Yaşadığımız Dönem Üzerine Düşünceler (Nisan 2017-2) – Olasılıkların Varlığıyız

Sevgili Dostlar, bugün Güneş Uranüs’le birleşirken Jüpiter’in tam karşısında duruyor. Ne o? Gerginlik mi dediniz??? Ve Venüs gerilemesinde iyice yavaşlayıp yarınki yön değişikliğine Satürn’le tam kare açıda hazırlanırken, şimdi de çekişme mi dediniz?

Geçen gün bir dostumla konuşurken bana bugünlerde her söze “ilginçtir ki” diye başladığını ve artık başka bir kelime bulması gerektiğini söyledi. Çok güldük. Çünkü ben de blogda yazarken defalarca “ilginç bir enerji, ilginç bir dolunay, çok ilginç bir durum, ilginç, ilginç…” yazmak istiyorum, sonra çok tekrarladım diye silip başka sözcük avına çıkıyorum! Ama, bu yaşadığımız günlerin ve hayatların çok ilginç olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

İşte bir ilginç gün ve hafta sonu daha! Hem de bu ülkede büyük bir karar verilecek. Hem de Venüs’ün 40 günlük çabası sayesinde öz-değerimizi idrak edip etmediğimizin test edildiği bir zamanda! Dersimizi öğrendik mi? Kim ve ne olduğumuza karar verdik mi? İlginç olacak!

Peki, Uranüs ve Eris arasında geçiş yapan Güneş, beklenmediği işaret ettiğinde, (beklenmedik de aşırı fazla kullandığım bir kelime, biliyorum…), karşısına Jüpiter’i aldığında ve Jüpiter de toplumsal adaletin Terazisinde enerjiyi iyiden iyiye büyüttüğünde ne olur? İşte bunu önce bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta, sonra da önümüzdeki aylarda göreceğiz. İlginç olacak!

Beklenmedik hep tatsız mıdır? Bazı durumlarda emin olabileceğimiz tek şey her zaman emin olamayacağımızdır, çünkü o zaman hayatın riskleri, eğlenceleri, macera ve sürprizleri uçar gider! Öyle olmasa nasıl öğrenirdik? Nasıl olgunlaşırdık? Nasıl yeni anlayışlar geliştirirdik?

Bizler, insan ırkı, her şeyden çok olasılıkların varlığıyız. O kucağınıza doğan bebek milyarlarca olasılığı benliğinde taşıyan kocaman bir enerji yumağı!

Olasılıklar, olasılıklar…. Yaptığımız seçimler, seçimler… Kriterlerimiz nelerdir? Nasıl eş, iş, yemek, yol, tepki ya da kısaca günün her anını seçiyoruz? Belki kontrol edebileceğimiz tek şey nasıl hissetmeye, davranmaya yani neyi seçmeye karar verdiğimizdir.

Son Yaratan mesajı diyor ki;

Ateşle Yüzleşmek

“Benliğinizin en derin kovuklarına uzandığınızda ve orada yanan bir ateş bulduğunuzda, o ateşle yüzleşebilir misiniz? Yanma korkusu taşımadan ona dokunabilir misiniz? Aynı anda onu hem serbest bırakıp, hem de kucaklayabilir misiniz? Bunu, onun sizi daha büyük şeylere ve sonsuz gelişime açacağını bilerek yapabilir misiniz? – Yaratan”  (Jennifer Farley)

Belirsizliğin içinde de rahatlayabiliriz dostlar. Ve daha önce hiç denemediğimiz adımlar atarken nasıl gelişmekte olduğumuzu bilemeyebiliriz ama aslolan gelişip olgunlaşmaktır ve böylece kendimize belirsizlikte bile bir demirleme noktası buluruz. Olasılıkları kucaklarız, eskiden bildiklerimizde değil, gerçekte her zaman yepyeni olasılıklarda büyürüz.

Haydi, bilinmeyeni kucaklayalım. Bu maceraya kendimizi atalım ve içimizdeki ateşle yüzleşelim!

Hepinize harika bir hafta sonu diliyorum.

©Mor Alev 2017

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, ruhunuzun potansiyelini tam anlamıyla hayata geçirmek, Yüksek Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

5 comments

  1. Günaydın sizi 2 yıldır takip ediyorum .Bu güzel bilgi akışını bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim.

    Liked by 1 kişi

  2. Sevgili Moralev… her sabah mailimde sizden gelen yazinizi okumakla gune basliyorum ve huzur buluyorum gercekten ne kadar zor devreden gecmis olsamda hep umutla bakiyorum hayata ….vermis oldugunuz bilgiler ve emeginiz icin gercekten tesekkur ederim . Sizi seviyorum

    Liked by 1 kişi

  3. 2009 dan beri içe dönüş (çok bilinçli olmayan) yaşamaktayım. Aralık sonundan beri ise sürekli okuyor,meditasyonlar yapıyor ve meleklerin işaretlerini takip etmeye çalışıyorum. Bu sabah uyandım ,kendimi egomla konuşurken buldum ve ona seninle kavga etmeyeceğim , senin sesini azaltacağım dedim. Yazınızı ve Yaratan’ın mesajını okuduktan sonra her şey çok daha netleşti çok teşekkürler.

    Liked by 1 kişi

  4. Sevgili Moralev,
    Sizin mesajlarınız hayatıma ışık tutuyor.
    Yolumu aydınlatıyorsun.
    Sizin mesajlarınızı dörtgözle bekliyorum.
    Sevgiyle kalın ellerinize ve yüreğinize sağlık.

    Liked by 1 kişi

  5. Çok teşekkür ederim. Kontrolcülüğüm ile ilgili edindiğim farkındalıklar üzerine bu yazı ilaç gibi geldi. Şükürler Ol’sun. “Bizler, insan ırkı, her şeyden çok olasılıkların varlığıyız. O kucağınıza doğan bebek milyarlarca olasılığı benliğinde taşıyan kocaman bir enerji yumağı! Olasılıklar, olasılıklar…. Yaptığımız seçimler, seçimler… Kriterlerimiz nelerdir? Nasıl eş, iş, yemek, yol, tepki ya da kısaca günün her anını seçiyoruz? Belki kontrol edebileceğimiz tek şey nasıl hissetmeye, davranmaya yani neyi seçmeye karar verdiğimizdir”
    Farkındalık gelince şifa da geliyor.. İçimdeki güneşi seviyorum.. Dışımdaki güneşi seviyorum. AŞK’la.. Yeniden teşekkürler..

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.