Melekler: Kader?

Sevgili Dostlarımız, sizleri çok seviyoruz.

Bugün sizlerle “Kader” kavramı üzerinde konuşmak istiyoruz. Bu, sizin dünyanızda çok yanlış anlaşılmış bir kavramdır. Kaderinizde hiçbir şey yapma zorunluluğu yoktur. Özgürsünüz ve her anınızı siz yaratıyorsunuz.

Onun yerine, siz bu yaşamınıza bizim “seyahat planları” diyebileceğimiz planlarla geldiniz. Orada karşılaşmak istediğiniz belli kişiler, öğrenmek istediğiniz dersler, katkıda bulunmak istediğiniz şeyler bulunuyor. Bunlar büyük ihtimalle olacaktır. Ancak, her seyahatte olduğu gibi, yoldayken planlarınızı değiştirme özgürlüğüne sahipsiniz. Zamanın herhangi bir anında bilinçli ve bilinçsiz titreşiminize bağlı olarak gerçekliğinizi değiştirmeye başlayabilirsiniz.

Örneğin diyelim ki, bir yolculuğa çıkacaksınız. Hangi yoldan gideceğinizi bilebilirsiniz. Hatta yolda bir dostunuzla buluşmayı da planlamış olabilirsiniz. Arabanıza bindiniz. Seçtiğiniz yolun kapatılmış olduğunu fark edebilirsiniz, ya da manzarası çok güzel bir başka yol olduğunu duyabilir ve güzergâhı değiştirebilirsiniz. Acıkacağınızı düşündüğünüz saatte acıkmazsınız, böylece öğle yemeği için düşünmüş olduğunuz yerde durmazsınız. Arkadaşınız sizinle buluşamadığı için vaktiniz vardır, böylece başka yerlere uğramaya karar verirsiniz. Hala hedefiniz aynıdır, ama yol boyunca gerçekliğinizi değiştirdiniz.

İşte hayatınız da böyledir. Sizin “kader” dediğiniz şey, bu yaşamda belli bir gerçekliği deneyimlemeye ruhun kararlı olmasıdır, aynı tam planladığınız zamanda durup öğlen yemeğinizi yeme kararınız gibi. Gerçekte, “kaderinizi” her bilinçli düşünce ve bilinçli duyguyla değiştirebilirsiniz.

Örneğin, pek para kazanamıyorsanız, “herhalde benim kaderim yoksul olmak” diyebilirsiniz. Gerçekte neyin önemli ve değerli olduğunu öğrenmek için yoksulluğu seçmiş olabilirsiniz, bunu başardığınızda, büyük bir zenginlik (maddi rahatlık ve manevi zenginlik) yaratabilirsiniz. Yani, gerçekliğinizi değiştirmek için, “Tamam, ben bundan ne öğreniyorum? Lütfen öğrenmeme izin ver! Bundan çok daha kolay bir gerçeklik yaratmayı kalpten istiyorum!” dersiniz. Sahip olduğunuz her şey için minnet dolu düşünceler düşünürsünüz, bollukla ilgili düşünceler düşünürsünüz. Aniden, hayatınızda gerçekten değerli olan şeylere değer vermeyi öğrenirsiniz. Güçlü bir yaratıcı olmayı öğrenmişsinizdir. Gerçekliğinizi değiştirirsiniz. Hayatınız değişmeye başlar.

Sevgililer, taşa yazılmış tek bir “kaderiniz” ya da daha doğrusu tek bir “varış noktanız” var. Ve bu da, kaç yaşam alırsa alsın, tüm Sevginin kaynağıyla yeniden birleşmek ve en nihayetinde aynı ve bir olduğunuzu bilmektir.

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Ann Albers’a ve Meleklere çok teşekkürler. (www.VisionsofHeaven.com)

Enerjilerin çok yoğun olduğu bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, hayatınızı tam potansiyeliyle yaşamak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın ilişki kurabilmek ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2017 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2017 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

8 comments

  1. O zaman dünyada olan tüm kötü kişiler ve yaptıkları kötülükleri de bir tercih, deneyim olarak mı görmek lazım. Bu durumda neden diye sorgulamamak ve akışa mı bırakmak gerekiyor?

    Beğen

  2. gerçekten aniden hayatımda değerli olan şeylere değer vermeyi öğrendim ; bu anidenin başlangıcı 38 yıl affedemediğim babamı affedip onu kaybetmek ardından da beni çok sever dediğim insanlardan kazık yemek oldu … çok acıttı çok ama çok üzdü ama ailemin bilemediğim kıymetini bilmemi sağladı . Artik ailemle evde vakit geçirmeyi seviyorum kendimi dişarilara atıp ne eksik diye düşünerek dönmüyorum eve ve huzurum için şükrediyorum . Yaşadığım herşeye o zaman çok kızmış olsamda şimdi teşekkurediyorum.
    sevgilerimle

    Liked by 4 people

    1. Merhaba,
      Naçizane görüşüm, özde kabul verirken şekilde ise düzeltmek için emek vermek. Yani pasif isyankar olmak yerine aktif bir çözümcü olmak.
      Cezayı bile verirken (3D de anladığımız adalet) karşımızdakinin içindeki ışık potansiyelini derinden bilmek ve çağırmak…
      Yoksa biri birisine tecavüz ederken bu da bir tercih sorgulamıyorum yaklaşımı şu anda benim için mümkün değil, sadece eskisi gibi öfkemde yenilmek çaresiz hissedip sorgulamak yerine, daha iyi bir dünya için benim içimde neyi bırakmam neyi güzelleştirmem lazım diye sorguluyorum…Zira o iki kişinin ne hayat kontratlarını ne alması gereken dersleri bilemem. Ben sadece bu halin, bilginin, deneyimin bana gelmesinde benim alanımda olan sorumluluğum ne diye bakmaya çalışıyorum.

      Liked by 1 kişi

  3. Öz’de sanıyorum herkes bu sevgiye sahip. Ancak, bozulan şey özümüz. Yanlışsam, düzeltin lütfen. Onu saran egolar yüzünden, buna ulaşmakta zorlanıyorum. Herkes de her şey de aslında var… Ama özellikle insan ilişkilerinde bunu yakalamak oldukça güç. Öyle durumlarla karşılaşıyorum ki, sevgiyi göremiyorum. Nasıl bakacağız peki ? Nasıl çözümleyeceğiz ?

    Sevgiler,

    Meriç

    Beğen

    1. Sevgili Meriç, özümüz yani içimizdeki Tanrı Kıvılcımı nasıl bozulabilir? Bu mümkün mü? Fikrimce yargıları, önyargıları ve zıtlıklar şeklinde düşünme alışkanlığınızı salıvermeniz bu konuda yardımcı olacaktır. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.