Yeni Enerji Spektrumu ve St. Germaine

St. Germaine diyor ki; “Benim Mor Alev Işığımın fiziksel benliğinizden akmasına izin verirseniz, şu anda almakta olduğunuz şimdiye kadar ki en güçlü enerji, yani 22 Galaksinin çevrelediği Yaratan Zihninden gelen Yeni Enerji Spektrumu daha da güçlenecektir çünkü Mor Alev enerjisi uyumsuz diğer enerjilerin dönüştürülmesine ve arınmanıza yardımcı olacaktır. Bu uyumsuz, olumsuz enerji, eğer enerji alanınızda kalırsa durgunluk yaratır ve kendine benzer enerjileri çeker. Her gün sadece aşağıdaki sözleri söyleyerek Mor Alevimi çağırırsanız, zihin ve kalbinizle de bağlantıya geçerseniz, arınmanız gerçekleşecektir. Sevgilerimle”

Ayağa kalkın ve şu sözleri söyleyin:

“Gerçek benliğimin Yaratan gücüyle, kalbimi ve zihnimi St. Germaine ile bağlantıya geçiriyorum. Şu anda Mor Alev’in ışığını tüm hücrelerimden akması için çağırıyorum. Minnetlerimle.”

Bu ufak kanallık için Judy Satori’ye teşekkürler. Yaşanan büyük kaos ve değişim günlerinde bu birkaç saniyelik çalışmanın çok yardımcı olacağına inanıyorum. Son bir aydır ben de her gün özellikle hiç aksatmadan Mor Alev enerjisiyle çalışıyorum ve fiziksel olarak her hücremin canlandığını hissediyorum. Bir deneyin lütfen!

Ayrıca bir not düşmek istiyorum. Son birkaç günde sizlerden çok sayıda e-mail ve yorum geldi, bu arada ben de çok yoğunum. Bunları cevaplamakta gecikiyorum. Bekleyen arkadaşlar, biraz sabır rica ediyorum. Mümkün olan en kısa zamanda sizlere geri dönüş yapacağım. Teşekkürler.

Hepinize harika bir hafta sonu diliyorum.

Mor Alev

Enerjilerin çok yoğun olduğu bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, hayatınızı tam potansiyeliyle yaşamak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın ilişki kurabilmek ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2017 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

2 comments

  1. Aylar sonra dün mor alevle çalışmam lazım diyişim, eski yazılarınızı açıp niyet edişim, bugun mesajın gelişi. Artık şaşırtmıyor. Thanks God:) 🙏🏻

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.