Melekler: Yeniden Diriliş için Salıvermek

Sevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz

Bugün ölüm ve yeniden diriliş hakkında konuşmak istiyoruz – formun bu dünyaya ait, geçici doğasını ve Sevginin ezeli ve ebedi doğasını.

Hayatlarınız burada yeryüzünde oldukça geçici. Hepiniz sonunda “öleceksiniz”, insan sözcüklerinizle böyle anlatıyorsunuz durumu. Bizim size bakış açımızdan, hepiniz en sonunda gerçek doğanızın ve varlığınızın uyanmış farkındalığına yeniden dirileceksiniz. Bazılarınız yeryüzündeyken uyanacaksınız, bazılarınız bedenlerinizi kaybettikten sonra uyanacaksınız. Ama en sonunda kuşkusuz hepiniz genişlemiş yeniden dirilmiş benliğinizi deneyimleyeceksiniz. Form ölebilir, ama öz uyanır!

Dünyanızda hiçbir şey sonsuza dek sürmez. İşiniz her zaman sonsuza dek devam etmez. Arabalarınız sonsuza dek dayanmaz. Yeni evlere taşınırsınız. Bir şeyler kırılabilir. İnsanlar geçiş yapar. Her nefesinizde eski benliğinizde ölürsünüz ve tam da şu anda olmayı arzuladığınız benliğinizde yeniden dirilirsiniz. Her andaki diriliş olasılıklarınız sonsuzdur. Eğer bu gerçeği bilseydiniz geçmiş için yas tutmaktansa değişimi kucaklardınız, bilirdiniz ki her dakikada sevgi için yeni olasılıklar vardır.

Kimse gerçekten ölmez. Hiçbir şeyi kaybetmezsiniz, şekil değişir, bu bir kişi olsun, bir iş ya da kırmış olduğunuz bir fincan olsun. Öz yaşamaya devam eder. Eğer bu bir kişiyse, o ruh en ihtişamlı, genişlemiş ve en güzel varoluş haliyle sizinle olmaya devam eder, bu varoluş yeryüzünde deneyimleyebilecekleri her şeyin çok ötesindedir. Onlar acı çekmiyorlar. Onlar mutlak saadet içerisindeler! Yeryüzündeyken yapabildiklerinden çok daha büyük bir şekilde sizi görüyorlar, duyuyorlar ve hatta şimdi sizi çok daha iyi hissediyorlar ve sevginizi biliyorlar! Onların gerçekliği yeryüzü kavramlarıyla anlatılmanın ötesindedir çünkü yeryüzündeki en büyük sevgi bile İlahi olanı hissetmenin yanında soluk kalır.

Söz konusu yaşadığınız durumlar ve eşyalar olduğunda, salıvermiş, bırakmış olsanız bile onların özünü hala yanınızda taşırsınız. Diyelim ki işten çıkarıldınız, hissedene kadar kendinizi daha iyi bir işte hayal edin ve bilin ki o gelecektir. Taşınmak zorundaysanız, eski evinizin hissini yanınızda yeni evinize getirin ve onu burada yeniden yaratmak üzere ilham alacaksınız. Bir şey kaybederseniz, onu takdir edin ama bilin ki özü sizinle yaşıyor ve bir başka formda size geri dönecektir.

Sevgililer, biliyoruz insan olmak zor olabilir. Bir beden olduğunuz ve dış dünyanın mutluluğunuzun kaynağı olduğu yanılsamasına öyle çok dalmış haldesiniz ki. Birisini kaybetme olasılığınız olduğu inancına öyle tutulmuşsunuz ki. Biliyoruz, formu özleyeceksiniz ama aynı zamanda biliyoruz ki yas acısının büyük bir kısmı bir zamanlar deneyimlenen sevgi ve bağlantının artık gitmiş olduğunu hissetmekten gelir. Bu doğru değildir. Daha farklı yeni yollardan yeniden bağlantı kurabilirsiniz, aynı eskisi gibi somut hallerde ve büyük olasılıkla eskisinden çok daha fazla sevecen şekilde.

Bir şarkıyı asla kaybedemezsiniz. Geçici olarak unutabilirsiniz ama onu düşündüğünüz anda, sizinledir! Işığı kaybedemezsiniz, çünkü gezegeninizde milyonlarca farklı şekillerde bulunmaktadır. Geçici olarak susuz kalabilirsiniz ama bu gerçek değildir, çünkü nefesinizdeki hava bile onu seyreltilmiş şekilde taşımaktadır.

Sevgi hep sizinle, sonlarınızda ve en güzel şekliyle onu takip eden yeniden dirilişlerinizde. Sevgi form değiştirebilir ama özü her zaman buradadır. İçinizdeki ışığın doğuşunu ve uyanmış kalplerinizin yeniden dirilmesini kutluyoruz.

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Ann Albers’a ve Meleklere çok teşekkürler. (www.VisionsofHeaven.com)

Enerjilerin çok yoğun olduğu bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, hayatınızı tam potansiyeliyle yaşamak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın ilişki kurabilmek ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2017 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

12 comments

  1. Sevgili Mor Alev, pazar günü yapılan referandum ve sonucunda bariz olarak yapılanlar ile ilgili melekler, yükselmiş varlıklar neler söylüyorlar ve öneriyorlar? Bu kadar bariz yapılan haksızlıklara, bunlara karşı yapılan itirazların kaale alınmamasına dayanamıyorum artık… Yeter artık aştı da gidiyor bile

    Beğen

    1. Sevgili Biko,

      Lütfen 2017 yılı özet analizlerime bakınız. Daha geçen gün paylaşmış olduğum Uranüs-Plüton hizalanması ile ilgili bilgilere ve Eris etkisine bakın. Yaşananların hepsinin geldiğini, geleceğini ve geçeceğini biliyoruz ve bu konuda uzun zamandır yazıyorum. Ama nasıl? Yukarıdan UFOlar inip bizi kurtarmayacak, biliyorsunuz. Gerçekliğin içten dışa doğru yaratıma girdiğini de biliyorsunuz. O zaman hepimizin içimizdekilerle biraz daha fazla çalışması gerekiyor. Bir ülkeyi bir insan gibi düşünün ki buna “kolektif bilinç” diyoruz. O devasa insanın iç çatışmaları var, psikolojik problemleri, sağlık sorunları var, başkalarına iyi davranmıyor, kendine iyi davranmıyor, hücreleri birbirini yiyor, şimdi burada birden bire neşeli, sağlıklı, özgür, tutarlı bir birey bekleyebilir miyiz? Böyle bir devasa birey kendine yönetici (ya da burada benzetme olarak hayat arkadaşı diyelim) olarak sağlıklı, özgür düşünceli, ilerici, önyargısız, adil, öz-değeri yüksek, özgüveni, özsaygısı yerinde bir kişi seçer mi? Nasıl seçsin? Enerjisi tutmuyor. Bu ülkede devasa bir arınma yaşanıyor. Biz de bunun bir parçası olmaya geldik. “Artık yeter” enerjisini de yazdım ve defalarca tekrar yayınladım, anlattım, Baş Melek Michael bu konuda son derece ısrarlı. Bu kırılmayı, bu kesin değişim arzusunu tetikleme açısından bu yaşananların bile bir amacı olduğuna ve büyük resme katkıda bulunduğuna inanıyorum. (Bahsettiğim bütün yazıları arşivlerde, kategorilerde ya da arama kutusunda yazarak bulabilirsiniz.)
      Sevgilerimle

      Liked by 2 people

  2. Günaydın Sevgili Mor Alev ve arkadaşlar . Bu çiçeğin adını bilen varmı? benim saksıda kendiliğinden çıktı 15 gündür var ve bu renkte çiçek açtı.

    Beğen

    1. Sevgili Nuray, bu şu anda çevrenizdeki yeşilliklerde ve çayırlarda görebileceğiniz bir yaban sümbülü. Adına muscari ya da üzüm sümbülü de deniyor. Sevgilerimle

      Beğen

  3. Mesaj için Meleklere, Ann Albers’a ve size teşekkür ederim sevgili Mor Alev. Son birkaç yılda ölüm konusunda bazı fiziksel tecrübeler yaşadım; en büyük korkularımdan biriydi ve hep bilinçaltımdaydı, yaşadığım ölüme yakın tecrübelerden sonra bu mesajı okuduğumda hüzün duydum sadece. Farkındalığımın arttı ve ölüm konusu geçtiğinde ya da bununla ilgili birşeyler okuduğumda yaşadığım panik atak benzeri duygular yok artık şükürler olsun. Sizin bu konudaki düşüncenizi merak ediyorum. Sevgilerimle…

    Beğen

    1. Sevgili Fatmanur, ölüm konusunda da diğer her konuda olduğu gibi düşünüyorum. Döngülerimiz var ve her zaman biri bittiğinde diğeri başlıyor. Ne çok önemli ve özel ne de önemsiz bir durum, belki de mezuniyet gibi. Yani mezun olmadan önce hep o güne odaklanırız ama olduktan sonra bir önemi kalmamıştır. Yaşama odaklanmak ve anı en iyi şekilde değerlendirmek benim seçimim. Sevgilerimle

      Beğen

      1. Teşekkür ederim, düşüncelerinizi paylaştığınız için. Artık Mümkün olduğu kadar an’ı yaşıyorum sevinç ve coşkuyla. Sevgilerimle.

        Liked by 1 kişi

  4. Ben de artık şuna eminim. Önce içimizdeki savaş bitecek. Ben de seçim sonuçları geldiğinde isyan ettim. Bunca yıldır çabalamama rağmen kendimi insanları yargılarken ve öfke içinde buldum. Çok şükür bu hisler kısa sürdü. Eski dengeme kavuş mak üzereyim. Kimseyi yargılamadan, birin parçası olduğumuzu her an hissederek koşulsuz sevebilmeyi niyet ediyorum. Bunu hepimiz için diliyorum ve kardeşlerim her neye oy verdiyseniz verin sizi seviyorum.

    Liked by 1 kişi

  5. Aslında tam da bu mesaj, bana yaşadığımız referandum ve sonrası için özel gelmiş gibi geldi okuduğumda. Hatta daha yargılamak yerine muhakemeye henüz geçmeden bu kadar hızlı olabilir mi diye orjinal yayınlanış tarihine de baktım.

    Başlıktaki “Diriliş” sözcüğü her iki tercih taraflarınca, referandum öncesinde ve sonrasında sürekli kullanıldı, kullanılıyor.

    Formun bu dünyaya ait geçici doğası ve sevginin ezeli ve ebedi doğası.

    Sevgi hep bizimle, sonlarımızda ve en güzel şekliyle onu takip eden yeniden dirilişlerimizde.

    Sevgi ve Teşekkürlerimle, Tüm Kalbimle, Hepimize.

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.