Gerçek Temelinizi Geri Kazanmak – Radyan Işık Konseyi

Sevgili Dostlar, bugün Radyan Işık Konseyinin günlerdir çevirmekte olduğum bir mesajını yayınlıyorum. Bu mesaj gördüğünüz gibi oldukça uzun, lütfen acele etmeyin ve tadına vararak, hissederek tamamını okuyun. Radyan Işık Konseyi buna aslında mesaj dememiş, “transmisyon” kelimesini kullanmış. Ben “aktarım” olarak çevirdim ama sanırım anladınız bu yazı sadece kelimeler değil, aynı zamanda bir enerji güncellemesi de içeriyor ve konsey de bu yüzden bu sözcüğü seçmiş. Okurken ve okuduktan sonra hislerinizi bir kontrol edin, belki burada paylaşmak isteyebilirsiniz.

Başlamadan önce değinmek istediğim ikinci kavram ise “rahatlık”. Burada halk arasında laçka, tembel, sorumsuz anlamında kullanılan rahatlıktan bahsedilmiyor. Burada aslında rahat akış, keyifli eş-zamanlılıklar, uyum, kolaylık ve sadelik içeren bir durum söz konusu.

Radyan Işık Konseyinin bu yazıda oldukça fazla tekrara gittiğini de göreceksiniz. Bunu da özellikle yapıyorlar. Bir cümle bazen iki defa söyleniyor, bazen başka şekillerde yeniden veriliyor, çünkü şimdiden içimizde bu gerçekliği derinlerde bir yerde biliyoruz, özümüzün açığa çıkması için de tekrar faydalı bir araç.

Bu mesaj gerçekten de oyunun kurallarını değiştiriyor. “Gerçek Renklerimizle Parlamak” 2017’nin ana teması ve burada da bunu nasıl yapabileceğimiz anlatılıyor. Umarım benim gibi siz de faydalı bulursunuz.

Kanalımız Ailia Mira’ya (eski ismiyle Meredith Murphy) ve Radyan Işık Konseyine çok teşekkürler. (expectwonderful.com)

***

Merhaba Sevgililer,

Sizi sevgiyle selamlıyoruz. Bu aktarıma sizleri gerçek temelinizi geri kazanmaya davet etmek üzere başlıyoruz. Sizin için bir zemin hazırlayacağız ve sizleri paylaştığımız bu temel fikirler hakkında nasıl hissedeceğinizi görmeye davet ediyoruz. Sizleri davet ediyoruz çünkü hayatınızı böyle yönlendirme şeklini kucaklamanın ve buradaki deneyimleriniz için bu yeni olanı temel almanızın sizi nasıl hissettireceğine bakmanızı istiyoruz. Fakat gerçekte bu daha da isabetli olarak gerçek varoluş halinizi geri kazanmanızdır.

Biz bu davet konusunda oldukça fazla heyecanlıyız, siz “tutkulu” diyebilirsiniz. Hayatla böyle yeni bir ilişkiye adım atmanın size olacak faydaları konusunda son derece berrak ve hevesliyiz. Çünkü buradaki hayatınız hakkında doğru, kesin, ebedi ve titreşimsel yönlendirilmiş bir anlayışa sahip olmadığınız sürece, hayat sizi sonsuza dek hayal kırıklığına uğratacak, öfkelenip bıkkınlığa düşeceksiniz.

Biz sizlere daha rahat olmanız için yardımcı olmak istiyoruz. Gerçekte, rahatlık enginliğinizin daha da fazlasının insanlığınıza akmasına ve onunla kaynaşmasına yol açan bir kapıdır. Rahatlık eğlencelidir. İyi hissettirir. Rahatlık sizin olan gücü yansıtır. Rahatlık sadece gerçekte olduğunuz kişi olduğunuzdan dolayı mümkündür.

Sizden rahatlığa daha çok dikkat vermenizi ve onu bir varoluş yolu olarak seçmenizi rica ediyoruz. Rahatlıkta, zorlamadan, baskı yapmadan, yetersiz hissetmeden, o kadar çok çabalayıp kendinizi bunaltmadan, yani sonunda kendinizi altüst etmeden kendinizle ilişkidesinizdir. Gerçekte olduğunuz varlığın ortaya çıkmasına, akmasına izin verirsiniz.

Bunu yaptığınızda nasıl hissettiğinizi hepiniz biliyorsunuz. Aynı zamanda hayatınızın kolay olmasına izin vermediğinizde nasıl hissettiğinizi de biliyorsunuz.

Hepiniz bir şeyin doğru hissettirdiği zamanları deneyimlediğiniz. Belki birisini aramayı düşündünüz ama bir sebepten bu his size “doğru” gelmedi ve işte o zaman bir bilme hissine sahipsiniz, bu bilmeyle de bir seçime sahipsiniz. Bilme hissinizi mi onurlandıracaksınız ya da bunu bir kenara ittirip yine de onları arayacak mısınız? Eğer ararsanız, olaylar hizalanmayacak, onları aramanız doğru hissettirseydi olacaklardan daha az iyi hissettirecek.

Onları aradığınızda, olaylar ve şeyler hizalanıp akmayacak çünkü kendi iç bağlantınızı onurlandırmak yerine, hayatı zorladınız ve olayları hareketlerinizle oldurmaya çalıştınız, kendinizin ötesine geçtiniz.

Titreşimsel gerçekliğe ve yaratılışın tamamına olan en derin iç bağlantınız, an be an neyin hizalı, neyin hizasız olduğunu size söylüyor. Hizalı olanla harekete geçip, hizasızı bıraksanız, o zaman rahat hissedersiniz. İşte bu kadar basit. Bu kadar kolay. (gülümseme)

Bu bilme hissiyle bilgilendirilerek yaşadığınızda, kendinizi hizalanmış yola sevk ettiğinizde, rahat olursunuz ve gerçekte olduğunuz kişiyi hissedersiniz, bu da akışta olmanın bir niteliğidir. Gerçekte olduğunuz varlığı anlatmanın en iyi yolu da budur: Siz akan, özenle ayrıntılanmış, yaratıcı, dışavurumcu, güçlü saf enerjisiniz. Bedenlenmiş halinizde bile, size deneyiminiz sadece bir beden ya da bireymiş gibi gelse de, hala olduğunuz şey budur. Gerçekte olduğunuz varlık bir bilinçtir. Siz, sonsuz bağımsız bir bilinçsiniz. Bir insan olarak, özgürce akan saf güçlü enerjiyle bu bedende bulunan ve deneyiminize canlılık veren bilinçsiniz.

Rahat yaşadığınızda ve hizalanmış olanı harekete geçirdiğinizde, iyi hissedersiniz. Bu kadar basittir. Böylece olduğunuzdan çok daha büyük sıklıkla iyi hissedersiniz.

Öncekinden çok daha sık iyi hissettiğinizde, o zaman hayat da daha iyi olur çünkü hayat bulunduğunuz frekansa kendini ayarlar. Rahat bir haldeyken, daha iyi titreşimdesinizdir ve hayatınız ilerledikçe adına deneyim dediğimiz yaratımdaki kişisel gerçekliğiniz, sahip olduğunuz daha iyi hisleri yansıtacak şekillerde kendini göstermeye başlar. Ortaya çıkanlar (deneyimler, fikirler, bağlantılar ve yaratımlar) daha uyumlu, eşzamanlı ve arzuladıklarınıza daha hizalıdır. Daha yüksek frekans halinizle uyuşan durumlar ve bağlantılar belirmeye başlar.

Çoğunuz daha yüksek bilinç ve hislerle yaşamak istiyorsunuz, çünkü böyle olması sizi daha iyi hissettirecek, haklısınız. Aslında siz bunu sıklıkla “cennette yaşamak olarak düşünüyorsunuz, bu bizi şaşırtmıyor çünkü gerçek benliğiniz olarak yaşamak işte budur.

Buradaki en önemli şey, bu şekilde yaşadığınızda kendinizi gerçekte olduğunuz kişiye yeniden yönlendiriyorsunuz ve gerçek temelinizi yeniden kazanıyorsunuz. Bilme hissiyle ve gerçekte olduğunuz varlığın verdiği güçle yaşıyorsunuz.

Bir şekilde, bunu gerçekte olduğunuz kişiyi ortaya çıkarmak ya da yaşamınızın basit, sade, doğal olmasına izin vererek kendinizi özgürleştirmek olarak düşünebilirsiniz. Lütfen bu noktada bizi duyun ve bu son cümlenin dizilişine dikkat edin. Rahatlığı seçerek gücünüzü özgürleştirirsiniz. Önce gücünüzü özgürleştirip sonra da rahatlığı keşfetmezsiniz. YOL rahatlıktır.

Daha fazla rahatlığı seçerek, hayatın içinde gevşemeye başlarsınız. Varlığınızın gerçeklerinden yaşamaya başladığınızda hayat gerçekten iyi olur ve bizim sizi tanıdığımız gibi hissetmeye başlarsınız – ebedi, sonsuz şekillerde odaklanan ve akan bir bilinç alanı.

Biz sizi bir varlık olarak bile düşünmüyoruz. Biz sizi odaklanma seçimlerinizle akan, ifade eden ve sonsuz şekillerde yaratan bir bilinç alanı olarak düşünüyoruz. Bu hayat, deneyimlediğiniz bu beden, bu kişilik bir ifadedir; olduğunuz enginliğin bir yaratımıdır, odaklanma ve dikkatinizle yarattığınız!

Olduğunuz enginlik sürekli olarak bu deneyimde, hepsinin keyfini çıkarıyor. Varlığınızın büyük çoğunluğu fiziksel değil ve olduğunuz enginlikle uyumlu olup olmadığınıza dair hisleriniz var. İşte bu sizin hayatınızın aslına uygun olması olarak düşündüğünüz şeydir. Gerçekte olmak.

Olduğunuz enginlikle olan ilişkiniz hayattaki durumlar ve şeylerle ilgili sezgilerinizi size verendir.  Hisleriniz – hayatınızdaki tüm hisleriniz – her zaman daha geniş benliğinizle olan güncel ilişkinizle ilgilidir.

Çünkü ebedi ölümsüz, güçlü, saf SİZ, her zaman sizinledir ve deneyimlerinizdeki sonsuz kapasite perspektifini taşır, bir şeylere doğru-yanlış olarak bakmaz. Her şeyin yolunda olduğunu bilerek geniş Siz hepsinden zevk alır ve olduğunuz varlıkla hizalandığınızda siz de zevk alabilirsiniz. Bu rahatlıktır, ya da biz buna gerçek yol diyoruz veya kolay, akan yol.

Bazen hayatınızda uyumdasınızdır, BİRliktesinizdir, olduğunuz her şeyle senkronizesinizdir, içinizdeki yaratım dalgası yükselmektedir ve farkındasınızdır. Gerçekten kim olduğunuz hakkındaki bilme hissindeyken, yani bu öncü, en ileri noktada yeni ışık yolları açmaktasınızdır. Tüm yaratılışla uyumlu, bedenlenmiş yaratıma girmiş âlemde siz odaksınız ve o akışın aracısı ve yöneticisisiniz. Bunu hizalanma oranınızla akış miktarını belirleyerek yaparsınız.

Şimdi, bu durumu gerçekte bu kelimelerle anlatmayabilir, bu etiketleri kullanmayabilirsiniz ama olan budur. Bu şekilde yaşamanın hisleri tutkudur, canlılıktır, heves, heyecan ve motivasyondur, aynı zamanda derin bir katılım ve paylaşım hissidir. Yoğun sevinç ve onur, tatmin ve sizin kelimelerinizle siz bunu buradaki varlığınızda SEVGİ olarak düşünüyorsunuz. Olduğunuz enginlikle süregelen güzel dansınızda, birlikteliğinizde olduğunuzda işte böyle hissedersiniz. İşte biz buna yükselen helezon ismini vermek istiyoruz, saf potansiyelden (ya da saf pozitif enerjiden) zahmetsizce yapılandırılmış formunuza akan ışığa sizin tarafından odak verilmesi ve sizin tarafınızdan akışta kalmasının sağlanması. Sizin tarafınızdan.

Enerji dalgalarını niyetleriniz ve tercihlerinizle partiküllere daraltıyorsunuz ve tüm o enerji, titreşimsel gerçeklik haline geliyor. Niyet etmiş olduğunuz titreşimsel gerçeklik olduğunuz enginlik tarafından kucaklanıyor ve böylece olduğunuz her şey (ve bizim de olduğumuz her şey) tarafından güçlendirilip genişletiliyor. Bu şekilde bu yaratım hız kazanıyor ve adım adım BİRliği genişletme yoluyla değiştiriyor. Yaratılış, odaklanmanızla meydana getirdiğiniz yeni yaratımı getirmek üzere her şeyi yönetmeye başlıyor. Bununla süregelen eş-titreşiminiz akışı başlatıyor böylece yarattığınız, kendi kişisel gerçekliğinizde tanınıyor.

Bütün bunlar olurken, hayat, Yaratılış tekrar tekrar sizinle senkronize oluyor. Bu eş-dalgalı organize olma hali, neyin doğru ve neyin henüz hazır olmadığı konusundaki bilme hissinizi netleştirir. Bunu anlamak aşırı derecede önemlidir. Çünkü böyle bir yönlenmede, rahatlığı seçebilirsiniz. Bir şeylerin ne zaman sizin için hazır olduğunu, ne zaman hazır olmadığını hissetmeyi seçebilirsiniz.

Siz bu devasa orkestranın bir parçasısınız ve olduğunuz enginlikle uyumlu ve hizalı olduğunuzda neyin hazır olup olmadığını hissedersiniz. Neyin “evet” olduğunu, neyin henüz “evet” olmadığını hissedersiniz. Berraklıkta olmak için bilmeniz gereken tek şey aslında budur. Bu açıkça, kesinlikle, su götürmez şekilde bir evet mi? Eğer değilse, o bir hayırdır.

Böyle sade ve doğrudan bilme hissiyle çalıştığınızda – ve hepiniz eksisiz bu bilme hissine erişime sahipsiniz – o zaman olduğunuz her şeyle uyum içinde yaşarsınız ve hayatınız kolay ve rahat hissettirir. Bilme ve berraklık akışındasınızdır ve hayatınızdaki mucizevi şiiri hissedersiniz. Eğer kendinize izin verirseniz, yaratılışın desteğini arkanızda hissedersiniz. Eğer kendinize izin verirseniz, rahat olmanıza izin verirseniz, genişleyen, kapsayan ve özgür hissedersiniz. Olduğunuz kişinin özü, gerçek siz, ifade etmeyi çok seviyor. İfade etmemek elinizde değil. Ve o ifade eden olma hissi bütün hayatı geliştiriyor. Bu muhteşemdir ve bütün bir hayat sizin şarkınızla dans eder. Bütün bir hayat, yaptığınız her bir seçimi ve dikkatinizi verdiğiniz şeyi çalan orkestradır, böylece o şeyler deneyiminizde yaratıma girer. Ancak, bunun deneyiminizde yaratılma aracı sizsiniz; eş-titreşiminiz ve akışa izin vermekle.

Size keyif veren, iyi, memnun, neşe ve coşku hissettiren bir şekilde yaşadığınızda Var Olan Her Şey’le işbirliği içindesinizdir. Tüm hayatın bu evrensel orkestrasında uyumlu bir elementsinizdir.

Olduğumuz, BİRlik denilen ve sonsuza dek sürekli genişleyen, gelişen hayat sürekli olarak öncü noktada herkes tarafından seçilen, niyet edilen ve yaratılanla eşzamanlı ve hizalıdır. BİRlik, hiç ara vermeden herkesin, hepimizin arzularını ve titreşimini sıralayarak, sürekli güncellenir.

Hayat verdiğiniz şeyin kuvvetlenip genişletilmesi gerçekleştirilir. Aslına o şey OLUR. Bu, titreşimsel gerçekliğinizde ve varlığınızın enginliğinde deneyimlenir, böylece fiziksel olmayandan kişisel deneyiminize akar, bu ancak sizin uyumlu olmanızla mümkün olur. Neyin hazır olup olmadığı konusundaki hissiniz, yaratılışın bütünüyle olan uyumlu, senkronize ve işbirlikçi katılımınız, yani en güçlü ve en önemli yaratıcı liderliğiniz sayesinde bunlar mümkündür.

Siz bütün bunların ortasındaki anahtarsınız. Siz kozmik eş-yaratımı mümkün kılıyorsunuz. Buradaki varlığınız ve yaşam deneyiminize akmasına izin verdiklerinizle Var Olan Her Şeyin genişlemesine katkıda bulunuyorsunuz.

Kendinizi bir şeylere layık olduğunuz kanıtlamak ve yanlışlarını, istediklerini uzak tutan şeyleri düzeltmek zorunda olan varlıklar olarak düşünüyorsunuz. Bu öyle tuhaf bir durum ki, çünkü siz Yaratılışın genişlemesine güç veren öncülersiniz! Kendinize daha iyi davranmanız, kendinize biraz daha rahatlamaya izin vermeniz o akışı açar. Ve o akış? O akış gerçekte olduğunuz varlıktır, çok çok ve artan çeşitli şekillerde genişleyen, itinayla detayları işleyen, ifade eden akış.

Böylece, umduğumuz en önemli şey bu iletim sırasında rahatlığı seçmenin güvenli olduğu, asla ve asla yanlış bir şey yapmadığınız konusunda bir görüntü, ufak bir bakış yakalamış olmanızdır. Hiç yanlış olmadınız. Hayatınız şimdi iyi ve siz izin verdikçe daha da iyi olacak. Olduğunuz varlığı ve her şeyin nasıl çalıştığını ne kadar çok idrak edip tanırsanız, her şey daha kolay ve rahat hale gelecek, siz rahatladıkça, hayatınızda değişecek. Yani, aslında sadece yeniden yönlenme, hatırlama, geri kazanma durumundasınız. Hatalı, şifa ihtiyacında, tamir edilme, düzeltilme, vs. halinde değil.

Bu sürekli genişleyen benlik hissini açığa çıkarırken, sizler sadece kendinizi yeniden yönlendiriyorsunuz ve burada bizim işaret ettiğimiz konu, eğer hayatınızı rahatlık ve neşe, keyif, coşkuyla ve tüm diğer duygularla yaşamak istiyorsanız, kim olduğunuzu ve neden burada olduğunuzu tekrar düşünmeniz ve bunu gerçek olana dayandırmanızdır. Gerçek temelinizi yeniden kazanın, ona yeniden sahip çıkın: Siz ezeli ve ebedisiniz, bağımsız ve özgürsünüz!

Sizlere en kök kimliğiniz olarak düşünmeniz için yeni fikirler sunduk. Her şey yolunda. Siz sonsuzsunuz, siz bağımsızsınız ve Var Olan Her Şey’le birsiniz. Siz doğuştan yaratıcısınız. Buradaki hayatınız bir ifadedir, gerçekte olduğunuz varlığın dışavurumu. Ve bu dışavurumun amacı kendinizi daha da ifade etmeniz ve yeni yollardan kendinizi keşfetmenizdir.

Bedenlenme deneyiminize zemin sağlayan bu temel yapıları idrak ettiğinizde, önerimiz onları kucaklamanızdır. Çünkü gerçekte olduğunuz kişi budur. Bunlar sizi kısıtlamalarla dolu bir yaşam sürmekten özgürleştirecektir ve onun yerine daha yüksek bilinçteki bedenlenme niyetinize taşıyacaktır ki bu da ifadenizdir.

Önerimiz şudur, ve eğer serpilmek, canlılıkla gelişmek arzusundaysanız bu önemlidir, sadece bunları kucaklamayın, bu yeniden yönlenme yollarını iyice özümsemek için kendinize zaman tanıyın, bunların üzerinde çalışın ta ki hayatı anlama şekillerinizin referansları olana kadar.

Sizleri elinizden gelen en yüksek sıklıkta hayat hakkında bu şekilde düşünme egzersizi yapmaya teşvik etmek istiyoruz. Bunları referans noktalarınız olarak yerleştirmeniz iyi olacaktır çünkü bu yönlendirme şekillerine enerji verildiğinde, içinizdeki temel daha da güçlenecek ve kısıtlayıcı fikirlerin yerine geçecektir. Bu bilme hissinin getirdiği güçle bütün bir deneyiminiz değişecektir. Hepinizin yaşam deneyiminiz hakkında inançları bulunuyor. İnançlar olmadan insan deneyimine sahip olamazsınız. İnsan deneyiminizde inançlarınız olacak, ama bir inanç sadece pek çok insanın pek çok defa düşündüğü bir düşüncedir ve deneyiminizde böylece oldukça sağlam/katı/maddesel hissettiren şey haline gelir.

Olduğunuz varlık hakkında size yansıttığımız berraklıkla çatışan pek çok inanç ve fikre sahipsiniz. Bazılarınız hayatın iyi olduğu, özgür olduğunuz, sonsuz olduğunuz fikirlerini ve bu konuda bütün o önceden duyduklarınızı sadece duydunuz, bazılarınız duydunuz ve hissettiniz ve bu fikir hoşunuza gidiyor.

Biz, sizlerin bu fikirlerin hoşunuza gitmesinden, onların doğru olduğunu düşünmenizden de öteye gitmenizi istiyoruz. Kendinize, hayatınıza, amacınıza böyle bakma şeklinin bilincinizde o kadar baskın olmasını istiyoruz ki, olduğunuz her şeye nüfuz edebilsin ve tüm hayatınızı yeniden yönlendirsin.

Bu da demek oluyor ki, bu çeşit düşünceleri düşüneceksiniz. Bu düşüncelere bakma, bu düşünceleri yazma, yüksek sesle söyleme ihtiyacınız olacak. Eğer hayatla bu ilişkiyi kucaklamak istiyorsanız, onların gerçekten içinize yerleşmesine izin vermelisiniz. Çünkü zihin yapınıza çoktan yerleştirmiş olduğunuz, kuvvet vermiş olduğunuz, katı inanç sistemleri bulunuyor ve onların yerine varlığınızın gerçekliği gelmelidir.

Yani, bununla vakit geçirin ve bilincinizde yerleşmiş referans noktaları olmalarını sağlayın. Bunu yaptığınızda, güçsüzlük, kendinden şüphe etmek ya da korku gibi kısıtlayıcı fikirler aktif olmayacak, çünkü onlara dikkatlerinizi vermiyor olacaksınız. Aynı şey, iyi bir hayat sürebilmeniz için şifa ihtiyacı, onarılma ya da kurtarılma ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz fikirleriniz için de geçerlidir. Bu, dördüncü boyuttaki bedenlenmenizde oldukça sıklıkla görülen bir şeydir ve pek insan orada saplanıp kaldılar. Bunu bilincinizi yeni düşünceler düşünmeye, hayatınız ve kendiniz hakkında yeni şekillerde düşünmeye alıştırarak atlayabilirsiniz. Basit ve kolay.

Bunu yapmak çok kolaydır ve çok vakit almaz ama eğer böyle yaşamak istiyorsanız, oldukça fazla dikkat ister.

Eğer gerçekte olduğunuz varlığı kucaklamayı seçiyorsanız ve bu bilgiyi, bilme hissini hayatınıza geçirmek istiyorsanız, o zaman dikkatinizi bu fikirlere verin. Bu düşünceleri sıklıkla düşünün, yazın, okuyun, inceleyin, detaylandırın. Bunlar doğal olarak ortaya çıkana dek, beyninizde güçlü ve yerleşik bir sinir (nöral) ağı seti kurulana dek bu düşünceleri tekrarlayın. Bu ağ, bir inanç yapısının içinizde bulunduğuna dair işarettir. Ve bu fikirler ve onların etkileri gerçekte olduğunuz varlıkla hizalanmış gerçekliğinizin yapı temeli olacaktır.

Bunu yapar yapmaz, siz ve hayatınız kökten güncellenmiş, farklı, direkt, berrak, genişleyen ve özgür hale geleceksiniz. Gerçek benliğinizi rahatça bildiğinizde, çok daha canlı ve özgür hissedeceksiniz. Kendi hakkınızdaki fikirlerinizi netleştirdiğiniz için şimdi mümkün olanlar hakkında vizyonlar ve içgörüler almaya başlayacaksınız. Bunu takip eden momentum büyük, çok, çok büyük ve rahat olacak.

Bugün sizleri davet ettik ve neden bu yeni temellere ve onları sizin deneyiminize yerleştirmeye odaklandığımızı anlattık. Onları yerleştirin, yapılandırın ve kasten hayatınızı nasıl yönlendirip yaşayacağınız konusunda seçim yapmak için kendinize izin verin. Kısıtlama, mücadele ve zorluklarla mı zaferi kazanmak istiyorsunuz? Ya da şimdi gerçek temelinizi geri kazanarak, olduğunuz özgür, güçlü, sonsuz varlık halinde yaşamak daha hoş mu geliyor?

Bu yeni kimliğinize doğru yolunuzu hissederek giderken, bu hislerle oturun, keyfini çıkarın, onlarla oynayın. Seçtiğiniz yeni yaşam platformunu hissedeceksiniz.

Fikirler deneyimler yaratır. Yerleşik fikirler deneyimleriniz için bir platform, bir temel haline gelir. Burada çok net olmak istiyoruz. Bizler havadan bir platform yaratmıyoruz. Biz, içinizde olanı açığa çıkarıyoruz ve bu bilme şekillerinin içinizde yerleşmesi için sizi olduğunuz varlıkla uyumlu şekillerde düşünmeye teşvik ediyoruz. Böylece yaşamınızı dayadığınız gerçek olmayan kurulumların yerine bunlar gelecektir.

Tekrarlıyoruz, bunun en net haliyle size ulaşmasını istiyoruz. Bir insan olarak bilincinizde bir inanç yapısı ve referans noktaları yaratmanızı öneriyoruz fakat düşünme egzersizi yapmanızı istediğimiz fikirleri biz yaratmıyoruz. Onları biz yaratmıyoruz. Biz sizinle beraber onları açığa çıkarıyoruz. Varolanın gerçeğini ve bunu kelimelere dökmeyi, böylece kullanabilmenizi ve anlayışınızda yerleşmiş bilgi olmalarını sağlamanız için sizinle çalışıyoruz.

Yani, bu en derin, kökten ve rahat şekilde oyunun kurallarını değişmesidir. Bu yeni benlik hissi oluşup gerçek haline geldiğine, bilincinize yerleştiğinde en güvenilir şekilde her şeyi değiştirecektir. Hayata böyle yönlenmek o zaman insanlığın çekirdeğindeki temel olarak yerini alacaktır. Engin, gelişen akışınızı güçlendirecek ve bu yeni platformdan ve bedenlenmiş yerden doğru pek çok şey sizin için anlamını ya da üzerinizdeki gücünü kaybedecektir.

Hayatın gerçekten, gerçekten iyi, eğlenceli, berrak, hafif ve rahat olduğunu keşfedeceksiniz. Kedinizi güçlü ve özgür hissederken bulacaksınız çünkü gerçekte olduğunuz şey budur.

Aktarımımız tamamlanmıştır. Bizler Radyan Işık Konseyiyiz.

Bu dönemde salıverme, arınma, kendinizi tanıma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, potansiyelinizin bütününü gerçekleştirmek üzere Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2017 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

37 comments

  1. Merhaba Sevgili Mor Alev,
    Çok kişisel bir yorum olacak ama kendi hayatımla ilgili 3 gündür sorguladığım bir konunun cevabını sanırım bu yazınızda buldum. Boşanmak. Sanırım evliliğimi bitirmek beni özgürleştirecek. Çok hassas bir karar almak üzereyim. Pişman olmaktan da korkuyorum tabiki ama yukarda da bahsettiğiniz bilme hissi bana bunu fısıldayıp duruyor.

    Liked by 1 kişi

  2. Hissetiğine hizalanmak,birine söylemek istediğin birşeyler var,ama kalp diyorki oluruna birak,ve bırakıyorsun hizalandım;fakat olay bittikten sonra huzursuz hissetmek ,keşke şöyleseydim ne olurdu,ne kaybederdim soruları,cesaret edemedim,korktum varsayımları hizalanmayı öldüren düşünceler tam da burda çıkan bu ikilemi bulmak bazen yoruyor insanı bu konuda ne dersiniz ? Sevgili Mor Alev.!❤️

    Beğen

  3. Müthişti, çok derin ve gerçekten ellerinize sağlık. Bu oldukça girift anlatımı çevirdiğiniz için. Bana tek kelimeyle “teslimiyet” i anlattı. İçimde bir ferahlık, rahatlama hissettim..YOL’u hatırlattığı için çok teşekkür ediyorum.

    Liked by 1 kişi

  4. Offff …….Şahane….An an hissettiğim ,çoşkusunu çok kısa anlarda bile olsa hissettiğim muazzam çoşku.Teşekkürler..

    Liked by 1 kişi

  5. ‘kendine izin vermek.’ benim son günlerde yaptığım çalışmalarda karşıma sürekli çıkan kavram bu oluyor. burada da görmem beni daha fazla heyecanlandırdı. biz hep ekstra şeyler yapıp kendimizi geliştirmek derdindeyiz ancak ihtiyacımız olan her şeye zaten sahibiz. bunu fark etmemiz için de kendimize izin vermemiz gerekiyor. harika çeviri için teşekkür ederim mor alev 🙂

    Liked by 1 kişi

  6. Dediğiniz gibi, sanki ‘zaten’ bildiğim şeyleri duydum. Bunu hissetmek anlamında söylüyorum. Ve rahatlayarak, emin ellerde hissederek okudum her cümleyi. Teşekkür ederim.

    Liked by 1 kişi

  7. Merhabalar,
    Çok derin, çok kadim…
    ‘ease’ bence de direnmeden akışta kalmak, duru ve dingin bir şekilde olanın olması gerekenin hareketine izin vermek. Esneyebilmek.
    Ben eskiden ‘doğru veya yanlış’ diye bir şey yoksa nasıl o zaman kendimiz için ‘doğru’ olan bu diye hissedebiliyoruz derdim. Bu tip yazılarda ve meditasyon akışlarımda hep bu kısım bana çelişki gibi gelirdi.
    Oysa ne yaşarsak yaşayalım, zorlayarak oldurtarak yaşadıklarımız da deneyim ve doğru veya yanlış diye yargılanmıyor. Ancak yolculuğumuzun rahat ve akışkan geçmesi için ‘uyum’la seçimler yaptığımızda işte o zaman hızına keyfine coşkusuna inanamayacağımız bir deneyim potansiyeli oluyor…Bu da doğru veya yanlış olduğu için değil skalanın en güzel ucunda yer almak için bir seçim ve öneri sadece:)
    Bu ‘biliş’ hallerini kelimelere dökmek ne kadar zor, yaptığınız iş de bir o kadar kıymetli Sevgili Mor Alev. Çok teşekkürler!

    Liked by 1 kişi

  8. Derin bir meditasyon eszamanliligi sonrasi gelen adeta her his her hissedis ve her bilis ile tamamlanan tam olan rahatlik guven eminlik teslimiyet akis ve sonsuz bir guc sevgi ve minnetle icimi dolduran tasiran sukurler olsun olmuslara olanlara ve olacaklara dedirten muhtesem bir paylasim daha 😇🙏💙

    Liked by 1 kişi

  9. keyifli eş zamanlıklar için 🙂 uyum ve kolaylık için 🙂 ‘rahatlık’ bize fayda sağlayıp içimizde neşe ve enerjiyi açığa çıkarıyor hakikaten..

    hayatı zorlayıp olayları hareketlerimizle oldurmaya çalıştığımızda olaylar hizalanıp akmıyor ve kendi iç bağlantımızda olmadığımız içinde hatalı ve düzeltilme durumları yaratıyoruz. ve hayat çözülmesi gereken düğümlerden başka birşey olmuyor.

    onarılma iyileştirme hallerimizi akışın gidişatını bozarak biz kendi ellerimizle yaratıyoruz.

    Biz sonsuzuz, biz bağımsızız ve Var Olan Her Şey’le 1′ iz 🙂

    Buradaki hayatımız bir ifade, gerçekte olduğumuz varlığın dışavurumu. Ve bu dışavurumun amacı kendimizi daha da ifade etmemiz ve yeni yollardan kendimizi keşfetmemiz 🙂

    nedense bunu zaman zaman unutup olaylara ve bu olayların kahramanları kişilere takılıyoruz 😦

    Varolanın gerçeğini kelimelere döktürüp, anlayışımıza yerleşmiş bilgi olmalarını sağladığınız için Radyan Işık Konseyi’ ne ve Mor Alev’ e bu ve bunun gibi aktarımları için kalpten teşekkür ediyorum.

    Işık oldunuz, oluyorsunuz 🙂 ve parıltılarımla göz kırpıyorum sizlere şimdi ve her yerde 😉

    sevgiler,
    Yağmur

    Liked by 1 kişi

  10. Son 1 aydır her sabah içimden sadece sev diyen bir sesle uyanıyorum. Çocuğum ve kendi hayatımla ilgili her endişelendiğimde, kendimi ve çocuğumu her tanımlara hapsettiğimde, saplanıp kaldığımı biliyorum ve özgürlüğün sadece olanı severek geleceğini biliyorum ve bu biliş beni sürekli sevgi hissettiğim bir alana götürüyor. Tanımlanmamış olanın gücüne, saf sevgi alanına geçtiğimi hissediyorum, bu yazı beni çok heyecanlandırdı. İş yerinde okudum ama rahat ve geniş bir zamanda, belki gecenin sessizliğinde bir kez daha okuyacağım.

    Liked by 1 kişi

  11. mor alev,kardeşim benim..ne diyeyim size ben ah..bana kimse önermedi sitenizi ancak ilk okuduğumda ben olağanüstü birşeyleri elegecirdiğimin farkındaydım.o duygu biran olsun terketmedi beni.”neden, yetti be”lerim oldu elbet..duvarlara toslamalarım..ancak o toslamalarıma bile mor alev sitenizle çalım sattım..”bende güçlüyüm ve gerekliyim veyaratan beni çok seviyor.küt diğe düşüp kırılamam..ölümler,yıkımlar beni kolay bir lokma olarak götüremez” dedim hep.hepimiz öyle dedik.yaratanın sonsuz güzelliklerine inanıyoruz hamdolsun.neleri neleri telafuz ettirecek siteniz bize..ruhsal ufkumuzun bu boyutlarda olması bile müthiş bir his..moralev teşekkürler size.sizi bana tanıştıran an’a,yazılarını tercume ettiğiniz kardeşlere,yükselmiş üstadlara,meleklere ve yaratanlara..hiç bir kaynaktan bukadar pozitif alamamıştım..minnettarım moralev.bu günkü mesaj çok güzel…okuyana kadar birkaç kez ağladım.ne güzel bilgiler bunlar..sağolun.

    Liked by 1 kişi

  12. Rahat olmak ve ardından Bilmek…son birkaç yıldır o kadar çok deneyimledim ki..Rahatım,akıştayım ,ilk başlarda bilmeme rağmen umursamadım ,duymazdan geldim ama sonuçlarını gördüm yaşadım keşke dedim kendi kendime ,BEN i dinleseydim.Artık ,her ne olursa olsun ,ister bir iş teklifi,ister seyahat ,yatırım ,en ufak seçimlerimde bile BİLİYORUM.benliğimin verdiği tepkiyi hissederek (o kadar net ve güçlü bir şekilde tepki veriyor ki ),dikkate alarak BİLİYORUM ve asla pişman olmuyorum.Böylece bütünle uyumlu bir hayatın ardından özgürleşiyorum..
    Yaratıyorum=yaşıyorum

    Sevgili Mor Alev ,yazınız çok güzel fakat farklı şekilde algılanabiliyor (yorumlara baktığım zaman)
    Yada ben farklı algıladım…..

    Liked by 1 kişi

  13. çoğu cümleyi tekrar tekrar okumak zorunda kaldım..zaten kulaklarım deli gibi çınlıyor sıklıkla olduğu gibi..düşünerek bilincinize yerleştirin diyor ama bende düşünce yoluyla kavrama mümkün değil gibi şu anda..sanki başka bir düzeyde kavrıyorsam kavrıyorum..teslim oldum..zorlamıyorum illa düşünerek yerleştireyim diye..

    Liked by 1 kişi

  14. Günlerdir bunu hissediyordum.. Kendi yüksek benliğimle ilişkide olma halini.. Bu nasıl bir mesaj ki geldi tam üstüne oturdu.. Muhteşem.. Olağanüstü.. Çok çok teşekkür ediyorum.. Radyan Işık konseyine, aracı olan, tercüme eden bize aktaran size çok çok teşekkür ediyorum..

    Liked by 1 kişi

  15. Merhabalar MorAlev ve tüm okuyucular,
    Ben bu rahatlama duygusunu 2017 başından beri hissediyorum ve her yeni günde daha da artarak hissediyorum. Bir önceki yazınızda da okuduğum gibi ben okudukça fark edenlerdenim, içimdeki mucizeleri. Sizi rehber olarak görüyorum ve her zaman varlığınıza şükrediyorum tabiki diğer tüm meleklere ve elbette Tanrıya… rahat yaşamı, kendimi seviyorum💜

    Liked by 1 kişi

  16. Sevgili mor alev,

    Yazı okuyorum ve daha başındayım..
    Bu pararafa geldiğimde ;
    Belki birisini aramayı düşündünüz ama bir sebepten bu his size “doğru” gelmedi ve işte o zaman bir bilme hissine sahipsiniz, bu bilmeyle de bir seçime sahipsiniz. Bilme hissinizi mi onurlandıracaksınız ya da bunu bir kenara ittirip yine de onları arayacak mısınız?

    Düşüncemi yazmak istedim.
    Ben hayatımda içimdeki bilmenin sesine yöneldim ,diyebilirim..

    Bunu yaptığım için huzurluyum..

    Liked by 1 kişi

  17. Sevgili Mor Alev,
    Hayatımı askıya alıp yaşıyormuş gibi yaptığım bir süreçte, bu yazı bana hadi hayatını geri al diyor. Atılan adımın doğruluğunu teyit etmek ister ya insan, heralde onaylayacak bundan daha güzel bir makam yoktur. Ben de hayatımın yönünü değiştirmek istiyorum ama almam gereken kararda kendimden çok başkalarını düşünüyorum. Halbuki vereceğim karar belki herkesi huzura kavuşturacak. Bu yazı esenlik veren, güç veren, huzur veren bir yazı ve her satırda bunu hissettiriyor.

    Sevgiler Mor Alev
    Çok ama çok teşekkürler
    ❤❤❤

    Liked by 1 kişi

  18. Bugün kalbim ÇİÇEK açtı. 🙂 Bugün düne göre farklı olan neydi? Cevap veremiyorum. Sözcüklere dökemiyorum. Ama bir şey VAR. ”Sonsuzluğumu” ”Sınırsızlığımı” kabul VAR.”Özgürlüğümü” ilan etme VAR.”SEVGİ” olduğumu bilme VAR. Işığımla ”IŞIĞA HİZMET” (Kİ beni en çok heyecanlandıran bu) VAR. Odaklarımla VAR ettiğim hayatımı ”dönüştürebilme Gücüm” VAR. 🙂 KALBİM ÇİÇEK AÇTI.Kalbimi çiçek açtırdınız.Bana sunulan bu ÇİÇEK için tüm kalbimle teşekkür ederim…

    Liked by 1 kişi

  19. birlikte meditasyon yaptık…aldım…onayladım…kabul ettim…izin verdim…”onurlandırıldım hissi ” içimde şu an….hep tam zamanında….teşekkür ederim…”yol rahattır”…sevgimi yolladım…

    Liked by 1 kişi

  20. Çok teşekkür ederim. Mucize biziz..Kutlu Ol’sun.. Varlığımla buluştuğumda gözyaşlarım su gibi akmıştı. Kalbimdeki yumurta kırıldığında dışarı güneşle birlikte küçücük bir kuş çıkmıştı. Gözyaşlarıyla güneşi selamlamıştım. Şimdi kuşum büyüdü. Kanatları açıldı. Uçuyor.. Teslimiyetle ilahi akışta yaşamayı öğreniyorum. Yazı muhteşem. Kontrolü, oldurmaya çalışmayı bıraktığımızda ki bu da benim katılaşmış maddeleşmiş düşünce fikirlerimden. Yazıda da dediği gibi benim anladığım dille, ilahi akışla, varlığındaki muhteşemlikle, büyük bir güven, teslimiyetle, yüksek zihinle BİR, rahatlıkla yol alındığında mucize başlıyor.. Bunu deneyimliyorum, öğreniyorum.. Esniyorum, rahatlıyorum.. Ve her gün perdeler açılıyor..kimbilir kaç hayat geldik gittik.. varlığımın muhteşemliği ile merkezimde akıyorum…AŞK’la

    Liked by 1 kişi

  21. Merhaba Sevgili Mor Alev ve Sevgili Yol Arkadaşlarım. Bu güzel mesaj için size, Ailia Mira’ya ve Radyan Işık Konseyi’ne sonsuz teşekkürler. Sevgilerimle…

    Liked by 1 kişi

  22. Bu mesajı ben de bir kaç defa aldığımı hatırlıyorum. Her seferinde de şunu dedim: ” nasıl yani ? her gün çakralarımızı temizlemeyelim mi ? ya da geçmiş yaşamdan, bu yaşamdaki çocukluktan edindiğimiz samskaraları temizlemeye çalışmayalım mı ? meleklerden gelen enerjileri kullanmayalaım mı ? hiçbirine gerek yok mu ?” tam olarak kafamda oturmayan bir mesele.

    Beğen

    1. Sevgili Okan, fikrimce bu yazı, hiçbir şey yapmayın demiyor. İzin verin durumlar ve olaylar rahatça hayatınıza aksın diyor. Bunun içinde bizim harekete geçmemiz de bulunuyor tabii. Yoksa neden buraya gelelim? Ancak, sizi çeken şeyi yapın, kalbinizi dinleyin. “Zorunda”ları bırakın. Hissettiğinizi yapın. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

      Liked by 1 kişi

  23. Sevgili Radyan Işık Konseyi, Güzel Ruh Ailia Mira ve hem Can hem de Canan Mor Alev hamileri ve Biricik Z. Her zamANki gibi tam ZamANinda azami fayda ve katkı dOLu bu Hatirla’tma için sonsuz TEŞEKKÜRLER!
    Son dönemde kalbime akan I AM RELAXED, FREE & HAPPY paketi büyük bir cömertlikle ÖZ’umu Hatirla’tan bir hediye OLuyor mucizeler diyarında; & Var’ıyor OLusumuzun ve yOLculugumuzun momentumu her AN her yönden genişleme, coşku, neşe ve yükseliş getiriyor.çok şükür.

    Sorum ise hızla 4Dden 5Dye uyumlanma sürecinde, yükselen helezonun yukarı ivmesinin aşağı salınımi fazı gibi hissettigim eskisinden daha hızlı ve çevik de OLsa, HÂLÂ salıverme ve serbest bırakma alanlarımız acaba hala benim gibi bir çoğumuzu “dumanı tüten tencere” moduna alıyor mu? karmagenetik morfogenetik tesirler ötesinde, – eski amacımızın içeriği OL’An bir challenge loving inanç kalıbının eseri mi – son kolektiften birakilmasi icin ustlenilen bir enerji mi yoksa hala küçük benlerimize yani salt egomuza ait inanç ve derin zihin kalıplarının eseri mi? Bunu ayırt etmemiz için neler mümkün? Ötesinde ayırt etmemiz gerekmese de bu kısa ANlarda da OLsa momentum gücü ve ivmesiyle doğru orantılı OLarak aşağı salinimlar sürecek mi? Onlenebilseydi nasıl OLurdu? Önlenmese de
    EyvAllah herşey mukemmel. Bu frekansi daha yumuşak eritmek mümkün mü?
    Gönül dOLusu Teşekkürler.
    A§K’la.
    BB

    Beğen

  24. Sevgili moralev,bu mesaj yaşamın denklemin öyle güzel ortaya koymuş ki..okurken aslında çok iyi bildiğim bir konunun tekrar üstünden geçtiğimi hissettim,ve çok güzel enerjiler aldım.yorumları okurkende herkesin yine kendi farkındalık düzeyinden,odak noktasından mesajı algıladığı gördüm.Yani biz neye odaklanırsak, neyi düşünürsek onu yaratan,aslında sonsuz potansiyellere sahip, mükemmel eş yaratıcılarız. Ne mutlu bu farkındalığa ulaşabilenlere….emeğinize yüreğinize sağlık… Teşekkürler….

    Liked by 1 kişi

  25. Daha birkaç ay evvel size Konsey nedir diye sorarken, şimdi konseylerin farklı imzalarını farketmek algılamak…

    Radyan Işık Konseyinin Mor Alevde yayınlanan ilk mesajından sonra bu mesajı bekliyordum. Yürekten ve tutkuyla bekliyordum. Ve mesajın her cümlesinin altına imzamı atıyorum.

    Konseye üyeliğim mecburi bir sorumluluk gibi hissettirirken, Radyan Işık Konseyine “gönüllü” üyeyim.

    Bu arada her konsey yazışımda klavye konşey diye düzeltiyor:)) Bu da bana Konsey nedir, Hepimiz gibi bir şey mi, sorumu hatırlatıyor.

    Çok çok çok sevgiler Mor Alev, ve Hepimiz.

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.