Dolunay Başak’ta – Mor Alev Gökyüzü ile Yükseliş Raporu

Sevgili Okuyucularım, bu blog yazarı Cumartesi sabahı soğuk algınlığı ile uyandı. Dolunay analizini anlaşılır bir şekilde kelimelere dökmek için fazlasıyla hapşırıp titriyordu. Neyse, kendimden üçüncü kişi olarak bahsetmekten vazgeçeyim… İşin ilginci bu dolunayın başrol oyuncuları, bir doktor (Chiron) ve bir hemşire (Başak)!

Yaralarımız ve şifanın öne çıktığı bu dolunayda, Chiron, Güneş, Merkür Balık’ta bir topluluk oluşturuyor, tam karede ise Satürn (Profesör) bulunuyor. Balık-Başak eksenine aynı zamanda “şifa ekseni” de denildiğini hatırlarsak, birden bire kendimi güçsüz bulmam bir sürpriz değil. Yaralarımızın, hastalıklarımızın her zaman bir mesajı var. Öğlene doğru, “Nedir sorun? Ne yapmalıyım?” diye sorduğumda gelen mesaj çok açıktı. “Dinlenmeli ve kendime merhametli davranmalıyım.” Son zamanlardaki ritmime bakılırsa, evet, kesinlikle! Bunu anlar anlamaz, kendimi kızağa çektim. Bir takım yeni alışkanlıklar kazanmaya karar verdim ve hapşırıklar bir-iki saat içinde bitti, ürpermeler sona erdi, nezle bir bıçakla kesilmiş gibi durdu! İşte bu kadar!

Satürn Galaktik Merkez’deyken olumlu kararlar ve davranışlar çok çabuk gerçekliğimize yansıyor. Satürn-Chiron kare açısı ve Galaktik Merkez konusunda 2017 öngörülerinde paylaştıklarıma baktığımda bu hafta sonu bunları gerçekten çevremizde gözlemlediğimizi de anlıyorum. (Bağlantısı burada)

Dışarıda sirk devam ediyor dostlar. Bu dolunayda ay, “aslan terbiyecisi” sembolünde. İçimizdeki yabanı, her birimizin içinde var olan ham gücü terbiye etmeye çağrılıyoruz. Bir aslanı nasıl terbiye edebiliriz? Kararlılık, şefkat, anlayış, cesaret, ustalık, sabır ve prensiplere bağlı kalmak çok önemli. Bunların tamamı ise bize profesyonellik tanımını da getiriyor. İçimizdeki ham gücü kontrol altında ve en olumlu şekilde kullanıyor muyuz? Yoksa önümüze gelene kükrüyor muyuz? Enerjimizi doğru şeyler için mi harcıyoruz?

Hemen karşısındaki güneş ise “Ruhların şekil alarak görünmesini sağlayan medyum seans yapıyor” açısında, tam bir karnaval! Bu sembolün kökleri geçen yüzyılın başlarında yatıyor, o zamanlar ruhlarla irtibata geçen medyumlar onları seans boyunca katılımcılara gösterebileceklerini, onların beden almasını sağlayacaklarını iddia ediyorlardı. Bu sembolde önemli olan ruhani farkındalığın öne çıkması, düşündüklerimizin önümüzde beden bulup fiziksel gerçekliğimize katılmasıdır. Bu açıda çoktandır özlemini çektiğimiz “düşüncelerimizle kendi gerçekliğimizi yaratmamız” yeteneği destek buluyor. İlginç şeyler olabilir, aklınıza gelen başınıza gelebilir. İşaretler ve eş zamanlılıklara özellikle dikkat edin. Ama, bir ihtimal daha var, ya medyum bir dolandırıcıysa? Gerçeklik radarımızı açık tutalım.

Yani bu dolunay fiziksel ya da ruhsal yaralarımız, şifamız, iç gücümüz, sezgilerimiz ve gerçeklik algımız etrafında gelişiyor. Ben de şimdi bu kısa özetle yeniden dinlenmeye çekiliyorum.

Hepinize harika bir dolunay dilerim.

©Mor Alev 2017

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, ruhunuzun potansiyelini tam anlamıyla hayata geçirmek, Yüksek Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

12 comments

  1. Harika…Geçmiş olsun ki geçmiş zaten👍
    Bende soruyorum cevaptan haberdar değilim maalesef.Tüm vücudum ağrıyor ve neler neler yapasım var sporu çok seviyorum.Ama hiç tadı çıkmıyor🙁Bunu aşamadım henüz çok uzun süredir böyle.Bir sürü tedavi şekli ve aklıma gelebilecek deştiğim duygu durumları iç hesaplaşmalar dış hesaplaşmalar salıverme affetme af dileme…Mutlaka birşey vardır kaçırdığım ama bulamıyorum dahası gelmiyor aklıma.Keşke cevabı bilsem.Kıskandım seni Mor Alev nazar değmesin 🙏 Kendim içinde aynısını umuyor diliyor istiyorum inşallah.Olumsuz cümle kurmak istemiyorum ama lütfen gitsinler artık…

    Liked by 1 kişi

  2. Geçmiş olsun Sevgili Mor Alev. Sizi seviyorum, lütfen kendinize dikkat edin. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

    Liked by 1 kişi

  3. Hastalık çok uzun sürdü sanırım. Şifa gönderiyorum size 🙂 Sevgilerle

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.