten gelmiştim. Ve şimdi evren bizi Kıbrıs’ta karşılaştırdı. Evliydi. Karşıma evli erkekler çıkıyordu. Eskiden olsa, bir sürü şeye bir çok anlam yükleyip, sonuca odaklı beklentiler üretebilirdim. Bilinçaltımda sanırım ‘evli erkekler, asla eşlerini terketmezler’ inancı var. Bu Kıbrıs’ta farkındalıkla ortaya çıktı. Ve kendime bunu ispatlayıp, kendimi değersizleştiriyordum. Ve taşıyamadığım bir elbise olduğu icin bu durum da öfke nöbeti geçiriyordum. Evren beni yeniden test ediyordu. Ama bu defa farkındalıkla doluydu. Niyetlerim doğrultusunda. Onda gördüğüm kendim idim. Değerli, kıymetli, akışta, sevgi dolu, huzurlu… Diyeceğim o ki evren bizi bir araya üçüncü kez getirdi. Evet, odama da geldi. Resepsiyondaki görevli kızın ısrarlı ‘odanıza biri daha gelecek mi’ sorusu gerçek oldu. Benim ondan öğreneceklerim onun da benden öğrenecekleri vardı.. Sohbetimize kuş sesleri karıştı.. Sanırım en kutsal An’da buydu. Bana bunları öğrettiği için kendisine çok teşekkür ederim.
    “Bilinçaltı İnançlar, Şablonlar ve Arınma” yazınızla, ben de naçizane bu çok özel anımı paylaşmak ve korkuların yerini nasıl da huzurun ve beklentisiz bir sevginin aldığını aynama bakarak, öğrendiğimi ve salıverdiğimi yazmak istedim. Tekrar teşekkür ederim…

    Liked by 2 people

  3. Cok karmasik geliyor. Tam birseyleri dogru yapiyorum saniyorken goruyorum ki hep eksik hep daha fazlasi var. Butun yazilari okuyorum takip ediyorum ama yine de biseyleri degistiremiyorum. Tikandigim noktalar hep ayni. Hep tekerrur ediyor. Bu kisir donguden cikmak nasil mumkun?

    Beğen

    1. Sevgili Gül, bir-iki gün içinde üçüncü bölümü yayınlayacağım. O zaman durumun sizin için daha da netleşeceğini umuyorum. Anda kalın. Telaş etmeyin. Kaygılanmayın.

      Beğen

  4. Seviyorum burayı , sizi . Minnettarım varlığınıza… Varlığınız varlığımıza armağan oluyor , ne güzel. Yıllardır adım adım yürüdüğümüz bu yolda , yaşantımızın içinden sevgiyle geçişiniz ne kadar da zarif.

    Liked by 2 people

  5. Sabah işe gelirken her zaman çantamda bulunun olumlamalardan birini seçtim: “Allah’ım izninle, sevgili Başmelek Mikail, Nataniel. Tüm bu değişim sürecinde lütfen, benim, ailemin yanında ol ve güvenmeme akışta kalmama yardım et. Olanın üzerinde durabilme gücü ver bana. En doğru zamanda, en doğru kararı verceğimi bilerek, bilinmezi de kabul edebilmemi sağla, güvenle, huzurla ve inançla. Teşekkür ederim.

    Sonra şunu düşündüm; “iyi de ben ne istiyorum, bir onu, bir bunu! Tam olarak ne istiyorum? Allah’ım doğru düşünmeme, ne istediğime karar vermeme yardım et lütfen.” Sonra Hathorlar’ın o muhteşem melodisini dinledim yol boyunca.

    Metrodan indim ve gayri ihtiyari telefonun saatine baktım, 09:09. Gülümsedim. İşyerimde masama oturdum, kim neler paylaşmış diye telefonu elime aldım ve bir arkadaşımın gülücüklerde dolu mesajını gördüm. “09:09 🙂 :)”

    “Tamam. Mesaj geldi” dedim.

    “099 veya 090 gibi – Yaradan’dan gelen ve hayatında sonlanan bir bolumun ilahi bir rehberliğe sahip olduğunu gösteren bir mesajdır. Hiç bir şey asla tamamen kaybedilmez. Olum yoktur, ve kazalar da yoktur. Hayatinin önemli bir bölümünün durduğu veya değiştiği bu son yasadığın değişim, aslında ettiğin duaya bir cevaptır. Tanrı senden herhangi bir şeyi almadığını veya bu kaybına “sebep’ olmadığını bildiriyor sana. Daha ziyade, hayat planın veya duaların Tanrısal gücün sayesinde bu hayat değişimini çağırdılar. Buna dahil olan herkesi affetmeye hazır ol ki hayatındaki bu yeni ve güzel doneme girerken hafif ve özgür olabilesin” Doreen Virtue

    Ne denebilir ki; Allah’ım, Meleklerim, Işık Varlıkları, her an yanımda. Ne zaman yardım istesem güçlerini hissediyorum. Dolaylı yollardan Doreen, ve sen Mor Alev 🙂
    Varlığınıza şükrediyorum, Teşekkür ederim 🙂

    Liked by 2 people

  6. Moralev üçüncü göz açıldıgında bi tehlike ile karsilasirmiyiz tek basima med.yapiorm alnim giderek baskilar artiyor cevaplarsan ne mutlu😫

    Beğen

    1. Sevgili Walking Dead, hayır, neden olsun? Zaten üçüncü gözümüz de hiç kapanmadı, sadece biz sezgilerimizi dinlemeyi unuttuk ve şimdi yeniden hatırlıyoruz. Sevgilerimle

      Beğen

  7. çok iyi geldi….rahat ol akışta kal diye telkin etmeye başlamıştım…ki…farkında oldum telkini bırak rahat ol dedim…iyi hissediyorum…tekrarlanan hal ve durumlar da şöyle demeye başladım..”eski Sibel şöyle söylerdi” ”eski Sibel böyle hissederdi” aslında kendime şaşırıyorum desem yeridir…teşekkür…sevgimi yolladım…

    Liked by 1 kişi

  8. Sevgili Mor Alev buradaki tekniği dün doğada denedim.Salivermem gereken şimdiye kadar bulmadigim bı duyguyu buldum.Aslinda dönüp baktığımda hayatimin büyük bölümünü ,verdiğim bircok kararları etkilemiş.Cikis noktadaki duygu ile vardigim noktadaki duygu farklıydı.Vee hemen yerine pozitif duyguyu yerleştirdim .şimdi hayatıma etkilerini yaşamayı keyifle bekliyorum.Cok eğlenceli.Hergunumuz mucize ve hergun bır serüven aslında.Bir’in yasasi geregi neye inaniyorsan o gerceklesiyor cunku.buda kontrol bizde demek aslinda.Dun yaşadığım harika açılım için; önce varlığımın tanrısına,sonra size ve aracı olan herkese ,ustadlara,meleklere,buradaki dostlarıma,tüm insanlığa ve tum varlıklara ve herşeyin başlangıcı yaradanima sonsuz tesekkur ediyorum..Tum evrene sevgimi yolluyorum .💖Yolumuz ışık olsun 🍀💮🌸

    Liked by 1 kişi

  9. Sevgili Mor Alev,
    Her şey için teşekkür etmek ve benim bu hayat yolculuğunda yanımda ve yol gösteren olduğun için teşekkür etmek istedim. Yazılarını takip ediyorum, her daim arayışımı cevaplar ve aynı enerjide olup cevaplarımı bulmama yardımcı olmakta…
    Sevgiyle Kalın…

    Beğen

    1. Sevgili Tamer, sizin şahsınızda teşekkür eden herkese ben teşekkür ediyorum. Bu kibar sözleriniz için ayrıca teşekkürler. Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.